V předcházejících dílech když v úvodních titulcích provedla otočka o 360°, bylo vidět na okamžik Moat Cailin.
Pamatujete úplně první scénu seriálu a tří člennou výpravu za zdí na průzkumu? Ten ranger byl Waymar Royce syn sera Royce, kterého Sansa zmiňuje při výslechu Malíčka, aby prokázala svou identitu.
Epickej díl… libila se mi sansa v tom novym oblečení… taková dospelejší, sexy :D zacinám ji a petyra mit rád :D a nemluve o souboji… ten byl epickej… a ten konec… no fakt hnus… ale libily se mi pohledy lidi na oberyna :D a jak cersei mela bobky :D uz sae tešim na příští týden ponevadz mám narozeniny :D a k tomu ješte nejvic epcikej díl GoT :D budu mít krásný narozeniny :)
#2580 Pouty: Přesně. V knize jsem to musel číst dvakrát, bo jsem si říkal WTF?? Vždyť Oberyn vedl! Nepřekoukl jsem se? Ten chlapec mi tam taky chyběl, ale asi kvůli tomu tam dali minule tu scénu s „tréninkem“ Hory. Mohli ještě přidat to, jak se Hora zvedá, jeho stín nad Oberynem, a jak ta hrubá síla nakonec dominuje. Jsme zvědavý, zda se teď odkloní od knihy a zda budou ta „uštknutí Zmije“ pro Horu smrtelná nebo ne. Protože…
.. jsem si nevšiml, že by bylo zmíněné, že ta kopí byla otrávená.
Strašně si mi líbilo když se podíváte na Jaimiho při souboji, jak si to užívá, fandí Oberynovi samozřejmě a je uchvácen jeho uměním a asi mu i závidí jak bojuje :D
#2579 Menec: No ale prostě takový byl, aspoň tam nedali toho chlapce co mu Hora usekl ruku a pak hlavu. Ale stejně i při čtení jsem si říkal tvle to muselo vypadat, no a jak jsem se dneska podíval, tak jsem myslel že se pozvracím, mazec no. Smrt teto postavy mě neskutečně sere, ale zase díky jeho smrti se zase stane hodně zajímavých věcí :) Aspon, že to Hora taky schytal a aspon častečně se Oberyn dočkal své pomsty :)
BTW krom podobnosti monologu Oberyna s Indigo Montoyou z Princess Bride, tak komu se ještě vybavila podobnost dialogu Roose a Ramseye s scénou ze Stardust http://www.youtube.com/watch?… 0:45 ?? :)
#2588 Faramir15: Proměna Sansy se povedla dokonale. Tleskam :)
Dva postrehy z The Joffrey of Podcasts
Epickej díl… libila se mi sansa v tom novym oblečení… taková dospelejší, sexy :D zacinám ji a petyra mit rád :D a nemluve o souboji… ten byl epickej… a ten konec… no fakt hnus… ale libily se mi pohledy lidi na oberyna :D a jak cersei mela bobky :D uz sae tešim na příští týden ponevadz mám narozeniny :D a k tomu ješte nejvic epcikej díl GoT :D budu mít krásný narozeniny :)
#2590 segovesusOproti tomuhle byla Red Wedding procházka růžovým sadem.
#2583 Smooth: Podle mě půjdou podle knihy, to hovado musí zemřít!
Kolik, ze to ma Oberyn v Dorne potomku? :D
Však to říká až Arianne v Dorne, ne? Pokud horu zasáhl kopím, tak je pravděpodobně taky mrtvý.
#2580 Pouty: Přesně. V knize jsem to musel číst dvakrát, bo jsem si říkal WTF?? Vždyť Oberyn vedl! Nepřekoukl jsem se? Ten chlapec mi tam taky chyběl, ale asi kvůli tomu tam dali minule tu scénu s „tréninkem“ Hory. Mohli ještě přidat to, jak se Hora zvedá, jeho stín nad Oberynem, a jak ta hrubá síla nakonec dominuje. Jsme zvědavý, zda se teď odkloní od knihy a zda budou ta „uštknutí Zmije“ pro Horu smrtelná nebo ne. Protože…
.. jsem si nevšiml, že by bylo zmíněné, že ta kopí byla otrávená.
#2586 PoutyStrašně si mi líbilo když se podíváte na Jaimiho při souboji, jak si to užívá, fandí Oberynovi samozřejmě a je uchvácen jeho uměním a asi mu i závidí jak bojuje :D
Já vydržím hodně, ale ten konec mě hejbnul se žaludkem pořádeně :/
#2579 Menec: No ale prostě takový byl, aspoň tam nedali toho chlapce co mu Hora usekl ruku a pak hlavu. Ale stejně i při čtení jsem si říkal tvle to muselo vypadat, no a jak jsem se dneska podíval, tak jsem myslel že se pozvracím, mazec no. Smrt teto postavy mě neskutečně sere, ale zase díky jeho smrti se zase stane hodně zajímavých věcí :) Aspon, že to Hora taky schytal a aspon častečně se Oberyn dočkal své pomsty :)
#2583 Smooth #2626 MenecSouboj Zmije s Horou byla jedna ze scén, kterou mohli HBO oproti knize alespoň trochu pozměnit. Ten konec byl fakt jako dost drastickej…
#2580 PoutyA vím, že oproti knize tohle docela změnili, ale mně se to líbí. Podle mě jedna z nejlepších změn, co kdy udělali.
Miluju Sansu. Pro ty, co pořád říkají, jaká je to hlupačka a nechá s sebou jenom vláčet, konečně důkaz toho, že není taková naivka. ;-)
#2573 Smooth: Stardust! Vidíš to, tohle je pro mě nej film všech dob, a nevzpomněl jsem si na něj. Dobrý postřeh :)
V knize to byl taky maras, ale ten konec…OMG Už bylo rozhodnuto a on udělá takovou chybu :/ Díky Georgi :D
Jediné, co té porážce chybělo, bylo, aby se Hora nakonec vítězně zvedla ze země…
BTW krom podobnosti monologu Oberyna s Indigo Montoyou z Princess Bride, tak komu se ještě vybavila podobnost dialogu Roose a Ramseye s scénou ze Stardust http://www.youtube.com/watch?… 0:45 ?? :)
#2576 T.TTak a Arya ma o jedno jmeno na seznamu min. Ale ten konec byl hodne brutalni i na standarty Game of thrones.
No říkal jsem si, že vydržím a počkám na titulky ale to se nedá :D