#7186 Pouty: Tak ta Waif je taky vrah žabař. Jednak faceless zabíjí tak, aby to vypadalo jako nehoda. To ještě chápu, že při zběhnutí člena udělají výjimku. Ale proč ji několikrát bodla do břicha místo toho, aby ji jednoduše podřízla hrdlo?
#7184 WhiteWalker: No, vypadá to na pořádnou akci, konečně se dočkají i ti co mamrají, že se poslední 2 epizody nic neděje :D Jinak za mě dneska skvělý díl, mám rád takové pomalejší díly. Návrat Ohaře, tým Jon/Sansa/Davos, Černá ryba, Arya, ikdyž u ní jsem trošku nepochopil, proč s sebou neměla Jehlu, když musí tušit, že po ní Faceless Men půjdou a ještě nechá k sobě přijít neznámou bábu, ačkoliv sama dobře ví, že se pod tím může skrývat někdo jiný. No už ať je příští pondělí :D
#7177 Duryy: nejlepší na tom ale je že to byly vždy nepřátelské rody kterým přísahala věrnost :) , ale řekl bych že Sansa je už poslední komu bude sloužit alespon doufám
Jestli jste to neřešili, neví někdo, proč měl ten voják jedoucí před Jaimem zavázanou nebo zalepenou pusu? Přišlo mi, že má :D
#7188 Smooth: Aby jsme nepřišli o závěrečnou honičku v ulicích Braavosu :D
#7186 Pouty: Tak ta Waif je taky vrah žabař. Jednak faceless zabíjí tak, aby to vypadalo jako nehoda. To ještě chápu, že při zběhnutí člena udělají výjimku. Ale proč ji několikrát bodla do břicha místo toho, aby ji jednoduše podřízla hrdlo?
#7189 Pouty #7191 lukas254 #7198 KarmirTen konec epizody!!! Jestli tohle není foreshadowing, tak nevim…
… Bratrstvo věší muže! Po návratu Jamieho a Briene do řekotočí to je další indície k odhalení Lady Stoneheart.
#7232 rhobos#7184 WhiteWalker: No, vypadá to na pořádnou akci, konečně se dočkají i ti co mamrají, že se poslední 2 epizody nic neděje :D Jinak za mě dneska skvělý díl, mám rád takové pomalejší díly. Návrat Ohaře, tým Jon/Sansa/Davos, Černá ryba, Arya, ikdyž u ní jsem trošku nepochopil, proč s sebou neměla Jehlu, když musí tušit, že po ní Faceless Men půjdou a ještě nechá k sobě přijít neznámou bábu, ačkoliv sama dobře ví, že se pod tím může skrývat někdo jiný. No už ať je příští pondělí :D
#7188 Smooth#7184 WhiteWalker: Samozřejmě pouze na vlastní nebezpečí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
s06e08: No One: https://www.youtube.com/watch?…
#7185 WhiteWalker #7186 PoutyHodor honen drz je
#7171 Somebody Special: Smrt Spartě :D
Vypadá to, že přežijí Starkovic (kromě Rickona) a Lannistrovic. A taky bohužel Danerys. Budou bojovat o trůn a nakonec se spojí proti WW.
#7179 Duryy: :) a zabije nám Johna ještě
#7178 toren555: Neboj sa, este poklakne pred Night king-om :D
#7180 toren555#7177 Duryy: nejlepší na tom ale je že to byly vždy nepřátelské rody kterým přísahala věrnost :) , ale řekl bych že Sansa je už poslední komu bude sloužit alespon doufám
#7179 Duryy#7176 Eleanor05: Lebo nás nebavia tie jej neustale kecy o „vernosti“ :D Ved ona uz prisahala vernost polke Westerosu :D
#7178 toren555#7175 Somebody Special: A proč má umřít Brienne?
#7177 Duryy#7174 buldi: protože obohacuju diskuzi
#7176 Eleanor05Nechápu proč sem přspívají lidi typu Somebody special.
#7175 Somebody Special#7172 AviaRa: Přesně důvod, proč by vyndaný lidi neměli pouštět na internet. Nicméně mám důvod slavit, zkouškový je over, haha
#7171 Somebody Special: Ámen. :D
#7173 Somebody SpecialSmrt Brienne
Smrt Lordu Prasátku
A Smrt Slavii
#7172 AviaRa #7182 Khardoom