Pokud je pravda, že po 6. serie už bude jen 10–15 epizod, tak sem zvědavej jak to bude končit , pokud by to mělo držet styl GOT tak všichni umřou :D. Ale aspoň lehčí Happy end by mohl být přece jen divák si to žádá :D. Takže Tuto serii Jon získá sever , a v další se k němu ještě přidá pár lordů a posil a bude příprava na epickou bitvu s Walkerama, do které by se jako náhodou mohl zapojit přiletivší Tyrion s draky + možná Danny a pár dotraků :D ( Až přiletí Drogon a Dany ho zkrotí tak se Khal posere ooooo lítací kůň :D )
#6180 Ann Taylor: Pamatas si dobre ale Asha na to nema taku motivaciu ako Victarion takze to sa tam nebude riesit si myslim ale podla trailerov a prostredia kde bola to tak vyzera, ze ho nahradi.
#6177 Majky1423: Aha, tak já měla celou dobu za to, že ho hodlají pojmenovat Victarion. No to je fuk, sloučení jsou v něm oba :) A jestli jeho cestu nahradí Yara tak to je docela ujetý, nebo si pamatuju špatně, že se nakonec rozhodl si Euronovu nevěstu vzít sám? :D To Yara asi neudělá :D
myslím si že G.Martin, jako chytrý židovský pán má knihu dopsanou a s další partou spoluvěrců – hbo- má dohodu za kterou dostal spoustu peněz. Je to logické, vynikající marketing, a hodně lhaní. Zájem o příběh po ukončení serie se oživí opět knihou.
Závěr příběhu – mi vychází jako bitva white walkers a zbytku kde letectví bude trio pilotů Daenerys, Bran, Tyrion + doomsday planes -draci. Nedovedu si představit uvedené piloty v brnění s meči jak bojují… Tím se sjednotí 3 nejdůležitější rody – Stark, Lannister a Targaryen. Je to moje mínění. Pozemní operace aliance řídí pak Jon a Jamie.
#6174 Engeneer: Četla jsem na stepování… a představila jsem si stepující psi odjíždějící na zádech sera Twentyho… vy mě tu v komentářích jednou zabijete :D:D
#6175 Pouty: No právě, vykouzlenej lord, kdo se v tom má vyznat! :D
A co říkáte na Victariona? Sloučenej s Euronem, fajn, ale předvádí ho podle mě super (víc Eurona než Victariona, ho tak taky rovnou mohli pojmenovat), doufám, že tahle linka nebude podělaná.
#6173 Ann Taylor: Tak pro potřeby seriálu si hold dalšího vykouzlili :D#6174 Engeneer: No když jsem se díval na preview 3.dílu, tak tam byli jen 2 rytíři KG a z traileru se mi zdálo, že s Nedem bylo jen 5 společníků. Takže rozpočet 100mega, ale na 2 další herce na pár minut už neměli? :D Jinak se ale těším, jak malej.
#6168 Pravej: Na hranici by shořel. A kde jsi vzal, že Azor Ahai povstane z ohně? Ten se má podle proroctví zrodit mezi kouřem a solí.
Jako třeba Bran, který se vynořil uprostřed vypáleného Winterfellu (kouř) a kolem bylo spoustu mrtvých Železných (sůl).
Tak se nám zase ukázala povaha Ramsayho psů, pořád někdo bude tvrdit, že jsou jen na stopování a ne na boj?:-) A v další epizodě už bude Tower of Joy:-)
A může mi někdo říct, co to bylo sakra za Karstarka? Původně měl Rickardk v seriálu dva syny a oba padli v bitvě, pak se člověk jebe s článkem, přijdou DD a vykouzlí mu tam ze vzduchu dalšího, takže celej závěr o jeho strýci nepoužitelnej! :D
#6179 montecristo: Kámo ty by jsi měl řídit operaci Barrbarosa :D
#6205 montecristoPodle traileru na další díl to vypadá, že
z Jona je terminátor a božský imperátor Divokých. A Smalljon Umber přivede Ramseymu Rickona.
#6191 Ne-On #6196 Vinstor#6185 El Tigre Chino:
Už ožil! Nebodaj fetuješ?
#6185 El Tigre Chino:
Už ožil! Nebodaj fetuješ?
Pokud je pravda, že po 6. serie už bude jen 10–15 epizod, tak sem zvědavej jak to bude končit , pokud by to mělo držet styl GOT tak všichni umřou :D. Ale aspoň lehčí Happy end by mohl být přece jen divák si to žádá :D. Takže Tuto serii Jon získá sever , a v další se k němu ještě přidá pár lordů a posil a bude příprava na epickou bitvu s Walkerama, do které by se jako náhodou mohl zapojit přiletivší Tyrion s draky + možná Danny a pár dotraků :D ( Až přiletí Drogon a Dany ho zkrotí tak se Khal posere ooooo lítací kůň :D )
„Co furt máte s tím oživováním? Jon je mrtvý, se s tím smiřte.“
„Nevrátí se, sám Kit říkal, že v pár dílech hraje jen mrtvolu.“
„Je mrtvý, proč by ho oživovali?“
Jasně. :D
#6187 Scenárista s veľkým S #6188 Scenárista s veľkým SU tohoto skvělého seriálu je to čekání týden na další díl nejvíce bolestivé.. hauuuuúúú
Zapoměl jsem na lodstvo a jezdectví. Davos a Daario?
Zapoměl jsem na lodstvo a jezdectví. Davos a Daario?
#6180 Ann Taylor: Pamatas si dobre ale Asha na to nema taku motivaciu ako Victarion takze to sa tam nebude riesit si myslim ale podla trailerov a prostredia kde bola to tak vyzera, ze ho nahradi.
#6177 Majky1423: Aha, tak já měla celou dobu za to, že ho hodlají pojmenovat Victarion. No to je fuk, sloučení jsou v něm oba :) A jestli jeho cestu nahradí Yara tak to je docela ujetý, nebo si pamatuju špatně, že se nakonec rozhodl si Euronovu nevěstu vzít sám? :D To Yara asi neudělá :D
#6181 Majky1423#6177 Majky1423: To bol Euron. Victarion nebude v seriáli a očividne jeho linku asi nahradí Yara (alias Asha z kníh).
#6176 Ann Taylor: A on to neni Euron? Nejak si teraz nespominam ci bolo spomenute meno ale bol som teda v tom, ze je to len zmrseny (oko) Euron
#6178 Merneron #6180 Ann Taylor#6174 Engeneer: Četla jsem na stepování… a představila jsem si stepující psi odjíždějící na zádech sera Twentyho… vy mě tu v komentářích jednou zabijete :D:D
#6175 Pouty: No právě, vykouzlenej lord, kdo se v tom má vyznat! :D
#6177 Majky1423A co říkáte na Victariona? Sloučenej s Euronem, fajn, ale předvádí ho podle mě super (víc Eurona než Victariona, ho tak taky rovnou mohli pojmenovat), doufám, že tahle linka nebude podělaná.
#6173 Ann Taylor: Tak pro potřeby seriálu si hold dalšího vykouzlili :D #6174 Engeneer: No když jsem se díval na preview 3.dílu, tak tam byli jen 2 rytíři KG a z traileru se mi zdálo, že s Nedem bylo jen 5 společníků. Takže rozpočet 100mega, ale na 2 další herce na pár minut už neměli? :D Jinak se ale těším, jak malej.
#6176 Ann Taylor#6168 Pravej: Na hranici by shořel. A kde jsi vzal, že Azor Ahai povstane z ohně? Ten se má podle proroctví zrodit mezi kouřem a solí.
Jako třeba Bran, který se vynořil uprostřed vypáleného Winterfellu (kouř) a kolem bylo spoustu mrtvých Železných (sůl).
Tak se nám zase ukázala povaha Ramsayho psů, pořád někdo bude tvrdit, že jsou jen na stopování a ne na boj?:-) A v další epizodě už bude Tower of Joy:-)
#6175 Pouty #6176 Ann TaylorA může mi někdo říct, co to bylo sakra za Karstarka? Původně měl Rickardk v seriálu dva syny a oba padli v bitvě, pak se člověk jebe s článkem, přijdou DD a vykouzlí mu tam ze vzduchu dalšího, takže celej závěr o jeho strýci nepoužitelnej! :D
#6175 PoutyTak nám Wun Wun ukázal, jak asi zemřel Aegon… fuj :D
Tak tahle epizoda mě naštvala snad ještě víc než první, já se tak těšil na Lorda Boltna seniora.