Jak nakonec dopadl Frank Sullivan?

Jak nakonec dopadl Frank Sullivan?

13.2.2018 15:30


Je tomu více než rok od finále seriálu Frequency, který byl ukončen hned po první řadě. Věděli jste, že se seriál po oficiálním zrušení dočkal skoro čtyřminutového epilogu?


Seriál Frequency nás zavedl do současnosti roku 2016. Detektiv Raimy Sullivanová se přes staré rádio v garáži spojila se svým otcem v roce 1996 a zabránila jeho smrti. Tím však zásadně ovlivnila současnost. Její matka Jules byla v roce 1997 unesena a zavražděna sériovým vrahem Nightingalem, kvůli čemuž také nikdy nepoznala svého přítele Daniela.

I když se Frankovi za pomoci Raimy podařilo Jules před Nightingalem zachránit, svůj vlastní osud nezměnil a zemřel při autonehodě v roce 2011. Nightingale navíc před únosem Jules zničil rádio, proto Raimy již nemohla Franka před nehodou varovat.

Po oficiálním zrušení seriálu byl v květnu vypuštěn skoro čtyřminutový epilog, který nám přinesl uzavření děje a klid na duši.

Epilog hledejte na internetu pod názvem frequency.s01e00­.epilogue a nezapomeňte ho u nás poté ohodnotit.

Popis epilogu:

Frank opravil rádio a Raimy mu potrvrdí, že Nightingale zemřel ve vězení a Jules žije. Raimy poté Frankovi řekne datum 14. června 2011, den Frankovy smrtelné autonehody. Raimy ho prosí, aby v ten den nevycházel z domu, ale rádio zhasne dřív, než Frank odpoví. Vzápětí se Frank objeví za Raimy se slovy: „Rozumím, děvče.“

Zdroj: EW, Foto: CW


Jít na Frequency | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!