Ale ano odchylují. V knize byl Ohař pokud se nepletu vážně zraněn v potyčce v nějaké hospodě. Ta už ale v seriálu proběhla a Ohař z toho vyšel nezraněn. Teď utrpěl povrchní zranění – kousnutí. V tom je ta změna. Jak píše trollproblem, možná teď Ohař bude umírat na naprosto povrchní zranění, které se mu zanítilo a něco podobného už tu jednou bylo. V knize ale Ohař takto neumíral, tam to vypadalo, že schytal pořádné na první pohled smrtené zranění.
Ten sa ale vrátil keď bola Margaery zatknutá a nechal neviem presne koho aby pokračoval v obliehaní ktoré ešte stále trvá, plus na konci knihy sa ho Aegon chystá dobyť.
Doufám, že to Hound nezabalí stejně jako tenkrát Drogo na banální zranění, co se zanítí. Dost se o něj obávám, ale snad Martin nevytáhne stejnej trik dvakrát :)
Podle knihy už měl být smrtelně zraněn z boje v hospodě ne? Jen doufám, že trapně neumře ze škrábance na infekci jako khal Drogo :D Zabije ho někdo jiný ještě, Arya, nebo ho nechají žít ? Co vy na to ? !
Když už se tu mluví o názvech epizod, proč je příští epizoda The Mountain and the Viper? Nazval už někdo Oberyna Viper? Má to nějaký význam (souvislost s jedama)?
#2239 Wolfinator1:
Tak „polibek na krk“ od Bitera není zrovna škrábanec :)
#2248 ZouZoja: Pokud si to dobře pamatuji, tak taky nešlo o nic smrtelného. Měl několik škrábanců, které se i po vylití vroucím vínem zanítily.
#2247 Aul:
Ale ano odchylují. V knize byl Ohař pokud se nepletu vážně zraněn v potyčce v nějaké hospodě. Ta už ale v seriálu proběhla a Ohař z toho vyšel nezraněn. Teď utrpěl povrchní zranění – kousnutí. V tom je ta změna. Jak píše trollproblem, možná teď Ohař bude umírat na naprosto povrchní zranění, které se mu zanítilo a něco podobného už tu jednou bylo. V knize ale Ohař takto neumíral, tam to vypadalo, že schytal pořádné na první pohled smrtené zranění.
#2249 Aul #2251 LadyJ#2246 ZouZoja: V tomhle se od Martina neodchylují.
#2248 ZouZoja#2243 trollproblem: No tak Martin určitě ne. Ale tvůrci seriálu možná tohle řešení zvolili. Aspoň to tak teď z toho posledního dílu vypadá
#2247 Aul#2233 kiso1561:
jj už vím už jsem si to našel… já věděl, že byl k Cerseině radosti zraněnej, ale spletl jsem si to s Bouřlivým koncem :)
#2240 Tomces: Bouřlivý konec išiel dobyť Mace.
Ten sa ale vrátil keď bola Margaery zatknutá a nechal neviem presne koho aby pokračoval v obliehaní ktoré ešte stále trvá, plus na konci knihy sa ho Aegon chystá dobyť.
Doufám, že to Hound nezabalí stejně jako tenkrát Drogo na banální zranění, co se zanítí. Dost se o něj obávám, ale snad Martin nevytáhne stejnej trik dvakrát :)
#2246 ZouZoja #2259 Borealis#2239 Wolfinator1:
no jsou teorie (k ní se přikládám i já), že ač byl ošklivě zraněnej, tak přežil a skrývá se na Tichém ostrově (v originále Quiet isle) jako novic
#2239 Wolfinator1:
Tak po dnešku je jasné že to „umrie“ kvôli tomu uhryznutiu, ešte aj Arya hovorila že ak to nevypáli tak dostane infekciu.
#2233 kiso1561: aha tak už si to pamatuju špatně :D jsem myslel že Loras byl právě jen u Konce :)
#2244 kiso1561Jak to vidíte s Ohařem čtenáři?
Podle knihy už měl být smrtelně zraněn z boje v hospodě ne? Jen doufám, že trapně neumře ze škrábance na infekci jako khal Drogo :D Zabije ho někdo jiný ještě, Arya, nebo ho nechají žít ? Co vy na to ? !
#2241 kiso1561 #2242 Tomces #2250 Smooth#2236 nevermore:
na to jsem se těšila jak malá :D
The Red Viper měl s Tyrionem jeden z nejlepších dialogů :D
Je hrozná škoda jak se chce George vypořádat s Oberynem :( takovej potenciál ta postava představuje a on umře při soubouji s Horou :(
No musim říct, že mě překvapili kluci. Fakt sem nečekal, že tam tu líbačku s Malíčkem dají. ;)
#2238 anet446#2230 Tomces:
Storm's end nedobyli Lannisterové ale Tyrrelové. Dragonstone údajně dobyl Loras, ale podle tuším Mya Stone Dragonstone dobyt nebyl. !
#2231 T.T: Prezdiva se mu Ruda Zmije.
#2230 Tomces:
Loras dobyl Dragonstone a bol pri tom tažko zranený.
#2240 Tomces #2245 Tomces#2231 T.T: Prezdiva se mu ruda zmije.
Když už se tu mluví o názvech epizod, proč je příští epizoda The Mountain and the Viper? Nazval už někdo Oberyna Viper? Má to nějaký význam (souvislost s jedama)?
#2232 kujulu #2234 kujulu