čo vám peče ľudia? :D daenerys umrieť? :D:D posledná sympatická postava…:D ne ne dúfam, že natrhne prdel všetkým :) a neviete kedy sa začne natáčať 4 séria? alebo ak sa už začala tak kedy sa bude vysielať? :D
tap: Nehovorime o slnku a zemi a ak by sa zem posunula moc tak bi to teplotu urcite ovplivnilu tak isto ako jej kruzenie okolo slnka :) Spat ku GoT : Prečo sa mi zda že ten dej sa strasne pomaly vlečie ? v tejto serii sa prakticky nič nestalo :D a Suhlasim ze Daenerys by mohla umriet i ked podla mna neumrie proste ona je taky immortal :D
Tak díl parádní čím dál tím víc se mi líbí herecký výkon představitele Ramsay, parádní výstup Tywina a Tyriona. Daenerys celkem povedený ale jako závěrečnou scénu bych dal spíš jak Bran odchází skrz Zeď. Aemon: všech 44 havranů odletí:) při rozpravě Davose s Gendrym v žaláři mi ukápla slza skoro to vypadalo že spolu mluví otec a syn. Ygritte třikrát trefila Jona jestli tohle přežije tak přežije všechno a doufám že to tý mršce příště vrátí. A dvakrát mě pořádně zamrazilo jednou když Stannis rozhodoval co s Gendrym (vlevo zlo vpravo dobro a uprostřed Stannis) a podruhé asi nejlepší scéna tohohle dílu rozhovor Stannise s Davosem: zachránil tě bůh kterému se vysmíváš
#1097 hornet99: Ono ty poslední epizody sou spíš aby uzavřeli to co se v celé sérii odehrálo .. je pravda že závěrečná scéna mohla být lepší ale i tak byla dobrá sice žádné velké překvapení ala bílí chodci se neodehrálo … ale potom co se stalo v 9. epizodě sem rád že jsme prozměnu dostali příjemnej klidnější úsměvnej díl …Velká překvapení se vždy děli v 9tých epizodách … A já osobně myslím že se toho událo víc … Třeba si úplně zapoměl na Hodora.. Samovo předání dračího skla Brannovy … Ygritte jak vystřelila na Jona jeho příjezd na černý hrad … A kompletně si vypustil celou linku se Stanisem .. kde ser Davos pustil Grendlyho (nebo jak se jmenuje ) … a to jak se Davos naučil číst měl sem z toho prostě radost :D .. prostě mě to dostalo z té schýzi zminulího dílu :-) .. 10/10*
Poslední díl mě velmi zklamal. Pár pěkných okamžiků tam bylo – Yara mě velmi příjemně překvapila, scéna s vlčí hlavou byla drsná a hlavně vyskakující si Jofrey (kéž by mu už někdo urval palici, na druhou stranu Tyrion ho vždy umí skvěle uzemnit), taky navrat Jaimeho (je vidět že šel trochu do sebe), každopádně jsem pořád čekal, že se stane něco velkého co mě překvapí a nic. Klidně mohl v této sérii být ještě jeden díl. Škoda, knihu jsem nečetl, očekávání byla velká.
čo vám peče ľudia? :D daenerys umrieť? :D :D posledná sympatická postava…:D ne ne dúfam, že natrhne prdel všetkým :) a neviete kedy sa začne natáčať 4 séria? alebo ak sa už začala tak kedy sa bude vysielať? :D
Nejlepsi scena byla jak Hodor rval do te studny a pak ta ozvena. Naprosto epicke.
tap: Nehovorime o slnku a zemi a ak by sa zem posunula moc tak bi to teplotu urcite ovplivnilu tak isto ako jej kruzenie okolo slnka :) Spat ku GoT : Prečo sa mi zda že ten dej sa strasne pomaly vlečie ? v tejto serii sa prakticky nič nestalo :D a Suhlasim ze Daenerys by mohla umriet i ked podla mna neumrie proste ona je taky immortal :D
#1139 AsenadTak díl parádní čím dál tím víc se mi líbí herecký výkon představitele Ramsay, parádní výstup Tywina a Tyriona. Daenerys celkem povedený ale jako závěrečnou scénu bych dal spíš jak Bran odchází skrz Zeď. Aemon: všech 44 havranů odletí:) při rozpravě Davose s Gendrym v žaláři mi ukápla slza skoro to vypadalo že spolu mluví otec a syn. Ygritte třikrát trefila Jona jestli tohle přežije tak přežije všechno a doufám že to tý mršce příště vrátí. A dvakrát mě pořádně zamrazilo jednou když Stannis rozhodoval co s Gendrym (vlevo zlo vpravo dobro a uprostřed Stannis) a podruhé asi nejlepší scéna tohohle dílu rozhovor Stannise s Davosem: zachránil tě bůh kterému se vysmíváš
#1233 Dragon94#1100 klarys: Odhadují start čtvrté série na 30.3.2014
#1104 Dragon94: aha to je škoda. Chudák otec taky bude muset čekat
#1103 Asenad: Ještě není bude až za týden … udělali tam tu pauzu aby dodrželi to že s dabingem to bude až o 14 dní později … takže včera nebyla :(
#1105 Asenadmáte někdo link na s3e9 s dabingem?
#1104 Dragon94#1093 repetalek: lépe bych to nenapsal.
#1100 klarys: Apríl
Měla bych otázku, vím, že další série je plánovaná až na rok 2014, ale ví se aspoň přibližně měsíc, na který budeme jistě všichni netrpělivě čekat? :)
#1101 kiso1561 #1106 Engeneer#1097 hornet99: Ono ty poslední epizody sou spíš aby uzavřeli to co se v celé sérii odehrálo .. je pravda že závěrečná scéna mohla být lepší ale i tak byla dobrá sice žádné velké překvapení ala bílí chodci se neodehrálo … ale potom co se stalo v 9. epizodě sem rád že jsme prozměnu dostali příjemnej klidnější úsměvnej díl …Velká překvapení se vždy děli v 9tých epizodách … A já osobně myslím že se toho událo víc … Třeba si úplně zapoměl na Hodora.. Samovo předání dračího skla Brannovy … Ygritte jak vystřelila na Jona jeho příjezd na černý hrad … A kompletně si vypustil celou linku se Stanisem .. kde ser Davos pustil Grendlyho (nebo jak se jmenuje ) … a to jak se Davos naučil číst měl sem z toho prostě radost :D .. prostě mě to dostalo z té schýzi zminulího dílu :-) .. 10/10*
#1093 repetalek: Výstižný komentář :)
Poslední díl mě velmi zklamal. Pár pěkných okamžiků tam bylo – Yara mě velmi příjemně překvapila, scéna s vlčí hlavou byla drsná a hlavně vyskakující si Jofrey (kéž by mu už někdo urval palici, na druhou stranu Tyrion ho vždy umí skvěle uzemnit), taky navrat Jaimeho (je vidět že šel trochu do sebe), každopádně jsem pořád čekal, že se stane něco velkého co mě překvapí a nic. Klidně mohl v této sérii být ještě jeden díl. Škoda, knihu jsem nečetl, očekávání byla velká.
#1099 Dragon94Ve kterém díle si teda zahrál GRRM ?? a koho si zahrál ? :O
Díl se mi strašně líbil :) Jenom, možná sem hluchej, ale nikde sem tam neslyšel soundtrack „For the Realm“ na kterej sem se tak těšil.
#1093 repetalek: +1 :D :D :D Ale je to jen půlka knihy, s tím je třeba počítat.
Úžasný finále – tlachání o hovně a nakonec rockovej koncert v Dillí s blonďatou zpěvačkou.
#1094 Oveckoun #1098 hornet99 #1102 Gravelark #1126 Bohuminek#1090 YgritteWildlings:
#1087 Oveckoun: diki :)
Nejlepší moment bylo co udělala Arya. Ta by to udělala bez ohledu na okolnost.Okolnost(Ohař) nastěští byla přitomna.