Ako som uz pisal, Jonova dejivs linka taha cely serial! Potesilo ma, ze zradcovia dostali to, co si zasluzili, pohlad na mrtveho Ollyho bol na nezaplatenie. Jonova hliadka definitivne skoncila, nechapem, preco pisete o tom, ze scena bola nezmyselna, Jon chcel byt sam a preto isiel niekde, kde ho nikto nebude otravovat! Rozhodne sa nevybral bez jedla, kona, tepleho oblecenia a dalsich veci do sveta! Ste uz naozaj tak hlupi? Jin moze teraz robit to co chce, konecne.
Podla teorie lockera mali na konci S06E3 Jona obklucit WW, nejako sa ale pozabudli. :D
#6447 Wolfinator1: jj přesně tak 6. serie mě hodně baví, žádnej díl nezklamal. Všechny ty konverzace mě baví. A ty co říkají že to jde s kvalitou dolů a že se tam nic nestalo ať si koudel políbí :D Jsem rád že když v těch 2 epizodách bylo tolik smrtí tak zase trochu zpomalily
Nevím jestli to je jen radost z nových dílů GOT , ale 6. serie se mi hodně líbí, rozhodně víc , než 4. a 5. serie. Takže chválím, pak bych jen rád řekl lidem co píší, že se nic nestalo v dílu tak se asi nedívaly na GOT , ale na Ordinaci :D. Nebo že je tam moc linek a postav :D to asi budou psát nečtenáři , protože v knížce je asi tak 10X víc postav a dá se v tom v klidu vyznat i tak. No ale musim připustit , že i v knížce jsou nudná místa a nesnáším, když nějaký souboj nebo něco důležitého popíše v 2 větách a pak tam na půl stránky popisuje , něčí šaty , nebo pokoj :D tak že asi tak nemůže být všechno – Ahoj,sek,bum,šuk a epic konec každé scény :D
#6440 vintason: Nemyslím že tak skončí Jonova dejová línia potom by ho zbytočne oživovali. V traileri na 6 sériu sa na severe odohraje bitka medzi Divokými a Boltonovcami ktorej sa Jon určite zúčastni. Inač s komentárom súhlasím GOT ma pomaly ale isto hollywoodsky nádych…
Myslíte že se Sansa a Jon setkají nebo se minou jak je u Starků zvykem? Jinak si docela začínám myslet že Jon je napůl Targaryen. Dnešní epizoda byla celkem dobrá akorát mě teď moc nebaví dějová linka z Vaes Dothrak.
Dle knihy se Jon vydal zabít Ramsaye, ale noční hlídka ho pobodala, teoreticky by mohl jít nyní po Ramsayovi, když vyšel z Černého hradu na konci třetího dílu… jinak pokud skončí dějová linie Jona Sněha takto, že Jon prostě odejde a už tam nebude, bude to o ničem, už je to poznat, že se seriál trhá od promyšleného příběhu knihy, např vražda Trystana Martella na lodi. Teoreticky by dle traileru ke čtvrté epizodě mohli zaútočit rytíři z údolí Aryyn na Boltona a pokud by se k nim přidala armáda divokých,byl by to konečně konec Ramsayho na Zimohradu a návrat Starků. Ale i tak je zde pořád dost otazníků, zatím jen spekulace a teorie, díl sám o sobě nudný, jediné co se tam vyřešilo byla v podstatě pouze zrada na Černém hradě. Ani sám flashback tvůrci nejsou schopni dát do jednoho dílu a tím se seriál nesmyslně kouskuje, už jde více o zisk jak o děj…
#6436 Cecko: Umberové vypadají, že přehodili strany od Starků k Boltonům.
Dany nedostála závazku každé khaleesi, odejít po smrti Khala do Vaes Dothrak.
Vala porušila spolupráci se syny harpyje a pomohla Varysovi s jejich odhalením.
Ti čtyři byli oběšení proto, že se vzbouřili si spáchali zradu na svém lordu veliteli. A tak.
#6431 Eleanor05: To druhé, D&D sú typický holywoodsky čuráci čo si myslia že diváci sú tupci čo zabúdajú. Preto žiadna Tysha pri Tywinovej smrti, Melissandra ignorovala pijavicu Balona Greyjoya a Arya kasle na Ilyna Paynea…
#6426 Eleanor05: Je tam moc starků takže Rickona nejspíš zabijou. Navíc Rickon skoro vůbec nezasahuje do příběhu a nemá tam žádnou roli, pouze zaplňuje místo, tak ho jsem dali aby ukončily jeho příběhovou linku
Jo, ještě taková poznámka: Kam se v Aryině seznamu poděl ser Ilyn Payne? Už v páté sezóně jej neříkala, když seděla před Domem černé a bílé. D and D zapomněli? Nebo si mysleli, že diváci zapomněli?
Ako som uz pisal, Jonova dejivs linka taha cely serial! Potesilo ma, ze zradcovia dostali to, co si zasluzili, pohlad na mrtveho Ollyho bol na nezaplatenie. Jonova hliadka definitivne skoncila, nechapem, preco pisete o tom, ze scena bola nezmyselna, Jon chcel byt sam a preto isiel niekde, kde ho nikto nebude otravovat! Rozhodne sa nevybral bez jedla, kona, tepleho oblecenia a dalsich veci do sveta! Ste uz naozaj tak hlupi? Jin moze teraz robit to co chce, konecne.
Podla teorie lockera mali na konci S06E3 Jona obklucit WW, nejako sa ale pozabudli. :D
Dejova linka Jona: 97 % Zvysok: 3 %
Nech zije Jon Snow!
#6457 Eleanor05#6448 lukas254: ale připouštim že ty scény s deny mě teď taky nudí vzhledem k tomu že některý ty záběry byly už na internetu
#6447 Wolfinator1: jj přesně tak 6. serie mě hodně baví, žádnej díl nezklamal. Všechny ty konverzace mě baví. A ty co říkají že to jde s kvalitou dolů a že se tam nic nestalo ať si koudel políbí :D Jsem rád že když v těch 2 epizodách bylo tolik smrtí tak zase trochu zpomalily
#6449 lukas254Nevím jestli to je jen radost z nových dílů GOT , ale 6. serie se mi hodně líbí, rozhodně víc , než 4. a 5. serie. Takže chválím, pak bych jen rád řekl lidem co píší, že se nic nestalo v dílu tak se asi nedívaly na GOT , ale na Ordinaci :D. Nebo že je tam moc linek a postav :D to asi budou psát nečtenáři , protože v knížce je asi tak 10X víc postav a dá se v tom v klidu vyznat i tak. No ale musim připustit , že i v knížce jsou nudná místa a nesnáším, když nějaký souboj nebo něco důležitého popíše v 2 větách a pak tam na půl stránky popisuje , něčí šaty , nebo pokoj :D tak že asi tak nemůže být všechno – Ahoj,sek,bum,šuk a epic konec každé scény :D
#6448 lukas254#6444 Vinstor: Wilko Johnson už nieje medzi nami…
#6456 Eleanor05#6440 vintason: Nemyslím že tak skončí Jonova dejová línia potom by ho zbytočne oživovali. V traileri na 6 sériu sa na severe odohraje bitka medzi Divokými a Boltonovcami ktorej sa Jon určite zúčastni. Inač s komentárom súhlasím GOT ma pomaly ale isto hollywoodsky nádych…
#6442 Smooth: Akej úcty?
#6446 Noone 1217Myslíte že se Sansa a Jon setkají nebo se minou jak je u Starků zvykem? Jinak si docela začínám myslet že Jon je napůl Targaryen. Dnešní epizoda byla celkem dobrá akorát mě teď moc nebaví dějová linka z Vaes Dothrak.
#6434 Vinstor: Zřejmě k úcty k herci, který Ilyna Payne hrál…
#6444 Vinstor#6438 John2048: Áno hlavne kvôli tomu. Myslím že ide aj o to ukázať ako vlastne Lyanna zomrela a aké bolí jej posledné slová.
Dle knihy se Jon vydal zabít Ramsaye, ale noční hlídka ho pobodala, teoreticky by mohl jít nyní po Ramsayovi, když vyšel z Černého hradu na konci třetího dílu… jinak pokud skončí dějová linie Jona Sněha takto, že Jon prostě odejde a už tam nebude, bude to o ničem, už je to poznat, že se seriál trhá od promyšleného příběhu knihy, např vražda Trystana Martella na lodi. Teoreticky by dle traileru ke čtvrté epizodě mohli zaútočit rytíři z údolí Aryyn na Boltona a pokud by se k nim přidala armáda divokých,byl by to konečně konec Ramsayho na Zimohradu a návrat Starků. Ale i tak je zde pořád dost otazníků, zatím jen spekulace a teorie, díl sám o sobě nudný, jediné co se tam vyřešilo byla v podstatě pouze zrada na Černém hradě. Ani sám flashback tvůrci nejsou schopni dát do jednoho dílu a tím se seriál nesmyslně kouskuje, už jde více o zisk jak o děj…
#6445 Noone 1217#6436 Cecko: Jon – odešel od Hlídky.
Může mi prosím někdo vysvětlit proč je ta scéna u Věže Radosti tak probíraná, je to kvůli teorii R + L = J? :)
#6441 Noone 1217#6436 Cecko: Umberové vypadají, že přehodili strany od Starků k Boltonům.
Dany nedostála závazku každé khaleesi, odejít po smrti Khala do Vaes Dothrak.
Vala porušila spolupráci se syny harpyje a pomohla Varysovi s jejich odhalením.
Ti čtyři byli oběšení proto, že se vzbouřili si spáchali zradu na svém lordu veliteli. A tak.
Nějak jsem nepostřehl, proč se to jmenovalo Oathbreaker.
#6437 Ann Taylor #6439 herbelinNapadlo ma… Kde je vlastne Bronn? :D
#6455 Eleanor05#6431 Eleanor05: To druhé, D&D sú typický holywoodsky čuráci čo si myslia že diváci sú tupci čo zabúdajú. Preto žiadna Tysha pri Tywinovej smrti, Melissandra ignorovala pijavicu Balona Greyjoya a Arya kasle na Ilyna Paynea…
#6442 Smooth#6426 Eleanor05: Je tam moc starků takže Rickona nejspíš zabijou. Navíc Rickon skoro vůbec nezasahuje do příběhu a nemá tam žádnou roli, pouze zaplňuje místo, tak ho jsem dali aby ukončily jeho příběhovou linku
#6425 El Tigre Chino: proboha neodešel pryč. Odešel pouze do útrob hradu. Dyť je tam jasně vidět jak jde na opačnou stranu než kde jsou brány
Jo, ještě taková poznámka: Kam se v Aryině seznamu poděl ser Ilyn Payne? Už v páté sezóně jej neříkala, když seděla před Domem černé a bílé. D and D zapomněli? Nebo si mysleli, že diváci zapomněli?
#6434 Vinstor