Tak myslim, že Petyr Sansu nemiluje, jen ji proste pripomina pořád Cat, i kdyz mohl myslet vazne ze je krasnější… Lysu zabil kvuli Sanse, asi to neplanoval takhle ale zbavit se ji chtel určitě tak jako tak, a protoze ona spechala na svatbu a myslim ze uz je po ní (ta noc co při tom tak vyřvávala :D ) tak ted se bude snažit stát pánem Orlího hnízda(bud jako poručník toho malyho rozmazlence nebo se ho zbaví) a az se situace uklidni tak vytáhne z rukávu Sansu a bude si dělat nárok i na Zimohrad… Ale čekat, že by někdo jako on dělal takovyhle šílenosti kvůli lásce mi příjde jako šílenství :D Burn them all :D
#2465 Lumicko: Pokud by miloval Sansu, tak by to i zmínil před Lysou. To že řekl „Only Cat“ je hodně silný moment. Sansa mu sice může Cat připomínat, ale Sansa Cat není. City se nepřenáší automaticky z matky na dceru :) A osobně bych řekl, že Littlefinger je už člověk odproštěný od nějakých hlubokých citů, kvůli kterým by leccos obětoval.
#2464 Smooth: Nejsom si isty ci miluje Sansu ale asi hej… Mozno to urobil aby ich videla Lysa a aby ju potom mohol odstranit. Ale sanse povedal ze je krajsia jak jej matka. A potom jak ide zhodit Lysu hovori ze vzdy miloval len jednu zenu jeho cely zivot a ze to je jej sestra.. co je celkom zvlastne vzhladom k sanse takze ju nemiluje?? Ale keby potreboval takuto absurdnu zamienku aby mohol zabit Lysu sa mi nezda.. Vklude ju mohol hocikedy by chcel zabit… Takze si myslim ze fakt miluje Sansu
#2462 pajajs: Neříkám, že se vztah Petyra a Sansy nemůže někdy nějak vyvinout, ale políbil ji Petyr, o generaci starší vdaný muž, a ona ten polibek nečekala, byla trochu v šoku a okamžitě se odtrhla. Bohužel seriál nemůže nabídnout vnitřní myšlenkové monology hlavních postav a ta scéna asi musela být natočená tak, aby si divák všiml Lysy.
Dufam ze sansa nezradi Petyra?? Podla proma na ep 8 tam su nejaky tipci a sansa hovori ze petyr dost naklamal a ze musi povedat pravdu… Ale hadam ho nezradi.. Sansa + Petyr su fakt epic :D drzim im palce! Podla mna Sansa povie nejake klamsto a petyr + sansa ich oklamu paradne :P
#2455 Smooth: Tak jak jinak by to taky mohlo skončit než hořkosladce. :D#2452 Wolfinator1: Já si to představuju tak že až konečně vytáhnou proti království lidí Bílí chodci, budou se muset všichni přestat hašteřit o moc a spojit se aby vůbec dokázali přežít. :) Nakonec lidé zvítězí v nějaké epické bitvě, ale spousta oblíbených postav přitom zemře. No a vládnout zůstane někdo úplně nečekaný, nebo se sedm království možná zase rozpadne jak to bylo před Aegonem a udělají si nějaký sněm králů kde se budou dohadovat. :D A přikláním se k té teorii, že Dany se nikdy nedostane do Západozemí, ale možná nějaký z jejích draků ano. V nějaké vizi byl nad zničeným Královo přístavištěm vidět dračí stín jestli se nepletu.
Jak tipujete CELKOVÝ KONEC NĚKDY V BUDOUCNU? Šťastný konec od Martina nečekám. Líbilo by se mi úplně nejvíc – armády všech velkých hráčů se zabíjí v největší bitvě historie když v tom se zjeví rudá kometa a zničí všechny a celý svět :D Takže léta hry o trůny byly naprosto zbytečné :D To by mohl být Martinův styl :D
Já se přikláním k spekulaci, že první volba byla Aegon. Po šileném králi byl nástupce Rhaegar a po něm pak jeho syn. Až pak je řada na Viserysovi a Deanerys. Proto je péče věnované Aegonovi a ti další jsou záloha. Viserys byl ale netrpělivý, tak to dopadlo tak jak to dopadlo. Jakou měl šanci Viserys, že dostane svou armádu? Jakou měla šanci Deanerys, že jako sex. objekt Khal Droga si ho získá a přesvědčí ho o svém poslání? V seriálu si to ale uprav(uj)í podle sebe ;)
#2468 Eddard1: No, nevím jestli mám ne urážlivý komentář reagovat, ale pokusím se.
Tak myslim, že Petyr Sansu nemiluje, jen ji proste pripomina pořád Cat, i kdyz mohl myslet vazne ze je krasnější… Lysu zabil kvuli Sanse, asi to neplanoval takhle ale zbavit se ji chtel určitě tak jako tak, a protoze ona spechala na svatbu a myslim ze uz je po ní (ta noc co při tom tak vyřvávala :D ) tak ted se bude snažit stát pánem Orlího hnízda(bud jako poručník toho malyho rozmazlence nebo se ho zbaví) a az se situace uklidni tak vytáhne z rukávu Sansu a bude si dělat nárok i na Zimohrad… Ale čekat, že by někdo jako on dělal takovyhle šílenosti kvůli lásce mi příjde jako šílenství :D Burn them all :D
#2459 T.T: co to meleš? Sansa je vdaná teoretický už mohla píchat s Tyrionem A tomu polibku se zase moc nebránila.
#2470 T.T#2465 Lumicko: Pokud by miloval Sansu, tak by to i zmínil před Lysou. To že řekl „Only Cat“ je hodně silný moment. Sansa mu sice může Cat připomínat, ale Sansa Cat není. City se nepřenáší automaticky z matky na dceru :) A osobně bych řekl, že Littlefinger je už člověk odproštěný od nějakých hlubokých citů, kvůli kterým by leccos obětoval.
Littlefinger Sansu podle mě miluje, protože je podobná její matce ;) To jestli ona miluje jeho už je věc druhá
#2464 Smooth: Nejsom si isty ci miluje Sansu ale asi hej… Mozno to urobil aby ich videla Lysa a aby ju potom mohol odstranit. Ale sanse povedal ze je krajsia jak jej matka. A potom jak ide zhodit Lysu hovori ze vzdy miloval len jednu zenu jeho cely zivot a ze to je jej sestra.. co je celkom zvlastne vzhladom k sanse takze ju nemiluje?? Ale keby potreboval takuto absurdnu zamienku aby mohol zabit Lysu sa mi nezda.. Vklude ju mohol hocikedy by chcel zabit… Takze si myslim ze fakt miluje Sansu
#2467 Smooth#2462 pajajs: Neříkám, že se vztah Petyra a Sansy nemůže někdy nějak vyvinout, ale políbil ji Petyr, o generaci starší vdaný muž, a ona ten polibek nečekala, byla trochu v šoku a okamžitě se odtrhla. Bohužel seriál nemůže nabídnout vnitřní myšlenkové monology hlavních postav a ta scéna asi musela být natočená tak, aby si divák všiml Lysy.
#2465 Lumickohttp://imgur.com/8SYZgML
#2461 T.T: A ty to myslíš vážně?
#2464 Smooth#2460 pajajs: To myslíš vážně?
#2462 pajajs#2459 T.T: opravdu se ho štítí? :D já nevím, ale ten polibek nebyl nějak „nechtěnej“ :D
#2461 T.T#2458 Lumicko: Co? Vždyť Sansa se ho štítí, ví, že po ní ten pedofil jede :D
#2460 pajajs #2468 Eddard1Dufam ze sansa nezradi Petyra?? Podla proma na ep 8 tam su nejaky tipci a sansa hovori ze petyr dost naklamal a ze musi povedat pravdu… Ale hadam ho nezradi.. Sansa + Petyr su fakt epic :D drzim im palce! Podla mna Sansa povie nejake klamsto a petyr + sansa ich oklamu paradne :P
#2459 T.TSorry, tak si založ svůj vlastní diskuzní kroužek, když se ti nelíbí pravidla tohoto #2390 Firefly621:
#2455 Smooth: Tak jak jinak by to taky mohlo skončit než hořkosladce. :D #2452 Wolfinator1: Já si to představuju tak že až konečně vytáhnou proti království lidí Bílí chodci, budou se muset všichni přestat hašteřit o moc a spojit se aby vůbec dokázali přežít. :) Nakonec lidé zvítězí v nějaké epické bitvě, ale spousta oblíbených postav přitom zemře. No a vládnout zůstane někdo úplně nečekaný, nebo se sedm království možná zase rozpadne jak to bylo před Aegonem a udělají si nějaký sněm králů kde se budou dohadovat. :D A přikláním se k té teorii, že Dany se nikdy nedostane do Západozemí, ale možná nějaký z jejích draků ano. V nějaké vizi byl nad zničeným Královo přístavištěm vidět dračí stín jestli se nepletu.
A to zničení bude hádám Aegonova práce.
#2452 Wolfinator1: Už i tady bylo G.R.R.Martinem lehce naznačeno, jaký konec můžeme očekávat http://www.edna.cz/…rude-svatbe/ druhá otázka.
#2456 Firefly621#2453 T.T: ehm ehm http://i.imgur.com/0XnmM1Y.jpg
#2452 Wolfinator1: Takhle nějak to skončí
#2454 T.TJak tipujete CELKOVÝ KONEC NĚKDY V BUDOUCNU? Šťastný konec od Martina nečekám. Líbilo by se mi úplně nejvíc – armády všech velkých hráčů se zabíjí v největší bitvě historie když v tom se zjeví rudá kometa a zničí všechny a celý svět :D Takže léta hry o trůny byly naprosto zbytečné :D To by mohl být Martinův styl :D
#2453 T.T #2455 Smooth #2456 Firefly621#2449 Tomces:
Já se přikláním k spekulaci, že první volba byla Aegon. Po šileném králi byl nástupce Rhaegar a po něm pak jeho syn. Až pak je řada na Viserysovi a Deanerys. Proto je péče věnované Aegonovi a ti další jsou záloha. Viserys byl ale netrpělivý, tak to dopadlo tak jak to dopadlo. Jakou měl šanci Viserys, že dostane svou armádu? Jakou měla šanci Deanerys, že jako sex. objekt Khal Droga si ho získá a přesvědčí ho o svém poslání? V seriálu si to ale uprav(uj)í podle sebe ;)