Štáb seriálu Game of Thrones dokončil natáčení bitvy, jejíž záběry se pořizovaly dvakrát déle než záběry bitvy bastardů

Štáb seriálu Game of Thrones dokončil natáčení bitvy, jejíž záběry se pořizovaly dvakrát déle než záběry bitvy bastardů

13.4.2018 15:00


Nedávná novinka z natáčení nás přesvědčila o tom, že se v poslední řadě Game of Thrones dočkáme skutečně velkolepé bitvy, která se natáčela téměř dva měsíce.


V seriálu Game of Thrones jsme se už dočkali několika povedených bitev. Nejznámější jsou bitva o Tvrdodomov (epizoda Hardhome), bitva bastardů (epizoda Battle of Bastards) a bitva, do které se zapojil i drak Drogon (epizoda The Spoils of War). Nejdéle trvalo štábu natočit bitvu bastardů, která zabrala 25 dní.

To je však v porovnání s bitvou, které se dočkáme v osmé řadě, prakticky nic. Před pár dny totiž herci dotočili bitvu, která se pořizovala dlouhých 55 nocí, což je více než dvojnásobek dní potřebných k natáčení bitvy bastardů. Co si asi pro nás tvůrci připravili, když jednu bitvu natáčeli tak dlouho?

Po dotočení všech potřebných scén asistent režiséra Jonathan Quinlan zveřejnil příspěvek, ve kterém děkoval všem členům štábu, jež se podíleli na natáčení. V jeho původním příspěvku stálo, že se díl natáčel 55 nocí během 11 týdnů a ve třech různých lokacích.


Jít na Game of Thrones | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!