Taky občas totálně nechápu, na co si lidi stěžují. Asi už jsou jenom rozmlsaní, pre od GoT mají přece jenom o hodně vyšší očekávání než od většiny jiných seriálu. V každém případě já jsem mile překvapená, poslední tři dílymě úplně nadchly – hlavně Tyrionův soud, vývoj Sansy a Oberyn. A na poslední díl se těším jak malá :-) Ale pak zase rok nic… asi si budu muset znovu přečíst knížky
#2926 rockyzz: Nevím co by někteří fakt chtěli, aby každý díl byla nějaká epická bitva, zemřela nějaká hlavní postava nebo ja nvm… Tahle série je podle mě zatím nejlepší a jak říkáš ještě chybí 2 díly, které budou naprosto skvělé, pokud tvůrci dojedou Bouři mečů
#2925 ladySix: COŽE? Čtvrtá série a události v ní jsou zdaleka to nejlepší co seriál zatím nabídl. Hlavně tedy Joffreyho smrt (2. díl), Peter Dinklageův epický herecký výkon u soudu (6. díl) a asi nejlepší bojová scéna a zárověn naprosto epická událost aneb Oberyn vs Hora (8. díl), a to ještě nás bude něco suprového čekat v přístích dvou dílech…
Tak tenhle díl naprostá pecka, konečně jsem zas hltala s vyvalenýma očima od začátku do konce. Bohužel v této serii zatím jedinej, Ale super, jen tak dál.
Chtel sem se zeptat nevíte nějakej dobrej soubor kde sou všechny titule ke všem serkám po jednom?A k tomu by zahřál i třeba hezkej torrent na ty serky.D
#2922 T.T: Ono např. kniha 4. a 5. se odehrávají zhruba ve stejné době, jen sledujeme jiné postavy, takže to zas takový zmatek není, teda pro mě je to v poho :D
#2920 rockyzz: Události z Králova přístaviště, Zdi, Stannis, a Aryino putování je konec 3. knihy. Brienne je kniha čtvrtá a Theon Bran a Daenerys jsou události z 5. knihy. Začátek Sansy byl konec 3. knihy až po vyhození Lysy a co se odehrává teď je z knihy 4.
Chci se zeptat… BEZ SPOILERŮ, jaké segmenty ve čtvrté sérii jsou z jaké knihy? Např. Stanisova storyline je prý daleko dopředu, zatímco některé jsou i pozadu? Nějaké shrnutí by mi pomohlo, dík!
#2916 Smooth: Aeron Greyjoy se už v seriálu objevil… jen tam nebyl pojmenovanej… ale podle mě to měl být ten kněží, co poléval Theona mořskou vodou, když přijel vyjednávat za Robba na Štít…
#2900 ivsti: Tak tvůrci musí nějak do seriálu přidat „black token“ ;) U Areo Hotaha mi to ani moc vadit nebude. Xaro Xhoan Daxos a Missandei taky nebyli v seriálu černoši. To byli v knize snad jen obyvatelé Summer Islands.
#2900 ivsti: Já teda knihu četl kdysi dávno, takže už si nejsem jistý, ale taky jsem si ho myslím představoval jako černocha… Jinak skoro všechny nové postavy by měly být z Dorne. Snad v 5. sérii uvidíme všechny z našich oblíbených postav…
Jak jste se tady hádali, že se Yara plavila z železných ostrovů až do Hrůzova… tak přepadla Ramsayho, který měl Smraďocha u sebe a Ramsay byl zrovna na cestě získat pro svého otce Moat Cailin, takže kdo ví, kde zrovna přebýval… Nebylo výslovně řečeno, kde je přepadli a u přepadu nebyl lord Bolton, takže Hrůzov to asi nebyl, či?
Taky občas totálně nechápu, na co si lidi stěžují. Asi už jsou jenom rozmlsaní, pre od GoT mají přece jenom o hodně vyšší očekávání než od většiny jiných seriálu. V každém případě já jsem mile překvapená, poslední tři dílymě úplně nadchly – hlavně Tyrionův soud, vývoj Sansy a Oberyn. A na poslední díl se těším jak malá :-) Ale pak zase rok nic… asi si budu muset znovu přečíst knížky
#2931 tap#2927 Pouty: Uplne súhlasím najlepšia seria celeho seriálu :)
#2927 Pouty: Uplne súhlasím najlepšia seria celeho seriálu :)
#2926 rockyzz: Nevím co by někteří fakt chtěli, aby každý díl byla nějaká epická bitva, zemřela nějaká hlavní postava nebo ja nvm… Tahle série je podle mě zatím nejlepší a jak říkáš ještě chybí 2 díly, které budou naprosto skvělé, pokud tvůrci dojedou Bouři mečů
#2928 Dark Angel #2929 Dark Angel#2925 ladySix: COŽE? Čtvrtá série a události v ní jsou zdaleka to nejlepší co seriál zatím nabídl. Hlavně tedy Joffreyho smrt (2. díl), Peter Dinklageův epický herecký výkon u soudu (6. díl) a asi nejlepší bojová scéna a zárověn naprosto epická událost aneb Oberyn vs Hora (8. díl), a to ještě nás bude něco suprového čekat v přístích dvou dílech…
#2927 PoutyTak tenhle díl naprostá pecka, konečně jsem zas hltala s vyvalenýma očima od začátku do konce. Bohužel v této serii zatím jedinej, Ale super, jen tak dál.
#2926 rockyzzChtel sem se zeptat nevíte nějakej dobrej soubor kde sou všechny titule ke všem serkám po jednom?A k tomu by zahřál i třeba hezkej torrent na ty serky.D
#2922 T.T: Ono např. kniha 4. a 5. se odehrávají zhruba ve stejné době, jen sledujeme jiné postavy, takže to zas takový zmatek není, teda pro mě je to v poho :D
#2921 gongis: Ježiš, to bych jako čtenář na seriál dost zíral :D Zajímavé
#2923 Wolfinator1#2920 rockyzz: Události z Králova přístaviště, Zdi, Stannis, a Aryino putování je konec 3. knihy. Brienne je kniha čtvrtá a Theon Bran a Daenerys jsou události z 5. knihy. Začátek Sansy byl konec 3. knihy až po vyhození Lysy a co se odehrává teď je z knihy 4.
#2922 T.TChci se zeptat… BEZ SPOILERŮ, jaké segmenty ve čtvrté sérii jsou z jaké knihy? Např. Stanisova storyline je prý daleko dopředu, zatímco některé jsou i pozadu? Nějaké shrnutí by mi pomohlo, dík!
#2921 gongis#2918 kiso1561: ale jako vzhledem na Mokrovlasa vypadal poměrně přesně…
#2917 zelinho: Tiež som myslel, ale vraj to nebol on len nejaký obyčajný kňaz.
#2919 zelinho#2916 Smooth: Aeron Greyjoy se už v seriálu objevil… jen tam nebyl pojmenovanej… ale podle mě to měl být ten kněží, co poléval Theona mořskou vodou, když přijel vyjednávat za Robba na Štít…
#2918 kiso1561#2909 Ma-e-gor: vynechání Aerona Greyjoye by mě taky štvalo – v knize mi přišel jako taky takovej dobrej stírací los :)
#2917 zelinho#2900 ivsti: Tak tvůrci musí nějak do seriálu přidat „black token“ ;) U Areo Hotaha mi to ani moc vadit nebude. Xaro Xhoan Daxos a Missandei taky nebyli v seriálu černoši. To byli v knize snad jen obyvatelé Summer Islands.
#2900 ivsti: Já teda knihu četl kdysi dávno, takže už si nejsem jistý, ale taky jsem si ho myslím představoval jako černocha… Jinak skoro všechny nové postavy by měly být z Dorne. Snad v 5. sérii uvidíme všechny z našich oblíbených postav…
#2912 Tomgr: Podívej se znovu a seřaď si časovou osu…
Jak jste se tady hádali, že se Yara plavila z železných ostrovů až do Hrůzova… tak přepadla Ramsayho, který měl Smraďocha u sebe a Ramsay byl zrovna na cestě získat pro svého otce Moat Cailin, takže kdo ví, kde zrovna přebýval… Nebylo výslovně řečeno, kde je přepadli a u přepadu nebyl lord Bolton, takže Hrůzov to asi nebyl, či?
#2913 Steamer#2909 Ma-e-gor: Právě. To by měl být fake. Nebo aspoň to neni kompletně doplněný.