#2688 Borealis: Bohužel čtenář nejsem, možná to někdo z čtenářů objasní. Nicméně spíš si myslím, že to mělo navodit takový dojem, jak jsou si Jamie a Tyrion blízcí, ale to střílím od boku. Možná to mělo hlubší význam, možná to byla jen taková nicneříkající historka. Jistě to ví snad jen autor :-D
#2688 Borealis: Knihy sem nečetl ale někde tady nebo na YT v komentářích jednoho videa bylo napsaný že to bude víceméně odhaleno, nebo že to opravdu nějakou pointu bude mít.
#2686 Borealis: To si nemyslím, sice by to bylo zajímavé, ale Hora je z jiného rodu( Clegane vazalové Lannistrů ) a ten rozbíječ brouků byl přímo Lannister.
Malý dodatok, Tyrion v cele hovoril Jaimimu príbeh o niekom kto zabíjal stále chrobákov, ale vraj ho niekto zabil, možno prežila stal sa z neho ten psychopatický hora?
Někdo tady psal o tříoké vráně v souvislosti co si kdo myslí že bude na konci serie. Vím, že jí ten malý nezbedný balíček, který nosí chudák Hodor hledá. Ale moje otázka je, jestli někdo ví, co se stane, až jí najde, nebo spíše co se stane až jí najde v knížkách, jestli jí vůbec najde.
Paráda! Perfektně nabitý díl. Ze Sansy se stává úplně jiná Sansa, začínám jí míň nemít ráda :D Docela lituju Joraha, ale už bylo na čase, Dany nemám pořád ráda. A souboj bylo epický zakončení. Moc se mi líbí, jak Jaime fandil Tyrionovi (tzn. i Oberynovi). Krásné výkony co do mrštnosti, jen je škoda, že jak už to v podobných soubojích bývá, bylo tam příliš mnoho zbytečných otáček, u kterých stačí jen nastavit meč a nepřítel se sám rozřeže…ale to jenom pohledem zasvěceného :)
Tento diel bol predvídatelnejší než dráha padajúceho hovna, otázka pre čitatelov a tých, ktorý videli aktuálny diel: Na čo tolko grcania okolo horkej kaše ako sa Oberyn pomstí a tolkého vyvyšovania jeho rodu a Dorne keď skončil takto pekne? Btw lietal tam jak šarkan zo Star Wars a podkopol ho jako keby mal na nohách korčule, no a tie zuby vyplul jako keby ho trafila 100 tonová letiaca gula a nie facka od prasaťa čo jedáva múku s cukrom, takže…takže tak
Sansa právě začala s vlastní hrou o trůny… :D Výborná přidaná broučí scéna. Jen škoda Oberyna. Nemusel skončit jako ten brouk, tomu jsem fandila (hlavně dokonalému přízvuku:))). A ze scény Dany a Joraha mi běhal mráz po zádech… Skoro stejně smutné jako Drogova smrt. :/
Já myslím, že Stoneheart, to je takový ten správný wtf moment. Tříoká vrána nikoho zas až tak neohromí. Ale když se tam objeví stará známá, kterou už nikdo nečeká… Jestli tam ta scéna nebude tak budu vážně zklamaná. Ale štve mě, že to vypadá, že mají v úmyslu odhalit ji prostřednictvím Brienne. Líbilo by se mi, kdyby to bylo tak, jako v knize. Nejdřív Freyové, pak teprve Brienne.
Toto bolo tak nenormalne emotivne ta scena …tak kurevsky zakerne od tej hory … oberyn ho totalne zničil hora sa k nemu ani nepribližila jedine čo hora ma je silu oberyn bol obratny a proste uplne by ho b pohodicke zabil keby teda neurobil jeho osudnu chybu …každopadne toto bolo pre mna horšie ako Red Wedding … horšie ako poprava Neda toto bola najhoršia čast serialu proste ako mu pučil oči a hovoril čo všetko sprail a oberyn tak nehorazne krical … Oberyn musel umierat nielen v bolestiach ale aj v mišlienke že vôbec nikoho nepomstil on bol taka dobra postava . Mislim si že ak by tam bol o seriu dlhšie bol by popularnejsi než tyrion.. Proste ma sere ze tvorci do poslednej chvile ma nechaly si misliet že to vyhrava a že to vlastne vhral ma svoju pomstu …Po pozreti epizody my jeblo v hlave a o 17:00 som išiel v daždi na turu do hory (2 hodinova tura na skaly) len aby som sa ukludnil.. nikdy predtim so msnad any na ture nebol vratil som sa teraz o 21:00. Preklinam toho sadistickeho psychopata GRRM…
#2658 kiso1561: Walking dead sleduju právě teď a musím říct, že takový hnusný pocit jsem teda nikdy neměl, jako když jsem dosledoval teď GoT. U Walkers je to prostě normální, ale u člověka… no fujko.
#2688 Borealis: Bohužel čtenář nejsem, možná to někdo z čtenářů objasní. Nicméně spíš si myslím, že to mělo navodit takový dojem, jak jsou si Jamie a Tyrion blízcí, ale to střílím od boku. Možná to mělo hlubší význam, možná to byla jen taková nicneříkající historka. Jistě to ví snad jen autor :-D
#2698 Borealis#2688 Borealis: Knihy sem nečetl ale někde tady nebo na YT v komentářích jednoho videa bylo napsaný že to bude víceméně odhaleno, nebo že to opravdu nějakou pointu bude mít.
#2691 Nerro #2698 Borealis#2687 Nerro: Aká bola potom pointa toho príbehu? Alebo na čo má odkazovať?
#2689 rockyzz #2690 Nerro #2693 Rudla333#2686 Borealis: To si nemyslím, sice by to bylo zajímavé, ale Hora je z jiného rodu( Clegane vazalové Lannistrů ) a ten rozbíječ brouků byl přímo Lannister.
#2688 BorealisMalý dodatok, Tyrion v cele hovoril Jaimimu príbeh o niekom kto zabíjal stále chrobákov, ale vraj ho niekto zabil, možno prežila stal sa z neho ten psychopatický hora?
#2687 NerroOtázka pro čtenáře …
Někdo tady psal o tříoké vráně v souvislosti co si kdo myslí že bude na konci serie. Vím, že jí ten malý nezbedný balíček, který nosí chudák Hodor hledá. Ale moje otázka je, jestli někdo ví, co se stane, až jí najde, nebo spíše co se stane až jí najde v knížkách, jestli jí vůbec najde.
#2693 Rudla333Paráda! Perfektně nabitý díl. Ze Sansy se stává úplně jiná Sansa, začínám jí míň nemít ráda :D Docela lituju Joraha, ale už bylo na čase, Dany nemám pořád ráda. A souboj bylo epický zakončení. Moc se mi líbí, jak Jaime fandil Tyrionovi (tzn. i Oberynovi). Krásné výkony co do mrštnosti, jen je škoda, že jak už to v podobných soubojích bývá, bylo tam příliš mnoho zbytečných otáček, u kterých stačí jen nastavit meč a nepřítel se sám rozřeže…ale to jenom pohledem zasvěceného :)
Uh, ok…
Ten pohled na Cerseině tváři, já tu děvku nesnášim víc než sem když nesnášel Joffreyho, doufám že jí potká horší osud jak Joffreyho…
#2702 kujulu#2659 Ančisa: Rozhoduje kdo umře první. Což byl bohužel jasně Oberyn.
#2814 AnčisaSory, neoznačil som SPOILER v mojom príspevku vyššie.
Tento diel bol predvídatelnejší než dráha padajúceho hovna, otázka pre čitatelov a tých, ktorý videli aktuálny diel: Na čo tolko grcania okolo horkej kaše ako sa Oberyn pomstí a tolkého vyvyšovania jeho rodu a Dorne keď skončil takto pekne? Btw lietal tam jak šarkan zo Star Wars a podkopol ho jako keby mal na nohách korčule, no a tie zuby vyplul jako keby ho trafila 100 tonová letiaca gula a nie facka od prasaťa čo jedáva múku s cukrom, takže…takže tak
Sansa právě začala s vlastní hrou o trůny… :D Výborná přidaná broučí scéna. Jen škoda Oberyna. Nemusel skončit jako ten brouk, tomu jsem fandila (hlavně dokonalému přízvuku:))). A ze scény Dany a Joraha mi běhal mráz po zádech… Skoro stejně smutné jako Drogova smrt. :/
uvědomte si, kdo všechno je „Children“ ze současných postav :)
a samozřejmě i z těch budoucích
jo a používejte spoiler tag, fakt to není těžké, i Hodor by to pochopil!
#2697 OveckounA co s tou tříokou vránou? Napište kdyztak do spoileru, jsem nectenar, ale spoilery mi nevadí :-)
#2674 pajajs:
Já myslím, že Stoneheart, to je takový ten správný wtf moment. Tříoká vrána nikoho zas až tak neohromí. Ale když se tam objeví stará známá, kterou už nikdo nečeká… Jestli tam ta scéna nebude tak budu vážně zklamaná. Ale štve mě, že to vypadá, že mají v úmyslu odhalit ji prostřednictvím Brienne. Líbilo by se mi, kdyby to bylo tak, jako v knize. Nejdřív Freyové, pak teprve Brienne.
#2674 pajajs: Tříoká vrána… však už tomu napovídá název 10. epizody.
#2670 Rudla333: Myslím, že to bude Stoneheart a nebo tříoká vrána ;)
#2675 Markoman96 #2676 ZouZojaToto bolo tak nenormalne emotivne ta scena …tak kurevsky zakerne od tej hory … oberyn ho totalne zničil hora sa k nemu ani nepribližila jedine čo hora ma je silu oberyn bol obratny a proste uplne by ho b pohodicke zabil keby teda neurobil jeho osudnu chybu …každopadne toto bolo pre mna horšie ako Red Wedding … horšie ako poprava Neda toto bola najhoršia čast serialu proste ako mu pučil oči a hovoril čo všetko sprail a oberyn tak nehorazne krical … Oberyn musel umierat nielen v bolestiach ale aj v mišlienke že vôbec nikoho nepomstil on bol taka dobra postava . Mislim si že ak by tam bol o seriu dlhšie bol by popularnejsi než tyrion.. Proste ma sere ze tvorci do poslednej chvile ma nechaly si misliet že to vyhrava a že to vlastne vhral ma svoju pomstu …Po pozreti epizody my jeblo v hlave a o 17:00 som išiel v daždi na turu do hory (2 hodinova tura na skaly) len aby som sa ukludnil.. nikdy predtim so msnad any na ture nebol vratil som sa teraz o 21:00. Preklinam toho sadistickeho psychopata GRRM…
#2692 luciasce#2670 Rudla333: ty prvni dve udalosti, mozna jen ta prvni.
#2658 kiso1561: Walking dead sleduju právě teď a musím říct, že takový hnusný pocit jsem teda nikdy neměl, jako když jsem dosledoval teď GoT. U Walkers je to prostě normální, ale u člověka… no fujko.