#789 kesuaus: Ja se divim, že na něj vůbec reaguješ :-) nejlepší na takové typy, co si potřebují jen rypat do lidi je ignorace…protože všude nějaké takové najdeš ;)
SilesiaCZ: HIMYM je komedie tam mi je uplne jedno spoiler pretoze tam som si nekupil vsetky knihy za viac jak 70€ ktore my ten hajzel tuto uplne znechutil . A Tak isto som tu prišiel len z dôvodu tej šokujucej časti ktoru som proste potreboval niako rozdichat .. Predtim som tu nebol ani raz .
Já četla knížky já vím jak to nakonec bude :D . Ovšem nebudu troll a nebudu spoilovat.#780 sarka003: Hele to neni uplně od věci, děkuji za upozornění :D#781 Aldist:
#774 SilesiaCZ: no to bohužel ne, ale je to škoda… a samozřejmě že bez diskuze přežiješ, ale já jsem po dnešní epizodě taky měla extrémní potřebu se družit :-D a i mezi těmi označenými spoilery se dají najít neoznačené nespoilující příspěvky, ne že ne ;-) a že jich tu dnes přibylo požehnaně…
co se týče matky, nemyslím si, že se to dá úplně srovnávat, tam jde celou dobu jen o to, jak bude dotyčná vypadat, jinak je to úplně neznámá osoba.. ovšem kdybych ti teď napsala, že Robin a Barney se nevezmou a Robin se vrátí do Kanady, taky bys prskal :-) samozřejmě jsem si to vymyslela, nemám nejmenší tušení, co bude, to natahování mě už pěkně štve, úroveň jde rapidně dolů… ale to sem nepatří :-)
#778 tarava: Ale ono to důvod má..přesně proto, co je napsané v odkazu výše,
ale spíš by mě zajímalo co za zdí White Walkers celou dobu dělají…chvílema se oběví, pak tam zas půl příběhu nejsou, naposledy byly docela hodně shromážděni…a kdyby putovali ke zdi, tak už by tam doputovali, vzhledem k tomu že jiné postavy se dostaly mnohem dál…a taky souvislost Sama s jedním z nich, kterého zabil v předchozím díle a toho samého potkal, když na konci 2. série zaznělo 3× zatroubení, vím, že v knize to bylo jinak, že potkal tuším někoho z noční hlídky oživlého, s kým pak bojoval
#777 Asenad: Ďakujem. Takže Prasátko zabilo ich vodcu alebo len jedného z nich? a tarava ja som sa pytal skvor tak, že zrazu po dlhej chvíli sa objavili chodci a je ich dosť a divokí su tiež za stenou a nestretli sa s nimi? proste niekde museli byť nie?
Umm dneska se nam to tu hemži komentama. No dnešni dil supr bylo mi strašneě líto Catlyn. ( Ano vím že se s ním potom „něco“ stane). A bylo někomu taky tak strašně líto Ygritte?? Chudina Jon ju tam nechal a ona měla takovej smutnej výraz :( . Robb mi nikdy nebyl moc sympatickej. Vidím že se tu teď řeší Jon.
! Myslím že kdyby byl Targaryen tak má bíle vlasy ale jak řekla YgrritteWildlings to že má černy vlasy nemusi znamenat vubec nic. Pro mě teda takove nejvic „Starkovske“ zustava že je měnič. Vím že měnič muže byt klidně i Targaryen ale všechny Starkovy děti jsou měniči takže si myslim že i Jon je „Stark“. No myslím že se to v dalších knižkách dozvíme.
#775 Sacrilegist: To je fakt otázka. Proč jsou za stěnou :D:D to se můžeš stejně ptát proč jsou lidi na jih od stěny :D. Prostě to tak je. Svět jě něják danej…
kesuaus: Když vidím, že tu chodí takoví lidio tu píšou děj tak nemám potřebu chodit na fórum přece bez něj přežiju, co si bez něj nevypindíš honďoura ty debile, sep odívej kolik příspěvků tu je napsanách jako spoiler asi 70% tak mi nemluv že tady chodíš porobírat aktuální díl, to mi řekni s kým. Orea: ale nemužeš čekat že tu bude chodit 100% uvědomělých lidí vždy se najde idiot co to udělá a navíc o aktuální epizodě spočítej si z posledních pěti stran tady kolik tu je spoilerů, tady to není o blábolení o tom že někdo plakal u zabití Starků
Brečíte tady zbytečně, vidím, že tady jsou těžké spoilery nejdu tu bože, ne? To je takový problém, nebo bez toho nepřežijete, mě taky nějaký trotl u HIMYM lajknul matku na FB a věděl jsem to, ale žiju dál…
no kdyby to bylo jako u Baratheonu, tak tam tmava barva dominuje …když Ned četl spis, kde bylo „black of hair“ u každeho potomka, a Lanisteři maji blond vlasy, díky tomu mu došlo jak to je s Joffreym a Cersei říkala v prvních dílech o svém mrtvém prvním synovi že byl tmavovlasý a my víme že to byl jediny syn ktereho měla opravdu s Robertem, takže zas až takový problem to byt nemusí, záleží jestli maji Targaryeni dominantní nebo recesivní alely pro blond (stříbrnou) barvu vlasů :D sory za tu genetiku nemohla sem si odpustit :)
http://www.angelfire.com/…faq/jon.html tady je několik teorií k matce Jona, ale co je každopadně zajímavé už od začátku, že dítě by mělo zůstat vždycky s matkou a není obvykle, že by si jej vzal otec, a Ned nechal všechny v tom, aby si mysleli, že je to dítě jeho a nějaké ženy co znal za dobu co bojoval ve válce, ale to by musela ta žena umřít, aby si jej vzal k sobě, což už nikdo nenaznačil ani on…takže už tu je první zadrhel :)
#789 kesuaus: Ja se divim, že na něj vůbec reaguješ :-) nejlepší na takové typy, co si potřebují jen rypat do lidi je ignorace…protože všude nějaké takové najdeš ;)
SilesiaCZ: HIMYM je komedie tam mi je uplne jedno spoiler pretoze tam som si nekupil vsetky knihy za viac jak 70€ ktore my ten hajzel tuto uplne znechutil . A Tak isto som tu prišiel len z dôvodu tej šokujucej časti ktoru som proste potreboval niako rozdichat .. Predtim som tu nebol ani raz .
#790 YgritteWildlings #791 Asenad#784 YgritteWildlings:
v Knize zabil jiného, ale potom se střetl s nemrtvím
http://i.imgur.com/q3zwsn5.jpg True Story
Já četla knížky já vím jak to nakonec bude :D . Ovšem nebudu troll a nebudu spoilovat.#780 sarka003: Hele to neni uplně od věci, děkuji za upozornění :D #781 Aldist:
#774 SilesiaCZ: no to bohužel ne, ale je to škoda… a samozřejmě že bez diskuze přežiješ, ale já jsem po dnešní epizodě taky měla extrémní potřebu se družit :-D a i mezi těmi označenými spoilery se dají najít neoznačené nespoilující příspěvky, ne že ne ;-) a že jich tu dnes přibylo požehnaně…
co se týče matky, nemyslím si, že se to dá úplně srovnávat, tam jde celou dobu jen o to, jak bude dotyčná vypadat, jinak je to úplně neznámá osoba.. ovšem kdybych ti teď napsala, že Robin a Barney se nevezmou a Robin se vrátí do Kanady, taky bys prskal :-) samozřejmě jsem si to vymyslela, nemám nejmenší tušení, co bude, to natahování mě už pěkně štve, úroveň jde rapidně dolů… ale to sem nepatří :-)
#778 tarava: Ale ono to důvod má..přesně proto, co je napsané v odkazu výše,
ale spíš by mě zajímalo co za zdí White Walkers celou dobu dělají…chvílema se oběví, pak tam zas půl příběhu nejsou, naposledy byly docela hodně shromážděni…a kdyby putovali ke zdi, tak už by tam doputovali, vzhledem k tomu že jiné postavy se dostaly mnohem dál…a taky souvislost Sama s jedním z nich, kterého zabil v předchozím díle a toho samého potkal, když na konci 2. série zaznělo 3× zatroubení, vím, že v knize to bylo jinak, že potkal tuším někoho z noční hlídky oživlého, s kým pak bojoval
#788 Asenad #792 Orea#782 Sacrilegist: jen jednoho z nich .
#777 Asenad: Ďakujem. Takže Prasátko zabilo ich vodcu alebo len jedného z nich? a tarava ja som sa pytal skvor tak, že zrazu po dlhej chvíli sa objavili chodci a je ich dosť a divokí su tiež za stenou a nestretli sa s nimi? proste niekde museli byť nie?
#783 Asenad#779 Dancer:
Lyanna byla taky Stark, takže teoreticky to měničství může mít ,,po ní"
#786 Dancer#779 Dancer: mě tedy ygritte líto bylo, jak už sem tady psala: ,, nakopala bych jona snowa do prdele" :-)uvidíme jak to nakjonec bude
#786 DancerUmm dneska se nam to tu hemži komentama. No dnešni dil supr bylo mi strašneě líto Catlyn. ( Ano vím že se s ním potom „něco“ stane). A bylo někomu taky tak strašně líto Ygritte?? Chudina Jon ju tam nechal a ona měla takovej smutnej výraz :( . Robb mi nikdy nebyl moc sympatickej. Vidím že se tu teď řeší Jon.
#780 sarka003 #781 Aldist! Myslím že kdyby byl Targaryen tak má bíle vlasy ale jak řekla YgrritteWildlings to že má černy vlasy nemusi znamenat vubec nic. Pro mě teda takove nejvic „Starkovske“ zustava že je měnič. Vím že měnič muže byt klidně i Targaryen ale všechny Starkovy děti jsou měniči takže si myslim že i Jon je „Stark“. No myslím že se to v dalších knižkách dozvíme.
#775 Sacrilegist: To je fakt otázka. Proč jsou za stěnou :D :D to se můžeš stejně ptát proč jsou lidi na jih od stěny :D. Prostě to tak je. Svět jě něják danej…
#784 YgritteWildlings#775 Sacrilegist: http://tersi.cz/…tologie/jini
#782 Sacrilegist #797 kujulu#773 YgritteWildlings: v pohodě :-D …je to fakt.sama jsem zvědavá, vše tomu zatím nasvědčuje ale nikdy nevíme, co nám Martin přichystá :-)
môže mi prosím niekto vysvetilť odkial prišli biely chodci? prečo su za stenou a prečo teraz idu smerom na juh? :)
#777 Asenad #778 taravakesuaus: Když vidím, že tu chodí takoví lidio tu píšou děj tak nemám potřebu chodit na fórum přece bez něj přežiju, co si bez něj nevypindíš honďoura ty debile, sep odívej kolik příspěvků tu je napsanách jako spoiler asi 70% tak mi nemluv že tady chodíš porobírat aktuální díl, to mi řekni s kým. Orea: ale nemužeš čekat že tu bude chodit 100% uvědomělých lidí vždy se najde idiot co to udělá a navíc o aktuální epizodě spočítej si z posledních pěti stran tady kolik tu je spoilerů, tady to není o blábolení o tom že někdo plakal u zabití Starků
Brečíte tady zbytečně, vidím, že tady jsou těžké spoilery nejdu tu bože, ne? To je takový problém, nebo bez toho nepřežijete, mě taky nějaký trotl u HIMYM lajknul matku na FB a věděl jsem to, ale žiju dál…
#785 Orea#770 sarka003:
no kdyby to bylo jako u Baratheonu, tak tam tmava barva dominuje …když Ned četl spis, kde bylo „black of hair“ u každeho potomka, a Lanisteři maji blond vlasy, díky tomu mu došlo jak to je s Joffreym a Cersei říkala v prvních dílech o svém mrtvém prvním synovi že byl tmavovlasý a my víme že to byl jediny syn ktereho měla opravdu s Robertem, takže zas až takový problem to byt nemusí, záleží jestli maji Targaryeni dominantní nebo recesivní alely pro blond (stříbrnou) barvu vlasů :D sory za tu genetiku nemohla sem si odpustit :)
#776 sarka003#771 YgritteWildlings: a další nápověda je to, jak úzkostlivě tajil totožnost matky
http://www.angelfire.com/…faq/jon.html tady je několik teorií k matce Jona, ale co je každopadně zajímavé už od začátku, že dítě by mělo zůstat vždycky s matkou a není obvykle, že by si jej vzal otec, a Ned nechal všechny v tom, aby si mysleli, že je to dítě jeho a nějaké ženy co znal za dobu co bojoval ve válce, ale to by musela ta žena umřít, aby si jej vzal k sobě, což už nikdo nenaznačil ani on…takže už tu je první zadrhel :)
#772 LadyJ