#2885 Smooth: To ne snad. Arianne Martell by neměli vypouštět. Navíc podle toho, co je na wiki, by měla být znovu jedna z POV postav ve Winds of winter. Jestli jí nahradí a budou ji zvát jako Tyene, tak to bude docela blbý. Jsem si jí za ty dvě kapitoly, co měla oblíbil :/
#2879 mouse123: hmmm takže asi úplně vynechají Arianne Martell jednu z POV postav a podle popisu písečných hadů její některé charakteristiky přehodí na Tyene Sand. Doufám, že bude alespoň tak krásná a svůdná jako je Arianne v knihách… A už teď se těším na Areo Hotaha – osobní stráž Dorana, který si za ženu vzal obouruční sekeru a každého chlapa s mečem si poměřuje: „Toho bych dal“, „toho bych dal“ :D
#2865 tarava: přesně ty zranění pro takový chlapa jsou jako škrábance něco jako byl ten týpek ve filmu 300 píchli mu kudlu do hlavy a on si ji v klidu vyndal
#2881 mouse123: Já začal Hry sledovat letos v říjnu (nástup na VŠ :D). 3 série během dvou týdnů. Během toho dvoutýdenního čekání jsem začal znova od prvního dílu a než vyšla 04×08, tak jsem se dostal k 04×01 (a to mám dělat zkoušku z anatomie :D) a musím říct, že jsem si tím vyplnil dost mezer, když jsem to takhle zkouknul znova a bedlivěji. Těším se na knihy, které jsou v plánu po zkouškách (snad)
#2880 Engeneer: No ty krávo:D já to právě sletěl celi v jednom tejdnu kdyz sem byl nemocnej az po 0405 :D(Kdysi sem koukal na prvni dil prvni serie a musel sem to vypnout jak se mi to nelibilo ale pak…:D)
ten kdo to sleduje celi ty roky a neztraci se v tom klobou dolu.D uz tedka se nekdy nacapu jak prehlidnu nejakej detail nebo dialog sem tam.D
je to dost komplexní ))
V páté sezóně Hry o trůny se představí řada nových postav Podle nejčerstvějších informací se pátá řada Hry o trůny bude z velké části odehrávat v nejjižnějším království Dorne, sídle rodu Martellů.
#2875 T.T: Oberyn je expert na jedy (proto Red Viper), tohle by měl být speciální jed, který…
.. způsobuje pomalou smrt v agonii bolesti.
Ten jed ale nemá speciální jméno. Jako třeba Tears of Lys (jed kterým byl zabit Jon Arryn), nebo The Strangler (tím byl zabit Joffrey a nebo ten maester který chtěl zabít Melisandru).
Pak byl v knize zmíněn ještě jed Widow's blood, který zablokuje močový měchýř a střeva, dokud člověk nezemře z vlastních jedů v těle ;)
#2851 Dark Angel: Tým časom som ťa chcel naviesť k tomu, aby si zistil čo čaká Horu, tu čepel nebrúsil ale zrejme natrel niečim príjemným :) Takže nemyslím si že Hora prežije.
#2869 Menec: Možná proto, že mě dějová linie s Theonem a tady těma vyplňovacíma postavama vůbec nebaví a myslím, že nebudu jedinej. A nikdo to neřešil to, že máchá obouručákem jednou rukou. Tohle není nereálný ani v reálu :D . Tam šlo o celkovej způsob boje, ale kdo o tom ví prd, tomu to nevysvětlíš. #2871 T.T: Je hezký, že v reálu zvedne na bench X desítek (stovek) kilo, v té situaci, ve které se objevil, by mu to bylo ale totálně na ho*no ;) . Jako asi ve všem, když je někdo jen kopa svalů :)
#2849 Engeneer: Přísaha jsou jen slova, která musel říci, aby dostal místo, na které ho vyslali. Pokud jsi k ní donucen, tak nemá význam. Ta poravá věrnost se vytvořila až v průběhu, to je potřebná hodnota. Tu pak dokázal, když jí zachránil před jedem a když s ní zůstal po smrti toho vopičáka.
#2889 Engeneer: Jo jsem rád, že jsem 4 a 5 knihu přečetl naráz. Ti co čekali na 4 knihu a tam ...... to muselo nasrat víc než Red wedding :D
#2891 Markoman96#2881 mouse123: Ty máš problémy, já už přes 2 roky čekám na novou knihu, předchozích 5 jsem prolítl za 4 měsíce :D
spoiler z Tance
Jinak lituju lidi, kteří fandili Tyrionovi nebo Daenerys, poslední jejich kapitoly byly v Bouři mečů v roce 2000 a další až v Tanci 2011 :D
#2890 Smooth#2887 Borealis: ak to chceš vedieť:
Hora zomrie po dlhých mesiacoch v strašných bolestiach.
#2892 Borealis#2875 T.T: Ja práve dúfam, že to bude horšie svinsto ako dostal Joffrey, mal by dostať niečo, oproti čomu bude smrť pre neho vykúpením:D
#2888 kiso1561#2885 Smooth: To ne snad. Arianne Martell by neměli vypouštět. Navíc podle toho, co je na wiki, by měla být znovu jedna z POV postav ve Winds of winter. Jestli jí nahradí a budou ji zvát jako Tyene, tak to bude docela blbý. Jsem si jí za ty dvě kapitoly, co měla oblíbil :/
#2879 mouse123: hmmm takže asi úplně vynechají Arianne Martell jednu z POV postav a podle popisu písečných hadů její některé charakteristiky přehodí na Tyene Sand. Doufám, že bude alespoň tak krásná a svůdná jako je Arianne v knihách… A už teď se těším na Areo Hotaha – osobní stráž Dorana, který si za ženu vzal obouruční sekeru a každého chlapa s mečem si poměřuje: „Toho bych dal“, „toho bych dal“ :D
#2886 Zdenek0000#2865 tarava: přesně ty zranění pro takový chlapa jsou jako škrábance něco jako byl ten týpek ve filmu 300 píchli mu kudlu do hlavy a on si ji v klidu vyndal
#2882 Tomgr: letos (akademický rok samozřejmě :D)
#2881 mouse123: Já začal Hry sledovat letos v říjnu (nástup na VŠ :D). 3 série během dvou týdnů. Během toho dvoutýdenního čekání jsem začal znova od prvního dílu a než vyšla 04×08, tak jsem se dostal k 04×01 (a to mám dělat zkoušku z anatomie :D) a musím říct, že jsem si tím vyplnil dost mezer, když jsem to takhle zkouknul znova a bedlivěji. Těším se na knihy, které jsou v plánu po zkouškách (snad)
#2883 Tomgr#2880 Engeneer: No ty krávo:D já to právě sletěl celi v jednom tejdnu kdyz sem byl nemocnej az po 0405 :D(Kdysi sem koukal na prvni dil prvni serie a musel sem to vypnout jak se mi to nelibilo ale pak…:D)
#2882 Tomgr #2889 Engeneerten kdo to sleduje celi ty roky a neztraci se v tom klobou dolu.D uz tedka se nekdy nacapu jak prehlidnu nejakej detail nebo dialog sem tam.D
je to dost komplexní ))
#2879 mouse123: Každá série začíná první neděli v dubnu, takže nejspíš 5.4.2015
#2881 mouse123V páté sezóně Hry o trůny se představí řada nových postav Podle nejčerstvějších informací se pátá řada Hry o trůny bude z velké části odehrávat v nejjižnějším království Dorne, sídle rodu Martellů.
http://www.hbo.cz/…postav_47545
Myslíte že celej příští díl bude jen na zdi?Je toho tolik a jen už dva díly…( nevíte jak dlouho se bude čekat na patou serku?
#2880 Engeneer #2885 Smooth #2900 ivstiNa Widow's blood znám lék! Dejte si projímadlo :D
Na Widow's blood znám lék! Dejte si projímadlo :D
#2875 T.T: Oberyn je expert na jedy (proto Red Viper), tohle by měl být speciální jed, který…
.. způsobuje pomalou smrt v agonii bolesti.
Ten jed ale nemá speciální jméno. Jako třeba Tears of Lys (jed kterým byl zabit Jon Arryn), nebo The Strangler (tím byl zabit Joffrey a nebo ten maester který chtěl zabít Melisandru).
Pak byl v knize zmíněn ještě jed Widow's blood, který zablokuje močový měchýř a střeva, dokud člověk nezemře z vlastních jedů v těle ;)
#2874 Borealis: Doufám, že to bude nějaká podobná prasárna jako obdržel Joffrey :D
#2876 Smooth #2887 Borealis#2851 Dark Angel: Tým časom som ťa chcel naviesť k tomu, aby si zistil čo čaká Horu, tu čepel nebrúsil ale zrejme natrel niečim príjemným :) Takže nemyslím si že Hora prežije.
#2875 T.T#2869 Menec: Možná proto, že mě dějová linie s Theonem a tady těma vyplňovacíma postavama vůbec nebaví a myslím, že nebudu jedinej. A nikdo to neřešil to, že máchá obouručákem jednou rukou. Tohle není nereálný ani v reálu :D . Tam šlo o celkovej způsob boje, ale kdo o tom ví prd, tomu to nevysvětlíš. #2871 T.T: Je hezký, že v reálu zvedne na bench X desítek (stovek) kilo, v té situaci, ve které se objevil, by mu to bylo ale totálně na ho*no ;) . Jako asi ve všem, když je někdo jen kopa svalů :)
#2849 Engeneer: Přísaha jsou jen slova, která musel říci, aby dostal místo, na které ho vyslali. Pokud jsi k ní donucen, tak nemá význam. Ta poravá věrnost se vytvořila až v průběhu, to je potřebná hodnota. Tu pak dokázal, když jí zachránil před jedem a když s ní zůstal po smrti toho vopičáka.
Nezapomeňte, že Hora je v reálném životě 3. nejsilnější člověk na světě :D
#2873 JuRas