#6125 blacken: No já mám na krásu tedy jiný názor. Melisandra blé U hadu . Obara 2 blé jedině ta nejmaldší Tyana ta je krásná, ale stejně nejhezčí byla Roslin.
#6127 gstano: Ze 6 jich bylo zabito 5. 6 Celou dobu držel ty 2 psi. Pravděpodobně co viděl, že jeho kamarádi jsou mrtví tak utekl. Tudíž zádná chyba. Jen třeba se lépe dívat. Tvůrci se nijak nesekli. Tenhle seriál není Ulice aby tam skoro děj všech postav šel tempem den za dnem. Tvůrci mají nějaký záměr s linkou v Dorne a nemou čekat až někdy do 3 epizody aby to jako vypadalo,, že uplynula doba kdy Jaime plul po moři. To znemaná, že klidně v jedné epizodě uvidíme linku Sansy, kde se děj posunul mezi 5/10–6/1 cca 1–2h a to samé u linky Jon(Černý Hrad) a linkou Dorne kde se děj cca posunul o 5–7 dní
chyby: 1,kde sa podeli počas súboja psy a pešiaci, ktoré našli Sansu Stark?2,Akože je možné, že dve Oberynové dcéry, ktoré ostali v Dorne ( koniec V.serie)sa zrazu ocitli na lodi v Kráľovom Prístave a zabili tam princa, ktorý odplával s Myrcellou?Viem, že v knihe to môže byť inak, ale tu sa tvorcovia poriadne sekli…:-)
Jak to tak pročítám, tak nejen tady kolem celé epizody probíhá vcelku slušná hysterie. Asi nejde namítat nic proti tomu, že jistá pachuť, jak se to v některých detailech a nesouvislostech vůči poslednímu dílu předcházející řady pořešilo tak trochu v deus-ex-wtf-machina-duchu, nezůstáne nepovšimnuta ani divákem nelouskající před spaním předlohu, ale v rámci snahy tvůrců si to jít trochu po svým a v obrazu v širších souvislostech děje, proč ne říkám si. Třeba ta slavná Dorne linka se teď zdá (zvlášť určitě pro odborníky knižního univerza), že vyšuměla v seriálu tak nějak do blba, proč se na to ovšem nepodívat tak, že jistý potenciál by v tom byl a možná ji čeká zajímavé vzkříšení do budoucna. Proč prozatím nepřijmout pro seriál tutu alternativní skutečnost, že malý a na pohled bezvýznamný a náhlý krvavý puč v královské rodině, nevyjímaje ani slavnýho bodygárda-bojovníka, kterému se prostě bude špatně bojovat s něčím v zádech, ať už je to kudlička nebo ne nebo ať už byl jakkoli dobrej nebo ne nebo ať už ho píchl dvoumetrovej maník nebo lačná děva, a prince-nástupce, za kterým si to prostě dorazili pro tento účel vyslané dvě feministky, aby ho dorazili v příhodném momentě nejen odděleného od svého na stovky kilometrů vzdálené zemi krvácejícího tatu, ale také zrovna jen tak náhodou v loďce u hlavního města svých arcinepřátel, k čemuž budou moci pro bojové oblbnutí vlastního lidu jen tak třeba poukázat, kdo že to toho kreslíře kamínků vlastně zabil). A to vše, aby tohle divadlo nakonec vyústilo v převzetí moci dvorskými bastardy, kteří ve jménu pomsty za jimi uctívaného bisexuálního egoistického chlápka, toužili vedle toho zemi navrátit tradiční její slávu „máme vás u zadku“ jižních trolů a pro jistotu se vrhnout do války. Třeba…
Koneckocnů, díky článkům tady na této stránce se člověk přiučí tomu, že v historii Západozemí a dalších oblastí okolo se stalo takových jiných magořin a za takových chaotických situací, že tahle vlastní vize tvůrců mi tu přesto zapadá neméně přirozeně.
#6122 Eleanor05: No já si jako žena hlavně nemyslím, že filmy ukazujou podváhu, ne prostě se jen vyberou hezcí lidé, ale proto na to snad koukáme :D Tlusté a ošklivé vidíme všude kolem :D Je i fuk, jestli je to vlasama nebo čímkoliv (těžká kostra, malá postava), ale fakt je, že Melisandra byla jasná favoritka Miss GoT (hadi taky dobrý). Můj původní příspěvek byl myšlen tak trochu jako nadsázka, rozhodně neměl vyvolat debatu o poselství seriálu pro vnímání sebe sama u žen nebo tak něco :D Prostě jen obyč povzdech – jediná stále hezká ženská se proměnila v babičku, smutek. A na tom problémy s váhou, zblblost módním diktátem, srovnávání s první řadou jaksi nic nezmění :D
#6122 Eleanor05: Zrovna Sophie docela zmohutněla, takže bych řekl, že v první sérii jí to slušelo víc. Zrovna nedávno jsem koukal na první díl a i když se to nezdá, Maisie docela zkrásněla a vypadá víc jako ženská. Leně spíš nesedí blond vlasy, jinak hnědý jí docela sluší a v mládí byla celkem kočka.
Emilia je kapitola sama o sobě. Určitě přibrala a přijde mi taková nafouklá. Pokud se pak budeme bavit o nejkrásnější ženě v GoT, asi vítězí Diana Rigg za mlada – Natalie Dormer jako by jí skoro z oka vypadla. Možná pak ještě Nymeria a Caris. Obecně bych ale řekl, že seriál nasazuje docela reálný standarty pro ženský i pro chlapy, krom prince Krasoně a Hory. :D
#6120 blacken: No, když už o tom mluvíš a bavíme se o takto povrchních a hloupých věcech :), taky se mi zdá, že Dany (Emilia Clark) trochu přibrala. Ale podle mě se spíš dostala na váhu, kterou měla v první sérii, jenomže tam byla mladší, takže to vypadalo líp. Navíc je docela malého vzrůstu a tam se každé kilo projeví. Cersei (Lena Headey) nebyla (alespoň podle mě) hezká nikdy – má hodně tvrdé rysy v obličeji, ale tady je opět problém s tím, že GoT už trvá nějaký pátek, a kdyby sis pustil teď první sérii, většina hereček bude hezčí tam (kromě Sophie Turner – Sansy, ta byla tehdy ještě dítě, a Maisie Williams – Arya vypadá jako dítě doteď). Lena prostě zase o kousek zestárla + dlouhé vlasy udělají s celkovou vizáží hodně, proto je taky většina žen nosí. ;-) Na takto krátké vlasy by musela mít obličej jako panenka, aby jí slušely… Ale, že by tam někdo vyloženě hodně ztloustnul, to není pravda. Jenom seš ovlivněnej dnešní dobou, kdy má většina žen ve filmech, seriálech, ale i třeba v reklamách podváhu. Já bych třeba uvítala, kdyby v GoT ukazovali víc Waldu, aby bylo vidět, že všechny ženy nejsou jenom štíhlé. Přece jen Robert Baratheon a Sam Tarly taky nikomu nevadí, ačkoli jsou obézní…
#6115 Stardos: To, že mě srovnáváš s většinovým českým občanem mě za 1) uráží a za 2) nechápu, jakou spojitost to má se Hrou o trůny. Mě Melisandra jako postava nezajímá, protože ji nesnáším od od doby, co se v GoT objevila a myslím si, že to bude tím náhrdelníkem, ale D a D zapomněli na to, že už si ho předtím sundávala a zůstávala mladá…
#6113 Eleanor05: No povrchní nepovrchní, Dany od první série přibrala a to dost. A Cersei taky není co bývala – i když jí možná nesedí vlasy. Ale prostě když se budu chtít kochat ženskýma, tak si moc nevyberu a Melisandru teď dost zničili. Když se budu chtít kochat jako ženská, tak teda taky moc ne – od Khala Drogo a Oberyna spíš vůbec. Jo, je to možná pitomý hodnocení seriálu a měla bych se kochat hlavně propracovanýma zápletkama… Na druhou stranu seriál, kde furt ukazujou něčí prsa si asi nemá šanci hrát na to, že nahota a sex není jeden z taháků.
#6115 Stardos: Souhlasím s tím, že je to pouze spekulace a náhrdelník neměla jen v jedné scéně. Ale proč do toho taháš český národ? Podobných komentářů je plný reddit a celá zahraniční fóra, s čecháčkovstvím to nemá nic společného. Máš zbytečně hloupé předsudky. ;)
Ad TWD, krev a zabíjení – myslím, že Eleanor narážela spíš na to, že TWD vesměs staví svůj brand na myšlence, že kdokoliv může umřít a všude jsou tuny krve. Podobnou taktiku teď volí i scénaristi GoT, jenže je problém, že nikdy nebylo primárně o boobies & blood a i to pravidlo, že kdokoliv může zemřít, nebylo úplně pravdivé. Poslední dvě série to je ale přesně naopak: umírají postavy, které jsou v knižní sérii naživu, a není proto větší důvod. Třeba Pyp a Gren – nevadí mi, že je zabili, ale je zcela očividné, že to bylo jen na efekt.
Mel 100% neumřela. V rozhovorech vyloženě říkala, že má radost z toho, jakým vývojem její postava v této sérii prochází a že to je konečně něco jiného než pýcha a sebevědomí. Tím fakt nebyla myšlena jenom 1. epizoda :D.
#6113 Eleanor05: Tady se dokazuje, jaký je český národ :D Víš snad, jestli náhrdelník je to co jí udržovalo mladou? Můžeme jen spekulovat.Náhrdelník neměla v jedné scéně, ûmysl či chyba? Opět pouze spekulace.Jen český národ dokáže plně odsoudit aniž by plně náhledl na možnosti.Btw, pokud je podle tebe cílem diváků TWD pouze krev a zabíjení, tak se divím, že se neustále koukají, když GoT těmito možnostmi se plně zaobírá
#6101 Khardoom: Nebo-li diváci Walking Dead… :D A na ty asi cílí poslední dvě série Dumb and Dumber.
#6102 blacken: A který ženský se, prosím tě, vyžraly o dvě velikosti? :O Co by pak měly, podle tvého povrchního mínění, říkat hoky, když se musej dívat na Samwella Tarlyho nebo předtím na Roberta Baratheona? Zábavné, charismatické mužské postavy už dávno umřely (Ned Stark, Tywin Lannister, Oberyn Martell), za nedlouho umře zřejmě i Jorah Mormont, a zbyli idioti jako Šedý červ, Sam, Daario… A Melisandru jsem nesnášela, takže je mi úplně jedno, jestli se proměnila v bábu nebo ne. Ještě k tomu to ani D and D nedomysleli, protože ten náhrdelník v nějakých scénách neměla a stejně byla mladá…
#6109 Moor8: jj ja to pochopil, sem vysvetloval typkovi, aby se nestrachoval, ze fakt umre. Celkem prdel by byla, kdyby se tak fakt stalo no :-D Ale nevim nevim kdo by tam pak tahl tu severni linku. Ze by Davos ? :-D Cibulak co se dopracuje az na Krale, to by pokorilo i Malicka :-D
#6110 buldi: No co si budeme povídat, laťka obecně není nasazená moc vysoko. :D Bohužel ale Game of Thrones dnes žije víceméně z předchozí slávy a dokážu si představit, že podobně podivně uplácaně vypadal i původní nikdy neodvysílaný pilot. Připomíná mi to Star Wars, kde první draft stál za vyližprdel a muselo to přepsat X dalších lidí, než vůbec dostal nějakou kloudnou podobu. Pak Lucas získal v prequelové trilogii úplnou kontrolu a vytvořil jeden z nejhorších potratů, co mohl, leč s pár světlými momenty.
Jasně, je fajn spekulovat, jak to bude dál a tak vůbec, ale stejný pocit mám i u sledování seriálového Vřískotu, který rozhodně nepovažuju za ani trošku dobrý seriál (i když ho sleduju rád jako svoje guilty pleasure). Sice to stále není takový rozdíl ve kvalitě, jako třeba u prvních a posledních sérií Stargate: Atlantis, mám ale takové tušení, že nahoru už to moc nepůjde. Nemám prostě pocit, že ten seriálový svět žije a funguje – tak nějak tomu chybí obyčejné momenty. Prostě scény, které neskončí tím, že někoho zabijou nebo něco podpálí.
Jak se tady někdo ptal, čeho je citací scéna „co je v životě nejlepší“, tak je to pochopitelně tato legendární scéna z Barbara Conana.
https://www.youtube.com/watch?…
#6125 blacken: No já mám na krásu tedy jiný názor. Melisandra blé U hadu . Obara 2 blé jedině ta nejmaldší Tyana ta je krásná, ale stejně nejhezčí byla Roslin.
#6127 gstano: Ze 6 jich bylo zabito 5. 6 Celou dobu držel ty 2 psi. Pravděpodobně co viděl, že jeho kamarádi jsou mrtví tak utekl. Tudíž zádná chyba. Jen třeba se lépe dívat. Tvůrci se nijak nesekli. Tenhle seriál není Ulice aby tam skoro děj všech postav šel tempem den za dnem. Tvůrci mají nějaký záměr s linkou v Dorne a nemou čekat až někdy do 3 epizody aby to jako vypadalo,, že uplynula doba kdy Jaime plul po moři. To znemaná, že klidně v jedné epizodě uvidíme linku Sansy, kde se děj posunul mezi 5/10–6/1 cca 1–2h a to samé u linky Jon(Černý Hrad) a linkou Dorne kde se děj cca posunul o 5–7 dní
chyby: 1,kde sa podeli počas súboja psy a pešiaci, ktoré našli Sansu Stark?2,Akože je možné, že dve Oberynové dcéry, ktoré ostali v Dorne ( koniec V.serie)sa zrazu ocitli na lodi v Kráľovom Prístave a zabili tam princa, ktorý odplával s Myrcellou?Viem, že v knihe to môže byť inak, ale tu sa tvorcovia poriadne sekli…:-)
#6128 Eddard1Jak to tak pročítám, tak nejen tady kolem celé epizody probíhá vcelku slušná hysterie. Asi nejde namítat nic proti tomu, že jistá pachuť, jak se to v některých detailech a nesouvislostech vůči poslednímu dílu předcházející řady pořešilo tak trochu v deus-ex-wtf-machina-duchu, nezůstáne nepovšimnuta ani divákem nelouskající před spaním předlohu, ale v rámci snahy tvůrců si to jít trochu po svým a v obrazu v širších souvislostech děje, proč ne říkám si. Třeba ta slavná Dorne linka se teď zdá (zvlášť určitě pro odborníky knižního univerza), že vyšuměla v seriálu tak nějak do blba, proč se na to ovšem nepodívat tak, že jistý potenciál by v tom byl a možná ji čeká zajímavé vzkříšení do budoucna. Proč prozatím nepřijmout pro seriál tutu alternativní skutečnost, že malý a na pohled bezvýznamný a náhlý krvavý puč v královské rodině, nevyjímaje ani slavnýho bodygárda-bojovníka, kterému se prostě bude špatně bojovat s něčím v zádech, ať už je to kudlička nebo ne nebo ať už byl jakkoli dobrej nebo ne nebo ať už ho píchl dvoumetrovej maník nebo lačná děva, a prince-nástupce, za kterým si to prostě dorazili pro tento účel vyslané dvě feministky, aby ho dorazili v příhodném momentě nejen odděleného od svého na stovky kilometrů vzdálené zemi krvácejícího tatu, ale také zrovna jen tak náhodou v loďce u hlavního města svých arcinepřátel, k čemuž budou moci pro bojové oblbnutí vlastního lidu jen tak třeba poukázat, kdo že to toho kreslíře kamínků vlastně zabil). A to vše, aby tohle divadlo nakonec vyústilo v převzetí moci dvorskými bastardy, kteří ve jménu pomsty za jimi uctívaného bisexuálního egoistického chlápka, toužili vedle toho zemi navrátit tradiční její slávu „máme vás u zadku“ jižních trolů a pro jistotu se vrhnout do války. Třeba…
Koneckocnů, díky článkům tady na této stránce se člověk přiučí tomu, že v historii Západozemí a dalších oblastí okolo se stalo takových jiných magořin a za takových chaotických situací, že tahle vlastní vize tvůrců mi tu přesto zapadá neméně přirozeně.
#6135 Stardos#6122 Eleanor05: No já si jako žena hlavně nemyslím, že filmy ukazujou podváhu, ne prostě se jen vyberou hezcí lidé, ale proto na to snad koukáme :D Tlusté a ošklivé vidíme všude kolem :D Je i fuk, jestli je to vlasama nebo čímkoliv (těžká kostra, malá postava), ale fakt je, že Melisandra byla jasná favoritka Miss GoT (hadi taky dobrý). Můj původní příspěvek byl myšlen tak trochu jako nadsázka, rozhodně neměl vyvolat debatu o poselství seriálu pro vnímání sebe sama u žen nebo tak něco :D Prostě jen obyč povzdech – jediná stále hezká ženská se proměnila v babičku, smutek. A na tom problémy s váhou, zblblost módním diktátem, srovnávání s první řadou jaksi nic nezmění :D
#6129 Eddard1 #6131 Mela #6133 Eleanor05#6122 Eleanor05: Zrovna Sophie docela zmohutněla, takže bych řekl, že v první sérii jí to slušelo víc. Zrovna nedávno jsem koukal na první díl a i když se to nezdá, Maisie docela zkrásněla a vypadá víc jako ženská. Leně spíš nesedí blond vlasy, jinak hnědý jí docela sluší a v mládí byla celkem kočka.
Emilia je kapitola sama o sobě. Určitě přibrala a přijde mi taková nafouklá. Pokud se pak budeme bavit o nejkrásnější ženě v GoT, asi vítězí Diana Rigg za mlada – Natalie Dormer jako by jí skoro z oka vypadla. Možná pak ještě Nymeria a Caris. Obecně bych ale řekl, že seriál nasazuje docela reálný standarty pro ženský i pro chlapy, krom prince Krasoně a Hory. :D
#6133 Eleanor05#6121 Eleanor05: Takže si vlastně nepochopila o čem jsem to psal, no nevadí.
#6120 blacken: No, když už o tom mluvíš a bavíme se o takto povrchních a hloupých věcech :), taky se mi zdá, že Dany (Emilia Clark) trochu přibrala. Ale podle mě se spíš dostala na váhu, kterou měla v první sérii, jenomže tam byla mladší, takže to vypadalo líp. Navíc je docela malého vzrůstu a tam se každé kilo projeví. Cersei (Lena Headey) nebyla (alespoň podle mě) hezká nikdy – má hodně tvrdé rysy v obličeji, ale tady je opět problém s tím, že GoT už trvá nějaký pátek, a kdyby sis pustil teď první sérii, většina hereček bude hezčí tam (kromě Sophie Turner – Sansy, ta byla tehdy ještě dítě, a Maisie Williams – Arya vypadá jako dítě doteď). Lena prostě zase o kousek zestárla + dlouhé vlasy udělají s celkovou vizáží hodně, proto je taky většina žen nosí. ;-) Na takto krátké vlasy by musela mít obličej jako panenka, aby jí slušely… Ale, že by tam někdo vyloženě hodně ztloustnul, to není pravda. Jenom seš ovlivněnej dnešní dobou, kdy má většina žen ve filmech, seriálech, ale i třeba v reklamách podváhu. Já bych třeba uvítala, kdyby v GoT ukazovali víc Waldu, aby bylo vidět, že všechny ženy nejsou jenom štíhlé. Přece jen Robert Baratheon a Sam Tarly taky nikomu nevadí, ačkoli jsou obézní…
#6124 El Tigre Chino #6125 blacken#6115 Stardos: To, že mě srovnáváš s většinovým českým občanem mě za 1) uráží a za 2) nechápu, jakou spojitost to má se Hrou o trůny. Mě Melisandra jako postava nezajímá, protože ji nesnáším od od doby, co se v GoT objevila a myslím si, že to bude tím náhrdelníkem, ale D a D zapomněli na to, že už si ho předtím sundávala a zůstávala mladá…
#6117 El Tigre Chino: Děkuju za to, žes mě pochopil. :)
#6123 Stardos#6113 Eleanor05: No povrchní nepovrchní, Dany od první série přibrala a to dost. A Cersei taky není co bývala – i když jí možná nesedí vlasy. Ale prostě když se budu chtít kochat ženskýma, tak si moc nevyberu a Melisandru teď dost zničili. Když se budu chtít kochat jako ženská, tak teda taky moc ne – od Khala Drogo a Oberyna spíš vůbec. Jo, je to možná pitomý hodnocení seriálu a měla bych se kochat hlavně propracovanýma zápletkama… Na druhou stranu seriál, kde furt ukazujou něčí prsa si asi nemá šanci hrát na to, že nahota a sex není jeden z taháků.
#6122 Eleanor05#6118 AviaRa: Neboj se, nejsem taktéž výjimka a někdy taky hejtuti
#6117 El Tigre Chino: Jinou diskuzi nesleduji, takže se omlouvám, v tom případě i další národy nedokáží podívat na možný smysl a tak dále.
#6115 Stardos: Tak samozřejmě, ty budeš takový ten praotec Stardos, který ten zbytek českého národa vyvede ze slepoty a temnoty, ó klaním se. ;)
#6119 Stardos#6115 Stardos: Souhlasím s tím, že je to pouze spekulace a náhrdelník neměla jen v jedné scéně. Ale proč do toho taháš český národ? Podobných komentářů je plný reddit a celá zahraniční fóra, s čecháčkovstvím to nemá nic společného. Máš zbytečně hloupé předsudky. ;)
Ad TWD, krev a zabíjení – myslím, že Eleanor narážela spíš na to, že TWD vesměs staví svůj brand na myšlence, že kdokoliv může umřít a všude jsou tuny krve. Podobnou taktiku teď volí i scénaristi GoT, jenže je problém, že nikdy nebylo primárně o boobies & blood a i to pravidlo, že kdokoliv může zemřít, nebylo úplně pravdivé. Poslední dvě série to je ale přesně naopak: umírají postavy, které jsou v knižní sérii naživu, a není proto větší důvod. Třeba Pyp a Gren – nevadí mi, že je zabili, ale je zcela očividné, že to bylo jen na efekt.
#6119 Stardos #6121 Eleanor05Mel 100% neumřela. V rozhovorech vyloženě říkala, že má radost z toho, jakým vývojem její postava v této sérii prochází a že to je konečně něco jiného než pýcha a sebevědomí. Tím fakt nebyla myšlena jenom 1. epizoda :D.
#6113 Eleanor05: Tady se dokazuje, jaký je český národ :D Víš snad, jestli náhrdelník je to co jí udržovalo mladou? Můžeme jen spekulovat.Náhrdelník neměla v jedné scéně, ûmysl či chyba? Opět pouze spekulace.Jen český národ dokáže plně odsoudit aniž by plně náhledl na možnosti.Btw, pokud je podle tebe cílem diváků TWD pouze krev a zabíjení, tak se divím, že se neustále koukají, když GoT těmito možnostmi se plně zaobírá
#6117 El Tigre Chino #6118 AviaRa #6121 Eleanor05#6113 Eleanor05: Neboj, Euron to třeba zachrání ;) :D
#6101 Khardoom: Nebo-li diváci Walking Dead… :D A na ty asi cílí poslední dvě série Dumb and Dumber.
#6102 blacken: A který ženský se, prosím tě, vyžraly o dvě velikosti? :O Co by pak měly, podle tvého povrchního mínění, říkat hoky, když se musej dívat na Samwella Tarlyho nebo předtím na Roberta Baratheona? Zábavné, charismatické mužské postavy už dávno umřely (Ned Stark, Tywin Lannister, Oberyn Martell), za nedlouho umře zřejmě i Jorah Mormont, a zbyli idioti jako Šedý červ, Sam, Daario… A Melisandru jsem nesnášela, takže je mi úplně jedno, jestli se proměnila v bábu nebo ne. Ještě k tomu to ani D and D nedomysleli, protože ten náhrdelník v nějakých scénách neměla a stejně byla mladá…
#6114 AviaRa #6115 Stardos #6120 blacken#6109 Moor8: jj ja to pochopil, sem vysvetloval typkovi, aby se nestrachoval, ze fakt umre. Celkem prdel by byla, kdyby se tak fakt stalo no :-D Ale nevim nevim kdo by tam pak tahl tu severni linku. Ze by Davos ? :-D Cibulak co se dopracuje az na Krale, to by pokorilo i Malicka :-D
#6110 buldi: No co si budeme povídat, laťka obecně není nasazená moc vysoko. :D Bohužel ale Game of Thrones dnes žije víceméně z předchozí slávy a dokážu si představit, že podobně podivně uplácaně vypadal i původní nikdy neodvysílaný pilot. Připomíná mi to Star Wars, kde první draft stál za vyližprdel a muselo to přepsat X dalších lidí, než vůbec dostal nějakou kloudnou podobu. Pak Lucas získal v prequelové trilogii úplnou kontrolu a vytvořil jeden z nejhorších potratů, co mohl, leč s pár světlými momenty.
Jasně, je fajn spekulovat, jak to bude dál a tak vůbec, ale stejný pocit mám i u sledování seriálového Vřískotu, který rozhodně nepovažuju za ani trošku dobrý seriál (i když ho sleduju rád jako svoje guilty pleasure). Sice to stále není takový rozdíl ve kvalitě, jako třeba u prvních a posledních sérií Stargate: Atlantis, mám ale takové tušení, že nahoru už to moc nepůjde. Nemám prostě pocit, že ten seriálový svět žije a funguje – tak nějak tomu chybí obyčejné momenty. Prostě scény, které neskončí tím, že někoho zabijou nebo něco podpálí.