Mám takovou teorii, že by ho mohla přivést zpět k životu Melisandra a zbavit ho tak přísahy k NH.(je přece mrtví) A jestli se dobře pamatuji tak malá rada rozhodla potom co se dozvěděla , že je John lordem velitelem o jeho likvidaci
#723 LadyJ: Jsem trochu klidnější, ale nemyslím, že by ho tam nechali ležet a nic nedělali, myslím že mu (fuj, blé, hnus) uříznou hlavu a vystaví na kůl. Ale to, že „jenom ho pobodali“ to jsou stejné spekulace, jako že Ghost (CoD:MW2) měl na sobě neprůstřelnou a nehořlavou vesto. Budu doufat :-)
Admin prosim banni IP adresu uživatela XXX_troll_XXX pretože jeho kurevsky spoiler my kompletne zničil cely serial a nema zmisel ho dalej pozerat ked ze je to jedina postava ktoru mam zo všetkych vôbec rád ..
#724 FangCz: Ale vůbec si teď nejsem jistý, jestli o tom dokumentu něco bylo v seriálu. Ono většina takových ,,detailů" v knize o kterých si myslím, že jsou pro budoucí děj docela zásadní se v seriálu vůbec neobjeví nebo jsou změněny.
#722 Aldist: Kdyby John ten dokument získal, bylo by to fajn. Jinak doufám, že Starkové „rise from the ashes“ a natřou prdel Freyům, Boltonům a – Lannisterům!
#714 kesuaus: V knížce tuším bylo, že Rob ještě než jel na svatbu do Dvojčat, tak sepsal nějaký dokument podle kterého je Jon jeho právoplatný dědic, takže teoreticky to možné je.
Starkové pro mě byli 1#, ale všechno se seběhlo tak rychle… teď fandím Dany a zajímá mě, jak to dopadne boj Tywin vs Joffrey – doufám, že to bude dobré. A nevíte, kde je Dračí Kámen a co to má znamenat? :D
#712 Orea: No určitě by nebylo od věci to nějak uvést na pravou míru, tak když už je možnost spoilery schovat, tak proč je neschovat…chtělo by to prostě nějak upřesnit…a to varování pozor na výskyt spoilerů, tu tuším bylo ještě před tím než správci dali možnost schovat spoiler…aspoň co jsem si četla z diskuzí, ale je pravda že kdyby tu bylo nějake pravidlo ohledně schovávání spoilerů, vyřešilo by to komentáře typu „no co maš si dat pozor na spoilery“ :)
#711 LadyJ: No to je fakt :) jsem to napsala blbě, jasně že ho museli řešit, ale zas těch pánů tam taky bylo určitě dost a placených obránců než jen otroků, že by stačilo říct jen otrokům aby jim pomohli a obrátili se proti svým pánům…nevim, ale tak ono se to v podstatě da domyslet oběma způsoby…a je fakt, že je to otrokářské město
#706 YgritteWildlings: #710 Bortas: Já souhlasím s Bortasem, uvítala bych pravidlo, že spoilery VŽDY schovávat. A neštěstí toho zmíněného nápisu tkví v tom, že lidi tu spoilujou, ani se to nesnaží schovat a pak napíšou „však co, je tu napsané pozor na výskyt spoilerů“ a já mám vždycky chuť je nakopat. Tady se mají diskutovat dojmy aktuální epizody, což snad láká hlavně ty, co to něčetli. Čtenáři mají možnost si vyprávět o smrtích různých postav v ostatních diskuzích a netahat to sem a ničit nám překvapení… A rozhodně jsem pro viditelnější umístění návodu na schování spoileru, protože 50 % lidí se to nepovede, a člověk se pak dozví věci…
#709 YgritteWildlings: No Daria určitě řešit museli, kdyby byl s pány z města dohodnutý, tak by neměli po vstupu do města žádnou šanci a Deneris by přišla o důležité velitele.
#725 sarka003: Počkat… já nevím o koho jde. Já jsem psal o Robbovi.. takže Robb je mrtvý (asi) ! a John je na 50% mrtvý… aha
#723 LadyJ:
Mám takovou teorii, že by ho mohla přivést zpět k životu Melisandra a zbavit ho tak přísahy k NH.(je přece mrtví) A jestli se dobře pamatuji tak malá rada rozhodla potom co se dozvěděla , že je John lordem velitelem o jeho likvidaci
#733 FangCz #736 LadyJ #740 YgritteWildlings#723 LadyJ: Jsem trochu klidnější, ale nemyslím, že by ho tam nechali ležet a nic nedělali, myslím že mu (fuj, blé, hnus) uříznou hlavu a vystaví na kůl. Ale to, že „jenom ho pobodali“ to jsou stejné spekulace, jako že Ghost (CoD:MW2) měl na sobě neprůstřelnou a nehořlavou vesto. Budu doufat :-)
#731 Aldist #732 LadyJAdmin prosim banni IP adresu uživatela XXX_troll_XXX pretože jeho kurevsky spoiler my kompletne zničil cely serial a nema zmisel ho dalej pozerat ked ze je to jedina postava ktoru mam zo všetkych vôbec rád ..
#724 FangCz: Ale vůbec si teď nejsem jistý, jestli o tom dokumentu něco bylo v seriálu. Ono většina takových ,,detailů" v knize o kterých si myslím, že jsou pro budoucí děj docela zásadní se v seriálu vůbec neobjeví nebo jsou změněny.
[smazáno] Nechci nic říkat, ale nikdo v knize neřekl, že je Jon Sníh mrtvý…pobodaný byl, ale nikdo neříká , že umřel
#730 FangCz#722 Aldist: Kdyby John ten dokument získal, bylo by to fajn. Jinak doufám, že Starkové „rise from the ashes“ a natřou prdel Freyům, Boltonům a – Lannisterům!
#726 Aldist#721 FangCz:
Možná mrtvý není, končí to tak, že ho pobodali. Takže můžeme doufat, že ještě žije. Snad tě to trochu uklidní. A Dany se nic nestane.
#728 FangCz #729 Asenad #738 segovesus#714 kesuaus: V knížce tuším bylo, že Rob ještě než jel na svatbu do Dvojčat, tak sepsal nějaký dokument podle kterého je Jon jeho právoplatný dědic, takže teoreticky to možné je.
#724 FangCz[smazáno] Spoiler alret by nebyl? Super, takže můj další oblíbenec v hajzu. Jo a Dany nemá být někde podřezána, abych měl totálně celý GoT v … ?
#723 LadyJ #888 kutasStarkové pro mě byli 1#, ale všechno se seběhlo tak rychle… teď fandím Dany a zajímá mě, jak to dopadne boj Tywin vs Joffrey – doufám, že to bude dobré. A nevíte, kde je Dračí Kámen a co to má znamenat? :D
#718 YgritteWildlings: Podle toho jakou rychlostí hlavní hrdinové umírají, to nakonec nemusí přežít žádný.
#714 kesuaus: Možné je všechno :) ja už ale pochybuju, že tam někdo z hlavních hrdinů vůbec nastoupí…
#719 LadyJ#712 Orea: No určitě by nebylo od věci to nějak uvést na pravou míru, tak když už je možnost spoilery schovat, tak proč je neschovat…chtělo by to prostě nějak upřesnit…a to varování pozor na výskyt spoilerů, tu tuším bylo ještě před tím než správci dali možnost schovat spoiler…aspoň co jsem si četla z diskuzí, ale je pravda že kdyby tu bylo nějake pravidlo ohledně schovávání spoilerů, vyřešilo by to komentáře typu „no co maš si dat pozor na spoilery“ :)
#715 C0gnito: Meereen byl přece s kanálama a šampionem, kterého se podle všeho nedočkáme :(
přijde mi to až nápadně podobné dobývání meereenu, myslíte, že spojili yunkai a meereen?
#716 SwitchCZKežby bolo možne že by na tron nastupil Jon Snow :D
#718 YgritteWildlings #722 Aldist#711 LadyJ: No to je fakt :) jsem to napsala blbě, jasně že ho museli řešit, ale zas těch pánů tam taky bylo určitě dost a placených obránců než jen otroků, že by stačilo říct jen otrokům aby jim pomohli a obrátili se proti svým pánům…nevim, ale tak ono se to v podstatě da domyslet oběma způsoby…a je fakt, že je to otrokářské město
#706 YgritteWildlings: #710 Bortas: Já souhlasím s Bortasem, uvítala bych pravidlo, že spoilery VŽDY schovávat. A neštěstí toho zmíněného nápisu tkví v tom, že lidi tu spoilujou, ani se to nesnaží schovat a pak napíšou „však co, je tu napsané pozor na výskyt spoilerů“ a já mám vždycky chuť je nakopat. Tady se mají diskutovat dojmy aktuální epizody, což snad láká hlavně ty, co to něčetli. Čtenáři mají možnost si vyprávět o smrtích různých postav v ostatních diskuzích a netahat to sem a ničit nám překvapení… A rozhodně jsem pro viditelnější umístění návodu na schování spoileru, protože 50 % lidí se to nepovede, a člověk se pak dozví věci…
#717 YgritteWildlings#709 YgritteWildlings: No Daria určitě řešit museli, kdyby byl s pány z města dohodnutý, tak by neměli po vstupu do města žádnou šanci a Deneris by přišla o důležité velitele.
#713 YgritteWildlings