#1149 MaybeLater: Bolton neměl motivaci? Ten jí měl od začátku! Je jedno, ejstli by jeho vládcem byl Robb, Ned nebo kdokoliv jiný. On se chtěl osamostatnit a zaujmout jeho místo. Vypálení Zimohradu jeho bastardem proběhlo mnohem dřív než k rozepřím s Karstarky.
Jako znova cekat a slintat rok se mi nechce asi kupim knihu a nasram na cele HBO :D , diel bol super ale zaverecna scena sa mi moc nepacila.. nemyslim daenerys ale ako koniec to nebolo nic moc chcelo to nieco viac epickejsie. Teraz ked uz je koniec :D mozem pridat do konverzacie trochu polemiky :D ako by sa asi pribeh vyvijal keby sa Robb nepohadal s Kastarkami a nemusel ist za Freyom :D , co by sa stalo keby Brienie doviedla Jamieho bez problemov do Kings Landingu? :) mal by BOlton motivaciu zradit Robba? :) Osobne sa mi to vsetko nepaci ale to je vec autora :D preto sa na to tak dobre pozera lebo nemoze ist vsetko tak ako chceme :D
#1147 medvid: Jednoducho tak, ako ostatné veci – dočítal sa. A s tým vykecaním, podľa mňa má rozum a nepovie mu to aspoň preto, že vie, že by Jon šiel za ním, pričom ho ale veľmi potrebujú na Castle Black.
Jenom mě zarazilo, jak mohl Sam Tarly vědět o průchodu pod zdí. V knize mu to řekl Studenoruký, který byl v seriálu vypuštěn. Navíc Bran mu zakázal cokoliv o něm říci Jonovi, ale tady se o tom nezmínil, tak jsem zvědavej jestli to Tarly Jonovi vykecá.
Jofrey by nikdy nevládl dobře. Už jenom za své krátké panování udělal spousta chyb. Jeho největší byla poprava Neda Starka, kvůli které vlastně vznikla válka a tažení severu na jih. Dobrý stratég i když krutý je Tywin nebo Stannis. Uplně nejlepší by byl Ned Stark. Daenerys moc nevěřím, její dobré srdce jí hrozně svazuje.
#1134 kesuaus: a na to jsi přišel jak že Jofrey by byl schopnější vládce než Daenerys? Dany je sice mladá, naivní a trošku arogantní holka. Nicméně dokáže lidi inspirovat a lidé ji milují. Sice to neznamená že bude dobrou vladařkou ale bude určitě schopnější než Jofrey. Jofrey je jen rozmazlený fracek který nemá daleko do šíleného krále Aeryse. Je to zbabělec který nic neumí.
#1108 kesuaus: Ty naivko to si jako myslíš, že děj seriálu bude obsahovat 10 let.. Epizoda třeba vyjadřuje události jednoho dne z pohledu více postav.A v téhle seriii se toho stalo až až. Musíš se na ty epizody dívat a ne u toho CHRÁPAT.
Neznal by nekdo stranku, kde jsou vsechny rody vyobrazeny v tomto stylu? Kdyz to zkousim vyhledat pres Google tak mi to najde i jine rody v tom stylu, ale vetsiou maji male rozliseni. Spokojim se i s jinymi obrazky, kde budou vsechny rody (nebo alespon vetsina) spolu s jejich znakem a rodovymi slovy v jednom stylu. http://youbentmywookie.com/…osters-13544
Emika: Joffrie možnio neni najoblubenejsia postava ale predsa len ked vyrastie bude schopny vladnut lepsie ako daenerys . Oslobodzovanim otrokov sa zruti cela ekonomika naviše ona chce aby každy si bol rovny atd no … Jofrrie je krutý ale tak sa vladnut da (priklad : realita) Najvhodnejsi bi bol natron ten Tywin lannister ak je to možne . Alebo niake z tich starkovskych deti ked trochu dospeju ..
#1131 kujulu: To možná ne, ale o Tywinovi snad jo. Když nechal žít Tyriona, jak říkal, přitom pokaždé vidíš, jak ho skoro až nenávidí. Navíc: (nevím, jestlis četl knihy, pokud aspoň pár kapitol z Bouře mečů, tak v pohodě.. jinak to není až tak hroznej spoiler, snad :-) )
Po bitvě o KL, jak se Tyrion zotavil, tak Tywin byl hrozně naštvanej, že Tyrion vyhrožoval Cersei, že ublíží Tommenovi, pokud ona ublíží té děvce… Děvku nechal zbičovat. Přitom Tyrion by Tommenovi nikdy neublížil, to byla jen planá výhrůžka.
Inac, mne napadlo, ked Daenerys pustala draky si zalietat a potom sa vydala na prechadzku medzi otrokov, ze tie jej draky pustila na oblohu ako poistku, ak by sa to zvrtlo… stacilo, aby na jej prikaz pustili trochu ohna na nu a vsetci okolo nej (okrem nej samozrejme) su na popol… :)
#1149 MaybeLater: Bolton neměl motivaci? Ten jí měl od začátku! Je jedno, ejstli by jeho vládcem byl Robb, Ned nebo kdokoliv jiný. On se chtěl osamostatnit a zaujmout jeho místo. Vypálení Zimohradu jeho bastardem proběhlo mnohem dřív než k rozepřím s Karstarky.
#1151 OreaJako znova cekat a slintat rok se mi nechce asi kupim knihu a nasram na cele HBO :D , diel bol super ale zaverecna scena sa mi moc nepacila.. nemyslim daenerys ale ako koniec to nebolo nic moc chcelo to nieco viac epickejsie. Teraz ked uz je koniec :D mozem pridat do konverzacie trochu polemiky :D ako by sa asi pribeh vyvijal keby sa Robb nepohadal s Kastarkami a nemusel ist za Freyom :D , co by sa stalo keby Brienie doviedla Jamieho bez problemov do Kings Landingu? :) mal by BOlton motivaciu zradit Robba? :) Osobne sa mi to vsetko nepaci ale to je vec autora :D preto sa na to tak dobre pozera lebo nemoze ist vsetko tak ako chceme :D
#1150 tarava#1147 medvid: Jednoducho tak, ako ostatné veci – dočítal sa. A s tým vykecaním, podľa mňa má rozum a nepovie mu to aspoň preto, že vie, že by Jon šiel za ním, pričom ho ale veľmi potrebujú na Castle Black.
Jenom mě zarazilo, jak mohl Sam Tarly vědět o průchodu pod zdí. V knize mu to řekl Studenoruký, který byl v seriálu vypuštěn. Navíc Bran mu zakázal cokoliv o něm říci Jonovi, ale tady se o tom nezmínil, tak jsem zvědavej jestli to Tarly Jonovi vykecá.
#1148 pingueeenJinak ve třetí sérii jsou i věci, které se dozví čtenář až v páté knize. ale spíš je to podle mě část třetí knihy a část čtvrté.
Jofrey by nikdy nevládl dobře. Už jenom za své krátké panování udělal spousta chyb. Jeho největší byla poprava Neda Starka, kvůli které vlastně vznikla válka a tažení severu na jih. Dobrý stratég i když krutý je Tywin nebo Stannis. Uplně nejlepší by byl Ned Stark. Daenerys moc nevěřím, její dobré srdce jí hrozně svazuje.
#1141 Stanniss: Bylo mi řečeno, že druhá polovina Bouře mečů, tzn. 3.knihy(v brožované formě 2.díl třetí knihy)
je to polovina 3. knížky. 2 knížka končila bitvou o king's landing
#1141 Stanniss: je to druha polovicka 2. knizky
cau 3serie byla polovicka ktere knizky?Nekdo tady psal ze prvni polovicka 2 knizky ale ja si myslim ze uz by to mela byt treti kniha.Dik
#1142 XXX_troll_XXX #1144 Bohuminek#1134 kesuaus: a na to jsi přišel jak že Jofrey by byl schopnější vládce než Daenerys? Dany je sice mladá, naivní a trošku arogantní holka. Nicméně dokáže lidi inspirovat a lidé ji milují. Sice to neznamená že bude dobrou vladařkou ale bude určitě schopnější než Jofrey. Jofrey je jen rozmazlený fracek který nemá daleko do šíleného krále Aeryse. Je to zbabělec který nic neumí.
#1108 kesuaus: Ty naivko to si jako myslíš, že děj seriálu bude obsahovat 10 let.. Epizoda třeba vyjadřuje události jednoho dne z pohledu více postav.A v téhle seriii se toho stalo až až. Musíš se na ty epizody dívat a ne u toho CHRÁPAT.
fucking best http://www.videacesky.cz/…/rap-o-truny
@kujulu Můžeš zkusit třeba jeho devianart… (: http://liquidsouldesign.deviantart.com/gallery/
Neznal by nekdo stranku, kde jsou vsechny rody vyobrazeny v tomto stylu? Kdyz to zkousim vyhledat pres Google tak mi to najde i jine rody v tom stylu, ale vetsiou maji male rozliseni. Spokojim se i s jinymi obrazky, kde budou vsechny rody (nebo alespon vetsina) spolu s jejich znakem a rodovymi slovy v jednom stylu. http://youbentmywookie.com/…osters-13544
THeBaNDiT: Ano, to bolo podla mna kvoli tomu :)
Emika: Joffrie možnio neni najoblubenejsia postava ale predsa len ked vyrastie bude schopny vladnut lepsie ako daenerys . Oslobodzovanim otrokov sa zruti cela ekonomika naviše ona chce aby každy si bol rovny atd no … Jofrrie je krutý ale tak sa vladnut da (priklad : realita) Najvhodnejsi bi bol natron ten Tywin lannister ak je to možne . Alebo niake z tich starkovskych deti ked trochu dospeju ..
#1140 Franncis #1156 Emika#1131 kujulu: To možná ne, ale o Tywinovi snad jo. Když nechal žít Tyriona, jak říkal, přitom pokaždé vidíš, jak ho skoro až nenávidí. Navíc: (nevím, jestlis četl knihy, pokud aspoň pár kapitol z Bouře mečů, tak v pohodě.. jinak to není až tak hroznej spoiler, snad :-) )
Po bitvě o KL, jak se Tyrion zotavil, tak Tywin byl hrozně naštvanej, že Tyrion vyhrožoval Cersei, že ublíží Tommenovi, pokud ona ublíží té děvce… Děvku nechal zbičovat. Přitom Tyrion by Tommenovi nikdy neublížil, to byla jen planá výhrůžka.
Inac, mne napadlo, ked Daenerys pustala draky si zalietat a potom sa vydala na prechadzku medzi otrokov, ze tie jej draky pustila na oblohu ako poistku, ak by sa to zvrtlo… stacilo, aby na jej prikaz pustili trochu ohna na nu a vsetci okolo nej (okrem nej samozrejme) su na popol… :)
#1123 tonyped: Dik to je presne to co jsem hledal. Prehledne, graficky pekne ztvarnene a dozvedel jsem se to co jsem potreboval.
#1130 Orea: To se ale neda rict o ostatnich Lannistrech.
#1133 Orea