Den 45: Konečně víme, k čemu je velká budova, která vznikla pro natáčení osmé řady

Den 45: Konečně víme, k čemu je velká budova, která vznikla pro natáčení osmé řady

4.12.2017 17:00


Již delší dobu víme, že se na natáčení v Titanic Studios nachází velká budova, která vznikla speciálně pro potřeby osmé série. A nyní již víme, k čemu je.


Dnes vám z natáčení přinášíme dvě zajímavé novinky, které mají již konkrétní rysy. Ještě, než odhalíme důvod postavení velké budovy, vás informuje o novinkách z Moneyglassu, kde je postavený natáčecí plac pro Zimohrad. Díky probíhajícímu natáčení víme, že u Zimohradu dojde k bitvě. Určitě půjde o bitvu mezi bílými chodci a lidmi. Lidé se stáhnou na Zimohrad, který budou bránit. Právě kvůli tomu proběhlo letošní velké vylepšení tohoto natáčecího placu. Je totiž v plánu, že minimálně pár hradeb padne.

Nyní ke druhé novince. V Titanic Studios u Belfastu byla dlouho dobu vytvářena velká budova, u které se tipovalo, že poslouží pro záběry z Králova přístaviště. Nakonec se ukázalo, že tomu tak skutečně bude.

(Foto: HBO)

Záběry z Králova přístaviště se však vždy pořizovaly v Dubrovníku a Gironě, takže proč tak náhlá změna? Tvůrci potřebovali „postavit“ novou část Králova přístaviště a museli to udělat někde jinde, protože tato část lehne popelem. Proč tomu ale tak bude? Přiletí sem draci a vypálí město? Na odpovědi si zatím budeme muset počkat.


Jít na Game of Thrones | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!