#6306 Eleanor05: Nepíše, nikdo neví proč, ale nevymysleli to, choval se normálně, mluvil normálně, Stará chůva jim pak akorát vysvětlila, že se jmenoval Walder, ale když se mu pak něco stalo a on začal říkat jenom Hodor, tak mu začali říkat tak. (Tam je to podáno docela vtipně, že si z něj Theon utahuje a prohlásí, že aspoň nikdo nemůže říct, že nezná svoje jméno… a ona ho setře, že jeho jméno je Walder:D) Takže se v knížce ani nejmenuje Wylis, ale hádám, že za tím je opět „diváci by těžko chápali, že v celém universu je víc než jeden Walder, a pletli by si je“. (Z toho důvodu třeba vyškrtli Eddarda Karstarka, přejmenovali Roberta Arryna a podobně, protože diváci očividně nejsou schopní pobrat, když mají dva lidé stejné křestní jméno.)
#6303 blacken: To je divný, já si celou dobu myslela, že je ve Hře o trůny napsaný, že se Hodor takovej už narodil. To, že byl jako malej „normální“ mě docela zaskočilo. Vymysleli to teda D and D nebo se v knížce vůbec nepíše, proč se Hodor chová tak, jak se chová? Moc si to nepamatuju… To v podstatě píšu tak nějak do placu. :)
#6284 red.mann: Tvl, se vzpamatuj! Já nepsala nic z toho, na co reaguješ. Příště se podívej na co odpovídáš, když už o tom píšeš deset příspěvků za sebou…
#6292 olda523: Používám televizi, skvělá věc. Za pár stovek měsíčně máš přístup k doslova neomezenému množství seriálů a filmu, spousta z nich je dokonce rovnou s titulky a v dost dobrý kvalitě. Pokud je to navíc televize internetové, tak to můžeš kdykoliv streamovat z netu. Boží věc za málo peněz, fakt doporučuju.
omlouvam se za dotaz ktery není přímo k epizodě, ale kde stahujete GOT, konkretne ktery torrentovy vyhledavac pouzivate?? ja pouzivam torrentz.eu ale nove dily tohoto serialu, tam nejsou k dohledaní, díky za pripadne odpovedi…
Zajimave, jak kotel lidi nadava na Brana. Jak to zaclo v tomhle dile tou vizi ze Zimohradu, tak jsem si uplne rikal, ze by takovej mohl byt klidne celej dil, vzdyt je to supr :) I v knizce jsem si ty retrospektivni casti hodne uzival, takze flashbacku bych bral co nejvic :)
#6301 dfx: V knižkách se to nepíše, ale je to zmíněno ve „Světu a ohně“, že v Hodorovi koluje krev opravdových obrů.
#6314 ori#6308 Ann Taylor: Máš pravdu, ale v tomhle případě spíš, aby se zas nespekulovalo, že Hodor je syn Waldera Freye.
#6306 Eleanor05: Nepíše, nikdo neví proč, ale nevymysleli to, choval se normálně, mluvil normálně, Stará chůva jim pak akorát vysvětlila, že se jmenoval Walder, ale když se mu pak něco stalo a on začal říkat jenom Hodor, tak mu začali říkat tak. (Tam je to podáno docela vtipně, že si z něj Theon utahuje a prohlásí, že aspoň nikdo nemůže říct, že nezná svoje jméno… a ona ho setře, že jeho jméno je Walder:D) Takže se v knížce ani nejmenuje Wylis, ale hádám, že za tím je opět „diváci by těžko chápali, že v celém universu je víc než jeden Walder, a pletli by si je“. (Z toho důvodu třeba vyškrtli Eddarda Karstarka, přejmenovali Roberta Arryna a podobně, protože diváci očividně nejsou schopní pobrat, když mají dva lidé stejné křestní jméno.)
#6309 El Tigre Chino #6320 Eleanor05#6306 Eleanor05: Já mám za to, že i v kníżce normálně mluvil, ale nejsem si jistý
#6303 blacken: To je divný, já si celou dobu myslela, že je ve Hře o trůny napsaný, že se Hodor takovej už narodil. To, že byl jako malej „normální“ mě docela zaskočilo. Vymysleli to teda D and D nebo se v knížce vůbec nepíše, proč se Hodor chová tak, jak se chová? Moc si to nepamatuju… To v podstatě píšu tak nějak do placu. :)
#6307 Stardos #6308 Ann Taylor #6312 Moor8 #6316 blacken#6284 red.mann: Tvl, se vzpamatuj! Já nepsala nic z toho, na co reaguješ. Příště se podívej na co odpovídáš, když už o tom píšeš deset příspěvků za sebou…
#6303 blacken: třeba mu Varysovi ptáčci něco nepěkného provedli :D
#6281 majkl12: Já to tak moc neberu. To jako smrtí a oživením padaj sliby?
Jinak je fakt, že to, proč Hodor nemluví a co se mu stalo mi připadá vůbec na nové sérii jako největší a nejzajímavější záhada…
#6304 kutas #6306 Eleanor05#6301 dfx: Že je prostě až příliš velký, oproti ostatním? Stejně jako Hora, kterému se říká Hora, protože je také obrovský.
Ako to mysleli o Wilisovi ( Hodorovi ) s tou krvou obrov? Je to tom nieco v knihach?
#6302 AviaRa #6310 red.mann#6295 kutas: Ta má prd, prostě požádala šéfa o pomoc a ten to zařídil:-)
#6292 olda523:
Za 10 sekúnd som našiel 10 zdrojov, odkiaľ sa to dá stiahnuť.
#6291 Monkeyskunk: To byla právě nejlepší čast :)
#6291 Monkeyskunk: To byla právě nejlepší čast :)
#6295 kutas: Thoros z Myru v pohode uzdravil Berrika, a tu sa divíš? :D
#6290 Smooth: Možno videl, ako skončí príbeh :D
nevím zdá se to jenom mě nebo ta uschlá švestka Melisandra má uzdravovací schopnosti Antiků
#6296 ori #6300 Engeneer#6292 olda523: Používám televizi, skvělá věc. Za pár stovek měsíčně máš přístup k doslova neomezenému množství seriálů a filmu, spousta z nich je dokonce rovnou s titulky a v dost dobrý kvalitě. Pokud je to navíc televize internetové, tak to můžeš kdykoliv streamovat z netu. Boží věc za málo peněz, fakt doporučuju.
#6292 olda523: google :-D
omlouvam se za dotaz ktery není přímo k epizodě, ale kde stahujete GOT, konkretne ktery torrentovy vyhledavac pouzivate?? ja pouzivam torrentz.eu ale nove dily tohoto serialu, tam nejsou k dohledaní, díky za pripadne odpovedi…
#6293 Monkeyskunk #6294 El Tigre Chino #6299 Scenárista s veľkým SZajimave, jak kotel lidi nadava na Brana. Jak to zaclo v tomhle dile tou vizi ze Zimohradu, tak jsem si uplne rikal, ze by takovej mohl byt klidne celej dil, vzdyt je to supr :) I v knizce jsem si ty retrospektivni casti hodne uzival, takze flashbacku bych bral co nejvic :)
#6297 Stardos #6298 Stardos