#7267 LadyThorn: Waif není na stejný úrovni jako Arya. To, že musí odejít, když s ní chce No one mluvit vůbec nic nedokazuje. Prostě není tak vysoko postavená, aby třeba mohla být tomu přítomná, nebo prostě s jí Jacquen chce mluvit sám atd. Navíc na ní Jacquen několikrát sám mluvil nebo s ní nějak interagoval, když tam byla i Arya. Zřejmě jí teda vidí a ví o ní. Četla jsem už hodně teorií, ale tahle mi přijde jako jedna z těch nejmíň promyšlená. Jinak varianta, že rány schyta Jacquen je už něco jiného. Prakticky už to jednou udělal, ale uniká mi důvod, proč by to dělal. Takže na to taky moc nevsázím.
#7267 LadyThorn: No, spíš bych to viděla na tu teorii, že Arya z dnešního dílu byla Jaquen, kterej se chtěl přesvědčit, jestli Waif vykoná vraždu tak, jak jí přikázal (aby moc netrpěla). Skutečná Arya by snad u sebe nosila Jehlu nebo by se jinak bránila. Ale nemyslím si, že by Ary a Waif byly jedna osoba, to fakt ne. Arya nikdy předtím příznaky schizofrenie nevykazovala.
#7229 Hexa: počkej, proč je to hloupost? není divné, že nájemní vrazi najednou v tutéž chvíli cvičí dvě zhruba stejně věkově stará děvčata?? není divné, že pokaždé, když jacquen chce mluvit s aryou, musí waif odejít a vice versa? jediná možnost, jak s takovými zraněními může Arya přežít, je, že je reálně vůbec nedostala, a to lze pouze tak, že je 1. dostala pouze symbolicky a že teda došla na nějaký práh, kdy už se musí rozhodnout pro svou pravou identitu, 2. schytal Jacquen, který měl její tvář. osobně jsem přesvědčena, že arya a waif jsou jedna a ta samá osoba a jacquen to ví. … další díl bude pro identitu aryi zřejmě rozhodující, nicméně trochu se mi nelíbí, že se jmenuje No One
#7258 Eddard1: A pověz nám, jak by jí taková herečka měla zachránit? Jak už tady bylo jednou řečený, jediný, co jí v tuhle chvíli zachrání je chirurgický sál v Motole (a to je ještě ani není jistý) nebo nějaká magie. Hádám, že jí najde červená kněžka n. 2. Nikdo jiný nemá sílu ani schopnosti jí z toho dostat. Podle mě, teda ^^
#7262 El Tigre Chino: Aha, počkat, máš pravdu! Mě připadala dost malá, tak jsem si nemyslela, že by byla Alysanina sestra. A proč teda nevládne Medvědím ostrovům právě Alysane, když nejstarší sestra (Dacey) umřela? Nebo Lyra a Jorelle? Proč nejmladší a nejmenší dcera?
#7256 Stardos: Podepsala to Sansa Stark. Mě spíš dělalo problémy přečíst to „Stark“, „Sansa“ bylo jasně vidět. #7253 tap: Nevím, čeho by dosáhnul, ale jeho postava byla mnohem důležitější, než Ohař nebo Benjen a jak tu psal Vinstor, kdyby neupálil dceru (za což ho všichni nesnášej), tak mohl být dál dobrý jako vojevůdce. Ale i s jeho minulostí třeba mohl pomoct Jonovi a Sanse dobýt Zimohrad. Kromě Melisandry nikdo neví, že nechal upálit dceru, takže by s jeho pomocí mohli souhlasit.
#7234 WhiteWalker: spoléhám na ní. :) Z bratrstva které tu bylo pro ochranu normálních lidí, rolníků atd. které vedl Dondarion s Thorosem se očividně stalo bratrsvo.. které „jen tak“ oběšuje jiné lidi (prosté.. rolníky..) a to je těžká charakteristika bratrstva po příchodu LS :) .. s tím Podem to můžou udělat jakkoli.. ale mohlo by to být právě bratrstvem… :)
#7253 tap: Rammsay je psychopat čo loví ženské pre šport, porušuje svoje sľuby, je synom zradcu a bratrovrahom… Máš to jedno show už nemá logiku, ale pokiaľ by stannis neupálil dcéru mohol by byť dobrým vodcom stále.
#7250 Eleanor05: Stannise? On by ale asi nemel moc ucel… Vzdyt by mu nikdo neveril. V ocich 90% Westerosu je to traged, kterej projel nekolik bitev, upalil svoji dceru ve jmenu boha, kteryho v Zapadozemi nikdo neuznava a nema zadny zijici nasledovniky. Co by dosahl?
#7250 Eleanor05: Podľa mňa najlepší bol piaty, tento… Nebol zlý avšak, dosť ma štve koľko postrádal logiky. Blackfish bol ale na druhej strane výborný, ohařov príbeh by sa mi páčil ale to čo spravili s Bratstvom ma strašne sklamalo…
#7248 tap: Tak jako jasně, ale Lady Mormont (jak už tu psalo dost lidí, hodně zajímavá postava) na to spíš měla myslet, než to řekla, když ona sama je bastard, a pokud se vdá, její příjmení se nejspíš změní.
#7264 Eleanor05: Možná proto, že se jim opětovně nechtělo dělat celý rod :D
#7273 Eleanor05#7267 LadyThorn: Waif není na stejný úrovni jako Arya. To, že musí odejít, když s ní chce No one mluvit vůbec nic nedokazuje. Prostě není tak vysoko postavená, aby třeba mohla být tomu přítomná, nebo prostě s jí Jacquen chce mluvit sám atd. Navíc na ní Jacquen několikrát sám mluvil nebo s ní nějak interagoval, když tam byla i Arya. Zřejmě jí teda vidí a ví o ní. Četla jsem už hodně teorií, ale tahle mi přijde jako jedna z těch nejmíň promyšlená. Jinak varianta, že rány schyta Jacquen je už něco jiného. Prakticky už to jednou udělal, ale uniká mi důvod, proč by to dělal. Takže na to taky moc nevsázím.
#7272 Stardos#7267 LadyThorn: No, spíš bych to viděla na tu teorii, že Arya z dnešního dílu byla Jaquen, kterej se chtěl přesvědčit, jestli Waif vykoná vraždu tak, jak jí přikázal (aby moc netrpěla). Skutečná Arya by snad u sebe nosila Jehlu nebo by se jinak bránila. Ale nemyslím si, že by Ary a Waif byly jedna osoba, to fakt ne. Arya nikdy předtím příznaky schizofrenie nevykazovala.
#7271 LadyThorn#7229 Hexa: počkej, proč je to hloupost? není divné, že nájemní vrazi najednou v tutéž chvíli cvičí dvě zhruba stejně věkově stará děvčata?? není divné, že pokaždé, když jacquen chce mluvit s aryou, musí waif odejít a vice versa? jediná možnost, jak s takovými zraněními může Arya přežít, je, že je reálně vůbec nedostala, a to lze pouze tak, že je 1. dostala pouze symbolicky a že teda došla na nějaký práh, kdy už se musí rozhodnout pro svou pravou identitu, 2. schytal Jacquen, který měl její tvář. osobně jsem přesvědčena, že arya a waif jsou jedna a ta samá osoba a jacquen to ví. … další díl bude pro identitu aryi zřejmě rozhodující, nicméně trochu se mi nelíbí, že se jmenuje No One
#7268 Eleanor05 #7269 Hexa #7302 mr_bungleTohle bylo hodně naivní od Aryi, jako by to snad ani nečekala, přitom ví, čeho jsou schopní…
#7258 Eddard1: A pověz nám, jak by jí taková herečka měla zachránit? Jak už tady bylo jednou řečený, jediný, co jí v tuhle chvíli zachrání je chirurgický sál v Motole (a to je ještě ani není jistý) nebo nějaká magie. Hádám, že jí najde červená kněžka n. 2. Nikdo jiný nemá sílu ani schopnosti jí z toho dostat. Podle mě, teda ^^
#7262 El Tigre Chino: Aha, počkat, máš pravdu! Mě připadala dost malá, tak jsem si nemyslela, že by byla Alysanina sestra. A proč teda nevládne Medvědím ostrovům právě Alysane, když nejstarší sestra (Dacey) umřela? Nebo Lyra a Jorelle? Proč nejmladší a nejmenší dcera?
#7270 Stardos#7256 Stardos: Podepsala to Sansa Stark. Mě spíš dělalo problémy přečíst to „Stark“, „Sansa“ bylo jasně vidět. #7253 tap: Nevím, čeho by dosáhnul, ale jeho postava byla mnohem důležitější, než Ohař nebo Benjen a jak tu psal Vinstor, kdyby neupálil dceru (za což ho všichni nesnášej), tak mohl být dál dobrý jako vojevůdce. Ale i s jeho minulostí třeba mohl pomoct Jonovi a Sanse dobýt Zimohrad. Kromě Melisandry nikdo neví, že nechal upálit dceru, takže by s jeho pomocí mohli souhlasit.
#7251 Eleanor05: Lyanna je legitimní dcera Maege, ne Alysanne. Není bastard.
Nedůvěra vůči Sanse nepramení z příjmení, ale z toho, že zkrátka neví, zda-li jí věřit, když je každou chvíli provdaná za někoho jiného.
#7264 Eleanor05Toľko kečupu v ďalšej epizóde… Konečne sa bude umierať vo veľkom štýle ! :D
#7234 WhiteWalker: spoléhám na ní. :) Z bratrstva které tu bylo pro ochranu normálních lidí, rolníků atd. které vedl Dondarion s Thorosem se očividně stalo bratrsvo.. které „jen tak“ oběšuje jiné lidi (prosté.. rolníky..) a to je těžká charakteristika bratrstva po příchodu LS :) .. s tím Podem to můžou udělat jakkoli.. ale mohlo by to být právě bratrstvem… :)
#7255 Vinstor: Proč by mátli diváky tím, že by se někdo měl vydávat za Bratrstvo? Diváci by už tak měli problém poznat, že se o Bratrstvo jedná.
#7242 tap: Já myslím že jí pomůže někdo od tech herců asi ta jak jí měla zabít.
#7265 Hexa#7253 tap: Rammsay je psychopat čo loví ženské pre šport, porušuje svoje sľuby, je synom zradcu a bratrovrahom… Máš to jedno show už nemá logiku, ale pokiaľ by stannis neupálil dcéru mohol by byť dobrým vodcom stále.
Jak Sansa psala ten dopis, nepodepsala se Catelyn Stark? ,Mně to na Sansa Stark nepřišlo
#7263 Eleanor05#7254 Eddard1: Dúfam že máš pravdu.
#7259 Smooth#7252 Vinstor: To jako myslíš, že ty jatka mělo na svědomí bratrstvo? To se jim nepodobá. Klidně se za ně mohl někdo jen vydávat.
#7255 Vinstor#7250 Eleanor05: Stannise? On by ale asi nemel moc ucel… Vzdyt by mu nikdo neveril. V ocich 90% Westerosu je to traged, kterej projel nekolik bitev, upalil svoji dceru ve jmenu boha, kteryho v Zapadozemi nikdo neuznava a nema zadny zijici nasledovniky. Co by dosahl?
#7257 Vinstor #7263 Eleanor05#7250 Eleanor05: Podľa mňa najlepší bol piaty, tento… Nebol zlý avšak, dosť ma štve koľko postrádal logiky. Blackfish bol ale na druhej strane výborný, ohařov príbeh by sa mi páčil ale to čo spravili s Bratstvom ma strašne sklamalo…
#7254 Eddard1#7248 tap: Tak jako jasně, ale Lady Mormont (jak už tu psalo dost lidí, hodně zajímavá postava) na to spíš měla myslet, než to řekla, když ona sama je bastard, a pokud se vdá, její příjmení se nejspíš změní.
#7262 El Tigre Chino