#1647 barahir: Myslím, že až dobije tohle město (určitě dobije), tak už bude dostatečně zásobená. Navíc nesmíš zapomínat na tři draky, to je brutální vojenská síla. Na ty lodě jsem ovšem zvědavej taky, nicméně Khal Drogo měl v plánu se taky přeplavit s armádou, takže si nějak poradí.
#1645 LadySephira: Osobně si myslím, že Malíček domluvenej s Babčou podstrčil Sanse náhrdelník s jedem a doufal, že si ho vezme na svatbu. Tam Babča uloupla Sanse jeden kamínek, když ji hladila a pak při vhodné příležitosti hodila kamínek do Joffreyho číše. Je to hodně kostrbaté. spoléhá se to na fakt, že si Sanse vezme náhrdelník a že bude nějaký jasný podezřelý (Joffrey si zavolal s číší Tyriona)…snad se nám to v příští epizodě pořádně vysvětlí, protože ten plán je divnej. Jsem si celkem jistej že to bylo takhle, jen nevím přesně jak to plánovali.
#1645 LadySephira: Proč Malíček tvrdil, že nůž vyhrál Tyrion? Proč rozhlašuje, že měl panenství Catelyn? Proč prodal Rose Joffreymu? Kdo vyjednával spojenectví s Tyrelli?. … Kdo ví, že je za tím vším Malíček? Malíček nemůže být s vraždou spojován, protože oficiálně je dávno pryč. Kdo nejvíce těží z toho, že je Sansa s Tyrionem podezřelá číslo jedna? A co to znamená pro Sansu? … nesmí se zapomínat, že ne vždy má divák, stejně jako čtenář všechny indície k dispozici. :)
Btw. počítal jsem teď z toho jednoho záběru přibližně armádu Daenerys, sice je mi jasný, že je to digitálně namnožený (pak se čupr hodí, že mají všichni stejnou uniformu :D) a možná tam ani nebyli všichni, ale vychází mi to cca na 5000 vojáků. S tím asi ještě Západozemí nedobije, i tak by ale pomalu měla začít stavět lodě, nebo, nevím, jak je tam plánuje transportovat. :)
#1643 T.T: Babču jsem čekal a Malíček má asi prsty ve všem. :D Marg tom možná ani nevěděla. Každopádně, pokud to teda dedukuju dobře, nechápu, proč kvůli tomu potřebovali náhrdelník a neměla babča prostě jed v kapse. Možná, aby to měli na koho hodit, kdyby se něco zvrtlo, jinak fakt nevím, proč to takhle komplikovat.
#1638 Offak: bacha, prozrazuju dej okolo Dany z knizky Tanec s draky. Nectete, pokud nechcete vedet, jak se vyviji jeji pribeh!
Dany zustane celou knizku v Mereenu, zjisti, ze ma veliky problemy vubec udrzet mesto, natoz mu nejak rozumne vladnout. Jeji draci jsou uz moc veliky, terorizujou sedlaky v okoli, takze je musi nechat spoutat. Neposkvrneni a Dothrakove, ktere s sebou privedla, celi teroristickym utokum ze strany otrokaru Mereenu. Navic se vzbouri Astapor, Yunkai a s pomoci zoldaku oblehnou Dany v Mereenu. V tu chvili to s ni vubec nevypada dobre, navic se musi pro udrzeni klidu ve meste ozenit s jednim z mistnich, ten ji vsak chce jen jako zasterku k tomu, aby vladl jen on a uvedl vsechno do puvodniho stavu. Dany utece na drakovi pote, co ten drak tak trochu terorizuje mesto. Je pryc z Mereenu, kdyz sama s drakem vedle sebe narazi na khalasaar khala Jogha (tusim). Takze kolem a kolem – nehne se z Mereenu, Neposkvrnenym nastesti veli Barristan, Jorah je v exilu, dva draci spoutani v Mereenu a Dany venku z Mereenu. Nic moc vyhlidky na to, ze by se treba v sesty knizce do toho zapadozemi podivala
#1638 Offak: Ona získá Mereen a rozhodne se, že v něm nějakou dobu zůstane a bude vládnout (konec třetí knihy). Postupně se ukáže, že i když jí u nohou klečí armáda a osvobození otroci, tak nezvládá vůbec nic. Astapor a Yunkai se jí už z rukou vymkly, protože nemůžeš jen tak vyplenit město, říct mu, žes je osvobodil a teď si žijte, to ti lidé neumí. Postupně se jí začnou bouřit i páni z Mereenu (ti z pyramid) a draky nemá šanci zkrotit. Pátá kniha končí tím, že uletí na jednom z draků a najde ji samotnou Khal Pono (bývalý Ko Khala Droga, docela sviňák). To jsem to hodně zjednodušila, mezitím na ní útočí, a vdá se a tak ;)
Další díl supr. A jak to bude prosím vás s Daenerys Targaryen? Bude se účastnit bojů v sedmi královstvích a dostane se třeba i do Králova přístaviště? Nebo co s ní bude? Napiště klidne do spoileru, hodně me to zajímá. Má totiž armádu kterou snad nemuze nikdo přemoct a dohromady zatim pouze osvobozuje otroky a neúčastní se bojů.. Tak prosim nekdo kdo vi neco vic prosim napistě do spoileru :) Díkes
Skoda ze Joffrey je mrtvy… Bola to s nim celkom haluz :D… A hlavne skoda ze je o jedneho menej komu by sa mohla pomstit Arya… a hlavne joffrey vidal rozkaz na popravu nedda… :(
#1647 barahir: Myslím, že až dobije tohle město (určitě dobije), tak už bude dostatečně zásobená. Navíc nesmíš zapomínat na tři draky, to je brutální vojenská síla. Na ty lodě jsem ovšem zvědavej taky, nicméně Khal Drogo měl v plánu se taky přeplavit s armádou, takže si nějak poradí.
#1651 barahir #1652 segovesus#1645 LadySephira: Osobně si myslím, že Malíček domluvenej s Babčou podstrčil Sanse náhrdelník s jedem a doufal, že si ho vezme na svatbu. Tam Babča uloupla Sanse jeden kamínek, když ji hladila a pak při vhodné příležitosti hodila kamínek do Joffreyho číše. Je to hodně kostrbaté. spoléhá se to na fakt, že si Sanse vezme náhrdelník a že bude nějaký jasný podezřelý (Joffrey si zavolal s číší Tyriona)…snad se nám to v příští epizodě pořádně vysvětlí, protože ten plán je divnej. Jsem si celkem jistej že to bylo takhle, jen nevím přesně jak to plánovali.
#1645 LadySephira: Proč Malíček tvrdil, že nůž vyhrál Tyrion? Proč rozhlašuje, že měl panenství Catelyn? Proč prodal Rose Joffreymu? Kdo vyjednával spojenectví s Tyrelli?. … Kdo ví, že je za tím vším Malíček? Malíček nemůže být s vraždou spojován, protože oficiálně je dávno pryč. Kdo nejvíce těží z toho, že je Sansa s Tyrionem podezřelá číslo jedna? A co to znamená pro Sansu? … nesmí se zapomínat, že ne vždy má divák, stejně jako čtenář všechny indície k dispozici. :)
#1654 LadySephiraBtw. počítal jsem teď z toho jednoho záběru přibližně armádu Daenerys, sice je mi jasný, že je to digitálně namnožený (pak se čupr hodí, že mají všichni stejnou uniformu :D) a možná tam ani nebyli všichni, ale vychází mi to cca na 5000 vojáků. S tím asi ještě Západozemí nedobije, i tak by ale pomalu měla začít stavět lodě, nebo, nevím, jak je tam plánuje transportovat. :)
#1650 T.T#1645 LadySephira: Přesné rozuzlení je zatím pro diváky spoiler. :)
Takže jak to teda bylo? Zosnoval to Malíček a jed byl v tom náhrdelníku? Ale kdo ho tam teda dal, když Sansa o tom nevěděla? Jsem nějaká zmatená :D
#1646 barahir #1648 segovesus #1649 T.T#1643 T.T: Babču jsem čekal a Malíček má asi prsty ve všem. :D Marg tom možná ani nevěděla. Každopádně, pokud to teda dedukuju dobře, nechápu, proč kvůli tomu potřebovali náhrdelník a neměla babča prostě jed v kapse. Možná, aby to měli na koho hodit, kdyby se něco zvrtlo, jinak fakt nevím, proč to takhle komplikovat.
Tentokrát byl Daario už lepší, hodně husťácky se předvedl…ale pořád to není ono. Ve vraždě zřejmě mají prsty Malíček a Babča, to jsem teda nečekal.
#1644 barahir#1641 Lem0n: nj, ja uplne zapomnel, ze
je ten idiot quentyn pustil :D
! ty dva draci, ale už nejsou spoutaní :P#1640 tap:
#1642 tap#1638 Offak: bacha, prozrazuju dej okolo Dany z knizky Tanec s draky. Nectete, pokud nechcete vedet, jak se vyviji jeji pribeh!
Dany zustane celou knizku v Mereenu, zjisti, ze ma veliky problemy vubec udrzet mesto, natoz mu nejak rozumne vladnout. Jeji draci jsou uz moc veliky, terorizujou sedlaky v okoli, takze je musi nechat spoutat. Neposkvrneni a Dothrakove, ktere s sebou privedla, celi teroristickym utokum ze strany otrokaru Mereenu. Navic se vzbouri Astapor, Yunkai a s pomoci zoldaku oblehnou Dany v Mereenu. V tu chvili to s ni vubec nevypada dobre, navic se musi pro udrzeni klidu ve meste ozenit s jednim z mistnich, ten ji vsak chce jen jako zasterku k tomu, aby vladl jen on a uvedl vsechno do puvodniho stavu. Dany utece na drakovi pote, co ten drak tak trochu terorizuje mesto. Je pryc z Mereenu, kdyz sama s drakem vedle sebe narazi na khalasaar khala Jogha (tusim). Takze kolem a kolem – nehne se z Mereenu, Neposkvrnenym nastesti veli Barristan, Jorah je v exilu, dva draci spoutani v Mereenu a Dany venku z Mereenu. Nic moc vyhlidky na to, ze by se treba v sesty knizce do toho zapadozemi podivala
#1641 Lem0n#1638 Offak: Ona získá Mereen a rozhodne se, že v něm nějakou dobu zůstane a bude vládnout (konec třetí knihy). Postupně se ukáže, že i když jí u nohou klečí armáda a osvobození otroci, tak nezvládá vůbec nic. Astapor a Yunkai se jí už z rukou vymkly, protože nemůžeš jen tak vyplenit město, říct mu, žes je osvobodil a teď si žijte, to ti lidé neumí. Postupně se jí začnou bouřit i páni z Mereenu (ti z pyramid) a draky nemá šanci zkrotit. Pátá kniha končí tím, že uletí na jednom z draků a najde ji samotnou Khal Pono (bývalý Ko Khala Droga, docela sviňák). To jsem to hodně zjednodušila, mezitím na ní útočí, a vdá se a tak ;)
Další díl supr. A jak to bude prosím vás s Daenerys Targaryen? Bude se účastnit bojů v sedmi královstvích a dostane se třeba i do Králova přístaviště? Nebo co s ní bude? Napiště klidne do spoileru, hodně me to zajímá. Má totiž armádu kterou snad nemuze nikdo přemoct a dohromady zatim pouze osvobozuje otroky a neúčastní se bojů.. Tak prosim nekdo kdo vi neco vic prosim napistě do spoileru :) Díkes
#1639 YgritteAnna #1640 tapV tomhle díle mi přišlo, že Aidan Gillen moc přehrává, ten jeho úlisnej chraplák už skoro nejde poslouchat. V dřívějších seriích takhle nemluvil.
#1678 Yalka#1635 YgritteAnna: To víš, kvalitní proteiny, ten netrpí hlady.
Wohou, ten Magnar od Thennů je docela drsoň. Záporák jak se patří.
#1636 segovesusSkoda ze Joffrey je mrtvy… Bola to s nim celkom haluz :D… A hlavne skoda ze je o jedneho menej komu by sa mohla pomstit Arya… a hlavne joffrey vidal rozkaz na popravu nedda… :(
KOMCUS určitě by to už chtělo změnu :)
epizoda 4×03 …zase epic :) teď zase týden čekat…umřu :D :)
Tajemstvi nahrdelniku odhaleno: http://twitpic.com/e1omy0