#1048 Asenad: no to se mi právě moc nelíbí třeba v Lord of the Ring jsem si oblíbil Boromira a taky ho popravili i když fandím Stannisovi a ten se má dostat na trůn takže ten určo nezemře
#1047 Nechapacka: a právě o to jde aby jsi čtenář(nebo kdo kunzumuje seriál) měl strach o svojí třeba oblíbenou postavu. V tom je ten seriál(kniha) tak výjmečná(ý)
???? ako maximálne nechápem čo sa stalo v poslednom dieli..:D to čo má byť?? :D are you fucking kidding me? :D a vkuse mi zomierajú najobľúbenejšie postavy..ako…som z toho mega mimo…a až mi slza vyšla jak padli Starkovci v tej hale…Som myslel že ich čaká ešte dlhý život, že Robb pomstí otca a narodí sa mu Malý Ned…fest ma to dostao už ani nehccem vidieť ďalšiu časť lebo mám normálne strach..:D
#1042 isuldor: Tak pokud to není fotomontáž (myslím sekundární, je mi jasné, že to fotomontáž být musí :-D), tak jsem si ušetřil jednu nechutnost z příštího dílu.
#1036 YgritteWildlings: Měnič je bytost (člověk), který je schopen vniknout do mysli jiného tvora a skrz ni ho ovládat a zároveň i vnímat pocity onoho tvora. Často mívá (měnič) několik „oblíbených“ cílů, které takto využívá a oni jsou jeho druhy (Starkové a vlci; Orell a jeho orel).
ještě by teoreticky šlo, kdyby na planetě panoval neustálý boj s rovnováhou, tzn. faktory jako sopečná činnost, apod. by mohli ovlivnit počasí, pokud by byli ve velké intenzitě + aktivita slunce (všechny probíhající děje) *má vliv na počasí i u nás, takže jine slunce, jina planeta a klidně se může střídat období dlouhé zimy a dlouhého léta :) …v podstatě teď to co se děje u nás (zima až do května, pár dní deštů) všechny odchylky od normálu se dějí protože se mění faktory na planetě :) díky lidske činnosti,přirozeným procesům atd. v kombinaci se sluncem
abych se ale vrátila zpátky ke GOT můžu mít dotaz co je to „měnič“ ?
#1034 TOM0: no tak na to bacha… vzdalenost Zeme od Slunce nema na stridani rocnich obdobi prakticky zadnej vliv. Daleko dulezitejsi (asi z 99%) je naklon zemske osy a uhel dopadajicich paprsku. Dokonce je to tak, ze kdyz je u nas leto, je Zeme od slunce nejdal (afelium) a v zime nejbliz (perihelium)
#1003 kesuaus: KESUAUS. s tím tebou naprosto souhlasím ,protože každá planeta krouží po elipsovitých drahách což umožňuje mít rozdílné teploty (vidíme na naši planetě zima,jaro,léto,podzim). Ale já jsem chtěl nastínit jak by teoreticky šlo aby se ty teploty na planetě střídaly „náhodně“ .
#1049 kutas: hahaha jen pockej :) jeste tu budou 2 knizky a Stannis se momentalne musi spolehat na sever a neni ani v moc priznive situaci :o)
#1052 kutas#1048 Asenad: no to se mi právě moc nelíbí třeba v Lord of the Ring jsem si oblíbil Boromira a taky ho popravili i když fandím Stannisovi a ten se má dostat na trůn takže ten určo nezemře
#1050 Isthovarn#1047 Nechapacka: a právě o to jde aby jsi čtenář(nebo kdo kunzumuje seriál) měl strach o svojí třeba oblíbenou postavu. V tom je ten seriál(kniha) tak výjmečná(ý)
#1049 kutas???? ako maximálne nechápem čo sa stalo v poslednom dieli..:D to čo má byť?? :D are you fucking kidding me? :D a vkuse mi zomierajú najobľúbenejšie postavy..ako…som z toho mega mimo…a až mi slza vyšla jak padli Starkovci v tej hale…Som myslel že ich čaká ešte dlhý život, že Robb pomstí otca a narodí sa mu Malý Ned…fest ma to dostao už ani nehccem vidieť ďalšiu časť lebo mám normálne strach..:D
#1048 AsenadEdmure to neni, ten v knize nezemre. Jikdo jiny nez Rob to byt nemuze.
Dost nepovedená fotomontáž.. :-D
Podle mě je na tom koni Edmure.. v podstatě jediný přeživší :-D
MEGA SPOILER Nasiel som celu galeriu:
http://imgur.com/a/5Ueb1
#1042 isuldor: Tak pokud to není fotomontáž (myslím sekundární, je mi jasné, že to fotomontáž být musí :-D), tak jsem si ušetřil jednu nechutnost z příštího dílu.
MEGA SPOILER MEGA SPOILER Obrazok:
http://kopasite.net/…wind2000.jpg
#1043 AulUž to někdo stihl smazat, i když asi tuším, co tam mělo být. :-)
Chybi mu koruna, ale jinak to vypada dobre.
MEGA SPOILER MEGA SPOILER MEGA SPOILER Tento obrazok ste videli?
http://kissed-by-fire.com/…wind2000.jpg
Bran a jeho Hodor :D
#1036 YgritteWildlings: Měnič je bytost (člověk), který je schopen vniknout do mysli jiného tvora a skrz ni ho ovládat a zároveň i vnímat pocity onoho tvora. Často mívá (měnič) několik „oblíbených“ cílů, které takto využívá a oni jsou jeho druhy (Starkové a vlci; Orell a jeho orel).
ještě by teoreticky šlo, kdyby na planetě panoval neustálý boj s rovnováhou, tzn. faktory jako sopečná činnost, apod. by mohli ovlivnit počasí, pokud by byli ve velké intenzitě + aktivita slunce (všechny probíhající děje) *má vliv na počasí i u nás, takže jine slunce, jina planeta a klidně se může střídat období dlouhé zimy a dlouhého léta :) …v podstatě teď to co se děje u nás (zima až do května, pár dní deštů) všechny odchylky od normálu se dějí protože se mění faktory na planetě :) díky lidske činnosti,přirozeným procesům atd. v kombinaci se sluncem
abych se ale vrátila zpátky ke GOT můžu mít dotaz co je to „měnič“ ?
#1037 Aul#1034 TOM0: no tak na to bacha… vzdalenost Zeme od Slunce nema na stridani rocnich obdobi prakticky zadnej vliv. Daleko dulezitejsi (asi z 99%) je naklon zemske osy a uhel dopadajicich paprsku. Dokonce je to tak, ze kdyz je u nas leto, je Zeme od slunce nejdal (afelium) a v zime nejbliz (perihelium)
#1003 kesuaus: KESUAUS. s tím tebou naprosto souhlasím ,protože každá planeta krouží po elipsovitých drahách což umožňuje mít rozdílné teploty (vidíme na naši planetě zima,jaro,léto,podzim). Ale já jsem chtěl nastínit jak by teoreticky šlo aby se ty teploty na planetě střídaly „náhodně“ .
#1035 tapJe to pisen Lannistru ohlasujici jejich velke vitezstvi, znama take jako hymna Lannistru.
ano tu jsem myslel dik
#1029 Stanniss: http://www.youtube.com/watch?…