#7348 lukas254: Jo, je to blbost, ale ona sama v páté epizodě říká, že má Brienne jet za Černou rybou, protože dopis by se mohl dostat do rukou Ramseymu. Teď, když píše Malíčkovi, tak to asi nevadí, aneb D and D…
#7339 rockysiburger: Dobrej vtip :D Sever je rozsáhlé území jako prase, tak ramsay pošle celou armádu aby chodili po severu a dívali se na oblohu jestli neuvidí havrana :D
#7343 Eddard1: Upokoj hormon, daj si zeleny caj a potom sprchu, lebo to tu beries moc vazne … Keby si cital s porozumenim, tak by si zistil, ze to s tou ihlou by som bral ako „absurdnost“ … A ostatne neviem, ci boli „blaboly“, kedze sa ocividne spravala nelogicky :D ale tak co uz, niekto je tu pravdepodobne po lobotomii (a napoveda – ja to nie som) :D
Kdo vlastně byl „broken man“? Podle mého jich bylo hned několik. Lidé, před epizodou, občas tipovali Edmura. Nevím jak v knihách, ale v seriálu tahle postava dostala naprosto minimální prostor a je mi tak úplně fuk, i kdyby jej rozčtvrtili a ta scéna s věšením tak neměla pro mne správný náboj. The Hound? Nějak nevím, proč by měl být zlomený? Protože mu Brienn nakopala zadek? Ta ho nakopala i Lorasovi a technicky i Chajme (to je fakt děs) Lannisterovi, to není žádná ostuda. Spíš bylo polámáno jen jeho tělo. Že by zlomený muž Jaime? Podle mého se nechová jako floutek z první série. To s Frey bylo něco, co udělat musel. Nepřišlo mi, že se tím bavil. Vlastně mi příjde, že většinu téhle řady už má toho všeho až po krk a opravdu těžce nese ztrátu rodiny. A hlavně – že ho vlastní syn fakticky vykázal z města. Jaime to dusí v sobě, ale jestli není zlomený, tak určitě je hodně nalomený.. Pro mne je to pořád dobrá postava, ten zármutek v něm vidím. Takže kdo tedy byl zlomený muž? Já před epizodou tipoval právě Lorase, ale ten se drží mimo záběr. Mohl by to být i Ricon, ale o tom nevíme pořád absolutně vůbec nic. Dokonce ani to, jestli je to doopravdy Ricon. Vylučovací metodou nám zbyl pouze Theon. Jenže ten je zlomený již dlouho a měl jen krátkou scénu. Takže tvůrci určitě mysleli Sandora, i podle prostoru který dostal. Ale dle mého soudu Sandor nemá být z čeho zlomený a bezkonkurenčně nejzlomenějším mužem ze všech zlomených mužů (a ž e jich tam je, zdravíme Joraha, donedávna zlomeného) byl v tomto díle Theon. Co si myslíte vy?
bud se tvurci meli na Aryu (jeji vrazdu) vykaslat nebo ji zabit… ale to ze ji takovej trenovanej zabijak neni schopnej odrovnat neberu – z prvniho zaberu to vypadalo ze ji prořízla hrdlo, ale pak vidíme, že ji maximálně tak ušmikla knoflík a to se ze začátku Arya ani nehnula… skoro mi prijde ze to zacina sklouzavat ke klasicky „nesmrtelnosti“ hlavnich hrdinu… ! nicmene cim dal tim vic mam pocit ze i v serialu se objevi ozivla Catelyn v čele Bratrstva bez praporcu, která odchytne Brienne po cestě za Bryndenem, aby ji dala za ukol vylakat Jamieho z tábora… nicméně to jejich setkání bude asi jiný než v knize, protože na rozdíl od knihy v seriálu svému slibu „ochránit ji dcery“ víceméně dostála
#7305 Duryy: Jsi Tupec. Nad tvojí snúskou blábolů bych mávl rukou, ale to co jsi napsal o Jehle. Mě fakt dožralo. Je evidentní, že jsi hlupák a charakter postavy Arya jsi nepochopil.
to protect me. Now you have a chance to fulfill your promise. […] Knights of the Vale are under your command. Ride north for Winterfell. Lend us your aid and I shall see to it that you are [well/properly] rewarded.
Tak uvidíme komu psala. Já sem tu zprávu nestudoval. Tak zatím nemůžu soudit. Ale jak je bezpečné posílat zprávu za pomocí opeřence Malíčkovi ? Je tam vysoká pravděpodobnost že by se dopis dostal dřív do ruky Ramsymu. Přece jenom je dost chytrej na to aby zabil všechno co letí na jih a potencionálně něco nese..
a nebo tim chtela zduraznit at udela co ji rika, ze nejdulezitejsi je jejich rod a ze je v ohrozeni, kdyz tu zustane, tak to prislo me…proste jako varovani
A nebo, to už je sice dávno jsem četl spoilery, že Údolí se dozví, že Malíček může zato, že Sansa byla s Boltony, takže ještě možná Royceovi to mohla napsat
Teorie, že Sansa napsala Ramsayovi, aby ho „vystrašila“ je dobrá, jenže je tak Sansa chytrá? Mě napadlo, že mohla napsat Cervynům, Jonovi ještě před tím říkala, že lorda Cervyna zná a že by jim eventuálně pomoct mohl
#7327 soreno: Soreno: no, mi to jako fight nepřijde. spíš něco jako „to fulfill your…“ ale ani jako fulfill fo vyloženě nevypadá. nicméně „fight“ to taky být nemůže, páč nejdřív je „mázlá čárka“ nahoru a pak dolů. to by muselo být „fihgt“… (a jinak sorry, já to "reagování na příspěvky prostě neovládám, nevím, jak udělat, aby to bylo jako odkaz.. :-D )
Ešte jedna hlava a pôjde sa dobývať Westeros. http://www.mojevideo.sk/…asterky.html
#7348 lukas254: Jo, je to blbost, ale ona sama v páté epizodě říká, že má Brienne jet za Černou rybou, protože dopis by se mohl dostat do rukou Ramseymu. Teď, když píše Malíčkovi, tak to asi nevadí, aneb D and D…
#7352 rockysiburger#7339 rockysiburger: Dobrej vtip :D Sever je rozsáhlé území jako prase, tak ramsay pošle celou armádu aby chodili po severu a dívali se na oblohu jestli neuvidí havrana :D
#7349 Eleanor05 #7352 rockysiburger#7343 Eddard1: Upokoj hormon, daj si zeleny caj a potom sprchu, lebo to tu beries moc vazne … Keby si cital s porozumenim, tak by si zistil, ze to s tou ihlou by som bral ako „absurdnost“ … A ostatne neviem, ci boli „blaboly“, kedze sa ocividne spravala nelogicky :D ale tak co uz, niekto je tu pravdepodobne po lobotomii (a napoveda – ja to nie som) :D
#7378 Eddard1 #7379 Eddard1#7339 rockysiburger: nie je pravidlo ze by krkavec letel cez zimohrad a nemusel letiet cez den v noci by ho nevideli
Kdo vlastně byl „broken man“? Podle mého jich bylo hned několik. Lidé, před epizodou, občas tipovali Edmura. Nevím jak v knihách, ale v seriálu tahle postava dostala naprosto minimální prostor a je mi tak úplně fuk, i kdyby jej rozčtvrtili a ta scéna s věšením tak neměla pro mne správný náboj. The Hound? Nějak nevím, proč by měl být zlomený? Protože mu Brienn nakopala zadek? Ta ho nakopala i Lorasovi a technicky i Chajme (to je fakt děs) Lannisterovi, to není žádná ostuda. Spíš bylo polámáno jen jeho tělo. Že by zlomený muž Jaime? Podle mého se nechová jako floutek z první série. To s Frey bylo něco, co udělat musel. Nepřišlo mi, že se tím bavil. Vlastně mi příjde, že většinu téhle řady už má toho všeho až po krk a opravdu těžce nese ztrátu rodiny. A hlavně – že ho vlastní syn fakticky vykázal z města. Jaime to dusí v sobě, ale jestli není zlomený, tak určitě je hodně nalomený.. Pro mne je to pořád dobrá postava, ten zármutek v něm vidím. Takže kdo tedy byl zlomený muž? Já před epizodou tipoval právě Lorase, ale ten se drží mimo záběr. Mohl by to být i Ricon, ale o tom nevíme pořád absolutně vůbec nic. Dokonce ani to, jestli je to doopravdy Ricon. Vylučovací metodou nám zbyl pouze Theon. Jenže ten je zlomený již dlouho a měl jen krátkou scénu. Takže tvůrci určitě mysleli Sandora, i podle prostoru který dostal. Ale dle mého soudu Sandor nemá být z čeho zlomený a bezkonkurenčně nejzlomenějším mužem ze všech zlomených mužů (a ž e jich tam je, zdravíme Joraha, donedávna zlomeného) byl v tomto díle Theon. Co si myslíte vy?
#7353 Vincent Vega #7363 doxtanbud se tvurci meli na Aryu (jeji vrazdu) vykaslat nebo ji zabit… ale to ze ji takovej trenovanej zabijak neni schopnej odrovnat neberu – z prvniho zaberu to vypadalo ze ji prořízla hrdlo, ale pak vidíme, že ji maximálně tak ušmikla knoflík a to se ze začátku Arya ani nehnula… skoro mi prijde ze to zacina sklouzavat ke klasicky „nesmrtelnosti“ hlavnich hrdinu… ! nicmene cim dal tim vic mam pocit ze i v serialu se objevi ozivla Catelyn v čele Bratrstva bez praporcu, která odchytne Brienne po cestě za Bryndenem, aby ji dala za ukol vylakat Jamieho z tábora… nicméně to jejich setkání bude asi jiný než v knize, protože na rozdíl od knihy v seriálu svému slibu „ochránit ji dcery“ víceméně dostála
#7355 Hexa#7305 Duryy: Jsi Tupec. Nad tvojí snúskou blábolů bych mávl rukou, ale to co jsi napsal o Jehle. Mě fakt dožralo. Je evidentní, že jsi hlupák a charakter postavy Arya jsi nepochopil.
#7347 Duryy#7335 Stardos: Royce to samozřejmě ví/tuší, ale nemůže s tím nic udělat. To bylo hezky zobrazeno v jednom z předchozích dílů.
někdo rozluštil část dopisu
#7365 m0rdredto protect me. Now you have a chance to fulfill your promise. […] Knights of the Vale are under your command. Ride north for Winterfell. Lend us your aid and I shall see to it that you are [well/properly] rewarded.
Tak uvidíme komu psala. Já sem tu zprávu nestudoval. Tak zatím nemůžu soudit. Ale jak je bezpečné posílat zprávu za pomocí opeřence Malíčkovi ? Je tam vysoká pravděpodobnost že by se dopis dostal dřív do ruky Ramsymu. Přece jenom je dost chytrej na to aby zabil všechno co letí na jih a potencionálně něco nese..
#7346 Deathstroke_9779 #7348 lukas254a nebo tim chtela zduraznit at udela co ji rika, ze nejdulezitejsi je jejich rod a ze je v ohrozeni, kdyz tu zustane, tak to prislo me…proste jako varovani
#7336 azoxid: Růže je znakem Tyrellů. Chtěla tím říct, že je to pořád ona, že ten fanatismus jenom hraje.
Co znamenala ta růže ? Něco jako „zabij vrabčáka, celou to jen hraju“ ?
#7337 EngeneerA nebo, to už je sice dávno jsem četl spoilery, že Údolí se dozví, že Malíček může zato, že Sansa byla s Boltony, takže ještě možná Royceovi to mohla napsat
#7342 SmoothTeorie, že Sansa napsala Ramsayovi, aby ho „vystrašila“ je dobrá, jenže je tak Sansa chytrá? Mě napadlo, že mohla napsat Cervynům, Jonovi ještě před tím říkala, že lorda Cervyna zná a že by jim eventuálně pomoct mohl
sansa PISALA MALICKOVI
#7331 pajela: aha, tak v náhledu to tak nevypadá a nakonec to tak je… (už mlčím… :-D )
#7327 soreno: Soreno: no, mi to jako fight nepřijde. spíš něco jako „to fulfill your…“ ale ani jako fulfill fo vyloženě nevypadá. nicméně „fight“ to taky být nemůže, páč nejdřív je „mázlá čárka“ nahoru a pak dolů. to by muselo být „fihgt“… (a jinak sorry, já to "reagování na příspěvky prostě neovládám, nevím, jak udělat, aby to bylo jako odkaz.. :-D )
#7332 pajela