Peter míří do nového seriálu stanice Showtime

Peter míří do nového seriálu stanice Showtime

16.1.2014 22:53


Aférka. Takto by se dal přeložit název chystané novinky stanice Showtime jménem The Affair. Objeví se v ní i herec Joshua Jackson, který ztvárnil roli Petera.


Chystaný desetidílný seriál The Affair, o jehož datu uvedení na obrazovky zatím není více známo, se bude odehrávat na newyorském Long Islandu. Ne, že by snad nevěra nebo neřest byla podmíněna zeměpisným umístěním, ale pracuje tam v jedné palačinkárně Allison (Ruth Wilson – Luther) provdaná za kovboje Colea (Joshua Jackson), kterému na ostrově patří rodinný ranč. Allison však bude svému muži nevěrná s Noahem (Dominic West – The Wire), což se stane středobodem celého seriálu. Situaci však řádně zamíchá Helen (Maura Tierney – The Good Wife), Noahova manželka, matka jeho dětí a láska z vysoké.

Tvůrci seriálu Sarah Treem (House of Cards), Hagai Levi (In Treatment) a Jeffrey Reiner (Friday Night Lights) nám slibují hutné vztahové drama mezi dvěma páry. (A také silně se podobajícímu loňské novince Betrayal.) Doufejme tedy, že se budeme mít nač těšit.


Jít na Fringe | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!