Tak já se přidávám k těm, kteří četli knihu, na souboj se těšili, a pak měli co dělat, aby neohodili počítač obědem. To bylo sakra maso. Ale super bylo sledovat ty ostatní postavy, jak to každá prožívá jinak (a Tyrion v závěru nádhera). Ramsayho mám čím dál radši, malej psychoušskej hajzlík. Sansa překvapila, ty šaty jí děsně sekly. Aryin smích paráda. A dojemná byla i scéna, kdy Ygritte najde Fialku, nechá ji žít, a pak je střih na plačícího Sama (=fakt se těším na bitvu). Joraha je mi upřímně líto, je to moje oblíbená postava. Btw, po dlouhé době jsem měla pocit, že Emilia Clarke hraje (pečlivě skrývané emoce). A epizodka Missandei a Grey Worm mi nijak nevadila, to by bylo, aby v nějaké epizodě nebyly vidět prsa. A aspoň někdo má jakž takž štěstí. Rozhovor s Jaimem mi přišel nadbytečný.
#2625 nevermore: Určitě je tady možnost vrátit se k nereálným pohádkám ;) Ty smrti postav nejsou vůbec zbytečné, vždycky se tím spustí nějaká událost. A asi myslíš Tyriona, ne Theona – zřejmě ti na těch postavách zas tak moc nezáleží :P
#2580 Pouty: Jo chápu, že kvůli dalšímu vývoji v příběhu umřít musel, ale ten způsob… někteří lidi na to prostě nemají žaludek. Nějaký podříznutý hrdla nebo otrávení princátka na svatbách jsou oproti tomuhle kreslený pohádky pro děti :-) Jinak ale překrásný souboj, to se musí nechat.
Než začnu rád bych podotknul, že nějsem žádnej hejtr, trůny mam hodně rád, ale já fakt nevim, čim dál to zabíjí ty postavy tak tim víc mě přechází chuť na to koukat. Ani to nemusí bejt moje oblíbený postavy, ale stejně. Jsou to ty postavy co dělají ten příběh a to jejich likvidování už mi přijde trochu otravný. Jestli zabijou Theona tak jsem sám zvědavej jestli to ještě překousnu.
Nemůžu ani dejchat… tohle… ne.....!! Prostě ne! Panebože… Chudák Oberyn, jeden z mých top postav a prostě … chápu, že po tolika letech chtěl přiznání a pořádnou pomstu, ale … ugh … nemám slov.
Jako skvělá epizoda, knihy jsem nečetl, ale tohle bylo supr. Btw, podle toho co jsem tu pročetl, tak chystá lid Oberyna zaútočit na Lannistery po tomhle přiznání a jeho smrti ?
No jako čtenář jsem doufal, že tady ten konec Oberyna nebude tak hroznej jako v knížce, ale jak to dopadlo jsme už všichni viděli. Ale musim říct, že po tom když jsem to viděl je to poprvé kdy mi GoT otrávil. Už mi to přijde, že ty „zvraty“ jsou seriálu spíš na škodu.
#2613 Pouty: Ale to ho uz bude malo lidi hodnotit… Chapu, ze postavam, ktere pretrvavaji, to nevadi, kdezto po takovych postavach za chvili nestekne ani kocka :-D
#2612 Markoman96: Asi to doplní po konci série. Jinak tvůrci našli opravdu skvělého herce pro Oberyna. Škoda, že GRRM pro něj připravil tak hořký konec.
Dnešní epizoda pecka. Dál se mi líbilo se mi jak si podle mě Malíček (zatím přečteno jenom první 2 knížky tak spekuluju) krásně připravil půdo pro odstranění toho protivnýho malýho „lorda údolí“ při nějaký nehodě:D.
Můj odhad. Nakonec podlě me budou největší protivníci Malíček (otrávění Arrina, létající Lysa a teď podle rozhovoru kdy řekl malíček: People die at their dinner tables. They die in their beds.They die squatting over their chamber pots.“ – tzn. dinner table umřel Rob, Catlin atd, nevim koho myslí tim „They die in their beds.“, a „They die squatting over their chamber pots“ je myšleno (jak sem vyčet někde ve spoileru tak nevim co je na tom pravdy) že Tyrion zabije Tywina?) takže slušná příprava pro ovládnutí 7 království. Na druhé straně proti němu Varis, který má (opět dle lustrování spoilerů) své zájmy za Úzkým mořem.
#2627 garvon: Ale to už všichni dávno věděli, dokonce za to dostal Hora od Roberta amnestii, že to byl „čin za války“
Tak já se přidávám k těm, kteří četli knihu, na souboj se těšili, a pak měli co dělat, aby neohodili počítač obědem. To bylo sakra maso. Ale super bylo sledovat ty ostatní postavy, jak to každá prožívá jinak (a Tyrion v závěru nádhera). Ramsayho mám čím dál radši, malej psychoušskej hajzlík. Sansa překvapila, ty šaty jí děsně sekly. Aryin smích paráda. A dojemná byla i scéna, kdy Ygritte najde Fialku, nechá ji žít, a pak je střih na plačícího Sama (=fakt se těším na bitvu). Joraha je mi upřímně líto, je to moje oblíbená postava. Btw, po dlouhé době jsem měla pocit, že Emilia Clarke hraje (pečlivě skrývané emoce). A epizodka Missandei a Grey Worm mi nijak nevadila, to by bylo, aby v nějaké epizodě nebyly vidět prsa. A aspoň někdo má jakž takž štěstí. Rozhovor s Jaimem mi přišel nadbytečný.
#2625 nevermore: Určitě je tady možnost vrátit se k nereálným pohádkám ;) Ty smrti postav nejsou vůbec zbytečné, vždycky se tím spustí nějaká událost. A asi myslíš Tyriona, ne Theona – zřejmě ti na těch postavách zas tak moc nezáleží :P
#2631 nevermore#2624 pajajs: Protoze chtel, aby vsichni v Dorne vedeli kdo to udelal a taky, ze za to muze Tywin, ktery Horovi velel.
#2630 Engeneer#2580 Pouty: Jo chápu, že kvůli dalšímu vývoji v příběhu umřít musel, ale ten způsob… někteří lidi na to prostě nemají žaludek. Nějaký podříznutý hrdla nebo otrávení princátka na svatbách jsou oproti tomuhle kreslený pohádky pro děti :-) Jinak ale překrásný souboj, to se musí nechat.
Než začnu rád bych podotknul, že nějsem žádnej hejtr, trůny mam hodně rád, ale já fakt nevim, čim dál to zabíjí ty postavy tak tim víc mě přechází chuť na to koukat. Ani to nemusí bejt moje oblíbený postavy, ale stejně. Jsou to ty postavy co dělají ten příběh a to jejich likvidování už mi přijde trochu otravný. Jestli zabijou Theona tak jsem sám zvědavej jestli to ještě překousnu.
#2628 T.T#2620 garvon: Na co potřeboval jeho přiznání, když sám věděl že to byl on…
#2627 garvonNemůžu ani dejchat… tohle… ne.....!! Prostě ne! Panebože… Chudák Oberyn, jeden z mých top postav a prostě … chápu, že po tolika letech chtěl přiznání a pořádnou pomstu, ale … ugh … nemám slov.
#2621 steew: Nie, ale len tak to určite nenechajú, hlavne Oberynove dcéry, ktoré sa objavia v piatej sérii.
Jako skvělá epizoda, knihy jsem nečetl, ale tohle bylo supr. Btw, podle toho co jsem tu pročetl, tak chystá lid Oberyna zaútočit na Lannistery po tomhle přiznání a jeho smrti ?
#2622 kiso1561#2618 pajajs: Tak kdyby ho Oberyn normalne zabil, tak by z nej nikdy nedostal priznani o ktery mu slo.
#2624 pajajs#2617 Khardoom: To by mohli udělat jen šílenci, co jenom sledují seriál. Čtenáři čekají, až dopíše další dva díly......... a až pak ho zabijou :D
nebýt smrti Oberyna, nedelo by se to, co se ted dít bude ;) A kdyby Oberyn nebyl takovej blázen a normálně ho zabil, tak mohl krásně žít :P
#2620 garvonAni bych se nedivil kdyby nějakému člověku cvaklo kolečko v hlavně a šel Martina zabít za to že tolik super postav umírá a jak :D
#2619 SmoothNo jako čtenář jsem doufal, že tady ten konec Oberyna nebude tak hroznej jako v knížce, ale jak to dopadlo jsme už všichni viděli. Ale musim říct, že po tom když jsem to viděl je to poprvé kdy mi GoT otrávil. Už mi to přijde, že ty „zvraty“ jsou seriálu spíš na škodu.
Konec nejlepší postavy seriálu.. knihy jsem četl, věděl jsem to.. stejně je mi to dost líto :)
#2613 Pouty: Ale to ho uz bude malo lidi hodnotit… Chapu, ze postavam, ktere pretrvavaji, to nevadi, kdezto po takovych postavach za chvili nestekne ani kocka :-D
#2612 Markoman96: Asi to doplní po konci série. Jinak tvůrci našli opravdu skvělého herce pro Oberyna. Škoda, že GRRM pro něj připravil tak hořký konec.
#2614 Markoman96Proč tu není v sekci Postavy Oberyn Martell?
#2613 PoutyDnešní epizoda pecka. Dál se mi líbilo se mi jak si podle mě Malíček (zatím přečteno jenom první 2 knížky tak spekuluju) krásně připravil půdo pro odstranění toho protivnýho malýho „lorda údolí“ při nějaký nehodě:D.
Můj odhad. Nakonec podlě me budou největší protivníci Malíček (otrávění Arrina, létající Lysa a teď podle rozhovoru kdy řekl malíček: People die at their dinner tables. They die in their beds.They die squatting over their chamber pots.“ – tzn. dinner table umřel Rob, Catlin atd, nevim koho myslí tim „They die in their beds.“, a „They die squatting over their chamber pots“ je myšleno (jak sem vyčet někde ve spoileru tak nevim co je na tom pravdy) že Tyrion zabije Tywina?) takže slušná příprava pro ovládnutí 7 království. Na druhé straně proti němu Varis, který má (opět dle lustrování spoilerů) své zájmy za Úzkým mořem.
Případné korece a vlastní teorie uvítám:D:)