Tak jak se vám líbil souboj Hory se Zmijí? Jsem rád že to vzali podle knihy a to jak s Oberynovým monolgem alá Indigo Montoya, tak s závěrečným .. http://img3.hungertv.com/…-518x470.jpg … jen mi chyběl nějaký ten rozseklý civilista od Hory během souboje a nejsem si jistý, jestli nepozměnili ještě jeden malý, nepatrný ale podstatný detail ;) A nejlepší byla stejně scéna se smějící se Aryou :)
„I am Oberyn Martell, a prince of Dorne, Princess Elia was my sister; Elia Martell, Princess of Dorne,You raped her. You murdered her. You killed her children. Now say her name.“
#2562 blacken: Ty sám jsi marný hňup. Nedělej tady ze sebe hrdinu, že by jsi přesně věděl co udělat.. V knize je to totiž podáno jinak..Ne že by snad věděla že bude král zabit,ale bylo v plánu utéct a myslím že zmizela dříve jak byl král otráven.
#2562 blacken: Sansa nepoklekla, protože jí to její hrdost nedovolila. V seriál uto samozřejmě poznat neni a taky bych nadával, že je úplně blbá. V knížce si v duchu řikala, že se neohne, jinak by ji to strašně ponížilo, tak raději nechala ponížit Tyriona
#2562 blacken: Sansa nepoklekla, protože jí to její hrdost nedovolila. V seriál uto samozřejmě poznat neni a taky bych nadával, že je úplně blbá. V knížce si v duchu řikala, že se neohne, jinak by ji to strašně ponížilo, tak raději nechala ponížit Tyriona
#2555 Eddard1: To zrovna ne, ale nějakej způsob se najít určitě dal. Vždyť ona by seděla i na svatbě a koukala, kdyby ji odtud Malíček nedostal. Pro mě je to marná postava hlavně od svatby s Tyrionem – jak na ni nedosáhl s pláštěm a ona tam jen tak stála a málem by ji nenapadlo se sehnout. Prostě chápu, že pro čtenáře, kteří ví, co s ní bude dál, asi význam má. Pro mě, jako pro pouhého diváka, je tam otravná. Toť vše :-D
#2557 ZouZoja: Jo to je taky pravda. Možná to pro ní byla nakonec lepší volba. Ale taky nevěděla, jak by se Stannis k ní zachoval, ale asi usoudila, že to pro ní mohla být lepší volba
#2556 Zdenek0000: Jenomže to by v tu chvíli vůbec nebyla logická volba. Stannis vítězil a Sansa mohla očekávat, že s ní bude zacházet narozdíl od Joffreyho slušně. Proč by měla někam utíkat s Ohařem, vystavovat se nepohodlí, nebezpečí na cestách a naprosto nejisté budoucnosti. V tu chvíli nemohla vědět, že se vynoří Tywin a Královo přístaviště zachrání. Pokud by to tušila, možná by se rozhodla jinak
#2554 blacken: Jak asi mohla jít Sansa naproti osudu? Třeba tím že by byla rychlejší jak Ohař a shodila Joffreye s té lávky v 1 sérii? Myslíš, že by to bylo dobré rozhodnutí jít naproti osudu?
#2553 Eddard1: Tak některé postavy se nějak snaží něco změnit nebo jít osudu naproti, ne jen koukat a čekat. To u Sansy nevidím, ale jasně, je to věc názoru. I u té paniky mám spíš dojem, že zatímco Cersei tušila, co by to znamenalo a reagovala, tak Sansa neměla moc co ztratit – kdyby náhodou vyhrál Stanis, tak by se měla podstatně lépe než Cersei – která nesla zodpovědnost za všechny svoje děti.
#2551 Zdenek0000: Jo, ten mi taky k srdci nepřirostl… No jasně, chápu, že musela být „hodná“, ale když ona jen tak tupě kouká a brečí… prostě osoba vláčená osudem :-D Ale snad se teď někam pohne…
#2550 blacken: Kdybych si měl vybrat Starka, co by měl být další tak bych asi taky váhal mezi ní a Branem :D Jinak ona v Kings Landing musela být husičkoidní, aby přežila. Taková Arya by přišla o jazyk nebo i něco jinýho, kdyby zajali jí. Tak proto tak i působí :D Ale co je na Orlím hnízdě, tak se lepší.
Tak jak se vám líbil souboj Hory se Zmijí? Jsem rád že to vzali podle knihy a to jak s Oberynovým monolgem alá Indigo Montoya, tak s závěrečným .. http://img3.hungertv.com/…-518x470.jpg … jen mi chyběl nějaký ten rozseklý civilista od Hory během souboje a nejsem si jistý, jestli nepozměnili ještě jeden malý, nepatrný ale podstatný detail ;) A nejlepší byla stejně scéna se smějící se Aryou :)
I když jsem věděl co příjde, tak stejně ten souboj ty vole takovej tanec nádhernej okolo , prostě koncert.
a nakonec rozmáčklá hlava no fuj chudák, až se ve mě dítě hnulo :D:D !
Už jen pár hodin!!!
„I am Oberyn Martell, a prince of Dorne, Princess Elia was my sister; Elia Martell, Princess of Dorne,You raped her. You murdered her. You killed her children. Now say her name.“
#2562 blacken: Ty sám jsi marný hňup. Nedělej tady ze sebe hrdinu, že by jsi přesně věděl co udělat.. V knize je to totiž podáno jinak..Ne že by snad věděla že bude král zabit,ale bylo v plánu utéct a myslím že zmizela dříve jak byl král otráven.
#2563 pajajs: Asi jsi zapomněl, že měla příslib manželství s Lorasem a odjezd do Vysoké Zahrady. Tak pozor na polopravdy horší jak lež
#2562 blacken: Za všechno si může sama.. Malíček jí nabízel aby jela s ním. Den nato se dozví o Tyrionovi a je v ****
#2566 Eddard1#2555 Eddard1: To zrovna ne, ale nějakej způsob se najít určitě dal. Vždyť ona by seděla i na svatbě a koukala, kdyby ji odtud Malíček nedostal. Pro mě je to marná postava hlavně od svatby s Tyrionem – jak na ni nedosáhl s pláštěm a ona tam jen tak stála a málem by ji nenapadlo se sehnout. Prostě chápu, že pro čtenáře, kteří ví, co s ní bude dál, asi význam má. Pro mě, jako pro pouhého diváka, je tam otravná. Toť vše :-D
#2563 pajajs #2564 Zdenek0000 #2565 Zdenek0000 #2567 Eddard1#2559 Khardoom: Strašně moc. Možná nejvíc epický souboj vůbec. :D
#2559 Khardoom: neskutečně
Kdo se už nemůže dočkat nadcházející epizody? :D
#2560 Rudla333 #2561 Zdenek0000#2557 ZouZoja: Jo to je taky pravda. Možná to pro ní byla nakonec lepší volba. Ale taky nevěděla, jak by se Stannis k ní zachoval, ale asi usoudila, že to pro ní mohla být lepší volba
#2556 Zdenek0000: Jenomže to by v tu chvíli vůbec nebyla logická volba. Stannis vítězil a Sansa mohla očekávat, že s ní bude zacházet narozdíl od Joffreyho slušně. Proč by měla někam utíkat s Ohařem, vystavovat se nepohodlí, nebezpečí na cestách a naprosto nejisté budoucnosti. V tu chvíli nemohla vědět, že se vynoří Tywin a Královo přístaviště zachrání. Pokud by to tušila, možná by se rozhodla jinak
#2558 Zdenek0000#2555 Eddard1: No teoreticky mohla odejít s Ohařem během bitvy u Blackwater. Možná by si pomohla možná ne.
#2557 ZouZoja#2554 blacken: Jak asi mohla jít Sansa naproti osudu? Třeba tím že by byla rychlejší jak Ohař a shodila Joffreye s té lávky v 1 sérii? Myslíš, že by to bylo dobré rozhodnutí jít naproti osudu?
#2556 Zdenek0000 #2562 blacken#2553 Eddard1: Tak některé postavy se nějak snaží něco změnit nebo jít osudu naproti, ne jen koukat a čekat. To u Sansy nevidím, ale jasně, je to věc názoru. I u té paniky mám spíš dojem, že zatímco Cersei tušila, co by to znamenalo a reagovala, tak Sansa neměla moc co ztratit – kdyby náhodou vyhrál Stanis, tak by se měla podstatně lépe než Cersei – která nesla zodpovědnost za všechny svoje děti.
#2555 Eddard1#2552 blacken: Každá postava je vláčená osudem. Mě třeba zaujalo jak zvládla začínající paniku v RB jak Stanis útočil na KP a královna byla přiopilá
#2554 blacken#2551 Zdenek0000: Jo, ten mi taky k srdci nepřirostl… No jasně, chápu, že musela být „hodná“, ale když ona jen tak tupě kouká a brečí… prostě osoba vláčená osudem :-D Ale snad se teď někam pohne…
#2553 Eddard1#2550 blacken: Kdybych si měl vybrat Starka, co by měl být další tak bych asi taky váhal mezi ní a Branem :D Jinak ona v Kings Landing musela být husičkoidní, aby přežila. Taková Arya by přišla o jazyk nebo i něco jinýho, kdyby zajali jí. Tak proto tak i působí :D Ale co je na Orlím hnízdě, tak se lepší.
#2552 blacken