Perfektní díl ! ..Taky bych to viděla na Tyrelli a dort,už jen proto,že Margarey ho ani nedala do úst a jen to cpala do Joffreyho. No a nebo je v tom zapletenej nějak Oberyn,což je ta méně pravděpodobná možnost :) Zdá se mi,že Margarey je pěkně mazaná,myslím že ta by taky ráda na trůn :D .. Jinak teda, bůh s Tyrionem, nechci vidět jaká pekla mu bude Cersei provádět.
NEEEEEEE! TO NEEEEEEEE! Geoffry, proč jsi nás opustil? Byl jsi jednou z nejlepších postav! Každé scéně, v níž jsi se objevil, jsi dodával to pravé kouzlo!
Parádnická epizoda! Žrádlo jaxviň! Nechci vidět, co se teď stane s Tyrionem, natož Sansou a ostatními.
Bola to Lady Olenna. Pozri si tieto obrázky: http://500px.com/photo/66996631?… – tu chytá Sansin náhrdelník http://500px.com/photo/66996633?… – a tu si všimni, že na Sansinom náhrdelníku chýba jeden diamant (alebo čo to je) a to vlastne bol ten jed :D A okrem Olenny je v tom zapletený aj Malíček ;) Teda nielen zapletený, ale celé to bol jeho plán :D
Ak nechcete vedieť kto zabil Joffreyho, neotvárajte tento spoiler!
Zdravim, chtěl bych se zeptat zdali někdo neví jestli nedošlo k přeobsazení herce co v minulé sezoně hrál Daaria Naharise ? Jinak E02 byla zase výborná !!
#1396 Studovina: Nejsi jedinej, vím, že docela hodně lidí mu fandilo (i když osobně VÁŽNĚ netuším proč :D), ale konec konců byl jedním z hlavních charakterů…odsouzen k smrti byl už na začátku :D
Co si budeme povidat :D Luxusní díl, konečně paradně zahrana smrt jedem.. ne jen uhrrrr uhrrr a nazdar… :D Ne, Jofrey to hral fakt paradně i Cersei byla skvělá. Ale red wedding zanechala daleko hlubsi emoce a to nejen proto, ze umirali kladasove. Ke konci mi Cersei bylo lito, ale tak nejak RW byla lip zvládnuta. Ale ten song na konci zase uzasne podtrhl celkovy dojem.. p.s. jen je skoda, ze za cele dva dily jsme Brandona videli jen 4 minuty… Jo a jeste stejne skoro nejlepsi byla scena Tyrion x Šae.. To bylo taky dost emotivní a skvele zahrané
Johoho, hajzl mrňavá. Ale herec by si zasloužil všechna možná ocenění, co může získat, protože takhle parádně ztvárněná postava, to se jen tak nevidí (obzvlášť tahle epizoda). A ještě jsem velmi nadšená z úvodní scény – Ramsay s tou potvorou na lovu druhé potvory, to bylo udělané perfektně. A čím dál víc se mi zamlouvá ta holčina, co hraje Shireen, je neskutečně přirozená a všechno jí to žeru. A vůbec, v téhle epizodě byly takové drobnosti, nad kterejma jsem se musela chlámat, třeba jak přichází na svatbu Oberyn a zálibně se kouká na tu „hadí šlapku“ a míjí je Tyrion s Podem, kterej na ní může taky oči nechat (neboť jí zná z dřívějška ;). A nebo Lorasovo „Neither will you“ na Jaimeho…Prostě jsem nadšená.
#1391 FallenCZ: Johnson was forced to cancel a show in November 2012 when he was rushed to hospital with an undisclosed ailment.He was diagnosed in January 2013 with metastatic pancreatic cancer, and elected not to receive any chemotherapy. On 25 January 2013, he gave an interview to John Wilson on the BBC Radio 4 arts programme Front Row. He discussed his terminal cancer, and said that doctors have told him he has nine or ten months to live. He talked about his „farewell tour“ of the UK set for March, and how his diagnosis has made him feel „vividly alive“. After the tour was over he announced he would spend his final days recording a farewell album with The Who's lead singer Roger Daltrey.The album, Going Back Home, was released in March 2014.
V lednu oznámil roku 2013, že mu podle doktorů zbývá 9–10 měsíců života. Zatím tedy žije, ale natáčet už nebude.
Normálně mi bude ten hajzlík chybět , ale už se těším jak se to vyvine s Shae, zdalipak to bude jako podle knihy…
#1424 Orea#1402 Cpt. Nemo: Určitě došlo :) Daaria hrál Ed Skrein ..ale teď proběhl recast a hraje ho Michiel Huisman :)
Perfektní díl ! ..Taky bych to viděla na Tyrelli a dort,už jen proto,že Margarey ho ani nedala do úst a jen to cpala do Joffreyho. No a nebo je v tom zapletenej nějak Oberyn,což je ta méně pravděpodobná možnost :) Zdá se mi,že Margarey je pěkně mazaná,myslím že ta by taky ráda na trůn :D .. Jinak teda, bůh s Tyrionem, nechci vidět jaká pekla mu bude Cersei provádět.
#1413 CajQ_ONEEEEEEE! TO NEEEEEEEE! Geoffry, proč jsi nás opustil? Byl jsi jednou z nejlepších postav! Každé scéně, v níž jsi se objevil, jsi dodával to pravé kouzlo!
Parádnická epizoda! Žrádlo jaxviň! Nechci vidět, co se teď stane s Tyrionem, natož Sansou a ostatními.
#1399 Jacob92:
Bola to Lady Olenna. Pozri si tieto obrázky: http://500px.com/photo/66996631?… – tu chytá Sansin náhrdelník http://500px.com/photo/66996633?… – a tu si všimni, že na Sansinom náhrdelníku chýba jeden diamant (alebo čo to je) a to vlastne bol ten jed :D A okrem Olenny je v tom zapletený aj Malíček ;) Teda nielen zapletený, ale celé to bol jeho plán :D
Ak nechcete vedieť kto zabil Joffreyho, neotvárajte tento spoiler!
#1402 Cpt. Nemo: Došlo
#1401 tyrion coulson: A pokud se nepletu, tak to nebyl koláč, ale to víno
naplanovali to Malíček a Olenna Tyrel ;)
Zdravim, chtěl bych se zeptat zdali někdo neví jestli nedošlo k přeobsazení herce co v minulé sezoně hrál Daaria Naharise ? Jinak E02 byla zase výborná !!
#1405 tarava #1409 Ančisa#1399 Jacob92: tipnul bych to na tyrreli tím koláčem … pokud jsem koukal dobře margery ho nejedla, ale třeba nás nekdo kdo četl knížku vyvede z omylu
jinak doufám že se z toho Tyrion dostane a čubce Cersei ukáže zač je toho loket
#1404 YgritteAnnaTak tomuhle říkám nejlepší epizoda z celýho seriálu…:)
Kdo vlastne Joffreyho otrávil ? Kľudne spoiler. Dík.
#1401 tyrion coulson #1406 Ma-e-gor#1396 Studovina: Já ho měla taky neskutečně ráda, i když jsem ho zároveň nesnášela. To samý Ramsay :D
#1396 Studovina: Nejsi jedinej, vím, že docela hodně lidí mu fandilo (i když osobně VÁŽNĚ netuším proč :D), ale konec konců byl jedním z hlavních charakterů…odsouzen k smrti byl už na začátku :D
Asi budu jeden z mála, ale jsem z Joffreyho smrti docela smutný. Byl mojí druhou nejoblíbenější postavou. Hned po Cersei…
#1397 cipango #1398 YgritteAnnaCo si budeme povidat :D Luxusní díl, konečně paradně zahrana smrt jedem.. ne jen uhrrrr uhrrr a nazdar… :D Ne, Jofrey to hral fakt paradně i Cersei byla skvělá. Ale red wedding zanechala daleko hlubsi emoce a to nejen proto, ze umirali kladasove. Ke konci mi Cersei bylo lito, ale tak nejak RW byla lip zvládnuta. Ale ten song na konci zase uzasne podtrhl celkovy dojem.. p.s. jen je skoda, ze za cele dva dily jsme Brandona videli jen 4 minuty… Jo a jeste stejne skoro nejlepsi byla scena Tyrion x Šae.. To bylo taky dost emotivní a skvele zahrané
Johoho, hajzl mrňavá. Ale herec by si zasloužil všechna možná ocenění, co může získat, protože takhle parádně ztvárněná postava, to se jen tak nevidí (obzvlášť tahle epizoda). A ještě jsem velmi nadšená z úvodní scény – Ramsay s tou potvorou na lovu druhé potvory, to bylo udělané perfektně. A čím dál víc se mi zamlouvá ta holčina, co hraje Shireen, je neskutečně přirozená a všechno jí to žeru. A vůbec, v téhle epizodě byly takové drobnosti, nad kterejma jsem se musela chlámat, třeba jak přichází na svatbu Oberyn a zálibně se kouká na tu „hadí šlapku“ a míjí je Tyrion s Podem, kterej na ní může taky oči nechat (neboť jí zná z dřívějška ;). A nebo Lorasovo „Neither will you“ na Jaimeho…Prostě jsem nadšená.
#1388 Stanniss: tak sorry, ale příspěvky nad mým už o jeho skonu mluví, navíc dle pravidel to není spoiler.
#1391 FallenCZ: Johnson was forced to cancel a show in November 2012 when he was rushed to hospital with an undisclosed ailment.He was diagnosed in January 2013 with metastatic pancreatic cancer, and elected not to receive any chemotherapy. On 25 January 2013, he gave an interview to John Wilson on the BBC Radio 4 arts programme Front Row. He discussed his terminal cancer, and said that doctors have told him he has nine or ten months to live. He talked about his „farewell tour“ of the UK set for March, and how his diagnosis has made him feel „vividly alive“. After the tour was over he announced he would spend his final days recording a farewell album with The Who's lead singer Roger Daltrey.The album, Going Back Home, was released in March 2014.
V lednu oznámil roku 2013, že mu podle doktorů zbývá 9–10 měsíců života. Zatím tedy žije, ale natáčet už nebude.
#1380 Oveckoun: Já sem někde četl že herec co hraje Sera Ilyna má nějakou formu rakoviny a už se nebude více méně v seriálu objevovat, proto náhrada.
#1392 tarava