Co to ti tvůrci dělaj s Branovou dějovou linkou? výdyť to už má od knížky hoooodně daleko. Jako první dva díly týhle serie byly dobrý,ale v těchhle posledních dvou už to fakt jen natahujou, jestli to budou takhle natahovat dál, tak to začne bejt docela nuda
#1747 Markoman96: Těch chodců je víc bylo to vidět i na konci… Akorát když tak uvažuju o těch městech co dobyla deni, neni trochu blbost si pořizovat armádu z otroků, dyť je jasný, že hned utečou z boje… :) jak to předvedly
Hej nevím, jestli jsem jediný, ale nepřipadalo vám, že ten Chodec, co šel s tím mimi, by měl být už dávno mrtvý? Vždyť ho zabil Sam tou dýkou z obsidiánu. To fakt nedává smysl.
Sever je teď sakra zajímavý, Jon získává stále větší slovo u hlídky a Locke je vážně skvělej špion :D. Už bude půlka serie a za chvíli zas konec :D škoda. Těším se na soud hlavně :D
Ano, takže oni jsou teď v Krasterově sídle, kam jede Jon že…Nejdřív jsem byla zmatená, jestli to není tam kde je teď Fialka, když říkali, že jdou obětovat jeho poslední dítě…Tak už to chápu. A jak se jmenuje ten, co ty vzbouřence „vede“?
#1741 mauvais-ange: Nejsem odborník, ale myslím si, že Brana zajali ti vzbouřenci od Night Watch, který chce Jon jít zajmout či zabít. A to dítě bylo Kastarkovo – původního obyvatele toho domu, kde teď sídlí vzbouřenci. Night Watch u něho hledala ubytování, ale pak se tamti vzbouřili a zabili ho dpolečně i s lordem Mormontem. Opravte mně, jestli se mýlim :)
Ten konec mě nějak zmátl…Možná jsem nějak prospala předešlý díl, ale kdo to Brana vlastně zajal? A čí bylo to dítě, co obětovali? Asi je to tím, že nejsem nějak schopná si zapamatovat nové postavy, ale mám teď trochu zmatek v tom, co se to děje za Zdí…
V časech strašlivé zimy se zdálo, že to jsou pro obyvatele Západozemí poslední dny; potomci démonů, nazývaní Jiní, z webu icefire.cz . Potomci démonů že by ta věc byl démon a vytvořil jiného bílého chodce totiž to dítě mělo stejné oči jako ten chodec co ho vezl
Jinak mi přišlo pár věcí v tomto díle zvláštních – dítě neumřelo po pár minutách na brutální podchlazení, poskoci Danaerys se dostali neuvěřitelně snadno do města (bez pomoci zevnitř) a Bran šel zachraňovat psa v pasti až za bílého dne, navíc mohl zachránit oba psy. Mimochodem, ukázali nám, jak chytili psa Jona Snowa? Hlavně se těším na další díl, Arya zapíchne Hounda (no spíš ne :D), Cersei bude ještě nasranější a Jon Snow se utká se zvrhlíky o setkání s Branem!
Nechci nějak kritizovat, ale u titulků mi vadí jedna věc ( i když je to drobnost) „Tvoje výsosti“ – používá se to vůbec? Mě to zní strašně debilně. Podle mě by to mělo vždy být „Vaše výsosti“ …Jinak titulky skvělé, kvalitní a hlavně rychle hotové, takže děkuju.
Co to ti tvůrci dělaj s Branovou dějovou linkou? výdyť to už má od knížky hoooodně daleko. Jako první dva díly týhle serie byly dobrý,ale v těchhle posledních dvou už to fakt jen natahujou, jestli to budou takhle natahovat dál, tak to začne bejt docela nuda
#1789 Markoman96#1747 Markoman96: Těch chodců je víc bylo to vidět i na konci… Akorát když tak uvažuju o těch městech co dobyla deni, neni trochu blbost si pořizovat armádu z otroků, dyť je jasný, že hned utečou z boje… :) jak to předvedly
#1747 Markoman96: to nebol ten istý
Hej nevím, jestli jsem jediný, ale nepřipadalo vám, že ten Chodec, co šel s tím mimi, by měl být už dávno mrtvý? Vždyť ho zabil Sam tou dýkou z obsidiánu. To fakt nedává smysl.
#1748 kiso1561 #1749 lukas254Sever je teď sakra zajímavý, Jon získává stále větší slovo u hlídky a Locke je vážně skvělej špion :D. Už bude půlka serie a za chvíli zas konec :D škoda. Těším se na soud hlavně :D
#1743 NiennaTasart: když to chceš opravím tě – myslíš Krasterovo ne Kastarkovo dítě :D
#1751 NiennaTasartAno, takže oni jsou teď v Krasterově sídle, kam jede Jon že…Nejdřív jsem byla zmatená, jestli to není tam kde je teď Fialka, když říkali, že jdou obětovat jeho poslední dítě…Tak už to chápu. A jak se jmenuje ten, co ty vzbouřence „vede“?
#1741 mauvais-ange: Nejsem odborník, ale myslím si, že Brana zajali ti vzbouřenci od Night Watch, který chce Jon jít zajmout či zabít. A to dítě bylo Kastarkovo – původního obyvatele toho domu, kde teď sídlí vzbouřenci. Night Watch u něho hledala ubytování, ale pak se tamti vzbouřili a zabili ho dpolečně i s lordem Mormontem. Opravte mně, jestli se mýlim :)
#1745 rhobos#1741 mauvais-ange: Vzbúrenci čo zabili Krastera a Mormonta v tretej sérii.
Ten konec mě nějak zmátl…Možná jsem nějak prospala předešlý díl, ale kdo to Brana vlastně zajal? A čí bylo to dítě, co obětovali? Asi je to tím, že nejsem nějak schopná si zapamatovat nové postavy, ale mám teď trochu zmatek v tom, co se to děje za Zdí…
#1742 kiso1561 #1743 NiennaTasartV časech strašlivé zimy se zdálo, že to jsou pro obyvatele Západozemí poslední dny; potomci démonů, nazývaní Jiní, z webu icefire.cz . Potomci démonů že by ta věc byl démon a vytvořil jiného bílého chodce totiž to dítě mělo stejné oči jako ten chodec co ho vezl
Taky by mě zajímalo, kam se propadl ten Branuv vlk, doufám, že přežijou oba dva!
Taky se mi ten Locke nějak nezdá…, myslím si, že má zabít Snowa, ale nevím, jakožto člověk, který nečetl ani jednu knihu jsem docela napjatý :-)
Jinak mi přišlo pár věcí v tomto díle zvláštních – dítě neumřelo po pár minutách na brutální podchlazení, poskoci Danaerys se dostali neuvěřitelně snadno do města (bez pomoci zevnitř) a Bran šel zachraňovat psa v pasti až za bílého dne, navíc mohl zachránit oba psy. Mimochodem, ukázali nám, jak chytili psa Jona Snowa? Hlavně se těším na další díl, Arya zapíchne Hounda (no spíš ne :D), Cersei bude ještě nasranější a Jon Snow se utká se zvrhlíky o setkání s Branem!
Ha, konečně něco, co zaskočilo i samotné knihomoly! :D
#1734 barahir: Jo, má zjistit kde jsou zbývající 2 kluci starkové a asi je zajmout nebo zabít
#1734 barahir: má nájsť a zabiť Brana a Rickona → epizóda 2
Ten Locke, není to náhodou ten, co usekl kralokatovi ruku? Má nějakou tajnou misi na Zdi?
#1735 kiso1561 #1736 T.TKonec si vysvětlím tak, že tvůrci vědí víc než tušíme. Nicméně dějová linka Brana? wut the hell? :)
Nechci nějak kritizovat, ale u titulků mi vadí jedna věc ( i když je to drobnost) „Tvoje výsosti“ – používá se to vůbec? Mě to zní strašně debilně. Podle mě by to mělo vždy být „Vaše výsosti“ …Jinak titulky skvělé, kvalitní a hlavně rychle hotové, takže děkuju.
#1752 NiennaTasart#1730 Tomces: přesně ani čtenáři neví jak bude děj pokračovat :)