#6008 Red Viper: Tak Bronn byl jenom škrábnutej. Tady ho bodla a že by to byl nožík? jen si to zastav a uvidíš jak má ten nožík dlouhou cepel. Taky bude rozdíl kdo bodá jak a kde bodne.
#6006 zdeek: Ona používá jeden jed, ten co otrávil Bronna, jenže ten na to začal umírat x hodin po zasáhnutí…ale prostě ta logika je na riot…pomstíme smrt Oberyna tím že zabijeme jeho bratra kterýho nejvíc miloval a jeho učitele se kterým cvičil a jeho synovce prostě to je demence
#6005 Pouty: Areo snad cvičil i Oberyna ne? anyway.....Nejlepší žijící bojovník a prostě taak trapná smrt…kdyby alespon neumřel hned ale ještě bojoval ale to jak hned padl bylo uplně ultratrapný
No stejně se musím smát, jak udělali tu smrt Area. Ve 4.sérii Hora, probudnut kopím, je ještě schopen rozmáčknout Oberyna. Legendu Jalovcové uličky bodne do zad pořádným nožem Crasterova žena a on je schopen jej vytáhnout a ještě se ji pokusit zabít, ale Jon stihne zasáhnout. Ale Areo, chlap jako hora, padne ihned po bodnutí takovým malým nožíkem :D
Wettguy tak pojd :) ...... ještě jednou o tom jak mi je 15 a jsem nula a uplnej kripl protože se mi díl nelíbil :D ukaž nám všem jak seš na výši a jak tobě se ten díl tak strašně líbil takže ty kripl nejseš :D
#5996 Athaeneus: Je to strašně nedomyšlený. Celé to stojí na mnoha podmínkách. To je hlavní chyba. Vrstvěj se nám tam „pokud“ (pokud A pokud B a pokud C tak potom D a pokud D tak E a pokud E a R a F Z tak Y apod…) Jorah a prsten například.
#5998 Stardos: Jo, ale Tywin je mrtvej a podle knížky on skutečně nedal rozkaz k tomu, aby Eliu zavraždili. Za všechno tedy může Hora a Ellaria ani neví, že je ještě živej…
Ale nechápu, proč nutně teleport Sand Snakes je chyba? To, že to neukázali znamená hned, že je to chyba? Některé věci chybami jsou, jenže toto je takové napůl, doplout mohli, jen by iste měpi spíše řešit, jakto že tam vnikli nepozorovaně
#5986 Stardos: To není otázka názoru. Každé dílo má nějaká svá pravidla a pokud je poruší, je to prostě blbě. Pokud nějaké dílo furt jede na logiku a strukturu příběhu a najednou se vymluví na deus ex machinu, je to hovadina.
#5992 Stardos: Jo, ona má důvod pomstít se za to, že si Oberyn SÁM VYBRAL, že bude zastupovat Tyriona při souboji a prohrál v něm. Nevidím důvod se mstít. Jedině tak Horovi kvůli Elie, ale myslím, že nikdo v Dorne ani netuší, že neumřel…
#5988 Stardos: No, Hra o trůny je můj úplně nejoblíbenější současný seriál, takže si fakt nehledám zbytečné důvody ho „hejtit“. Ale na Hře o trůny mám, mimo jiných asi tisíce věcí, ráda to, že se v ní lidi chovají tak, jak se dost často chovali za skutečného Středověku. A jedna z těch věcí věrných historii, je, že ženy zde nejsou rovnoprávné mužům, protože pokud to srovnáš třeba s jinými filmy, které jsou skutečně historické a ani ne fantasy, často se stává, že ženské postavy tam někdo poslouchá nebo mají dokonce skutečnou moc, což se skoro nikdy v historii nedělo. Vím, že v Dorne jsou ženy trochu více rovnoprávné, ale jak už jsem psala výš, nevím, jestli by ve světě GoT někdo poslouchal neurozenou ženu, svobodnou matku až do té míry, že by mohla vést armádu. Byl by to hloupý tah, který by šel proti tomu, jak GoT vyznívá minulých 5 sérií.
#5990 Ann Taylor: Lépe by to napsat nešlo… Ale obávám se, že se Dorne se Sand Snakes ještě v celé své „kráse“ ukáže…Takhle tam ta linka byla absolutně zbytečná (ještě zbytečnější než Quentyn v knize … i když to se snad nedá ani srovnávat, výtvor DéDé byl horší…).
Bylo to stejné, jako se Shireen… Plné nelogiky jen proto, aby jsme jakože někoho zabili, protože to je přece tak strašně „cool“ pro GoT… No, hlavně že si to na západě užijí, a někteří no-brain jedinci v česku jim také zatleskaj.
A mám už i strach o linku Greyjovů, nyní se opravdu obávám co se zde může stát, hádám že Euron sejme bratříčka, Theona a z Ashy se stane Victarion ;)
#5986 Stardos: Chyby jako věc názoru? Haha. Chápu, že se stane chyba a bude vidět, ostatně to se stane snad v každém filmovém počinu… Ale tenhle díl měl snad více chyb, než některá předchozí sezóna dohromady (teď se nebavím o odlišnosti od předlohy, ale prostě o kravinách), viz. mizející psi, teleportující se Sand Snakes (Malíčkův teleport má už hold každý…), osobní strážce co NEDÁVÁ pozor na OSOBU, která pár epizod zpátky zaútočí na princeznu. Dle DéDé existují jen Vodní zahrady a zbytek Dorne ne. Již zmínění zmizelí psi našli stopu po řece nějak rychle (Brienne taky, to by ten čokl neupozornil své pány na to že je někdo sleduje?). Díl jako takový (bez Dorne) mě vcelku bavil, rozhodně to není nejhorší, ale ty chyby tu jsou jak pěst na oko, nepamatuji si že bych si všiml tolika blbostí u jiného dílu…
#5991 Eleanor05: Tak jistě, je to nikdo.Ienže Vrabčák byl taky nikdo a patří mu teď skoro celé město.Ona má cíl, iterý ostatní chcou taky, pomstít se.A radši z tohohle důvodu budou následovat Písek než Dorana
#5983 Stardos: Jo, o tom vím. Ale dědičný právo je trochu něco jinýho, než velet armádě. Zvlášť, když je Ellaria Písek v podstatě nikdo. Není součástí královské rodiny, nebyla za Oberyna vdaná atd. Doran ji neměl ani poslouchat… Nechtěl by sem někdo ve zkratce vypsat, co se děje v knížkách po Oberynově smrti? Vím, totiž, že se to od páté série začalo strašně lišit, tak jenom tak pro srovnání… :)
#6007 Red Viper: Dá se to ospravedlnit, pokud se odprostíme od knih. Potom Areo nikdy netrénoval Oberyna a ta čubka používá klidně tři bžuliony jedů…
…Ale furt máš pravdu v tom, že je to stále jako celek strašně jednoduchý a nedomyšlený
#6008 Red Viper: Tak Bronn byl jenom škrábnutej. Tady ho bodla a že by to byl nožík? jen si to zastav a uvidíš jak má ten nožík dlouhou cepel. Taky bude rozdíl kdo bodá jak a kde bodne.
#6006 zdeek: Ona používá jeden jed, ten co otrávil Bronna, jenže ten na to začal umírat x hodin po zasáhnutí…ale prostě ta logika je na riot…pomstíme smrt Oberyna tím že zabijeme jeho bratra kterýho nejvíc miloval a jeho učitele se kterým cvičil a jeho synovce prostě to je demence
#6009 Eddard1#6005 Pouty: Areo snad cvičil i Oberyna ne? anyway.....Nejlepší žijící bojovník a prostě taak trapná smrt…kdyby alespon neumřel hned ale ještě bojoval ale to jak hned padl bylo uplně ultratrapný
#6010 Athaeneus#6005 Pouty: nechcu to nějak zlehčovat, ale nemohl být ten nožík napuštěnej nějakým prudkým jedem? když jsou to ty sand snakes…
#6008 Red ViperNo stejně se musím smát, jak udělali tu smrt Area. Ve 4.sérii Hora, probudnut kopím, je ještě schopen rozmáčknout Oberyna. Legendu Jalovcové uličky bodne do zad pořádným nožem Crasterova žena a on je schopen jej vytáhnout a ještě se ji pokusit zabít, ale Jon stihne zasáhnout. Ale Areo, chlap jako hora, padne ihned po bodnutí takovým malým nožíkem :D
#6006 zdeek #6007 Red ViperWettguy tak pojd :) ...... ještě jednou o tom jak mi je 15 a jsem nula a uplnej kripl protože se mi díl nelíbil :D ukaž nám všem jak seš na výši a jak tobě se ten díl tak strašně líbil takže ty kripl nejseš :D
Čekáš 10 měsíců na nejhorší epizodu.....gg
#5996 Athaeneus: Je to strašně nedomyšlený. Celé to stojí na mnoha podmínkách. To je hlavní chyba. Vrstvěj se nám tam „pokud“ (pokud A pokud B a pokud C tak potom D a pokud D tak E a pokud E a R a F Z tak Y apod…) Jorah a prsten například.
#5977 Engeneer: Třeba hybernuje aby si udržela podobu další den. :-D
#5998 Stardos: Jo, ale Tywin je mrtvej a podle knížky on skutečně nedal rozkaz k tomu, aby Eliu zavraždili. Za všechno tedy může Hora a Ellaria ani neví, že je ještě živej…
Toto je seriál Hra o trůny, ne hraná kniha, tak tu prosím nebrečte, že je to v knize tak a v seriálu jinak :D
#6014 Gustava the goose#5995 Eleanor05: Ten její důvod s Oberynem je divný, jenže s Ellii má pravdu, Hora vnikl do KL pod velením Tywina, takže Lannistera.
#6000 Eleanor05#5993 AviaRa:
#5996 Athaeneus:
Ale nechápu, proč nutně teleport Sand Snakes je chyba? To, že to neukázali znamená hned, že je to chyba? Některé věci chybami jsou, jenže toto je takové napůl, doplout mohli, jen by iste měpi spíše řešit, jakto že tam vnikli nepozorovaně
#5986 Stardos: To není otázka názoru. Každé dílo má nějaká svá pravidla a pokud je poruší, je to prostě blbě. Pokud nějaké dílo furt jede na logiku a strukturu příběhu a najednou se vymluví na deus ex machinu, je to hovadina.
#5997 Stardos #6002 Athaeneus#5992 Stardos: Jo, ona má důvod pomstít se za to, že si Oberyn SÁM VYBRAL, že bude zastupovat Tyriona při souboji a prohrál v něm. Nevidím důvod se mstít. Jedině tak Horovi kvůli Elie, ale myslím, že nikdo v Dorne ani netuší, že neumřel…
#5998 Stardos#5988 Stardos: No, Hra o trůny je můj úplně nejoblíbenější současný seriál, takže si fakt nehledám zbytečné důvody ho „hejtit“. Ale na Hře o trůny mám, mimo jiných asi tisíce věcí, ráda to, že se v ní lidi chovají tak, jak se dost často chovali za skutečného Středověku. A jedna z těch věcí věrných historii, je, že ženy zde nejsou rovnoprávné mužům, protože pokud to srovnáš třeba s jinými filmy, které jsou skutečně historické a ani ne fantasy, často se stává, že ženské postavy tam někdo poslouchá nebo mají dokonce skutečnou moc, což se skoro nikdy v historii nedělo. Vím, že v Dorne jsou ženy trochu více rovnoprávné, ale jak už jsem psala výš, nevím, jestli by ve světě GoT někdo poslouchal neurozenou ženu, svobodnou matku až do té míry, že by mohla vést armádu. Byl by to hloupý tah, který by šel proti tomu, jak GoT vyznívá minulých 5 sérií.
#5990 Ann Taylor: Lépe by to napsat nešlo… Ale obávám se, že se Dorne se Sand Snakes ještě v celé své „kráse“ ukáže…Takhle tam ta linka byla absolutně zbytečná (ještě zbytečnější než Quentyn v knize … i když to se snad nedá ani srovnávat, výtvor DéDé byl horší…).
Bylo to stejné, jako se Shireen… Plné nelogiky jen proto, aby jsme jakože někoho zabili, protože to je přece tak strašně „cool“ pro GoT… No, hlavně že si to na západě užijí, a někteří no-brain jedinci v česku jim také zatleskaj.
A mám už i strach o linku Greyjovů, nyní se opravdu obávám co se zde může stát, hádám že Euron sejme bratříčka, Theona a z Ashy se stane Victarion ;)
#5986 Stardos: Chyby jako věc názoru? Haha. Chápu, že se stane chyba a bude vidět, ostatně to se stane snad v každém filmovém počinu… Ale tenhle díl měl snad více chyb, než některá předchozí sezóna dohromady (teď se nebavím o odlišnosti od předlohy, ale prostě o kravinách), viz. mizející psi, teleportující se Sand Snakes (Malíčkův teleport má už hold každý…), osobní strážce co NEDÁVÁ pozor na OSOBU, která pár epizod zpátky zaútočí na princeznu. Dle DéDé existují jen Vodní zahrady a zbytek Dorne ne. Již zmínění zmizelí psi našli stopu po řece nějak rychle (Brienne taky, to by ten čokl neupozornil své pány na to že je někdo sleduje?). Díl jako takový (bez Dorne) mě vcelku bavil, rozhodně to není nejhorší, ale ty chyby tu jsou jak pěst na oko, nepamatuji si že bych si všiml tolika blbostí u jiného dílu…
#5997 Stardos#5991 Eleanor05: Tak jistě, je to nikdo.Ienže Vrabčák byl taky nikdo a patří mu teď skoro celé město.Ona má cíl, iterý ostatní chcou taky, pomstít se.A radši z tohohle důvodu budou následovat Písek než Dorana
#5995 Eleanor05#5983 Stardos: Jo, o tom vím. Ale dědičný právo je trochu něco jinýho, než velet armádě. Zvlášť, když je Ellaria Písek v podstatě nikdo. Není součástí královské rodiny, nebyla za Oberyna vdaná atd. Doran ji neměl ani poslouchat… Nechtěl by sem někdo ve zkratce vypsat, co se děje v knížkách po Oberynově smrti? Vím, totiž, že se to od páté série začalo strašně lišit, tak jenom tak pro srovnání… :)
#5992 Stardos