#2283 iNstinkt-: Tak v knížce Ohař na kousnutí neumře, protože v knížce žádné kousnutí Ohaře není – tedy žádný spoiler :) A o tom, co s ním bude dál, bych si nebyl tak jistý, protože..
.. se cesty Aryi a Ohaře rozejdou a Ohař není v knížce POV postava :)
#2283 iNstinkt-: Tady hlavně diskutují lidi, co knížky neznají, jak to možná bude dál. Někdo tu poukázal na to, že Ohař může dopadnout podobně jako Drogo, co je na tom špatného? To je to samé, jako se tu lidi vztekali nad naší dedukcí, že to bude Oberyn vs Hora trial by combat.
No v knize to bylo jinak, to už tady taky někdo psal, takže je to spíš domněnka…Mohli by ho v seriálu nechat žít, když neumřel podle čtenářů tak jak měl :-D Jinak díl zase dobrý, líbil se mi proslov Oberyna…a konec super, včetně polibku se Sansou, i když ho dost fanoušků označuje slovem „creepy“ :)
dnešek? Nejlepší: ..What´s your name?" ,, Rorge " ,, Thanks you "........ a na závěr Malíček? :D:D Opravdu, nejlepší episoda téhle série ;) (prozatím ovšem)
#2270 Ser David Payne: psal jsi že kdo sleduje seriál tak mu čtení knih už ani nestojí za to, Jako tobě když jsi tedy TsD nedočetl. Já začal číst přesně jako ty po 1 serii 2 knihou a dočetl jsem i vynikající 5 knihu a budu číst dál. Tak za mě laskavě nemluv a znám i hodně tech co sledují 4 řadu a teprve teď začínají 1knihou
#2271 xDzambar: kdybys chtěl trochu obsáhlejší, ale pořád stručný popis, tak ve zkratce – to, co už bylo řečeno + do King's Landing přijel původně na svatbu Joffreyho s Margaery, následně zůstal na žádost Tywina jako jeden ze tří arbitrů Tyrionova soudu. Bylo mu přislíbeno místo v malé radě, ale jeho pravou motivací je pomstít se Lannisterům, nebo prozatim alespoň Gregoru Cleganovi = Mountainovi za to, že tenkrát na konci Robertovy Rebelie zabil Oberynovu sestru Eliu vdanou za Rhaegara Targaryena (a její děti taky)
#2271 xDzambar: pokud si vzpomínáš tak hned na začítku 1. série Varys říkal Nedovy že je koruna zadlužená- několik milionů… A Ned se ještě rozčiloval že rozhazují peníze za turnaj (souboj na koních s dřevci- hora vs loras) No a právě Oberyn si pro tento dluh přijel :)
jako k čemu todle forum je vůbec založený ? jeden spoiler za druhým a nikdo je nemaže a nic s nima nedělá. To se všechno může rovnou psát do Obecné diskuze.
Čus mohl bych se zeptat někoho z odborníků na seriál, kdo je vlastně Oberyn? Myslim, že mi uvízlo v hlavě, že je z Dorne, ale jaké má vlastně postavení? Díky za odpověď ;)
#2283 iNstinkt-: Tak v knížce Ohař na kousnutí neumře, protože v knížce žádné kousnutí Ohaře není – tedy žádný spoiler :) A o tom, co s ním bude dál, bych si nebyl tak jistý, protože..
.. se cesty Aryi a Ohaře rozejdou a Ohař není v knížce POV postava :)
… což můžou v sérii snadno změnit ;)
#2284 mauvais-ange: Tohle by sis teda odpustit příště mohl…
#2283 iNstinkt-: Tady hlavně diskutují lidi, co knížky neznají, jak to možná bude dál. Někdo tu poukázal na to, že Ohař může dopadnout podobně jako Drogo, co je na tom špatného? To je to samé, jako se tu lidi vztekali nad naší dedukcí, že to bude Oberyn vs Hora trial by combat.
#2303 trollproblemProč tady furt někdo musí řešit ty knížky a vykecávat spojery :-/ to je to vážně tak důležitý sdělovat všem co se stane…
#2283 iNstinkt-: Spravne, tak to sem radeji napsat znova.
Jako v tomhle dila byla linka Ohar+Arya asi nejlepsi ze vsech dilu, co byli spolu a to je co rict, protoze tahle dvojice nema chybu!
No v knize to bylo jinak, to už tady taky někdo psal, takže je to spíš domněnka…Mohli by ho v seriálu nechat žít, když neumřel podle čtenářů tak jak měl :-D Jinak díl zase dobrý, líbil se mi proslov Oberyna…a konec super, včetně polibku se Sansou, i když ho dost fanoušků označuje slovem „creepy“ :)
#2289 T.T#2280 T.T: Třeba že tu lidi píšou, že Ohař umře na to kousnutí to je podle mě docela spoiler, pokavaď je to teda pravda.
#2286 segovesus #2288 T.T #2290 Smoothdnešek? Nejlepší: ..What´s your name?" ,, Rorge " ,, Thanks you "........ a na závěr Malíček? :D :D Opravdu, nejlepší episoda téhle série ;) (prozatím ovšem)
#2270 Ser David Payne: psal jsi že kdo sleduje seriál tak mu čtení knih už ani nestojí za to, Jako tobě když jsi tedy TsD nedočetl. Já začal číst přesně jako ty po 1 serii 2 knihou a dočetl jsem i vynikající 5 knihu a budu číst dál. Tak za mě laskavě nemluv a znám i hodně tech co sledují 4 řadu a teprve teď začínají 1knihou
#2319 Ser David Payne#2273 iNstinkt-: např?
#2283 iNstinkt-#2274 Smooth: Elia nebola manželkko šialeného kráľa… ona bola manželkou jeho syna Rhaegara.
#2291 martinanovak7#2277 Dark Angel: áno
Chcem sa opýtať či ešte uvidíme Shae a či ešte zohrá nejaku úlohu? Stačí odpovedať ano/ nie dakujem .)
#2278 Ma-e-gor#2271 xDzambar: kdybys chtěl trochu obsáhlejší, ale pořád stručný popis, tak ve zkratce – to, co už bylo řečeno + do King's Landing přijel původně na svatbu Joffreyho s Margaery, následně zůstal na žádost Tywina jako jeden ze tří arbitrů Tyrionova soudu. Bylo mu přislíbeno místo v malé radě, ale jeho pravou motivací je pomstít se Lannisterům, nebo prozatim alespoň Gregoru Cleganovi = Mountainovi za to, že tenkrát na konci Robertovy Rebelie zabil Oberynovu sestru Eliu vdanou za Rhaegara Targaryena (a její děti taky)
#2271 xDzambar: pokud si vzpomínáš tak hned na začítku 1. série Varys říkal Nedovy že je koruna zadlužená- několik milionů… A Ned se ještě rozčiloval že rozhazují peníze za turnaj (souboj na koních s dřevci- hora vs loras) No a právě Oberyn si pro tento dluh přijel :)
#2272 Smooth: … a jejich sestra byla manželka šíleného krále
#2279 Ma-e-gorjako k čemu todle forum je vůbec založený ? jeden spoiler za druhým a nikdo je nemaže a nic s nima nedělá. To se všechno může rovnou psát do Obecné diskuze.
#2280 T.T#2271 xDzambar: mladší bratr Dorana Martella – prince Dornu
#2274 SmoothČus mohl bych se zeptat někoho z odborníků na seriál, kdo je vlastně Oberyn? Myslim, že mi uvízlo v hlavě, že je z Dorne, ale jaké má vlastně postavení? Díky za odpověď ;)
#2272 Smooth #2275 skream2 #2276 trollproblem