Tady jde o to, že u Neda nebyl třeba soud, protože se ke svým „zločinům“ přiznal, jinak by to právo samozřejmě měl. Zatím co Tyrion vraždu krále popírá a zvolil si Boží soud.
Na ten trailer jsem koukal a opravdu tam bojuje Oberyn proti někomu (asi Horovi), ale podle mě z toho vůbec nevyplívá, že to bude Tyrionův souboj… o tom se zatim v seriálu vůbec nemluvilo. Naopak Oberyn dostal od Tywina příslib, že zařídí setkání s Horou…
#2141 barahir: Ja som bohužial do tejto diskuzie chodil pravidelne stale a vispojlovaly mi asi uplne všetko čo sa dalo … už to ani neni tak zabavne pozerat , suhlasim s tebou ze polovica tejo serie bola celkom nudna pride mi to cele take strašne kratke a akokeby príprava na niečo velke :D
#2140 barahir: 1, Je to važne v nazvu epizode a aj v trailery kdo bude bojovat 2, Určite by bolo dost ludi ktorý by bojovali podla mna + pravdepodobne by mu dovolili pozvat niekoho aj mimo mesto však aj tento zapas čo pôjde tak sa pravdepodobne nebude konat tuto epizode ale až dalšiu
#2137 kiso1561: Vůbec, trailery jsou zlo. Loni jsem radši nechodil ani do diskuse a letos si za to často nadávám. :D No ale letos zase první půlka série byla o ničem, takže nebylo co spoilerovat a na ten konec informační přísun zase odstřihnu. :D
Mne sa zas nechce veriť že niektorý vôbec nepozerajú traileri, ani po ročnom čakaní na novú sériu plus si neprečítajú názvy epizód. Ale ok ak máte takú výdrž tak len pre vás plus :D
#2131 barahir: Navíc vynesení rozsudku soubojem je vždy na smrt. Vem si souboj na Orlím Hnízde. Takže pochybuju, že by si koruna vybrala chudáka bezrukého Jaimeho :D
samozřejmě jsem četl knížky, tak vím kdo s kým a jak to dopadne, ale i pro nečtenáře, kteří dávají celou sérii pozor a umí číst mezi řádky bylo na souboj tolik narážek, že to ani nespočítám :)
#2131 barahir: Tak já si myslím, že koruna má svého favorita jasného. Sice se chvíli neobjevil, ale často o něm slyšíme a furt si musíme vybavit, že to není zrovna žádné ořezávátko a je pevně oddán rodu Lannisterů :) Nevím, jestli je obávanějšího bojovníka než jeho.
Tady jde o to, že u Neda nebyl třeba soud, protože se ke svým „zločinům“ přiznal, jinak by to právo samozřejmě měl. Zatím co Tyrion vraždu krále popírá a zvolil si Boží soud.
#2151 Athaeneus #2158 Eddard1https://www.youtube.com/watch?…
#2144 xDzambar: Pozry si meno 8 epizody .
#2145 xDzambar: Cersei.
GIGA SPOILER o souboji nečtenářům nedoporučuji, je zde i pár záběrů co není ani v traileru na sezonu http://www.youtube.com/watch?…
Mimochodem, kdo vlastně bude vybírat bojovníka za korunu?
#2147 kiso1561#2142 kesuaus:
Na ten trailer jsem koukal a opravdu tam bojuje Oberyn proti někomu (asi Horovi), ale podle mě z toho vůbec nevyplívá, že to bude Tyrionův souboj… o tom se zatim v seriálu vůbec nemluvilo. Naopak Oberyn dostal od Tywina příslib, že zařídí setkání s Horou…
#2148 kesuaus#2141 barahir: Ja som bohužial do tejto diskuzie chodil pravidelne stale a vispojlovaly mi asi uplne všetko čo sa dalo … už to ani neni tak zabavne pozerat , suhlasim s tebou ze polovica tejo serie bola celkom nudna pride mi to cele take strašne kratke a akokeby príprava na niečo velke :D
#2140 barahir: 1, Je to važne v nazvu epizode a aj v trailery kdo bude bojovat 2, Určite by bolo dost ludi ktorý by bojovali podla mna + pravdepodobne by mu dovolili pozvat niekoho aj mimo mesto však aj tento zapas čo pôjde tak sa pravdepodobne nebude konat tuto epizode ale až dalšiu
#2144 xDzambar#2137 kiso1561: Vůbec, trailery jsou zlo. Loni jsem radši nechodil ani do diskuse a letos si za to často nadávám. :D No ale letos zase první půlka série byla o ničem, takže nebylo co spoilerovat a na ten konec informační přísun zase odstřihnu. :D
#2143 kesuaus#2136 kesuaus: Heh, to je fakt, i když Ned měl v háji nohu a nevím, kdo jinej ve měste by za něj bojoval.
#2142 kesuaus#2132 tarava: Aha, tak to se asi Oberyn přihlásí jak odobrovolník. No a je po překvapení. :( Nu což, řekl jsem si o to sám.
#2135 tarava: Oberyn je legendární bojovník, sedí v malé radě, Tywin by ho mohl povolat ne?
Mne sa zas nechce veriť že niektorý vôbec nepozerajú traileri, ani po ročnom čakaní na novú sériu plus si neprečítajú názvy epizód. Ale ok ak máte takú výdrž tak len pre vás plus :D
#2141 barahirTrochu nerozumiem tomu „trial by combat“ To môže každy vždy použit ? Prečo to nepovedal chudak Ned ? : D
#2140 barahir#2130 barahir: Jak si vlastně přišel na dvojici Bronn a Oberyn? Vůbec mě nenapadá logická mylšenka, která by měla svést tyto dva do souboje.
#2138 barahir#2131 barahir: Navíc vynesení rozsudku soubojem je vždy na smrt. Vem si souboj na Orlím Hnízde. Takže pochybuju, že by si koruna vybrala chudáka bezrukého Jaimeho :D
samozřejmě jsem četl knížky, tak vím kdo s kým a jak to dopadne, ale i pro nečtenáře, kteří dávají celou sérii pozor a umí číst mezi řádky bylo na souboj tolik narážek, že to ani nespočítám :)
#2131 barahir: Tak já si myslím, že koruna má svého favorita jasného. Sice se chvíli neobjevil, ale často o něm slyšíme a furt si musíme vybavit, že to není zrovna žádné ořezávátko a je pevně oddán rodu Lannisterů :) Nevím, jestli je obávanějšího bojovníka než jeho.
#2139 barahirJeště je tu taky možnost Jamie vs. Bronn, ale pochybuju, že si koruna vybere bezrukýho.
#2132 tarava #2134 tarava