#2085 Cermb0: bohuzel nezapomina…podle me to znamena tohle (je to spoiler tak klikni na vlastni nebezpeci) :
varys totiz po souboji prece tyriona zachrani, tim ze mu pomuze utect, tak mozna je to mysleny takhle :) ze nezapomina..ale kvuli tomu ze ho zachrani se bude muset taky vyparit, tak proto to bohuzel :)
#2086 xDzambar: Je to spoiler, když tady jako pouhý diváci diskutujeme o tom, co by mohlo být dál? Když o tom někdo diskutovat nechce, pak by asi neměl chodit do diskuze.
Zaujímalo by ma prečo nebol na súde prítomný Bronn? Žeby ho tam schválne nepustili? Jeho a Varysa by som očakával že budú svedčiť v jeho prospech ale nestalo sa..
#2076 xDzambar: knihy jsem opravdu nečetl… Ale jelikož Oberyn tam celou dobu mluví o pomstě a teď má byt souboj, který by Jaime zatím asi těžko vyhrál, tak mi to opravdu dává smysl. Jinak co ten Varys co to mělo být ? Bohužel nezapomíná.. Celou dobu jsem čekal že Tyrionovi nějak pomůže ale zdá se, že opak je pravdou díky Šae. Ješte v tom mohl mít prsty Bronn
Problém je v tom, že tam žádný důkaz nenašli. Všechno to byla fraška a vejmysly#2029 xDzambar: Jinak ta Šae je fakt naprostá husa… vydlabaná jak necky…on se jí snaží zachránit krk aby ji nezabili nebo ještě hůř, pošle ji pryč aby ji chránil a ona udělá tohle. Ta mě zklamala z celého seriálu nejvíce
Jestli si dobře pamatuju, tak v rozhovoru mezi Oberynem a Tywinem po smrti Joffreyho je docela jednoznačně řečeno, že Oberyn dostane možnost se pomstít.
#2076 xDzambar: Chápu, že se mnozí čtenáři knih jako ty cítí povýšenecky oproti nám, prosťáčkům divákům , ale i my umíme používat mozek a tak si leccos odvodíme z náznaků v seriálu i z trailerů k této sezóně.
Jak někdo může říct, že nějaká postava je někde lepší. V knize je postava taková jak ji čtete, ale tím jak je vyobrazená ve filmu nezměníte žádnou intonací apod. Samozřejmě popis postavy v knize může být lepší a tak, ale mě zajímá, jak si autor představí tu postavu a jak se i herec té postavy zhostí. Peter hraje Tyriona naprosto skvostně a jenom milně se můžu domnívat, že bych si postavu vknize představil lépe než, tak jak ji dělají režiséři a tento skvělí herec. Asi mě všichni ukamenujou, ale doufám, že víte jak to myslím. :-D
Úžasný díl! Pro mě ta finální scéna v soudní síni překonala i popravu Neda Starka a Rudou svatbu. Tyrion je nejlepší postava, nevím jak teda v knihách, ty jsem nečetla, ale v seriálu u mě vede na celé čáře:-) Když jsem viděla Šae nemohla jsem věřit vlastním očím …
#2075 Cermb0: Čistě teoreticky, jak tě tohle může jen tak napadnout, když se v tom seriálu zatim Hora skoro vůbec nevyskytuje, teda aspoň ne v posledních dvouch sezonách? Někdy mi přijde, že tady mají někteří lidé tendenci vynášet spoilery z knihy a prohlašovat to za své vlastní teorie, ale možná mi to jen přijde…
Neviem ci je toto spoiler kedže je to v nazve 8 epizody ale každopadne ak nechcete vediet kto bude bojovat proti komu nečitajte dalej Oberyn (Viper) Vs the Mountain ! :3 ja som v to tak dúfal že sa to stane kedže som videl ze Oberyn tak zaujato sa pozeral na Tyriona . I ked neni to trochu poniženie pre Kingslayera ?
#2085 Cermb0: bohuzel nezapomina…podle me to znamena tohle (je to spoiler tak klikni na vlastni nebezpeci) :
varys totiz po souboji prece tyriona zachrani, tim ze mu pomuze utect, tak mozna je to mysleny takhle :) ze nezapomina..ale kvuli tomu ze ho zachrani se bude muset taky vyparit, tak proto to bohuzel :)
#2092 kiso1561#2086 xDzambar: Je to spoiler, když tady jako pouhý diváci diskutujeme o tom, co by mohlo být dál? Když o tom někdo diskutovat nechce, pak by asi neměl chodit do diskuze.
Zaujímalo by ma prečo nebol na súde prítomný Bronn? Žeby ho tam schválne nepustili? Jeho a Varysa by som očakával že budú svedčiť v jeho prospech ale nestalo sa..
#2116 Eddard1#2084 Holldir: A nemůže to být tak, že ji královna vystopovala a přitlačila ke zdi?
#2082 T.T: Tak to neni, akorát mě štve, když tady narazim na spoiler, to je všechno, žádný povyšování v tom nehledej…
#2089 T.T#2076 xDzambar: knihy jsem opravdu nečetl… Ale jelikož Oberyn tam celou dobu mluví o pomstě a teď má byt souboj, který by Jaime zatím asi těžko vyhrál, tak mi to opravdu dává smysl. Jinak co ten Varys co to mělo být ? Bohužel nezapomíná.. Celou dobu jsem čekal že Tyrionovi nějak pomůže ale zdá se, že opak je pravdou díky Šae. Ješte v tom mohl mít prsty Bronn
#2090 keny1503 #2115 Eddard1Problém je v tom, že tam žádný důkaz nenašli. Všechno to byla fraška a vejmysly#2029 xDzambar: Jinak ta Šae je fakt naprostá husa… vydlabaná jak necky…on se jí snaží zachránit krk aby ji nezabili nebo ještě hůř, pošle ji pryč aby ji chránil a ona udělá tohle. Ta mě zklamala z celého seriálu nejvíce
#2087 xDzambarJestli si dobře pamatuju, tak v rozhovoru mezi Oberynem a Tywinem po smrti Joffreyho je docela jednoznačně řečeno, že Oberyn dostane možnost se pomstít.
#2076 xDzambar: Chápu, že se mnozí čtenáři knih jako ty cítí povýšenecky oproti nám, prosťáčkům divákům , ale i my umíme používat mozek a tak si leccos odvodíme z náznaků v seriálu i z trailerů k této sezóně.
#2086 xDzambarJak někdo může říct, že nějaká postava je někde lepší. V knize je postava taková jak ji čtete, ale tím jak je vyobrazená ve filmu nezměníte žádnou intonací apod. Samozřejmě popis postavy v knize může být lepší a tak, ale mě zajímá, jak si autor představí tu postavu a jak se i herec té postavy zhostí. Peter hraje Tyriona naprosto skvostně a jenom milně se můžu domnívat, že bych si postavu vknize představil lépe než, tak jak ji dělají režiséři a tento skvělí herec. Asi mě všichni ukamenujou, ale doufám, že víte jak to myslím. :-D
#2078 millay24ify: v knizce je jeste lepsi :)
trailer k E07, hodně napoví co a jak bude dál, tedy SPOILER!! http://www.youtube.com/watch?… kdo nechce, at na to nekliká a nekouká se
Úžasný díl! Pro mě ta finální scéna v soudní síni překonala i popravu Neda Starka a Rudou svatbu. Tyrion je nejlepší postava, nevím jak teda v knihách, ty jsem nečetla, ale v seriálu u mě vede na celé čáře:-) Když jsem viděla Šae nemohla jsem věřit vlastním očím …
#2080 tap#2076 xDzambar:
:)
#2075 Cermb0: Čistě teoreticky, jak tě tohle může jen tak napadnout, když se v tom seriálu zatim Hora skoro vůbec nevyskytuje, teda aspoň ne v posledních dvouch sezonách? Někdy mi přijde, že tady mají někteří lidé tendenci vynášet spoilery z knihy a prohlašovat to za své vlastní teorie, ale možná mi to jen přijde…
#2077 NeviditelnyCernousek #2082 T.T #2085 Cermb0Čistě má teorie, co kdyby si zvolili proti Tyrionovi Horu a u této příležitosti by chtěl za Tyriona bojovat Oberyn ?
#2076 xDzambarJe to vidět i v jednom promu pro celou 4. sérii, kdo bude bojovat :) takže zas takový spojler to snad není,
#2072 kesuaus: Jaime nemůže bojovat za Tyriona jenom s levačkou. To, že by padl asi tak po patnácti vteřinách, ví oba dva až moc dobře.
Neviem ci je toto spoiler kedže je to v nazve 8 epizody ale každopadne ak nechcete vediet kto bude bojovat proti komu nečitajte dalej Oberyn (Viper) Vs the Mountain ! :3 ja som v to tak dúfal že sa to stane kedže som videl ze Oberyn tak zaujato sa pozeral na Tyriona . I ked neni to trochu poniženie pre Kingslayera ?
#2073 YgritteAnna#2067 Markoman96: To časem možná zjistíš.