#6466 Athaeneus: Tak to by musel vstát z mrtvých. Jestliže platí, že musí být zabita mladším bratrem, tak první část toho samého proroctví taky říká, že se to stane, až přijde o všechno. Především o děti (se zlatými rubáši). I když není vyloučené, že už bude tak zničená, že jí „slzy vyschnou“ ještě před jeho smrtí, a pak se to stane v podstatě najednou.
#6460 Deepthroatus: Teda čistě teoreticky asi jo, ale ta dotyčná osoba s tím musí souhlasit, takže to je nesmysl… Vždyť Tyrion taky chtěl Bronna, který už ale měl jiné plány… btw kde tomu je konec, neměl se vrátit tou lodí z Dorne?
Ohledně toho božího soudu…nemůže vytáhnout Vrabčkák nějaké kulo, že jejich šampion může být povolan kdokoliv z lidu, čistě teoreticky kdyby vybral Tommena… :D
#6457 Eleanor05: A neni to třeba otázka vkusu a osobních sympatií a ne „tohle je nejnudnější/tohle je nejlepší“?
Nehledě na to, že každá linka se vyvíjí jinak? Já jsem odjakživa velká fanynka Přístaviště. To mi zůstává. Na začátku jsem byla velká fanynka linky Daenerys, to mě přešlo kolem třetí série. Neměla jsem ráda linku Jona, teď ji mám ráda a to moc. Neměla jsem ráda Sansu, minulou sérii mě zase její linka bavila.
Říct o nějaký dějový lince obecně, že je taková a taková je daleko pod úroveň kvalitního hodnocení, natož pak „mě to přijde subjektivně nudný, tak je to pak objektivně nudný“.
Ak som to pochopil chystá sa trial by combat medzi Cersei a vierou jo? V prípade, že ano…tak u Cersei vieme kto bude šampión…kto by ale mohol byť šampiónom vrabčáka? Neviem prečo..ale mám také želanie aby sa do toho zaplietla faceless banda a to tak, že by vyslali Aryu.. :D
#6450 Scenárista s veľkým S: Právě naopak. Jonova linka je jedna z nejnudnějších v seriálu a vždycky byla. Naopak nejzábavnější a nejkomplikovanější bývalo Královo přístaviště, když v něm ještě bylo hodně dobrých postav, které se už rozprchly nebo zemřely (Ned, Robert Baratheon, Sansa, Arya, Malíček, Tyrion, Varys, Tywin, Oberyn).
#6435 Vinstor: Co Bronn, ale kde je vlastně Malíček? V minulé sérii byl naposledy někdy v polovině a tady ještě nebyl vůbec a při tom je to jedna z nejzajímavějších postav… #6430 Stardos: Bran kladnej je (teda až na to, že kdyby poslechl Cat a nelezl po zdi, ušetřila by se spousta problémů), ale Sansa teda kladnější, než Jon Sníh není (a to ji mám radši, než Sněha). Sansa byla v první sérii strašná, pak si uvědomila chybu, ale pořád a navždycky je sobecká, vždycky myslí jen na sebe. Není zlá, ale není ani nijak přehnaně hodná.
Přátele serial sleduji od počátku, knížky jsem přečet a tak si myslím, že mohu říct svůj skromný názor: tato 6. serie má pro mě už konečně řád a ne chaos – proto ji považuji za zdaleka nejlepší než 5,4 serie
1/3 serie za nama a nic zajimaveho krome oziveni Johna se nestalo. ?Malickova a Johnova linka 50% jinak odpad. Arya mela uz davno umrit nebo se vratit na hlavni linku a te do toho naser… jeste zelezne ostrovy. Tato serie bude asi nejhorsi a pokud se nezance neco dik krome nesmyslneho zabijeni zajimavych postav tak i moje poledni.
A musí být zabita mladším lannisterským bratrem? Co kdyby jí zabil třeba Loras? :P
#6474 Ann TaylorTo by mě taky zajímalo kde je Bronn.. Je to skvělá postava a takhle se vytratí :/
#6467 Ann Taylor: No jasný… Že umřou prakticky společně (s tím, že Tommen o malou chvilku dřív a nějakým způsobem (třeba náhodným) ji vezme s sebou).
#6466 Athaeneus: Tak to by musel vstát z mrtvých. Jestliže platí, že musí být zabita mladším bratrem, tak první část toho samého proroctví taky říká, že se to stane, až přijde o všechno. Především o děti (se zlatými rubáši). I když není vyloučené, že už bude tak zničená, že jí „slzy vyschnou“ ještě před jeho smrtí, a pak se to stane v podstatě najednou.
#6468 Athaeneus #6472 StardosPočkat pokut sersej musí být zabita mladším bratrem…
… Co když ji zabije Tommen?
#6467 Ann Taylor #6482 Eleanor05#6462 El bond: Jo je to jenom moje doměnka, ale jakože když to je v rámci víry, že ten vyzvaný by prostě bojovat musel… :D
#6463 badyvlasim: Já myslím, že Hodor :D
Se tu resila nejkladnejsi postava. Ani Jon, ani Sansa, ani Bran. Nejkladnejsi a uplne cista postava je Sam
#6464 Annie27 #6480 Eleanor05#6460 Deepthroatus: Teda čistě teoreticky asi jo, ale ta dotyčná osoba s tím musí souhlasit, takže to je nesmysl… Vždyť Tyrion taky chtěl Bronna, který už ale měl jiné plány… btw kde tomu je konec, neměl se vrátit tou lodí z Dorne?
#6465 Deepthroatus#6460 Deepthroatus: Že by nechal Cersei se vzdát? Taky možný, ale stále budu doufat v Ohaře :D
Ohledně toho božího soudu…nemůže vytáhnout Vrabčkák nějaké kulo, že jejich šampion může být povolan kdokoliv z lidu, čistě teoreticky kdyby vybral Tommena… :D
#6461 Stardos #6462 El bond#6457 Eleanor05: A neni to třeba otázka vkusu a osobních sympatií a ne „tohle je nejnudnější/tohle je nejlepší“?
#6479 Eleanor05Nehledě na to, že každá linka se vyvíjí jinak? Já jsem odjakživa velká fanynka Přístaviště. To mi zůstává. Na začátku jsem byla velká fanynka linky Daenerys, to mě přešlo kolem třetí série. Neměla jsem ráda linku Jona, teď ji mám ráda a to moc. Neměla jsem ráda Sansu, minulou sérii mě zase její linka bavila.
Říct o nějaký dějový lince obecně, že je taková a taková je daleko pod úroveň kvalitního hodnocení, natož pak „mě to přijde subjektivně nudný, tak je to pak objektivně nudný“.
Ak som to pochopil chystá sa trial by combat medzi Cersei a vierou jo? V prípade, že ano…tak u Cersei vieme kto bude šampión…kto by ale mohol byť šampiónom vrabčáka? Neviem prečo..ale mám také želanie aby sa do toho zaplietla faceless banda a to tak, že by vyslali Aryu.. :D
#6450 Scenárista s veľkým S: Právě naopak. Jonova linka je jedna z nejnudnějších v seriálu a vždycky byla. Naopak nejzábavnější a nejkomplikovanější bývalo Královo přístaviště, když v něm ještě bylo hodně dobrých postav, které se už rozprchly nebo zemřely (Ned, Robert Baratheon, Sansa, Arya, Malíček, Tyrion, Varys, Tywin, Oberyn).
#6459 DramaQueen#6446 Noone 1217: Aha, tak to pak chápu.
#6435 Vinstor: Co Bronn, ale kde je vlastně Malíček? V minulé sérii byl naposledy někdy v polovině a tady ještě nebyl vůbec a při tom je to jedna z nejzajímavějších postav…
#6430 Stardos: Bran kladnej je (teda až na to, že kdyby poslechl Cat a nelezl po zdi, ušetřila by se spousta problémů), ale Sansa teda kladnější, než Jon Sníh není (a to ji mám radši, než Sněha). Sansa byla v první sérii strašná, pak si uvědomila chybu, ale pořád a navždycky je sobecká, vždycky myslí jen na sebe. Není zlá, ale není ani nijak přehnaně hodná.
#6452 Sancha: tak teda ty si tomu dal / dala :D že najhoršia séria …
Přátele serial sleduji od počátku, knížky jsem přečet a tak si myslím, že mohu říct svůj skromný názor: tato 6. serie má pro mě už konečně řád a ne chaos – proto ji považuji za zdaleka nejlepší než 5,4 serie
1/3 serie za nama a nic zajimaveho krome oziveni Johna se nestalo. ?Malickova a Johnova linka 50% jinak odpad. Arya mela uz davno umrit nebo se vratit na hlavni linku a te do toho naser… jeste zelezne ostrovy. Tato serie bude asi nejhorsi a pokud se nezance neco dik krome nesmyslneho zabijeni zajimavych postav tak i moje poledni.
#6454 SarthanoomJo kde je ta invaze Lockere? :D