#7406 meetsa: jj, dle mě právě v příštím díle – najde vohořelýho poníka nebo co to bylo a konfrontuje Mel.(Jakože ten oheň s tím spojený mu bude asi trošku podezřelý aka neznám náhodou nějakýho pyromana? :D)
#7401 snehulakobrovsky: nejsu zdejší, ale tá linka bola dvôležita súboj kde budúca Horazombie rozmačkol Dornaka, a pomsta dorńakov bola, že Cercei zabili dzéru a tak prišala 2/3 detí, a to nám ukázali preto aby sme vedeli prečo cersej uroví všetko oany ochránila svoju poslednú investíciu Tommena.
Já jsem zvědavá na to, kdy nastane situace (a jaké z toho budou implikace), kde se Davos dívá na místo vypadající jako hranice Shireen (viz trailer). Specificky nám teď řekli, že táboří na stejném msítě jako předtím Stannis, takže jsou poblíž.
Tak jsem se teď podíval na epizodu dveře s českým dabingem. Moc mě zajímalo jak si poradí s překladem Hold the door. A kupodivu to nakonec zmákli :-) Moc by mě zajímalo kolik bezesných nocí měl překladatel, než na to přišel. :-D Ale přeložil to nakonec docela kulišácky! „Honem drž je!“ A to už jde zkomolit na Ho.. dr.. Hodor. Klobouk dolů, za mě to překladatel zmáknul!
Otázka pro místní znalce: Kde je Dorne? Pletu se nebo jsme Dorne viděli pouze v první epizodě? A jaký význam pro seriál jako celek mělo Dorne v případě, že už ho neuvidíme? Nevím jak v knihách, tak daleko nejsem, ale podle mě to bylo celé zbytečné (nehledím na to, jak špatně to bylo zpracováno).. Však nějaká jebnutá ženská zabije prince a ještě to nikde nikdo nezmínil?
Myslíte, že Dorne uzavřeli tvůrci takto rychle kvůli negativním ohlasům, které jistě zaznamenali z minulé sezony? :)
#7393 pajela: chi :) nemáš vůbec zač. On je dobrý zpěvák. Škoda, že mu v GoT nedali ke zpěvu více prostoru. Nu možná ještě stihne vystřihnout s Jamie
nějaký duet :D
MAm strach, ze jak celkem rada dobre zacala, tak ten konec nebude nic extra. Vlastne to k nicemu nesmeruje. … Bitva o Zimohrad? Na bitvy si pustim Statecne srdce, Pana prstenu nebo tak. Hra o truny mela teda vetsi trumfy nez nejakou bitvicku. Na konci zborej Zed a konec. Takze jsme celou radu cekali jen na tenhle zvrat. Nejak se mi to nelibi. ......... Jinak me rada bavi, ale driv to melo jinej naboj, jinou atmosferu a celkove mi to prijde jak jinej serial
#7406 meetsa: jj, dle mě právě v příštím díle – najde vohořelýho poníka nebo co to bylo a konfrontuje Mel.(Jakože ten oheň s tím spojený mu bude asi trošku podezřelý aka neznám náhodou nějakýho pyromana? :D)
#7403 Jamis: Jojo, taky jsem na to ze zvědavosti koukla a nelze než souhlasit :-) zajímalo by mě, jak moc se natrápil, než přišel na ta správná slova…
#7401 snehulakobrovsky: nejsu zdejší, ale tá linka bola dvôležita súboj kde budúca Horazombie rozmačkol Dornaka, a pomsta dorńakov bola, že Cercei zabili dzéru a tak prišala 2/3 detí, a to nám ukázali preto aby sme vedeli prečo cersej uroví všetko oany ochránila svoju poslednú investíciu Tommena.
#7403 Jamis: Taky mě to překvapilo :) Bál jsem se nejhoršího.
Já jsem zvědavá na to, kdy nastane situace (a jaké z toho budou implikace), kde se Davos dívá na místo vypadající jako hranice Shireen (viz trailer). Specificky nám teď řekli, že táboří na stejném msítě jako předtím Stannis, takže jsou poblíž.
#7410 Godshadow #7411 Godshadow#7399 Michgod: ze by mohl byt Jaquen Syrio me nenapadlo, ale docela by to davalo smysl
#7398 Michgod: Vlastně bych se tomu ani nedivil… No jak říkám, telenovela. :D
Hlavně doufám, že se v seriálu nevrátí oživená Catelyn. (Jona a bratry Cleganovy jsem si zpátky přál, ale stačilo.)
Tak jsem se teď podíval na epizodu dveře s českým dabingem. Moc mě zajímalo jak si poradí s překladem Hold the door. A kupodivu to nakonec zmákli :-) Moc by mě zajímalo kolik bezesných nocí měl překladatel, než na to přišel. :-D Ale přeložil to nakonec docela kulišácky! „Honem drž je!“ A to už jde zkomolit na Ho.. dr.. Hodor. Klobouk dolů, za mě to překladatel zmáknul!
#7407 Geobba #7409 pajela#7395 fajnsmekr: Ale houbeles. Nějaký obyčejný Braavosan, který jde po těch schodech někam dozadu.
Otázka pro místní znalce: Kde je Dorne? Pletu se nebo jsme Dorne viděli pouze v první epizodě? A jaký význam pro seriál jako celek mělo Dorne v případě, že už ho neuvidíme? Nevím jak v knihách, tak daleko nejsem, ale podle mě to bylo celé zbytečné (nehledím na to, jak špatně to bylo zpracováno).. Však nějaká jebnutá ženská zabije prince a ještě to nikde nikdo nezmínil?
Myslíte, že Dorne uzavřeli tvůrci takto rychle kvůli negativním ohlasům, které jistě zaznamenali z minulé sezony? :)
#7408 Tomi Lee Morpheus #7418 Eddard1Jestli se vrátí Syrio, budu mega rád, jen doufám, že to nebude Jaquen, ať jsou to oddělené postavy
nebo spis bych mel napsat ze to je celou dobu nikdo? :p
#7405 fikka#7396 lone.ranger: jaka telenovela? vsak to je celou dobu on…
#7404 lone.ranger#7393 pajela: chi :) nemáš vůbec zač. On je dobrý zpěvák. Škoda, že mu v GoT nedali ke zpěvu více prostoru. Nu možná ještě stihne vystřihnout s Jamie
nějaký duet :D
#7395 fajnsmekr: Jestli je to fakt on, tak už se z GoT stává ale slušná telenovela! :D
#7398 Michgod#7391 mr_bungle: na jedenácté fotce vidím Sirio Forella…
#7396 lone.ranger #7402 Ann TaylorMAm strach, ze jak celkem rada dobre zacala, tak ten konec nebude nic extra. Vlastne to k nicemu nesmeruje. … Bitva o Zimohrad? Na bitvy si pustim Statecne srdce, Pana prstenu nebo tak. Hra o truny mela teda vetsi trumfy nez nejakou bitvicku. Na konci zborej Zed a konec. Takze jsme celou radu cekali jen na tenhle zvrat. Nejak se mi to nelibi. ......... Jinak me rada bavi, ale driv to melo jinej naboj, jinou atmosferu a celkove mi to prijde jak jinej serial
#7390 Mňaukaj: :-D ježiši, tak za tohle ti strašně moc dík. Bronna miluju a tohle je úplně nový lvl :-D
#7397 Mňaukaj#7387 Duryy: Čtu text opravdu myšlenky číst neumím.
Fotky k epizodě No One. http://www.farfarawaysite.com/…/gallery.htm
#7395 fajnsmekr