Proč neoživily Robba místo Catelyn přece jenom je lepší oživit syna který je král severu a má život před sebou než matku která je už starší a která by určitě chtěla oživit spíš svého syna než sebe?
#661 Corbek: musíš na začátku udělat vykřičník pak mezeru a pak piš. Neodřádkovávej, jinak dopadneš jako já! A ten vykřičník musí být i před tím ,když někomu odpovídáš(to číslo v hranaté)
Fórum je označeno, že může označovat spoilery, ale i tak bych Vás rád poprosil, abyste co nejdůsledněji používali tag spoileru a využívali možnosti náhledu.
#654 Corbek: povedlo se mi ten můj příspěvek dát do spoileru a nebo ne? …(myslím ten předchozí ne tento :-D) .. já jen že jsem tam udělal vykřičník an začátku oddělil mezerou a ještě raději vynechal řádek … ale mě osobně se to do spoileru neschovalo
#654 Corbek: ! V seriálu to asi udělali tak, že se šel vymočit a díky tomu se mu podařilo uprchnout. Zní to celkem nelogicky, když se nad tím teď zamýšlím. Nejspíš by ho zabili hned, jak by vyšel z místnosti.
Nevíte ty co četli knížky:
Proč neoživily Robba místo Catelyn přece jenom je lepší oživit syna který je král severu a má život před sebou než matku která je už starší a která by určitě chtěla oživit spíš svého syna než sebe?
Mno, co se dá dělat… ! Tyrione
#667 Tywin Lannister:
Naštěstí to platí i mezi Lannistery navzájem! :-D
Lannister vždy splácí své dluhy
#668 Aul#665 tarava: díky za vysvětlení mé chyby a omlouvám se za ní.
#663 barahir: díky
#661 Corbek: musíš na začátku udělat vykřičník pak mezeru a pak piš. Neodřádkovávej, jinak dopadneš jako já! A ten vykřičník musí být i před tím ,když někomu odpovídáš(to číslo v hranaté)
#666 CorbekFórum je označeno, že může označovat spoilery, ale i tak bych Vás rád poprosil, abyste co nejdůsledněji používali tag spoileru a využívali možnosti náhledu.
#659 tarava: Ok, tak tu odpověď na můj dotaz jsem pro jistotu smazal, ta byla pravda spoilerová.
#665 taravaDíky za spoiler…
#654 Corbek: povedlo se mi ten můj příspěvek dát do spoileru a nebo ne? …(myslím ten předchozí ne tento :-D) .. já jen že jsem tam udělal vykřičník an začátku oddělil mezerou a ještě raději vynechal řádek … ale mě osobně se to do spoileru neschovalo
#665 taravaNo já to můžu promazat, ale pokud vím, odvysílaný díl už není považován za spoiler. Díky za odpověď.
[smazáno] sry, mělo to být ve spoleru…
#663 barahir#654 Corbek: jestli do teď někdo nevěděl, co se stalo, tak už to ví opravdu všichni… :facepalm:
#651 Aul: Jo, snažím se tím řídit. :) Měl bych 2 dotazy: Je ta svatba platná? A zabili i strýce Catelyn, nebo ten někam utekl?
#654 Corbek: ! V seriálu to asi udělali tak, že se šel vymočit a díky tomu se mu podařilo uprchnout. Zní to celkem nelogicky, když se nad tím teď zamýšlím. Nejspíš by ho zabili hned, jak by vyšel z místnosti.
Podle knížky by měl teď Brynden držet Řekotočí při Lannisterském obléhání
! čau .. mám dotaz. Černá ryba Tully při krvavé svatbě zemřel taky a nebo ne?
#656 Aul #658 tarava #661 Corbek#652 KeeperX: To se asi nedělalo přímo při „akci“, nemyslíš? :-O
Nemuzu si pomoct, ale nejak tam chybelo nasazovani/vymenovani hlav, pokud si dobre pamatuju.
Ale ono to bylo uz takle dost, no, emotivni, tak to asi nechteli hrotit:)
#653 Aul#650 barahir: Pokud chceš být překvapený, tak nic! :-D
#657 barahir