#887 Engeneer: Nemyslím si že Cercei chcela Nedovu smrť skôr naopak. Ale jej neskrotený syn joffrey si žiadal Eddardovu hlavu, napriek nesuhlasu jeho matky, či snubenice. Čo sa týka Robba, urobil niekoľko chýb, ak si už vzal Talisu, chápem to ale to že popravil Karstarka bolo primitívne a to ho odpísalo. K Freyom sa nikdy nemal vidať a žiadať ich o pomoc po tom čo nedodržal slovo.
#721 FangCz: jako je fakt mrtvej ale to se mi moc nezdá teď čtu tanec s draky a tam pořád žije to bude nějaký blábol nebo obrovský spoiler. Myslíte si že tu dýku co našel Sam tam schoval Benjen Stark a že by se mohl objevit v seriálu??
#884 kujulu: To pochybuju, Robbův problém byl, že ho Ned vychoval ke šlechetnosti. Ta zabila jak Neda (když vyzradil Cersei, že hodlá Robertovi říct, že jeho děti nejsou jeho, aby utekla), tak i Robba (když si vzal Jeyne Westerling, protože se s ní vyspal…)
#837 tarava: smysl té přísahy (nikdy nepojmu ženu, nezplodím potomky, nebudu vlastnit majetek atd." je imo ten, aby člověk nelpěl na svém životě (= byl připraven se ho vzdát ve prospěch Noční hlídky) a nebyl vázán k nikomu jinému než k Noční hlídce (tj. byl 100% k dispozici). Mít milenku není totéž, co mít manželku. Jinak vyvázat by se z toho šlo podle mě tak, kdyby Noční hlídka zaniknula. Pak by bylo minimálně iracionální, aby ta přísaha platila…
Pro mě zatím jedna z nejlepších epizod. Elegantní řešení „problému“. Nechápu, proč by někdo tak chytrý a mocný, jako je Tywin Lannister, zbytečně plýtval sílu a bojoval v bitvách. BOD pro spisovatele Martina :-)
V knihách bylo naznačeno, že ten „Roh zimy“ co našel Mance a kterej s „mancem“ spálila Melissandra byl ve skutečnosti jen obyčejný starý roh nějakého krále Obrů.. proto ho nepoužil, nejen že věděl že by nefungoval, ale jak už bylo řečeno, Zeď je magická ochrana, která jediná dokáže zastavit Jiné.. k čemu by mu bylo dostat se na Jih, když by zbořil zeď.. ? + nenápadně byl zmiňován jakýsi naprasklý starý roh, který Sam našel na pěsti, spolu sobsidiánem a který si vzal sebou na cestu do Starého Města a kterým pak zaplatil kapitánovy z Letních ostrovů za svezení… třeba byl Tohle ten slavný roh.? :-D
#887 Engeneer: Nemyslím si že Cercei chcela Nedovu smrť skôr naopak. Ale jej neskrotený syn joffrey si žiadal Eddardovu hlavu, napriek nesuhlasu jeho matky, či snubenice. Čo sa týka Robba, urobil niekoľko chýb, ak si už vzal Talisu, chápem to ale to že popravil Karstarka bolo primitívne a to ho odpísalo. K Freyom sa nikdy nemal vidať a žiadať ich o pomoc po tom čo nedodržal slovo.
#891 LadyJ #896 Engeneer#888 kutas: to dračí sklo tam nechal ibuď první lidé nebo dřívejší členové noční hlídky – klidně to tam mohlo ležet tisíce let
#893 kutas#721 FangCz: jako je fakt mrtvej ale to se mi moc nezdá teď čtu tanec s draky a tam pořád žije to bude nějaký blábol nebo obrovský spoiler. Myslíte si že tu dýku co našel Sam tam schoval Benjen Stark a že by se mohl objevit v seriálu??
#889 tarava#884 kujulu: To pochybuju, Robbův problém byl, že ho Ned vychoval ke šlechetnosti. Ta zabila jak Neda (když vyzradil Cersei, že hodlá Robertovi říct, že jeho děti nejsou jeho, aby utekla), tak i Robba (když si vzal Jeyne Westerling, protože se s ní vyspal…)
#890 Dark Angel#885 kirmakX6on: Nemyslím si, že Noční hlídka zanikne. Jelikož se jiní vrátili, tak bude ještě dost důležitá. A vyvázat z přísahy tě může ještě král.
#837 tarava: smysl té přísahy (nikdy nepojmu ženu, nezplodím potomky, nebudu vlastnit majetek atd." je imo ten, aby člověk nelpěl na svém životě (= byl připraven se ho vzdát ve prospěch Noční hlídky) a nebyl vázán k nikomu jinému než k Noční hlídce (tj. byl 100% k dispozici). Mít milenku není totéž, co mít manželku. Jinak vyvázat by se z toho šlo podle mě tak, kdyby Noční hlídka zaniknula. Pak by bylo minimálně iracionální, aby ta přísaha platila…
#886 LadyJTywinovi se proste naskytla sance tak si vyuzil. Rob by jiste udelal to same, kdyby nel moznost
#887 Engeneer#881 Samgar: no Tywin je tak mocný a silný (soudím ze seriálu) právě proto, že bojuje v bitvách/válkýách a vyhrává je…
#881 Samgar: no Tywin je tak mocný a silný (soudím ze seriálu) právě proto, že bojuje v bitvách/válkýách a vyhrává je…
Pro mě zatím jedna z nejlepších epizod. Elegantní řešení „problému“. Nechápu, proč by někdo tak chytrý a mocný, jako je Tywin Lannister, zbytečně plýtval sílu a bojoval v bitvách. BOD pro spisovatele Martina :-)
#882 kirmakX6on #883 kirmakX6onNevíte kde se mohu podivat na novy dil 3×09 do tezd jsem se dival na sleduj serialy ale tam to video nefunguje. Děkuji předem za odpověd
už asi vím jak v seriálu pouziji Ghosta, aby se dostal pres zed
Pujde pod zdi se Samem a na druhe strane pomuze navazat kontakt s Brandonem, protoze jej pozna.
V knihách bylo naznačeno, že ten „Roh zimy“ co našel Mance a kterej s „mancem“ spálila Melissandra byl ve skutečnosti jen obyčejný starý roh nějakého krále Obrů.. proto ho nepoužil, nejen že věděl že by nefungoval, ale jak už bylo řečeno, Zeď je magická ochrana, která jediná dokáže zastavit Jiné.. k čemu by mu bylo dostat se na Jih, když by zbořil zeď.. ? + nenápadně byl zmiňován jakýsi naprasklý starý roh, který Sam našel na pěsti, spolu sobsidiánem a který si vzal sebou na cestu do Starého Města a kterým pak zaplatil kapitánovy z Letních ostrovů za svezení… třeba byl Tohle ten slavný roh.? :-D
http://www.youtube.com/watch?… Inside the Red Wedding
#874 rabatak: Ono se to vysila i v jinem jazyce?
#869 LadyJ: No to je mi jasne, ze ji nechce zkorit.
Ahoj chtěl bych se zeptat kde jste shlédli nejnovější epizodu v angličtině?
#876 kujulunefunguje teraz sa citim trapne .
f
Super funguje :D ! tralalaala
#864 tarava: mě to funguje o s tím odřádkováním :-)