Všude se řeší že Boltoni mají Karstarky a Umbry ale nezapoměli jste na Freye kteří jsou aktuálně jedním z nejmocnějších rodů a stojí za Boltony? Nebo se v nečem pletu?
#6808 Scenárista s veľkým S: V čem mám smůlu? Píši, že je trapná, nudná a předvídatelná. Zda je série o něm nebo ne, je jedno, protože to názor nezmění. A ne, není jen o něm, ale ty si to přiznat nedokážeš, takže si tu dál klidně plácej. :D
Od začiatku 6 série ťahajú seriál 3 dejove linky, J, D, B, tieto dejove linky boli najzaujímavejšie, no zaujímavosť si udržala iba linka Jona Snowa, pravdaže, D mala svetlu chvíľku v S06E04, ale to ju z biedy nevytrhne, tak ako aktuálna epizoda nevytrhne z biedy B! Najkvalitnejšia a najzaujímavejšia dejová linka je Jonova, pretože je aj najstabilnejšia! Kvalita neskáče hore, dole ale drží sa niekde uprostred! Som svedkom, keď tu čítam samé pozitívne hlúposti, fenomén wow efekt je všadeprítomný, o 24 hodín si uvedomíte, že to bol iba podpriemer! Drž tie dvere? To bolo všetko? Dosť chabé! Konečne sa však B dejová linka niekde pohla, pretože už to stagnovalo dosť dlho.
#6799 Stardos: Nevím, zda se řešilo, ale moje osobní teorie – NK ví, co greenseers dokáží, že mohou zničit WW, tak zřejmě proto po něm šel. SPOILER NEVÍM JAK TO TADY UDĚLAT TAK SE OMLOUVÁM!!!!!!
Pokud se nemýlím, tak v knize Bran dokonce píše o tom, jak cestoval na sever a WW měli proti greenseers zátarasy (nějaké bodce či co). Takže asi mají proti WW nějakou sílu. A to by se mi taky jako NK nelíbilo a kdybych věděla, kde se ta moje Nemesis nachází, tak si pro ni taky dojdu a zhatím jí její plán zhatit mi můj plán na dobytí a zotročení všech dýchajících lidí :-)
Paradni dil ale mam tam par mezer. Jestli to chapu tak Hodor se vlastne obetoval uz kdyz byl majek kluk. Jinak retotoci bylop zde uplne vynechano narzdil od knihy ale zajimalo jaka tam je armada kdyz Sansa odmitla udoli. At pocitam jak pocitam Sever bude mit malou armadu proti Ramsymu. Jinak linka Danerys a zeleznaky asi zplyne kdyz Deci krale vali s flotilou. Podle meho to bude prave flotila zeleznych kdo preeveze bloncku pres more. Moje pripadne mezery doplnte rad se necham poucit. Pripadne gr chyby omluvte moc piv :)
#6787 JackIsBest: Co se týče Brana tak asi takto to vnímám já: Když přicházeli WW, měl vizi, že je na WF a viděl Hodora. Pak začala panika (Meera – Brane, umřeme…, potřebujeme Hodora). Bran použil svoje strašidelný schopnosti vlézt do Hodora, ale očividně měl problém z vize jít ven (Meera přece říkala probuď se… což neudělal). Podle mě to byl záměr (možná Havranův?) anebo prostě Bran v tu chvíli myslel víc na to, že někde on a jeho společníci umírají než na to, že by se měl nejdřív dostat zpět a pak teprve vlézt do Hodora. Takže byl současně myslí v minulosti (vzpomínka s Hodorem) i v jeskyni a jelikož ty svoje schopnosti neumí ještě zcela ovládat, stalo se, že se dostal nejen do Hodora, odnášejícího jeho tělo, ale i do Hodora na WF o několik (desítek) let dříve. Prostě jeho mysl byla rozdělena do obou Hodorů. Mladý Hodor díky tomu viděl, co ho čeká v budoucnosti (viděl A cítil svoji smrt a v uších mu rezonovalo pouze Meerino HOLD THE DOOR!!!). Dost na to, aby se z toho zbláznil. To, že se Bran ocitl ve vidině na WF je podle mě hodně důležitá věc, podle mě by ho tam Havran nebral a nedoprovázel, kdyby to nebylo důležité. Zřejmě si Bran měl uvědomit, že může nějakým způsobem ovlivňovat minulost/přítomnost/budoucnost. Už to přeci udělal! “The past is already written, the ink is dry.” Čím dál tím víc jsem přesvědčená, že Bran a čas budou klíčoví v ASOIAF.
Všude se řeší že Boltoni mají Karstarky a Umbry ale nezapoměli jste na Freye kteří jsou aktuálně jedním z nejmocnějších rodů a stojí za Boltony? Nebo se v nečem pletu?
#6821 Deathstroke_9779#6808 Scenárista s veľkým S: V čem mám smůlu? Píši, že je trapná, nudná a předvídatelná. Zda je série o něm nebo ne, je jedno, protože to názor nezmění. A ne, není jen o něm, ale ty si to přiznat nedokážeš, takže si tu dál klidně plácej. :D
#6811 Scenárista s veľkým S#6807 AviaRa:
Celá táto séria je o Jonovi, takže hold, máš smolu.
#6809 AviaRa #6843 Eleanor05#6806 Scenárista s veľkým S: Jonova linka je trapná, nudná a nehorázně předvídatelná.
#6808 Scenárista s veľkým SOd začiatku 6 série ťahajú seriál 3 dejove linky, J, D, B, tieto dejove linky boli najzaujímavejšie, no zaujímavosť si udržala iba linka Jona Snowa, pravdaže, D mala svetlu chvíľku v S06E04, ale to ju z biedy nevytrhne, tak ako aktuálna epizoda nevytrhne z biedy B! Najkvalitnejšia a najzaujímavejšia dejová linka je Jonova, pretože je aj najstabilnejšia! Kvalita neskáče hore, dole ale drží sa niekde uprostred! Som svedkom, keď tu čítam samé pozitívne hlúposti, fenomén wow efekt je všadeprítomný, o 24 hodín si uvedomíte, že to bol iba podpriemer! Drž tie dvere? To bolo všetko? Dosť chabé! Konečne sa však B dejová linka niekde pohla, pretože už to stagnovalo dosť dlho.
#6807 AviaRa#6799 Stardos: Nevím, zda se řešilo, ale moje osobní teorie – NK ví, co greenseers dokáží, že mohou zničit WW, tak zřejmě proto po něm šel. SPOILER NEVÍM JAK TO TADY UDĚLAT TAK SE OMLOUVÁM!!!!!!
Pokud se nemýlím, tak v knize Bran dokonce píše o tom, jak cestoval na sever a WW měli proti greenseers zátarasy (nějaké bodce či co). Takže asi mají proti WW nějakou sílu. A to by se mi taky jako NK nelíbilo a kdybych věděla, kde se ta moje Nemesis nachází, tak si pro ni taky dojdu a zhatím jí její plán zhatit mi můj plán na dobytí a zotročení všech dýchajících lidí :-)
Paradni dil ale mam tam par mezer. Jestli to chapu tak Hodor se vlastne obetoval uz kdyz byl majek kluk. Jinak retotoci bylop zde uplne vynechano narzdil od knihy ale zajimalo jaka tam je armada kdyz Sansa odmitla udoli. At pocitam jak pocitam Sever bude mit malou armadu proti Ramsymu. Jinak linka Danerys a zeleznaky asi zplyne kdyz Deci krale vali s flotilou. Podle meho to bude prave flotila zeleznych kdo preeveze bloncku pres more. Moje pripadne mezery doplnte rad se necham poucit. Pripadne gr chyby omluvte moc piv :)
#6800 Scenárista s veľkým S: …nejslabší díl. Bran neskutečně nudný, celkově snad dvě hvězdy.
#6800 Scenárista s veľkým S: To jsou všechny za poslední dvě série, takže vlastně celkově nadprůměr.
#6787 JackIsBest: Co se týče Brana tak asi takto to vnímám já: Když přicházeli WW, měl vizi, že je na WF a viděl Hodora. Pak začala panika (Meera – Brane, umřeme…, potřebujeme Hodora). Bran použil svoje strašidelný schopnosti vlézt do Hodora, ale očividně měl problém z vize jít ven (Meera přece říkala probuď se… což neudělal). Podle mě to byl záměr (možná Havranův?) anebo prostě Bran v tu chvíli myslel víc na to, že někde on a jeho společníci umírají než na to, že by se měl nejdřív dostat zpět a pak teprve vlézt do Hodora. Takže byl současně myslí v minulosti (vzpomínka s Hodorem) i v jeskyni a jelikož ty svoje schopnosti neumí ještě zcela ovládat, stalo se, že se dostal nejen do Hodora, odnášejícího jeho tělo, ale i do Hodora na WF o několik (desítek) let dříve. Prostě jeho mysl byla rozdělena do obou Hodorů. Mladý Hodor díky tomu viděl, co ho čeká v budoucnosti (viděl A cítil svoji smrt a v uších mu rezonovalo pouze Meerino HOLD THE DOOR!!!). Dost na to, aby se z toho zbláznil. To, že se Bran ocitl ve vidině na WF je podle mě hodně důležitá věc, podle mě by ho tam Havran nebral a nedoprovázel, kdyby to nebylo důležité. Zřejmě si Bran měl uvědomit, že může nějakým způsobem ovlivňovat minulost/přítomnost/budoucnost. Už to přeci udělal! “The past is already written, the ink is dry.” Čím dál tím víc jsem přesvědčená, že Bran a čas budou klíčoví v ASOIAF.
#6860 JackIsBestNeviem, či je tu každý zaslepený a nevie objektívne zhodnotiť časť, ale až na záverečnú linku bol tento diel podpriemerný!
#6802 barahir #6803 AnimkaŘešilo se tu, proč si vůbec Night King přišel pro Brana?
#6805 mia28Tak toho Hodora tvůrcům dabingu teda nezávadím. :D
#6839 Eleanor05Takže bílí chodci jsou vesměs jen „biologické zbraně“ dětí lesa, kteří se jim trochu vymkli kontrole. A tak taky dobrý. :D
#6835 JackIsBestOK, to jsem nevěděl.
http://filmkult.refresher.sk/…nou-postavou Tu si to môžeš pozrieť.
http://filmkult.refresher.sk/…nou-postavou Tu si to môžeš pozrieť.
#6791 jose8: Richard Brake ho hrál ve 4. a 5. sérii. V 6. sérii byl přeobsazen Vladimírem Furdíkem, ze Slovenska…
#6791 jose8: Hraje ho Vladimír Furdík, možná tebou zmiňovaný ho hrál ve čtvrté sezóně
#6790 Emiel: Nevim, kde si to vzal ale NK hraje Richard Brake z Walesu
#6792 Stardos #6793 AviaRa