#1381 Franncis: Je to už nějaký ten pátek co jsem to četl tak si už nevzpomínám. Každopádně by byl i problém s Aryou a tou její koho-musím-zabít říkankou :) Jen vím že ten herec umřel tak jsem zvědav jak se s tím poperou. Uvidíme
Tak to vypadá, že s tou Theonovo dějovou linkou hejbají rychlejš než to bylo v knížce. No je to dobře, asi nikdo by nechtěl se koukat další sérii na to co bylo v tý 3tí. ;)
veď išlo aj to že, taký mladý bol ľahko ovládateľný Tyrellovcami, ktorí sa ho snažili odpútať od Cersei. Tento vyzerá na takých 13–14 rokov a to už by mohol v kľude pripraviť Margaery o „panenstvo“ :D a nielen sa hrať sa mačiatkami…
#1388 Stanniss: Prečo ideš do diskusie o aktuálnej epizóde ak si ju ešte nevidel?
#1388 Stanniss: Nějak nechápu lidi co se nejdřív podívají na komentáře a hodnocení epizody PŘEDTÍM než se na epizodu kouknou :)
vašti ty idiote proc sem pises SPOILER jsi nam prekazil prekvapeni
#1389 Oveckoun #1390 kiso1561 #1393 vaštiKrása , už se těším na videa reakcí na závěr epizody, jako bylo u Red Wedding :D to bude skákání radosti a bouchnutých šampusů :D
#1385 vašti: Ramsey, Cersei
Takovou smrt jsem mu teda nepřála, kdo tam teď bude padouch???
#1386 kiso1561konečně!!!!!!!! ten mě tedy sral, jen jsem ho viděl a konečně je po něm… hihi
#1381 Franncis: Je to už nějaký ten pátek co jsem to četl tak si už nevzpomínám. Každopádně by byl i problém s Aryou a tou její koho-musím-zabít říkankou :) Jen vím že ten herec umřel tak jsem zvědav jak se s tím poperou. Uvidíme
Tak to vypadá, že s tou Theonovo dějovou linkou hejbají rychlejš než to bylo v knížce. No je to dobře, asi nikdo by nechtěl se koukat další sérii na to co bylo v tý 3tí. ;)
#1380 Oveckoun: Může to tak být ale taky nemusí. Jamie začal trénovat šerm s nějakým rytířem jehož jméno mi teď nějak vypadlo.
Ser Illyn s ním začal trénovat až po té co se Jamie vydal do Řekotočí. !
#1383 OveckounChápu to dobře že teď seriálově „nahradil“ Bronn roli Ilyna Payne(a) ?
#1381 Franncis #1391 FallenCZNajlepšia časť … Konečne, Konečne !!!
Tak dnešní díl… peckovní proste to jinak nelze ani rict proste :D epic :D a to je to teprve druhej díl :D
#1376 Wolfinator1: no práve
veď išlo aj to že, taký mladý bol ľahko ovládateľný Tyrellovcami, ktorí sa ho snažili odpútať od Cersei. Tento vyzerá na takých 13–14 rokov a to už by mohol v kľude pripraviť Margaery o „panenstvo“ :D a nielen sa hrať sa mačiatkami…
Asi to bude on, no je trošku starší no, nevypadá na toho zavalitého prcka co rád razítkuje listiny a je dětsky naivní :D
#1377 Ma-e-gorPozrite si tento obrazok: http://i.imgur.com/z14sfnq.jpg
Ten vedľa Cersei, to je akože Tommen? Trochu pristarý nemyslíte?
Arya se pěkně rozjíždí tak doufám že už přestanou umírat Starkové a nahradí je třeba Lannistrové těch je vcelku ještě dost!!
#1371 Nevada: Levobočkem- nemanželským synem(hanlivě bastardem) jsi a zůstáváš, ať tě legitimizujou nebo třeba vysvětí na nejvyššího septona…
#1371 Nevada: To ne no, jsou to legitimovaní bastardi. :-D
#1368 tarava: Když jsou legitimizovaní, tak už nejsou bastardi ;)
#1372 Aul #1373 tarava