Ve čtvrté sérii nás čeká nová skupina padouchů

Ve čtvrté sérii nás čeká nová skupina padouchů

22.4.2018 13:00


Morgan sice po jednom boji uprchl pryč, ale vběhl přímo do dalšího. Po Spasitelích se bude muset vypořádat s další skupinou, která bude mimo jiné ohrožovat i jeho život.


Ve Fear the Walking Dead jsme se ještě nedočkali vyloženě nepřátelské skupiny přeživších, která by pravidelně ohrožovala hlavní postavy. Potenciál k tomu měli Taqa a jeho skupina, ale z těch se nakonec stali ti dobří. Dle herce Lennieho Jamese nám bude v dalších dílech představena nová skupina přeživších, která bude představovat hlavní hrozbu.

„Nová skupina není o nic méně fascinující než ty předchozí, se kterými jsme se již setkali. Dělají to, co dělají, ale nejsou jako Spasitelé, i když by k nim mohli být přirovnáváni. Mají zvláštní způsob k získávání toho, co chtějí. Dělají to proto, aby přežívali, a to je super. Myslím, že se to fanouškům bude líbit, protože to, jak přežívají, je chytré. Těším se, až budou fanouškům představeni,“ řekl představitel Morgana Jonese.

(Naši hrdinové budou již brzy čelit novému nepříteli. Foto: AMC)

Ve stejném rozhovoru nakonec Lennie James ještě pověděl, že nerad říká o někom, že je hodný či zlý: „Vždycky jsem se bránil tomu, že bych říkal, že to jsou padouši, to jsou ti dobří a ti zas špatní. Jde o to, že neznáme jejich příběh. Poznali jsme je v určitém momentu jejich vývoje, takže nevíme, jak na tom skutečně jsou. Tohle považuji za jednu z nejlepších věcí, které v tomto světě můžeme odvyprávět. Jde o rozhodnutí lidí a skupin v určitém okamžiku.“

Zdroj článku: Comic Book


Jít na Fear the Walking Dead | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!