#1326 Monkeyskunk: Ako hovoril Tywin sú len traja ľudia čo vedia pracovať s valyrijskou oceľou a áno boli to dva meče aj epizóda sa predsa tak volá. Prvý dostal Jaime a druhý meč bude v druhej epizóde.
Zdravím, jen bych si to rád trošku víc ujasnil s tou úvodní scénou.
Tywin teda roztavil Led a spálil Nedovu koženou pochvu ? Neměl Led ten Payne ? Teď si nejsem jistej, páč seriál sem dlouho neviděl a jsem teprve v polovině druhé knížky, tak se mi to trochu překrývá. Asi projedu ještě jednou třetí sérku, než začnu sledovat čtvrtou, ať sem v obraze. Mno a co to začal odlívat ? Mě to příjde jako nějaké dva menší mečíky, ale těžko říct, zase ta forma je taková divná, myslím že kdyby dělal dva menší, tak je dělá pojednom. Jinak já ani nevěřil tomu, že Valyrijská ocel jde znovu roztavit po zkutí (ale to sou spíš mé osobní úvahy).
už jsem nevydržel čekat na titulky, dal jsem si to poprvné bez nich ( předem děkuji za překlad té dobé duši…) jinak Arya Stark se začíná stávat mou oblíbenkyní..hihihi
#1319 Khardoom: já vím, ale chci si přivstát třeba kolem 4 ráno at to mam do 6 ráno stažený :D tak ať vím třeba že kolem 4 to tam bude a nevstavam zbytecne :)
#1318 Lumicko: lepsi? hm ani ne .. nemam problem vubec s uloztem, v nejhorsim to stahnu z hellspy za 10 minut, ale o cas nejde, chci videt kvalitu videa a podle toho, stahnout klidne soubor s 2,5 GB a vubec mi to vadit nebude, snad chapes.. :D
#1310 kesuaus: cece do aktualni epizody asi moc lidi chodit nebude :) no ale je fakt, ze jsem cekal, ze v takovy obecny diskusi se toho bude dit vic. A ted zacal novej big bang a na novou epizodu na BigBang foru reagujou 2–3 lidi. Slabota…
No ovšem to byl naprosto perfektní začátek. Mimochodem, hraje Podricka stejnej kluk? Docela vyrost :D.
#1331 tapMožný spoiler k Sandorovi Cleganovi
nemali ho náhodou v tom súboji na konci časti poraniť? keď si pamätám tak na následky zranenia mal aj zomrieť či ako
#1332 nevermoreTak první díl nezklamal :) Nová postava to ještě pěkně zamotá a z Aryi se klube dobrý zabiják…
#1326 Monkeyskunk: Ako hovoril Tywin sú len traja ľudia čo vedia pracovať s valyrijskou oceľou a áno boli to dva meče aj epizóda sa predsa tak volá. Prvý dostal Jaime a druhý meč bude v druhej epizóde.
Zdravím, jen bych si to rád trošku víc ujasnil s tou úvodní scénou.
Tywin teda roztavil Led a spálil Nedovu koženou pochvu ? Neměl Led ten Payne ? Teď si nejsem jistej, páč seriál sem dlouho neviděl a jsem teprve v polovině druhé knížky, tak se mi to trochu překrývá. Asi projedu ještě jednou třetí sérku, než začnu sledovat čtvrtou, ať sem v obraze. Mno a co to začal odlívat ? Mě to příjde jako nějaké dva menší mečíky, ale těžko říct, zase ta forma je taková divná, myslím že kdyby dělal dva menší, tak je dělá pojednom. Jinak já ani nevěřil tomu, že Valyrijská ocel jde znovu roztavit po zkutí (ale to sou spíš mé osobní úvahy).
#1327 kiso1561už jsem nevydržel čekat na titulky, dal jsem si to poprvné bez nich ( předem děkuji za překlad té dobé duši…) jinak Arya Stark se začíná stávat mou oblíbenkyní..hihihi
#1323 tap: Jo, dík. ;)
#1322 nevermore:
to je jednoduchy – Ned mel mec v pochve z kozesiny (tusim, ze vlci, třeba me někdo opravi) a Tywin nakonec spalil i tu pochvu. Vyborna symbolika :)
#1324 nevermoreMůžu se zeptat co to Tywin v tý úvodní scéně házel do toho ohně? Knížky jsem četl takže klidně spoilerujte (do toho spoiler okna). Díky předem. ;)
#1323 tapZ Oberyna Martella se behem 10 minut stala moje top5 postava celyho serialu :) a souhlas s bechrem, ten uvod je naprosto vynikajici scena!
#1319 Khardoom: já vím, ale chci si přivstát třeba kolem 4 ráno at to mam do 6 ráno stažený :D tak ať vím třeba že kolem 4 to tam bude a nevstavam zbytecne :)
#1318 Lumicko: lepsi? hm ani ne .. nemam problem vubec s uloztem, v nejhorsim to stahnu z hellspy za 10 minut, ale o cas nejde, chci videt kvalitu videa a podle toho, stahnout klidne soubor s 2,5 GB a vubec mi to vadit nebude, snad chapes.. :D
Myslím že epizodu S04E01: Two Swords ještě nenajdeš možná tak nějaké nefungujicí fajky xD
#1320 rhobos#1316 rhobos: proc ulozto?… torrenty su lepsie..
#1320 rhobos(sorry ze to sem nepatří ale prostě, nevěděl sem kde s tim a je to otazka k aktualni epizode..) :D ..
Nevíte v kolik by se to tak mohlo objevit na ulož to? :D diky moc .. :D
#1318 LumickoTak už se nám to blíží! :)
#1313 tap: Však tak jsem to myslela… taky už se nemůžu dočkat :-)
#1312 Orea: bohuzel, az duben :(
http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Season_4
#1314 Orea#1311 tap: na big bangu nemám co diskutovat, ten prostě pobaví vždycky :-) spíš se divím, že na himym se po slabé minulé sérii ještě dá dívat :-D
a sem bych mohla napsat tak možná: Už to bude? :-D
#1313 tap#1310 kesuaus: cece do aktualni epizody asi moc lidi chodit nebude :) no ale je fakt, ze jsem cekal, ze v takovy obecny diskusi se toho bude dit vic. A ted zacal novej big bang a na novou epizodu na BigBang foru reagujou 2–3 lidi. Slabota…
#1312 Orea