#2382 Orea: Vždyť si z toho přece nezjistil, že se někdo s někým potká, nebo jo? Klidně by si to jméno mohl i vymyslet a vy by jste tu z toho vyšilovali. :D Ale tak samozřejmě mohl to zakrýt. #2385 PLL1: Do spoileru patří vše z knih (i události minulé, které byly ze seriálu vypuštěny). – Tohle mi upřímně přijde jako hloupé pravidlo. V seriálu toho bylo vypuštěno dost, třeba spousta věcí které lépe osvětlují děj, nebo historii – to že to někdo někomu dovysvětlí má být spoiler?
#2384 Smooth: S jiným charakterem, kterej tam ještě nebyl, proto.
#2387 Smooth: Škodí. Jak ty můžeš vědět, co to komu řekne? Třeba už to někdo někomu vyspoiloval a nepotřebuje si tady dál spoilery rozvíjet. Taky sem chodí „poločtenáři“, kteří to ještě nemají dočtené celé a taky si nechcou spoilovat. Kromě toho z úvah, co se stane, tady unikají další spoilery. Prostě od toho ta pravidla jsou a že je někdo debil a dělá naschvály s tím nesouvisí.
#2386 PLL1: Sorry, ale kvůli takovým cíťům, jako jsi ty a někteří další, se tu objevují zmrdi, kteří tu pak stříli mega spoilery a cílem vás jen nasrat. V pravidlech to napsané je, ale zmínit jméno, které se v seriálu nemusí ani objevit (já doufám, že se objeví) bez dalších souvislosti nikomu neškodí. Prozradit smrt Joffreye před S4E02 je samozřejmě něco úplně jiného.
Co to mění na tomhle? 2.Do spoileru patří vše, co by se mělo odehrát v budoucnu. 3.Do spoileru patří vše z knih (i události minulé, které byly ze seriálu vypuštěny). #2379 Firefly621:
#2382 Orea: Proč by tu neměl co dělat? V aktuální epizodě se objevil Littlefinger a Offak spekuloval nad jeho případnou intrerakcí s jiným charakterem. Nečtenáři taky spekulujou, co se bude dít dál. A čtenáři taky nevědí vše – většina postav je ztvárněná jinak než jak jsou popsány v knížce.
A plácnout jméno, které nečtenářům stejně nic neřekne, taky nepovažuju za spoiler. Kdyby tady před sezónou někdo zmínil jméno Oberyna Martella, bez dalších údajů, tak by vám tím taky nic neskazil.
#2379 Firefly621: Ale řekne… já třeba nechci vědět, kdo se potká. Tak jako tak tTen příspěvek tady nemá co dělat a to jméno taky ne. Od toho jsou tu jiné diskuze.
Musim uznat ze me tento serial nadchl… nicmene me vazne rozciluje jak tu nekteri pisou co se stane dale a jakoby kaslou na to jestli udavaji spoiler nebo nikoliv… prosim tyto jedince bez mozku aby si na to davali pozor… dekuji,
#2374 pajajs: On ho jmenoval strážcem severu, to ale neznamená, že by byl server odtržený, naopak má Bolton sloužit králi. Sever odtrhl Rob a Lannisterové vedli válku aby ho připojili zpět.
#2368 Bigi: Co má společného nárok na sever s tím, že je obviněna z vraždy krále? Pokud vím tak sever už je oddělený (Nebo se pletu?) a vládne mu Roose Bolton kterého tam jmenoval Tywin ;)
#2333 YgritteWildlings: No tak to je mi jasné, že je to slizký had který se chce dostat k moci. Ale přišlo mi , že ta jeho láska ke Catelyn tam byla prezentovaná jako opravdová a miloval jí už od dětství, no tak asi ne no. :D Možná ještě nějaká pomsta na Walderovi časem bude. :)
Malíček chce kromě severu získat skrze Sansu i nárok na Orlí hnízdo a to tak, že ji provdá za Harryho „Dědice“ (vzdálený příbuzný Arrynů), pak ho asi odpraví a vezme si Sansu sám. Sice to není zrovna legitimní způsob děditství, ale Malíček si jistě vymyslí nějakou právní kličku. :-D
#2382 Orea: Vždyť si z toho přece nezjistil, že se někdo s někým potká, nebo jo? Klidně by si to jméno mohl i vymyslet a vy by jste tu z toho vyšilovali. :D Ale tak samozřejmě mohl to zakrýt. #2385 PLL1: Do spoileru patří vše z knih (i události minulé, které byly ze seriálu vypuštěny). – Tohle mi upřímně přijde jako hloupé pravidlo. V seriálu toho bylo vypuštěno dost, třeba spousta věcí které lépe osvětlují děj, nebo historii – to že to někdo někomu dovysvětlí má být spoiler?
#2391 Smooth #2393 Orea #2393 Orea #2457 PLL1#2388 Orea: Resp. ne z úvah, ale z přímých otázek, co se s kým stane… Úvahy nevadí, pokud někdo, kdo to ví, pak nemá potřebu to sem psát…
#2384 Smooth: S jiným charakterem, kterej tam ještě nebyl, proto.
#2387 Smooth: Škodí. Jak ty můžeš vědět, co to komu řekne? Třeba už to někdo někomu vyspoiloval a nepotřebuje si tady dál spoilery rozvíjet. Taky sem chodí „poločtenáři“, kteří to ještě nemají dočtené celé a taky si nechcou spoilovat. Kromě toho z úvah, co se stane, tady unikají další spoilery. Prostě od toho ta pravidla jsou a že je někdo debil a dělá naschvály s tím nesouvisí.
#2389 Orea #2391 Smooth#2386 PLL1: Sorry, ale kvůli takovým cíťům, jako jsi ty a někteří další, se tu objevují zmrdi, kteří tu pak stříli mega spoilery a cílem vás jen nasrat. V pravidlech to napsané je, ale zmínit jméno, které se v seriálu nemusí ani objevit (já doufám, že se objeví) bez dalších souvislosti nikomu neškodí. Prozradit smrt Joffreye před S4E02 je samozřejmě něco úplně jiného.
#2388 OreaTak si přečti spoilerová pravidla, troubo #2383 Smooth:
#2387 SmoothCo to mění na tomhle? 2.Do spoileru patří vše, co by se mělo odehrát v budoucnu. 3.Do spoileru patří vše z knih (i události minulé, které byly ze seriálu vypuštěny). #2379 Firefly621:
#2390 Firefly621#2382 Orea: Proč by tu neměl co dělat? V aktuální epizodě se objevil Littlefinger a Offak spekuloval nad jeho případnou intrerakcí s jiným charakterem. Nečtenáři taky spekulujou, co se bude dít dál. A čtenáři taky nevědí vše – většina postav je ztvárněná jinak než jak jsou popsány v knížce.
#2388 Orea#2377 Offak:
Ja doufám, že se Lady Stoneheart představí brzo a s pořádným entrée ;) Ze seriálu ji snad nevynechají http://web.stagram.com/…99_352398842
A plácnout jméno, které nečtenářům stejně nic neřekne, taky nepovažuju za spoiler. Kdyby tady před sezónou někdo zmínil jméno Oberyna Martella, bez dalších údajů, tak by vám tím taky nic neskazil.
#2386 PLL1#2379 Firefly621: Ale řekne… já třeba nechci vědět, kdo se potká. Tak jako tak tTen příspěvek tady nemá co dělat a to jméno taky ne. Od toho jsou tu jiné diskuze.
#2384 Smooth #2390 Firefly621 #2397 Offak #2398 OffakMusim uznat ze me tento serial nadchl… nicmene me vazne rozciluje jak tu nekteri pisou co se stane dale a jakoby kaslou na to jestli udavaji spoiler nebo nikoliv… prosim tyto jedince bez mozku aby si na to davali pozor… dekuji,
Přesně tak, to bude nějaká paní s kamenným srdcem asi.
#2378 Athaeneus: Tohle vážně nikomu nic neřekne.
#2382 Orea #2385 PLL1#2377 Offak: SPOILER! …
#2379 Firefly621Nevite nekdo jak to dopadne s Malíčkem, hlavně po tom, jak se přestaví Lady Stoneheart? Dozví se o ní vůbec?
#2378 Athaeneus #2383 Smooth#2373 Firefly621: Souhlas s tím, co se děje na zdi a zdí, taky mě to dost štve. Ale s Aryou nesouhlasím, její scény s Ohařem jsou dokonalý.
#2374 pajajs: On ho jmenoval strážcem severu, to ale neznamená, že by byl server odtržený, naopak má Bolton sloužit králi. Sever odtrhl Rob a Lannisterové vedli válku aby ho připojili zpět.
#2368 Bigi: Co má společného nárok na sever s tím, že je obviněna z vraždy krále? Pokud vím tak sever už je oddělený (Nebo se pletu?) a vládne mu Roose Bolton kterého tam jmenoval Tywin ;)
#2375 Firefly621#2363 Nemesis23: Jo to co dělají s Branovou a Jonovou linkou se mi taky vůbec nelíbí. Popravdě nelíbí se mi moc ani ta změna u Aryi.
#2376 mr. kingslayer#2333 YgritteWildlings: No tak to je mi jasné, že je to slizký had který se chce dostat k moci. Ale přišlo mi , že ta jeho láska ke Catelyn tam byla prezentovaná jako opravdová a miloval jí už od dětství, no tak asi ne no. :D Možná ještě nějaká pomsta na Walderovi časem bude. :)
#2369 perteus:
Malíček chce kromě severu získat skrze Sansu i nárok na Orlí hnízdo a to tak, že ji provdá za Harryho „Dědice“ (vzdálený příbuzný Arrynů), pak ho asi odpraví a vezme si Sansu sám. Sice to není zrovna legitimní způsob děditství, ale Malíček si jistě vymyslí nějakou právní kličku. :-D