#7548 Stardos: U Cleganebowl jsem se bál, že ho splní, ale sám jsem si myslel – že z traileru a nyní ze scény kde Hora utrhl hlavu vrabčákovi, tak mu zakáží účast v souboji, protože napadl církev… No, vyřešili to ještě lépe (sluníčka tfuj :D). Útok Otrokářů snad očekával každý, nebo jim tu snad někdo věřil? Hlavě pán z Yunkai měl vždycky „zmrd“ pohled na každého. Arya se mi předvídatelná nezdála, spíš stupidní, ale nějak bych to překousl, kdyby ukázali aspoň fight.
Spíš se divím, že se tu neřeší demence v Řekotočí, ale zas chápu, že postavy které tu nejsou přes 2 série diváky už nezajímají.
#7546 myrkatynka: Všichni očekávali Cleganebowl či Mountain v Tommen, pěkně nám vytřeli zrak ;) Nebo kdo čekal, že Masters zaútočí na Mereen? Předvídatelnost u linky s Aryou ? Jak by jsi to udělal/a lépe? Nechal/a by jsi ji zabít protože by to nikdo nečekal? Kdyby to udělali, tak by zde byly zase kecy typu, že její linka nemá smysl
#7542 Oveckoun: musím říct, že jsi přesně vystihl to na co jsem marně hledala slova. Ano, Hra o trůny mě bavila právě proto, že se tam děli věci jinak než běžně ve filmech, ale mám strach, že teď už mi žádná z oblíbených postav náhle neumře, oživují( ať je to jakkoliv logické ) postavy, děj je předvídatelný a vlastně už jde jen o to, jak to ztvární.. a to je velká škoda. Už se netřepu strachy o každého.. věděla jsem že Arya zabije dívku bez tváře.. i kde a jak .. postavy, tak nádherně vykreslené a reagující, jsou náhle jak s telenovel… a to mě hrozně mrzí.. nicméně, si říkám, když čtu kde a jak to všichni stahují.. není to taky trošku tím, že nejste ochotni si zaplatit za kvalitu.. pak se nesmíme divit, že nám odchází… a to je škoda..
chcem reagovat na godshadows … TV a realnost tak nepozeraj usa fantasy pribehy !!! To ze nevykrvacela mozno ma niejaku schopnost ktora sa naucila u no one :) obdivujem vsetkych kritikoch co vidia len povrch to .....je to ako ako ked zacnu kritizovat ze je to schnite jablko a nepozeraju do hlbky .................tota cast hlavne spojenia boli dost zaujimave cize spojenie OHAR s brastvom pritom ma niejake zaklady v 7 .........opat zlyhanie brienne za ktore nemohla to je uz ktore :D:D:D poradi .................arya sa stalo no one ale to odmietla zistila ze je to len sekta zabijakov ,,,,,,inak na zaciatku no one hovoril jej ze nieje nikto tak on aj vedel ako sa to skonci …predpoklady ma aryia ale je predurcena na nieco ine ........ Starkovci zatial zomreli len 3 lanistrovci tiez 3 cize kazdej valky maju vsetci strati grejoi 1 , martelovci 3 , tyrelovci zatial NIKTO !! .....smrt sa v GoT nehraje s nikym ....... 9 cast bude podla mna len vojna a dost finacne naroky isli na tu cast .........co sa tyka toho ze nedaju vela veci alebo zmenia vela veci tak co nadavate ked nepozerate original od HBO ale stiahnute od torrent takých by som aj zakazal KOMENTOVAT dej lebo oni nedali k filmu ani CENT ..............ja tiez by som mohol stiahnut ale radsej som si zaplatil HBO tie 2 mesiace ktore ide GOT :) aby som fin. prispel k filmu ...................
#7542 Oveckoun: naprostej souhlas… ty odlehčující vycpávky v podobě povídání vtipů, stupidní „trénink“ před stanem, nesmyslné honičky,, naivní věty typu „Girl is finally no one“, který dělaj z původně zajímavý postavy deb*la,, kýčovitý kecy u ohně mezi Ohařem a Dondarionem… navíc už to skoro vypadalo že se objeví Lady Stoneheart, který už se bohužel nedočkáme :( Začíná to být méně „knihový“ a víc „blockbusterový“
#7541 Stanniss: Jooon – King in the North! Malíčka dle všeho čeká nepříjemná konfrontace v godswood ve Winterfellu (kdosi rozebral trailer, pozadí, ten lesík, odpovídá Winterfell godswoodu v předchozích sériích a pohledy, co tam Malíček hází, naznačují, že se kouká na Ghosta… trošku tím nejspíš trailer už tehdy vyspoiloval, jak bitva dopadne… jestli chceš, můžu to pak najít). Jsou kolem toho zajímavý teorie, o čem si tam budou „povídat“. :D
Opět jsem podlehnul a po dlouhé době se musím projevit. Epizody už nehodnotím, protože mi to tu připadá krapet zbytečný. Nicméně poslední dobou si všímám zajímavé věci. Nejenom tady na Edně, ale i např u IGN, Gamespotu a ostatních „rozborvideií“ se objevují dvě skupinky lidí. Jedni (očividně znalci předlohy kteří tak nějak očekávají promyšlený příběh a kvalitu) se pouštějí do odvážných předpovědí, jak to vlastně bude dál. Druhá skupinka (která je o dost nenáročnější a stačí jim nemyslet) to hrozně žerou a u reakčních videí hrozně žasnou, jak je to skvěle vymyšlený :D
Naprosto krásně to bylo vidět ted v Braavosu kde si ti přemýšlející mysleli, že má na sobě nějakou falešnou zásobárnu krve kde ji pobodala, protože by jinak byla na 99.9% mrtvá (smůla pro Dorana, chytnul to stejně a za chvíli byl tuhej- protekce :D ). Prostě jen mainstreamová honička. Přísahám u Rohlíka, že jsem dnes zaslechl konverzaci dvou výrostků odledně toho, že Arya je sestra Dany kterou poslala trénovat Cersei a je úplně cool. Jen pro příklad: kdyby seriál jel v takovém duchu od začátku, Ned by nezabil Lady a jen potají pustil na svobodu protože tak to přece v pohádkách bývá :P Nevím jak zbytek diváků, já osobně jsem začal koukat, protože to bylo prostě něco jiného, než všechny ostatní co tu dřív bylo a to se mi zdá, skoro zmizelo.
Už jsem si dal podmínku, že když v devátém díle budou maximálně 3 klišé (Všechno ztraceno, pak nečekaná posila. Odzbrojení, plazení se pro náhradní zbraň. Silácké řeči nad „poraženým“ následovaná bodnutím do zad) tak končím a milerád si počkám roky na knihu. Facebook taky nemám a žiju v pohodě :P
DD možná znají hlavní plottwisty a vědí, jak to dopadne. Škoda, že s tím už ale neumějí pracovat a tak tam cpou všemožný scénky jen na ukrácení času. Nechtěl jsem trollovat ani hatovat. Jen je tohle můj názor tak se nikdo neuražte :P
V dalsim dile pokud John a Sansa vyhraji a preziji kdo si myslite ze bude vladnout na Zimohtadu – severu? Aby nechtela Sansa Johna vysachovat diky malickovi :-)
#7538 Zmiaz: Doufám, že ne. Ona sama žádný lodě nemá, takže jak by získala ty, co jsou na moři? Nijak. Buď je spálí nebo ji budou dál bombardovat, případně odplujou. S tím ona nemůže udělat nic. Nemají nejmenší důvod vystoupit na pevninu a ty lodě jí jen tak nechat. A aby je získala silou, musela by jako železní – vyplout proti nim, dostat se na jejich paluby a pozabíjet posádky. Což nemá jak.
No tak bych rekla, ze otrokari privezli nevedomky Dany vsechny lode, ktere potrebuje k ceste do Zapadozemi. Theonovi lodicky uz zrejme nebudou zas tak potreba. Tudiz desaty dil se konecne snad uz pohne z mista + padne zed, tot muj skromny odhad…
Aryina kapitola se mi naopak moc libila. Divka uz ma jmeno, za coz jsem rada. Ale obavam se, ze vetsinu toho, co se v Bravosu naucila ji bude proti hrozbe, ktera se na Zimohrad blizi docela prd platna… takze je mozne, ze jeji cesta bude smerovat primo do kralova pristaviste, aby zkratila svuj seznam nepratel. Osobne bych byla rada, kdyby prave ona byla mladsi bratr, ktery sejme Cersei (mysleno ve smyslu mlady bratr ve sluzbach mnohotvarneho boha, ale to uz neni moc aktualni bohuzel). Jeji zraneni bych tu tolik neresila… pokud nevime, kolik na sobe mela obleceni, tudiz i nevime, jak hluboke rany mela. Po makovem mlece se tusim spi i nekolik dni, takze si urcite i tyden odpocinula a zraneni nebylo evidentne tak hluboke, kdyz mohla chodit a skakat.
Souhlasim, ze posleni dva dily jsou nejslabsi z cele serie. Ale predstava, ze za dva tydny je konec a pak cekat zase rok… je nepredstavitelne!
#7535 karel304: jo, to je uplna pravda. Stannis si uplne znicil pozici, na druhou stranu nemyslim si, ze znalost zimohradu sameho Jonovi a Sanse buhvijak pomuze, ale uvidime…
Jen bych jeste dodal, ze proti jonovi zase mluvi to, ze divoci nikdy (!!!) nebojovali proti opravdovym cvicenym vojakum s taktikou. Maximalne se mezi sebou mlatili kyjema, nebo napadali bezbranny vesnicany. X tisic vycvicenych plne ozbrojenych vojaku je pro ne neco tak novyho, ze by teoreticky vlastne nemeli mit sanci a melo by se to promenit v jatka divokych.
Ad poměr sil Stannis vs Jon & Sansa a spol: jsou minimálně 2 podstatné rozdíly:
Morálka armád – u Stannise na bodě nula kvůli upálení Shireen, dezercím žoldáků, ztrátě jízdy atd.
na rozdíl od Stannise (a Ramsaye) znají Jon a Sansa Winterfell dokonale – určitě má někde slabá místa, můžou existovat tajné chodby atp. V traileru to samozřejmě není, uvidíme za týden.
božeeeeee kurva noha !!!, jak zprznit celý díl, celou serii? ta Aryina linka je strašný sranec. S rozpáraným břichem na sračky, beží po městě jak Usain Bolt, skáče jak na tampolíně a až po asi 6 skoku začne trochu krvácet… why not. to že nechcípne bylo jasný jako když padá hovno na zem, že se rozplácne, a taková je i její linka ! odpad..
#7549 AviaRa: Tak já nečekal, že otrokáři je napadnou zrovna přitom, jak Tyrion vesele vypráví vtipy :D
#7551 AviaRa#7548 Stardos: U Cleganebowl jsem se bál, že ho splní, ale sám jsem si myslel – že z traileru a nyní ze scény kde Hora utrhl hlavu vrabčákovi, tak mu zakáží účast v souboji, protože napadl církev… No, vyřešili to ještě lépe (sluníčka tfuj :D). Útok Otrokářů snad očekával každý, nebo jim tu snad někdo věřil? Hlavě pán z Yunkai měl vždycky „zmrd“ pohled na každého. Arya se mi předvídatelná nezdála, spíš stupidní, ale nějak bych to překousl, kdyby ukázali aspoň fight.
Spíš se divím, že se tu neřeší demence v Řekotočí, ale zas chápu, že postavy které tu nejsou přes 2 série diváky už nezajímají.
#7550 Stardos#7546 myrkatynka: Všichni očekávali Cleganebowl či Mountain v Tommen, pěkně nám vytřeli zrak ;) Nebo kdo čekal, že Masters zaútočí na Mereen? Předvídatelnost u linky s Aryou ? Jak by jsi to udělal/a lépe? Nechal/a by jsi ji zabít protože by to nikdo nečekal? Kdyby to udělali, tak by zde byly zase kecy typu, že její linka nemá smysl
#7549 AviaRa #7552 myrkatynka#7541 Stanniss: Pravděpodobně tam bude vládnout Silný Belwas. A John neexistuje.
#7542 Oveckoun: musím říct, že jsi přesně vystihl to na co jsem marně hledala slova. Ano, Hra o trůny mě bavila právě proto, že se tam děli věci jinak než běžně ve filmech, ale mám strach, že teď už mi žádná z oblíbených postav náhle neumře, oživují( ať je to jakkoliv logické ) postavy, děj je předvídatelný a vlastně už jde jen o to, jak to ztvární.. a to je velká škoda. Už se netřepu strachy o každého.. věděla jsem že Arya zabije dívku bez tváře.. i kde a jak .. postavy, tak nádherně vykreslené a reagující, jsou náhle jak s telenovel… a to mě hrozně mrzí.. nicméně, si říkám, když čtu kde a jak to všichni stahují.. není to taky trošku tím, že nejste ochotni si zaplatit za kvalitu.. pak se nesmíme divit, že nám odchází… a to je škoda..
#7548 Stardos #7557 karel304 #7560 Melachcem reagovat na godshadows … TV a realnost tak nepozeraj usa fantasy pribehy !!! To ze nevykrvacela mozno ma niejaku schopnost ktora sa naucila u no one :) obdivujem vsetkych kritikoch co vidia len povrch to .....je to ako ako ked zacnu kritizovat ze je to schnite jablko a nepozeraju do hlbky .................tota cast hlavne spojenia boli dost zaujimave cize spojenie OHAR s brastvom pritom ma niejake zaklady v 7 .........opat zlyhanie brienne za ktore nemohla to je uz ktore :D:D:D poradi .................arya sa stalo no one ale to odmietla zistila ze je to len sekta zabijakov ,,,,,,inak na zaciatku no one hovoril jej ze nieje nikto tak on aj vedel ako sa to skonci …predpoklady ma aryia ale je predurcena na nieco ine ........ Starkovci zatial zomreli len 3 lanistrovci tiez 3 cize kazdej valky maju vsetci strati grejoi 1 , martelovci 3 , tyrelovci zatial NIKTO !! .....smrt sa v GoT nehraje s nikym ....... 9 cast bude podla mna len vojna a dost finacne naroky isli na tu cast .........co sa tyka toho ze nedaju vela veci alebo zmenia vela veci tak co nadavate ked nepozerate original od HBO ale stiahnute od torrent takých by som aj zakazal KOMENTOVAT dej lebo oni nedali k filmu ani CENT ..............ja tiez by som mohol stiahnut ale radsej som si zaplatil HBO tie 2 mesiace ktore ide GOT :) aby som fin. prispel k filmu ...................
#7542 Oveckoun: naprostej souhlas… ty odlehčující vycpávky v podobě povídání vtipů, stupidní „trénink“ před stanem, nesmyslné honičky,, naivní věty typu „Girl is finally no one“, který dělaj z původně zajímavý postavy deb*la,, kýčovitý kecy u ohně mezi Ohařem a Dondarionem… navíc už to skoro vypadalo že se objeví Lady Stoneheart, který už se bohužel nedočkáme :( Začíná to být méně „knihový“ a víc „blockbusterový“
#7559 Somebody Special#7542 Oveckoun: :D :D Ámen, brachu.
#7541 Stanniss: Jooon – King in the North! Malíčka dle všeho čeká nepříjemná konfrontace v godswood ve Winterfellu (kdosi rozebral trailer, pozadí, ten lesík, odpovídá Winterfell godswoodu v předchozích sériích a pohledy, co tam Malíček hází, naznačují, že se kouká na Ghosta… trošku tím nejspíš trailer už tehdy vyspoiloval, jak bitva dopadne… jestli chceš, můžu to pak najít). Jsou kolem toho zajímavý teorie, o čem si tam budou „povídat“. :D
Opět jsem podlehnul a po dlouhé době se musím projevit. Epizody už nehodnotím, protože mi to tu připadá krapet zbytečný. Nicméně poslední dobou si všímám zajímavé věci. Nejenom tady na Edně, ale i např u IGN, Gamespotu a ostatních „rozborvideií“ se objevují dvě skupinky lidí. Jedni (očividně znalci předlohy kteří tak nějak očekávají promyšlený příběh a kvalitu) se pouštějí do odvážných předpovědí, jak to vlastně bude dál. Druhá skupinka (která je o dost nenáročnější a stačí jim nemyslet) to hrozně žerou a u reakčních videí hrozně žasnou, jak je to skvěle vymyšlený :D
Naprosto krásně to bylo vidět ted v Braavosu kde si ti přemýšlející mysleli, že má na sobě nějakou falešnou zásobárnu krve kde ji pobodala, protože by jinak byla na 99.9% mrtvá (smůla pro Dorana, chytnul to stejně a za chvíli byl tuhej- protekce :D ). Prostě jen mainstreamová honička. Přísahám u Rohlíka, že jsem dnes zaslechl konverzaci dvou výrostků odledně toho, že Arya je sestra Dany kterou poslala trénovat Cersei a je úplně cool. Jen pro příklad: kdyby seriál jel v takovém duchu od začátku, Ned by nezabil Lady a jen potají pustil na svobodu protože tak to přece v pohádkách bývá :P Nevím jak zbytek diváků, já osobně jsem začal koukat, protože to bylo prostě něco jiného, než všechny ostatní co tu dřív bylo a to se mi zdá, skoro zmizelo.
Už jsem si dal podmínku, že když v devátém díle budou maximálně 3 klišé (Všechno ztraceno, pak nečekaná posila. Odzbrojení, plazení se pro náhradní zbraň. Silácké řeči nad „poraženým“ následovaná bodnutím do zad) tak končím a milerád si počkám roky na knihu. Facebook taky nemám a žiju v pohodě :P
DD možná znají hlavní plottwisty a vědí, jak to dopadne. Škoda, že s tím už ale neumějí pracovat a tak tam cpou všemožný scénky jen na ukrácení času. Nechtěl jsem trollovat ani hatovat. Jen je tohle můj názor tak se nikdo neuražte :P
#7543 Godshadow #7544 trinnn #7546 myrkatynka #7601 blackenV dalsim dile pokud John a Sansa vyhraji a preziji kdo si myslite ze bude vladnout na Zimohtadu – severu? Aby nechtela Sansa Johna vysachovat diky malickovi :-)
#7543 Godshadow #7547 AviaRaJaqen H'ghar byl očividně potěšen, že je Arya opět Arya. Bych řekl, že to byl jeho plán od samého začátku a možná Jaqena nevidíme naposled.
#7538 Zmiaz: Doufám, že ne. Ona sama žádný lodě nemá, takže jak by získala ty, co jsou na moři? Nijak. Buď je spálí nebo ji budou dál bombardovat, případně odplujou. S tím ona nemůže udělat nic. Nemají nejmenší důvod vystoupit na pevninu a ty lodě jí jen tak nechat. A aby je získala silou, musela by jako železní – vyplout proti nim, dostat se na jejich paluby a pozabíjet posádky. Což nemá jak.
#7556 karel304No tak bych rekla, ze otrokari privezli nevedomky Dany vsechny lode, ktere potrebuje k ceste do Zapadozemi. Theonovi lodicky uz zrejme nebudou zas tak potreba. Tudiz desaty dil se konecne snad uz pohne z mista + padne zed, tot muj skromny odhad…
Aryina kapitola se mi naopak moc libila. Divka uz ma jmeno, za coz jsem rada. Ale obavam se, ze vetsinu toho, co se v Bravosu naucila ji bude proti hrozbe, ktera se na Zimohrad blizi docela prd platna… takze je mozne, ze jeji cesta bude smerovat primo do kralova pristaviste, aby zkratila svuj seznam nepratel. Osobne bych byla rada, kdyby prave ona byla mladsi bratr, ktery sejme Cersei (mysleno ve smyslu mlady bratr ve sluzbach mnohotvarneho boha, ale to uz neni moc aktualni bohuzel). Jeji zraneni bych tu tolik neresila… pokud nevime, kolik na sobe mela obleceni, tudiz i nevime, jak hluboke rany mela. Po makovem mlece se tusim spi i nekolik dni, takze si urcite i tyden odpocinula a zraneni nebylo evidentne tak hluboke, kdyz mohla chodit a skakat.
Souhlasim, ze posleni dva dily jsou nejslabsi z cele serie. Ale predstava, ze za dva tydny je konec a pak cekat zase rok… je nepredstavitelne!
#7539 Ann Taylor#7534 Marleey: Loďstvem? Kolik těch lodí strejdovi ukradli? Ale jsem na něj zvědav, co kuje za pikle :D
#7535 karel304: jo, to je uplna pravda. Stannis si uplne znicil pozici, na druhou stranu nemyslim si, ze znalost zimohradu sameho Jonovi a Sanse buhvijak pomuze, ale uvidime…
Jen bych jeste dodal, ze proti jonovi zase mluvi to, ze divoci nikdy (!!!) nebojovali proti opravdovym cvicenym vojakum s taktikou. Maximalne se mezi sebou mlatili kyjema, nebo napadali bezbranny vesnicany. X tisic vycvicenych plne ozbrojenych vojaku je pro ne neco tak novyho, ze by teoreticky vlastne nemeli mit sanci a melo by se to promenit v jatka divokych.
Ad poměr sil Stannis vs Jon & Sansa a spol: jsou minimálně 2 podstatné rozdíly:
Varys šiel do Volantisu za Theonom a Yarou a v 10 dieli príde aj s celým ich loďstvom k Meereenu.
#7537 Kambium#7532 crazytunny: ufff, nez takova megablbost, to snad radsi at krvaci a zazracne prezije…
Evidentně jste nepochopili že arya nekrvacela, ale to byl rozmačkany červený pomeranč ze schodů,… tzn že ot měla vymyšlený
#7533 tapbožeeeeee kurva noha !!!, jak zprznit celý díl, celou serii? ta Aryina linka je strašný sranec. S rozpáraným břichem na sračky, beží po městě jak Usain Bolt, skáče jak na tampolíně a až po asi 6 skoku začne trochu krvácet… why not. to že nechcípne bylo jasný jako když padá hovno na zem, že se rozplácne, a taková je i její linka ! odpad..