Být na místě Jaimeho, tak se potom co Vrabčák vytasí Tommena, bych se na něj jen usmál, a řekl bych, že Tommen je bastard mě a mojí sestry, ten úsměv by Vrabčáka přešel :D A vůbec bych neřešil, že se říše rozpadne, ta už je rozpadnutá ted :D
#7063 rhobos: Pouto s ním má, to bezesporu a patrně silnější, než s dalšími dvěma. Ale neřekl bych, že to funguje tak jak píšeš. Pomyslím si a on přiběhne (přiletí). To by je pak uměla ovládat daleko dřív. Případně, už když ji našli Dothrakové a odváděli ji, tak by si jej zavolala na pomoc myšlenkou. Viděli sme, že na povel Dracarys reagují, takže ten respekt tam určitě bude, nechtějí ji zabít, ale že by poslouchali na myšlenku, to ne :)
#7062 Monkeyskunk: Mně připadá, že mu sedí na zádech cleou dobu co je Drogon na scéně. V jedné chvíli je v záběru zespoda vidět něco stříbřitého na jeho zádech. Ale že tam není žádný akt přivolání, mi taky vadí, mohli to propracovat. Drogon snad musel sedět na zadku za tou skálou, že to trvalo tak krátce.
Jak dlouho nám budou D&D cpát tu Twincest love story, která měla dávno skončit? Dělají vše proto, abych si tu kravinu oblíbil… Bohužel se jim to nepodaří, už to vypadá trapně akorát.
#7056 Monkeyskunk: Ale to přece ne. Já myslím, že jak jim ujela, tak za rohem už čekal Euron (with his big cock), kterej zafoukal na dračí roh a Drogon začal poslouchat :)
#7064 Engeneer: no vteřinu.. chvíli to trvalo .. v ohrožení byla několik minut .. čímž ho díky pouta mohla přitáhnout k sobě… no a když bylo nejhůř tak zavřela oči a za takovych 5–10 sekund .. HUAA AA :D a pak dalsich 5–10 nez tam stihnul doletet.. zkusil je vystrasit a to se mu povedlo.. navíc drak létá jo rychle :D taky ho měl Malíček půjčeného :D ..
#7063 rhobos: Se objevil vteřinu potom co zavřela oči. Tak rychle by se neteleportoval ani Malíček :D Zavřela oči, protože se smířila s tím, že zemře. Drogon se tam objevil proto, že tam bylo spousta lidí a on měl hlad.
#7056 Monkeyskunk: #7057 Engeneer: #7060 mia28: #7062 Monkeyskunk: Spíš bych řekl z toho co jsme zatím viděli .. že má Dany s drogonem nějaké pouto.. možná je Warg jako Bran či jiní… možná jen částeční.. má s drogonem pouto,, ve scéně v aréně.. zavřela oči a jakoby na něj pomyslela či jej přivolala … takový pokus o S.O.S. .. od té chvíle si myslím že se jejich spojení ještě utužilo a jako u Targaryenů kteří měli kdysi draky.. každý měl 1 jehož byl jezdcem… a měli spolu pouto ;) přijde mi to že pouto utvořila právě s drogonem a zbylí dva dráčci si budou muset hledat jiné jezdce :)
#7057 Engeneer: Joo, to jako jo, sak si tam lital a delal kolecka ve vzduchu, ale prave tam chybel ten moment, kdy nebyla v zaberu a Drak prestal krouzit vysoko na obloze a snesl se k ni. Uplne vidim jak na nej piskla jak na psa :-D Jako chapu, ze je to jeho matinka, takze ji neublizi a tak, nicmene i v te arene priletel kvuli hluku a pristal, protoze se chtel asi nazrat. Jenze mamu by nesezral, navic kdyz poodjela z dohledu, tak moc nevim proc by mel pristavat, kdyz se do ted jevil jako celkem arogantni :)
#7027 radas: Řekla bych, že to bude jako s dětmi. Prostě puberta je asi za ním a teď už je to velký, moudrý drak… Přeci jen se ukazovaly narážky na to, že draci jsou mnohem inteligentnější než lidé… Tak uvidíme :-) Drogon mě velice mile potěšil :-)
#7034 Somebody Special: K těm vůdcům bych s klidem přidal právě i Blackfishe.. ten Řekotočí jen tak nedá a už jeho pár brutálních kroků po tom, co se se spustí padací most vstříc Jaimiemu.. to je teprve kápo!!!
#7055 Smooth: No me to proste podle tech strech prijde jako Kralovo pristaviste. Ikdyz by teda museli Dany celkem popohnat, aby to stihla do konce serky (zda se mi, ze ten stin draka nad mestem byl i v traileru na tuhle serku, nejen v Branove vizi). Co me ale celkem nastvalo, ze tu mame dalsiho Jedi samouka ejkejej Rey ze Star Wars. By me zajimalo, jak se ho naucila privolat, aby si poslusne sedl a ona mohla nastoupit. Precijen v te arene, to byla spis takova haluz a hlavne ho tam nemusela privolat.
ale ten vrabčákův ďábelskej úsměv, který ukázal ve své poslední scéně v této epizodě jasně dokazuje, že to je vychcanej zm*d a né nějaký dobrák bojující za rovnost a víru…
ale ten vrabčákův ďábelskej úsměv, který ukázal ve své poslední scéně v této epizodě jasně dokazuje, že to je vychcanej zm*d a né nějaký dobrák bojující za rovnost a víru…
Být na místě Jaimeho, tak se potom co Vrabčák vytasí Tommena, bych se na něj jen usmál, a řekl bych, že Tommen je bastard mě a mojí sestry, ten úsměv by Vrabčáka přešel :D A vůbec bych neřešil, že se říše rozpadne, ta už je rozpadnutá ted :D
#7066 HenryTheEight: Tomu bych říkal teprv teleport :-D
#7063 rhobos: Pouto s ním má, to bezesporu a patrně silnější, než s dalšími dvěma. Ale neřekl bych, že to funguje tak jak píšeš. Pomyslím si a on přiběhne (přiletí). To by je pak uměla ovládat daleko dřív. Případně, už když ji našli Dothrakové a odváděli ji, tak by si jej zavolala na pomoc myšlenkou. Viděli sme, že na povel Dracarys reagují, takže ten respekt tam určitě bude, nechtějí ji zabít, ale že by poslouchali na myšlenku, to ne :)
#7062 Monkeyskunk: Mně připadá, že mu sedí na zádech cleou dobu co je Drogon na scéně. V jedné chvíli je v záběru zespoda vidět něco stříbřitého na jeho zádech. Ale že tam není žádný akt přivolání, mi taky vadí, mohli to propracovat. Drogon snad musel sedět na zadku za tou skálou, že to trvalo tak krátce.
#7072 SetcherJak dlouho nám budou D&D cpát tu Twincest love story, která měla dávno skončit? Dělají vše proto, abych si tu kravinu oblíbil… Bohužel se jim to nepodaří, už to vypadá trapně akorát.
#7056 Monkeyskunk: Ale to přece ne. Já myslím, že jak jim ujela, tak za rohem už čekal Euron (with his big cock), kterej zafoukal na dračí roh a Drogon začal poslouchat :)
#7069 Monkeyskunk#7064 Engeneer: no vteřinu.. chvíli to trvalo .. v ohrožení byla několik minut .. čímž ho díky pouta mohla přitáhnout k sobě… no a když bylo nejhůř tak zavřela oči a za takovych 5–10 sekund .. HUAA AA :D a pak dalsich 5–10 nez tam stihnul doletet.. zkusil je vystrasit a to se mu povedlo.. navíc drak létá jo rychle :D taky ho měl Malíček půjčeného :D ..
#7063 rhobos: Se objevil vteřinu potom co zavřela oči. Tak rychle by se neteleportoval ani Malíček :D Zavřela oči, protože se smířila s tím, že zemře. Drogon se tam objevil proto, že tam bylo spousta lidí a on měl hlad.
#7065 rhobos#7056 Monkeyskunk:
#7064 Engeneer #7069 Monkeyskunk#7057 Engeneer:
#7060 mia28: #7062 Monkeyskunk: Spíš bych řekl z toho co jsme zatím viděli .. že má Dany s drogonem nějaké pouto.. možná je Warg jako Bran či jiní… možná jen částeční.. má s drogonem pouto,, ve scéně v aréně.. zavřela oči a jakoby na něj pomyslela či jej přivolala … takový pokus o S.O.S. .. od té chvíle si myslím že se jejich spojení ještě utužilo a jako u Targaryenů kteří měli kdysi draky.. každý měl 1 jehož byl jezdcem… a měli spolu pouto ;) přijde mi to že pouto utvořila právě s drogonem a zbylí dva dráčci si budou muset hledat jiné jezdce :)
#7057 Engeneer: Joo, to jako jo, sak si tam lital a delal kolecka ve vzduchu, ale prave tam chybel ten moment, kdy nebyla v zaberu a Drak prestal krouzit vysoko na obloze a snesl se k ni. Uplne vidim jak na nej piskla jak na psa :-D Jako chapu, ze je to jeho matinka, takze ji neublizi a tak, nicmene i v te arene priletel kvuli hluku a pristal, protoze se chtel asi nazrat. Jenze mamu by nesezral, navic kdyz poodjela z dohledu, tak moc nevim proc by mel pristavat, kdyz se do ted jevil jako celkem arogantni :)
#7063 rhobos #7068 meetsa#7040 Niethan: Súhlasím s Tebou. Vyzerá to na toho Edmura. Ten jeho výraz – zrejme to vzdal
#7027 radas: Řekla bych, že to bude jako s dětmi. Prostě puberta je asi za ním a teď už je to velký, moudrý drak… Přeci jen se ukazovaly narážky na to, že draci jsou mnohem inteligentnější než lidé… Tak uvidíme :-) Drogon mě velice mile potěšil :-)
#7063 rhobosDost pozitivní je, vidět Sansu s Davose (v traileru) stát v sálu s erby Mormontů na zdi a v hradu, na jehož zdech visí praporce rodu Gloverů :) :) :)
#7034 Somebody Special: K těm vůdcům bych s klidem přidal právě i Blackfishe.. ten Řekotočí jen tak nedá a už jeho pár brutálních kroků po tom, co se se spustí padací most vstříc Jaimiemu.. to je teprve kápo!!!
#7056 Monkeyskunk: Hádám, že přiletěl, protože ucítil khalasar a chtěl se nažrat. To jak ho ale osedlala je jiná…
#7062 Monkeyskunk #7063 rhobos#7055 Smooth: No me to proste podle tech strech prijde jako Kralovo pristaviste. Ikdyz by teda museli Dany celkem popohnat, aby to stihla do konce serky (zda se mi, ze ten stin draka nad mestem byl i v traileru na tuhle serku, nejen v Branove vizi). Co me ale celkem nastvalo, ze tu mame dalsiho Jedi samouka ejkejej Rey ze Star Wars. By me zajimalo, jak se ho naucila privolat, aby si poslusne sedl a ona mohla nastoupit. Precijen v te arene, to byla spis takova haluz a hlavne ho tam nemusela privolat.
#7057 Engeneer #7063 rhobos #7066 HenryTheEighthttp://imgur.com/…ry/5WMdv/new jsem jediný, komu příjde, že ten drak lítal nad Prahou tak z 40tých let a ne nad středověkým městem? :)
#7056 Monkeyskunkale ten vrabčákův ďábelskej úsměv, který ukázal ve své poslední scéně v této epizodě jasně dokazuje, že to je vychcanej zm*d a né nějaký dobrák bojující za rovnost a víru…
dobrej díl, ale ty feministické a levičácké kecy už mě začínaj štvát… epizoda kde zabijou toho ma*ora vrabčáka bude top epizoda bez ohledu na cokoliv…
#7047 Ann Taylor: myslel som lancela pardon :)