Je pomerne rozsirena teorie ze Jon neni bastard Neda, ale syn jeho sestry Lyanny a Rhaegara Targaryana. Vychovava ho Ned, protoze Lyanna umrela pri porodu v Tower of Joy. Neni to nic jistyho, ale je k tomu hodne naznaku jak v knizce tak od GRRM i treba Alfie Allena (Theon).
#1884 Grifin: studenoruký je hodně tajemná postava… po tom, co se Bran se zbytkem výpravy dostane za zeď, chvíli bloudí divočinou a studenoruký je najde… nejdřív neví, co po nich chce, ale začne jim pomáhat… ví se o něm, že je s největší pravděpodobností mrtvý (od úst mu neuniká žádná pára), dál ale zatím není odhaleno, co je přesně zač nebo odkud se vůbec vzal
nedá mi to, spoileru čtu ale ten co tu byl to snad nebyl ani spoiler ale řešení celé ságy až do posledního řádku jsem si říkal že je to vtip
Pamatuji si jen dva prvni o Jonovy ale vubec ho nechápu(on ho Eddard Stark ukradl?) nebo proč by neměl být bratrem (byt nevlastním) Robba nebo Brena. takže je takový zmatený jen vím že přežije dlouho. A druhý je o lady Kamenosrdce. Ale ta by se měla objevit už v této seriji ne? (tedy kdo to je a jak se zrodila)
řekne mi prosím někdo kdo je to studenoruký? víckrát jsem o něm slyšel ale stále netuším koho/co si pod ním představit
#1823 kiso1561: Pravda přelézt by to bylo pro tolik lidí holé šílenství takže se prostě budou muset domluvit s noční hlídkou aby je pustila za zeď :) a nebo si počkat až bílý chodci strhnou zeď
#1872 Setcher: to je právě častý omyl – dost lidí si myslí, že to pochodovali na zeď, ale byla to právě ta Pěst… mě to taky zmátlo, ale když se na to podíváš znova, tak uvidíš, že to Zeď není ;-) a Pěst je od Zdi ještě dost daleko…
#1877 rockyzz: #1878 Markoman96: O Jonovi byla první věta, dál už jsem nečetla, ale mělo to tak 5 řádků, takže asi všehcno možné…
ten utok inych bolo to co je v knihe vyobrazene trosku inak kde su vsetci na tej pesti prvych ludi v seriali to hodili tak ze Sam tam nebol ale zbieral hovienka na ohen :) a ten utok smeroval na pest v knihe Sam tusim je na pesti ak si to dobre pametam
Doporučuji The Joffrey of Podcasts: fantasticky satyrický podcast obdivovatelů jediného pravého krále Joffreyho Baratheona. Je dobré umět anglicky a připravit se na hodně politicky nekorektní, ale chytré popisování dění v seriálu Game of Thrones. Pokud chcete znát pravdu o „Stark disease“ nebo „evil uncle Tyrion“. Taky na iTunes a Stitcher: http://thejoffreyofpodcasts.podomatic.com/
#1872 Setcher: no nevím jestli byli 3 km, ale evidentně jejich cílem nebyla(zatím zed) Na pěsti prvních lidí proběhl střet mezi NH a myslím že na druhé straně to byli většinou divocí, ale i klidně ztracení členové NH(nemrtví) ovládané B. Ch.
#1869 LadySephira: Spíš by mě zajímalo, kam se ztratili, vždyť byli od zdi sotva 3 km a v dalších epizodách ani zmínka o útoku ani o tom, že by je viděli…
#1888 Grifin: Tajny to pdole me neni, protoze Coldhans se v serialu nema vubec objevit.
#1884 Grifin: Grifin
Je pomerne rozsirena teorie ze Jon neni bastard Neda, ale syn jeho sestry Lyanny a Rhaegara Targaryana. Vychovava ho Ned, protoze Lyanna umrela pri porodu v Tower of Joy. Neni to nic jistyho, ale je k tomu hodne naznaku jak v knizce tak od GRRM i treba Alfie Allena (Theon).
#1885 Tomces: díky ale možná příšte do spoileru. nebo to není tajné?
#1887 kiso1561: takže rozdíl oproti serialu kde Sam to věděl. To se už asi nepotkají
Nebo bude zachrtaňovat Brena ze zajetí v dnešní epizodě?
#1890 CptChimp #1891 kiso1561#1885 Tomces: Skoro, Studenoruký zachránil Sama od nemŕtvych ,doviedol ho k tej tajnej bráne a tam sa stretol s Branom.
#1888 Grifin#1884 Grifin: kdyžtak v angličtině Coldhands
#1884 Grifin: studenoruký je hodně tajemná postava… po tom, co se Bran se zbytkem výpravy dostane za zeď, chvíli bloudí divočinou a studenoruký je najde… nejdřív neví, co po nich chce, ale začne jim pomáhat… ví se o něm, že je s největší pravděpodobností mrtvý (od úst mu neuniká žádná pára), dál ale zatím není odhaleno, co je přesně zač nebo odkud se vůbec vzal
#1887 kiso1561 #1888 Grifinnedá mi to, spoileru čtu ale ten co tu byl to snad nebyl ani spoiler ale řešení celé ságy až do posledního řádku jsem si říkal že je to vtip
Pamatuji si jen dva prvni o Jonovy ale vubec ho nechápu(on ho Eddard Stark ukradl?) nebo proč by neměl být bratrem (byt nevlastním) Robba nebo Brena. takže je takový zmatený jen vím že přežije dlouho. A druhý je o lady Kamenosrdce. Ale ta by se měla objevit už v této seriji ne? (tedy kdo to je a jak se zrodila)
řekne mi prosím někdo kdo je to studenoruký? víckrát jsem o něm slyšel ale stále netuším koho/co si pod ním představit
#1885 Tomces #1886 Tomces #1889 CptChimp#1823 kiso1561: Pravda přelézt by to bylo pro tolik lidí holé šílenství takže se prostě budou muset domluvit s noční hlídkou aby je pustila za zeď :) a nebo si počkat až bílý chodci strhnou zeď
Mohla by mi neaka dobrá duša napísať tie spoilery čo tu spôsobili taký rozruch napísať do pm :D
#1880 Orea: Tou větou o Jonovi se netrap, to bude ještě všechno beztak jinak :)
#1872 Setcher: to je právě častý omyl – dost lidí si myslí, že to pochodovali na zeď, ale byla to právě ta Pěst… mě to taky zmátlo, ale když se na to podíváš znova, tak uvidíš, že to Zeď není ;-) a Pěst je od Zdi ještě dost daleko…
#1877 rockyzz: #1878 Markoman96: O Jonovi byla první věta, dál už jsem nečetla, ale mělo to tak 5 řádků, takže asi všehcno možné…
#1881 segovesus#1877 rockyzz: Sepsal všechny dějové linky na konci Tance s draky.
#1877 rockyzz: Díky bohu, že to nevím :) ale též by mě to zajímalo. Něco jsem pochopil, že to je s Jonem.
#1880 Orea#1851 kiso1561: Co přesně psal? Nechci vědět nic spoileroidního ani specifickýho, to jakože psal všechno různé?
#1878 Markoman96 #1879 segovesus #1880 Orea#1875 Lukas1987NR: v knizce je to opravdu cely trochu jinak
Sam je na pesti, primo v bitve, ma poslat havrany a zapomene jim dat zpravy na nohy, takze vsichni dostanou havrany bez zprav.
ten utok inych bolo to co je v knihe vyobrazene trosku inak kde su vsetci na tej pesti prvych ludi v seriali to hodili tak ze Sam tam nebol ale zbieral hovienka na ohen :) a ten utok smeroval na pest v knihe Sam tusim je na pesti ak si to dobre pametam
#1876 tapDoporučuji The Joffrey of Podcasts: fantasticky satyrický podcast obdivovatelů jediného pravého krále Joffreyho Baratheona. Je dobré umět anglicky a připravit se na hodně politicky nekorektní, ale chytré popisování dění v seriálu Game of Thrones. Pokud chcete znát pravdu o „Stark disease“ nebo „evil uncle Tyrion“. Taky na iTunes a Stitcher: http://thejoffreyofpodcasts.podomatic.com/
#1872 Setcher: no nevím jestli byli 3 km, ale evidentně jejich cílem nebyla(zatím zed) Na pěsti prvních lidí proběhl střet mezi NH a myslím že na druhé straně to byli většinou divocí, ale i klidně ztracení členové NH(nemrtví) ovládané B. Ch.
#1869 LadySephira: Spíš by mě zajímalo, kam se ztratili, vždyť byli od zdi sotva 3 km a v dalších epizodách ani zmínka o útoku ani o tom, že by je viděli…
#1873 Eddard1 #1880 OreaA nebo by se někde nahoře viditelně zobrazovalo, že to několik uživatelů označilo jako spoiler a uživatel by potom věděl, že to nemá číst…