#1564 Moor8: „To se ví“? Ví se akorát to, že byl otráven slzami z Lys. Lannisterové byli podezřelí, protože o nich Jon věděl, ale nikdy nikdo nenašel důkaz. #1550 kesuaus:
#1568 Moor8: čí jsou spratci ví/tuší skoro každej…
Ha a tedka z jineho soudku! Víte že John Snow je pravděpodobně synovec Daenerys? V knizce to nikde neni psané, jen jsou maličké náznaky ;) Jeho matka nejspise byla Lyana Stark a otec Rhaegar Targaryen. To cumíte, co?
#1556 YgritteWildlings: To se ví. Nechala ho otrávit cersei, jelikož přišel na to, že její děti nejsou krále, ale má je s bratrem. Poslední, co studoval byla ta kniha, tak na ní taky přišel Ned.
#1557 xDzambar: Můžeš začít s tímhle, super článek z historie Sedmi království. Spoilery v tom nejsou, jen v diskuzi zajímavý teorie ohledně původu Jona Sněha, to by bylo nějvětší překvapení ságy, kam se hrabe vrah Joffreyho. :Dhttp://www.icefire.cz/…uchvatitele/
Fakt vám ľudia odporúčam prečítať si knihy a potom by ste to nemuseli riešiť tieto teórie. :) Nebudete to ľutovať, v knihách proste sú také rôzne detaily aké v seriály určite nenájdete.
#1550 kesuaus: jak si mužeš byt jisty že Jona Arryna otravili Lanisteři :-) to je jako řict kdo pravě zabil Joffa, nikde se nic jisteho nevi (jen čtenaři vi)
#1551 barahir: no tak vzhledově…na prvni pohled na rozdil od knihy není tlustý ani trochu, takže prvni odchylku tu už mame, zatim se nejevi jako maminčin mazanek…a zbytek se dovime v dalších dilech, hlavně mi teda do te role nějak zatim nesedi, ten minuly představitel se podle mě hodil na tu roli mnohem lepe, nelibi se mi to přeobsazovani roli
#1550 kesuaus: Robertovu smrt mu přece nemohl nikdo vyčítat, a i Ned věděl, že na Robertově smrti nikdo přičinění neměl, mluvil s ním před smrtí. Spíš bych viděl riziko v tom, že Ned věděl, že Robert nemá žádného dědice (levobočci se nepočítaj) a mohl by se přiklonit k podpoře Stannisovi.
#1548 xDzambar: No presne o to ide Rob robil blbosti , oženil sa s tou ......... neviem no a to vivolalo Red Wedding , prehralo vojny . Predtim dal popravit Kastarka čo mu zmenšilo vojsko o velmy vela
#1549 YgritteWildlings: No on v seriálu právě není vykreslen skoro vůbec, bylo s ním jen pár scén. Naupak Joffa tlačili od prvního dílu, takže jsem zvědavej, jak to bude, jestli z něj má být jedna z hlavních postav.
#1564 Moor8: „To se ví“? Ví se akorát to, že byl otráven slzami z Lys. Lannisterové byli podezřelí, protože o nich Jon věděl, ale nikdy nikdo nenašel důkaz. #1550 kesuaus:
#1568 Moor8: čí jsou spratci ví/tuší skoro každej…
#1571 Moor8Ha a tedka z jineho soudku! Víte že John Snow je pravděpodobně synovec Daenerys? V knizce to nikde neni psané, jen jsou maličké náznaky ;) Jeho matka nejspise byla Lyana Stark a otec Rhaegar Targaryen. To cumíte, co?
#1572 JackIsBest #1573 Moor8 #1574 Orea #1578 kutas#1565 tarava: Kdo jiný ví, čí jsou ti spratci?
#1570 Orea#1566 Eddard1: Jasně jasně, spletl jsem si Rhaegara a Mad kinga
#1531 tarava: nebyla to manželka posledního Targ. krále,ale manželka následníka co ho zabil Robert Barathion.
#1567 tarava#1564 Moor8: Tak to má celou dobu vypadat, ale opravdu to tak je? :D
#1568 Moor8#1556 YgritteWildlings: To se ví. Nechala ho otrávit cersei, jelikož přišel na to, že její děti nejsou krále, ale má je s bratrem. Poslední, co studoval byla ta kniha, tak na ní taky přišel Ned.
#1565 tarava #1570 Orea#1557 xDzambar: Můžeš začít s tímhle, super článek z historie Sedmi království. Spoilery v tom nejsou, jen v diskuzi zajímavý teorie ohledně původu Jona Sněha, to by bylo nějvětší překvapení ságy, kam se hrabe vrah Joffreyho. :D http://www.icefire.cz/…uchvatitele/
#1447 Dark Angel: Hruzov
Fakt vám ľudia odporúčam prečítať si knihy a potom by ste to nemuseli riešiť tieto teórie. :) Nebudete to ľutovať, v knihách proste sú také rôzne detaily aké v seriály určite nenájdete.
#1558 kesuaus: :-D no kdo ví …
ale jdeš na to dobře
#1557 xDzambar: :-D bez předchozich kapitol ti to stejně nebude davat smysl, je tam hodně věci jinak, a upřimně vubec nevim v ktere
jinak pro ty které to chytlo a chtěli by si přečist knižku, pokud umi trochu lip anglicky doporučuju fakt original, nesrovnatelny s překladem
#1556 YgritteWildlings: Je to jeho žena alebo jej matka ! ja som si isty ! :)
#1560 YgritteWildlings#1556 YgritteWildlings: Sakra já si to snad půjdu přečíst… ve které kapitole je objasněná ta vražda?
#1559 YgritteWildlings #1563 barahir#1550 kesuaus: jak si mužeš byt jisty že Jona Arryna otravili Lanisteři :-) to je jako řict kdo pravě zabil Joffa, nikde se nic jisteho nevi (jen čtenaři vi)
#1557 xDzambar #1558 kesuaus #1564 Moor8#1553 barahir: Ok , možno Robertovu smrt nikomu nevičital stale tam zostavaju tie 3 dalšie faktory.
#1551 barahir: no tak vzhledově…na prvni pohled na rozdil od knihy není tlustý ani trochu, takže prvni odchylku tu už mame, zatim se nejevi jako maminčin mazanek…a zbytek se dovime v dalších dilech, hlavně mi teda do te role nějak zatim nesedi, ten minuly představitel se podle mě hodil na tu roli mnohem lepe, nelibi se mi to přeobsazovani roli
#1550 kesuaus: Robertovu smrt mu přece nemohl nikdo vyčítat, a i Ned věděl, že na Robertově smrti nikdo přičinění neměl, mluvil s ním před smrtí. Spíš bych viděl riziko v tom, že Ned věděl, že Robert nemá žádného dědice (levobočci se nepočítaj) a mohl by se přiklonit k podpoře Stannisovi.
#1555 kesuaus#1548 xDzambar: No presne o to ide Rob robil blbosti , oženil sa s tou ......... neviem no a to vivolalo Red Wedding , prehralo vojny . Predtim dal popravit Kastarka čo mu zmenšilo vojsko o velmy vela
#1549 YgritteWildlings: No on v seriálu právě není vykreslen skoro vůbec, bylo s ním jen pár scén. Naupak Joffa tlačili od prvního dílu, takže jsem zvědavej, jak to bude, jestli z něj má být jedna z hlavních postav.
#1554 YgritteWildlings