#1687 martinanovak7: Tak Rickon spolu s Ošou je u nějakých vazalů Starků na severu. ..Pro příště Brienne, ale myslím, že s Brienne tam toho bude dost, jen co vím z doslechu.
#1686 tap: Tak a už mám na zítra domluvenou Game of thrones v knize. A jedem … :)
Zdravím, objasní mi někdo kde se aktuálně nachází ricon? Nějak mi to asi uniklo…fandim dvojici jaime a bryan..tak doufám,ze s nimi bude nějaký dej, knížky jsem necetla tak nevím?
#1674 Markoman96: myslim, ze bys mel precist knizky od zacatku. Prece jen byly v serialu zmeny a spousta veci a postav byla vypustena. V knizkach se na to dost navazuje a i tolikrat zminovana Hostina, o ktery se rika, ze je slabsi, je co do poctu postav a odkazu na predchozi dily vcelku nater. Urcite bych nedoporucoval zacinat Hostinou. Zvlast, kdyz serial jeste neni (v nekterych ohledech) ani za pulkou boure mecu.
A ještě by mě zajímalo, proč vyměnili herce hrajícího Daria, nebo mi zase něco uteklo? #1682 anet446: Já myslím, že jeho chvíle ještě nastane, ale nemyslím, že v této sérii.
#1679 Markoman96: Taky bylo zajímavé slyšet o rebelii z pohledu Rhaegara. No a o zkáze Valyrie, o té se skoro nic neví, zřejmě to ještě bude důležité. !
#1677 JackIsBest: Áno, zaútočí na Hrůzov, ale to bude Theon už určite v Kailinskej držbe a Roose ju odtiaľ vyženie pravdepodobne. Neberte to ako spoiler toto v knihe nebolo a iba predpokladám čo sa stane. :)
#1676 barahir: Jojo takový Silmarillion by se hodil. Nebo knížky o Aerysu Targaryenovi :) a z jeho pohledu :) Vyzkouším tedy dát na tebe a začít od znova. Zajímá mě, jak píše. Třeba jsem četl první tři knihy o Eragonovi a nějak si nemůžu pomoct, že bych to hltal, to se říct nedá. Sice na dovolené za týden jsem přečetl 600 stránek, ale to jsem neměl co dělat. :)
#1674 Markoman96: To je dobrá otázka, nedávno jsem řešil něco podobnýho a čtenáři mi doporučili začít od začátku, tak mám rozečtenou první knihu, bohužel není moc čas, ale je to celkem fajn, alespoň si rozšířím obzory, připomenu některý věci, atd. Kdybych vlítnul rovnou na třetí nebo čtvrtou knihu, tak mi asi budou chybět nějaký souvislosti a postavy.
Mě ale stejně nejvíc zajímá historie Západozemí, příchod Targaryenů, zkáza Valyrie, atd. A o tom jsem se zatím moc nedočetl, bych bral klidně celou knihu.z historie, bylo by fajn, kdyby Martin, až to dopíše, udělal takovej svůj „Silmarillion“.
#1674 Markoman96: Já začal nedávno číst, mám zatím první dvě dočtené a četlo se mi to dobře, protože jsem si všechny ty události dokázal představit. Teď jen čekám až se v knihovně uvolní Bouře mečů :D
Co byste mi doporučili? Číst knížky od začátku, i když vím, jak to bude probíhat, protože už jsou zfilmované, nebo po skončení čtvrté série mám začít číst Hostinu pro vrány a Tanec s vlky. Sice jsem četl, že obě knihy už nejsou tak nabité jako ty předchozí tři, ale je pravda, že nevím co čekat, protože neznám Martinův styl psaní, takže mě by Hostina možná bavila, i když je tam méně akce. Co byste mi poradili? :-)
#1672 Markoman96: Já jsem měl Dany ze začátku taky rád, ale teď je to takovej neutrál, víceméně mně ty její scény přijdou nudný, někam přijde, tam se z ní všichni po… a město je dobytý. Ještě k tomu draci jsou drazí, takže je uvidíme možná zase na konci série.
V současnej době je pro mě nejzajímavější postava Tywin a Tyrion.
Tak či tak, pro mě je prostě nejlepší. Jenom párkrát se mi stalo, že jsem měl z GoT husí kůži a to jenom s Daenerys a pochodem Modrooček :) Říkejte si, co chcete, ale má nejvíce hodnocení na Edně, to samo neznamená, že je tím nejlepší, ale znamená to, že nejvíce lidí je ochotno rozkliknout její jméno a pak hlasovat a to též něco znamená, i když ji třeba nenávidí :)
#1670 T.T: Krmit velkou armadu a znicit mistni ekonomiku zalozenou na otroctvi si vybere svou dan. Nehlede na to, ze o chovu a vycviku draku nevi nic :)
#1689 segovesus: V knize se vlastně rozdělí už jak naposledy mluví s mistrem Luwinem. To on jim to poradí z důvodu bezpečnosti.
#1687 martinanovak7: Rickon Stark je zmíněn až v Tanci s draky. V knize je jeho osud trochu jiný, nejde s bratrem tak daleko, rozdělí se daleko dříve.
Davos byl za ním poslán na ostrov Skagos.
#1690 Eddard1#1687 martinanovak7: Tak Rickon spolu s Ošou je u nějakých vazalů Starků na severu. ..Pro příště Brienne, ale myslím, že s Brienne tam toho bude dost, jen co vím z doslechu.
#1686 tap: Tak a už mám na zítra domluvenou Game of thrones v knize. A jedem … :)
Zdravím, objasní mi někdo kde se aktuálně nachází ricon? Nějak mi to asi uniklo…fandim dvojici jaime a bryan..tak doufám,ze s nimi bude nějaký dej, knížky jsem necetla tak nevím?
#1688 Markoman96 #1689 segovesus#1674 Markoman96: myslim, ze bys mel precist knizky od zacatku. Prece jen byly v serialu zmeny a spousta veci a postav byla vypustena. V knizkach se na to dost navazuje a i tolikrat zminovana Hostina, o ktery se rika, ze je slabsi, je co do poctu postav a odkazu na predchozi dily vcelku nater. Urcite bych nedoporucoval zacinat Hostinou. Zvlast, kdyz serial jeste neni (v nekterych ohledech) ani za pulkou boure mecu.
#1688 Markoman96#1682 anet446: neboj, dockas se ;) (teda pokud se budou drzet knizky)
#1683 Markoman96: Dostal hlavni roli v Transporter 4.
A ještě by mě zajímalo, proč vyměnili herce hrajícího Daria, nebo mi zase něco uteklo? #1682 anet446: Já myslím, že jeho chvíle ještě nastane, ale nemyslím, že v této sérii.
#1684 segovesusMě by hlavně zajímalo, co se stalo s Gendrym? Na konci 3. série přeplouval ten oceán, nebo co to bylo, tak už by se mohl objevit, ne?
#1683 Markoman96 #1685 tap#1679 Markoman96: Taky bylo zajímavé slyšet o rebelii z pohledu Rhaegara. No a o zkáze Valyrie, o té se skoro nic neví, zřejmě to ještě bude důležité. !
#1677 JackIsBest: Áno, zaútočí na Hrůzov, ale to bude Theon už určite v Kailinskej držbe a Roose ju odtiaľ vyženie pravdepodobne. Neberte to ako spoiler toto v knihe nebolo a iba predpokladám čo sa stane. :)
#1676 barahir: Jojo takový Silmarillion by se hodil. Nebo knížky o Aerysu Targaryenovi :) a z jeho pohledu :) Vyzkouším tedy dát na tebe a začít od znova. Zajímá mě, jak píše. Třeba jsem četl první tři knihy o Eragonovi a nějak si nemůžu pomoct, že bych to hltal, to se říct nedá. Sice na dovolené za týden jsem přečetl 600 stránek, ale to jsem neměl co dělat. :)
#1681 Yalka #1691 Nevada#1637 slabič: Přesně! Taky mi přišlo, že přehrává. Nikdy jsem ten pocit u něj neměla.
Jinak někdy v třetí sérii vyjela ta Theonova sestra za ním, bude ještě v této sérii něco s ní?
#1680 kiso1561#1674 Markoman96: To je dobrá otázka, nedávno jsem řešil něco podobnýho a čtenáři mi doporučili začít od začátku, tak mám rozečtenou první knihu, bohužel není moc čas, ale je to celkem fajn, alespoň si rozšířím obzory, připomenu některý věci, atd. Kdybych vlítnul rovnou na třetí nebo čtvrtou knihu, tak mi asi budou chybět nějaký souvislosti a postavy.
#1679 Markoman96 #1691 NevadaMě ale stejně nejvíc zajímá historie Západozemí, příchod Targaryenů, zkáza Valyrie, atd. A o tom jsem se zatím moc nedočetl, bych bral klidně celou knihu.z historie, bylo by fajn, kdyby Martin, až to dopíše, udělal takovej svůj „Silmarillion“.
#1674 Markoman96: Já začal nedávno číst, mám zatím první dvě dočtené a četlo se mi to dobře, protože jsem si všechny ty události dokázal představit. Teď jen čekám až se v knihovně uvolní Bouře mečů :D
Co byste mi doporučili? Číst knížky od začátku, i když vím, jak to bude probíhat, protože už jsou zfilmované, nebo po skončení čtvrté série mám začít číst Hostinu pro vrány a Tanec s vlky. Sice jsem četl, že obě knihy už nejsou tak nabité jako ty předchozí tři, ale je pravda, že nevím co čekat, protože neznám Martinův styl psaní, takže mě by Hostina možná bavila, i když je tam méně akce. Co byste mi poradili? :-)
#1675 Pouty #1676 barahir #1686 tap#1672 Markoman96: Já jsem měl Dany ze začátku taky rád, ale teď je to takovej neutrál, víceméně mně ty její scény přijdou nudný, někam přijde, tam se z ní všichni po… a město je dobytý. Ještě k tomu draci jsou drazí, takže je uvidíme možná zase na konci série.
V současnej době je pro mě nejzajímavější postava Tywin a Tyrion.
Tak či tak, pro mě je prostě nejlepší. Jenom párkrát se mi stalo, že jsem měl z GoT husí kůži a to jenom s Daenerys a pochodem Modrooček :) Říkejte si, co chcete, ale má nejvíce hodnocení na Edně, to samo neznamená, že je tím nejlepší, ale znamená to, že nejvíce lidí je ochotno rozkliknout její jméno a pak hlasovat a to též něco znamená, i když ji třeba nenávidí :)
#1673 barahir#1670 T.T: Krmit velkou armadu a znicit mistni ekonomiku zalozenou na otroctvi si vybere svou dan. Nehlede na to, ze o chovu a vycviku draku nevi nic :)