Tak co říkate na nověj díl? Mě se strašne líbil Malíčkův mega epic proslov. A taky Ygritte. Prostě nej charakter pro mě :D . I am Jon Snow. I killed death men and Qhorind Halfhand but I am scared of naked girls :D . Nechci spoilerovat ale konce sezony nebude pěkný :( .
#295 hlawoun: Hrozně jsem to tu chtěl vychválit jak se výrazně zlepšila rychlost překladu titulků, že si nemusím pouštět novej díl v pondělí pozdě večer nebo až v úterý. Že když je tu napsáno „ODHADOVANÉ DOKONČENÍ X.X. | 21:00“, pustím si díl s cz tit. už třeba v 18:00..... a pak si přečtu tohle. Nadšení ustává.
#301 hlawoun: netrap nás oh nejmocnější náš pane…budeme ti sloužit do konce věku pokud nás obdaruješ titulkami…pokud ne, Joffrey za tebou večer příjde !!!
#295 hlawoun: Pane světla a všeho vědění, nabízíme ti naše nejpokornější omluvy. Vezmi si je a sešli na nás svoje světlo moudrosti (titulky), prože noc je temná a plná hrůz.
Je to tady příliš klidný, tak se do toho trochu pustíme: Titulky už jsou hotový, ale my vám je nechceme uvolnit, protože nejste věrní vazalové, pořád si kladete podmínky a tak jsme vás odsoudili do noci temné a plné hrůz.
#293 flattery: Tak oni se snaží udržet hlavni pointu a zase vždycky se tam něco přehodi, takže stejné jako kniha to nikdy nebude
spíš mi je líto Ygritte, člověk si ji oblíbí a Martin ji pak nechá zabit :/ sem zvědá, jak to bude vypadat v serialu, ale vsadim se, že to bude v 9. díle
#292 nevermore: To rozhodně, akorát je podle mě trochu škoda jak to celý zpracovali, v knize to nebyl on kdo Sansu přemluvil k odjezdu z Králova Přístaviště ale ser Dontos. Ten moment když se Sansa dostala na loď a tam čekal Petyr… škoda.
Tak co říkate na nověj díl? Mě se strašne líbil Malíčkův mega epic proslov. A taky Ygritte. Prostě nej charakter pro mě :D . I am Jon Snow. I killed death men and Qhorind Halfhand but I am scared of naked girls :D . Nechci spoilerovat ale konce sezony nebude pěkný :( .
Nepochopol som za čím plakala Sansa na konci. Kto bol v tej lodi? Inak chúda Rose.
#311 LadyJ #312 Dancer #313 GandrDĚKUJI, spravil jsi mi náladu!
DÍKY, DÍKY, FÍKY...........:D
#295 hlawoun: Hrozně jsem to tu chtěl vychválit jak se výrazně zlepšila rychlost překladu titulků, že si nemusím pouštět novej díl v pondělí pozdě večer nebo až v úterý. Že když je tu napsáno „ODHADOVANÉ DOKONČENÍ X.X. | 21:00“, pustím si díl s cz tit. už třeba v 18:00..... a pak si přečtu tohle. Nadšení ustává.
Prosím, prosím, Hlawoune, už to vydej. Dovol mi prosím zlepšit si náladu po tom hokeji:D
Ó mocný hlawoune, proč nám to děláš a takto nás trýzníš? To si nezasloužíme!
#301 hlawoun: netrap nás oh nejmocnější náš pane…budeme ti sloužit do konce věku pokud nás obdaruješ titulkami…pokud ne, Joffrey za tebou večer příjde !!!
za toto hlawoune nikdy neziskas mou prizen :D at zije stannis
#300 rezz1nka: Krev draka nezná, co je strach :-D
#303 rezz1nka#295 hlawoun: to ti strach nedovolí :D
#301 hlawounJa chci taky pls do vzkazníku :)
To bys přece věrným fanouškům, jako já, neudělal :)#295 hlawoun:
#296 LadyJ: Hurá do vzkazníku!
#295 hlawoun: Pane světla a všeho vědění, nabízíme ti naše nejpokornější omluvy. Vezmi si je a sešli na nás svoje světlo moudrosti (titulky), prože noc je temná a plná hrůz.
#297 hlawounJe to tady příliš klidný, tak se do toho trochu pustíme: Titulky už jsou hotový, ale my vám je nechceme uvolnit, protože nejste věrní vazalové, pořád si kladete podmínky a tak jsme vás odsoudili do noci temné a plné hrůz.
#296 LadyJ #298 hobitofil #300 rezz1nka #306 disaster#293 flattery: Tak oni se snaží udržet hlavni pointu a zase vždycky se tam něco přehodi, takže stejné jako kniha to nikdy nebude
spíš mi je líto Ygritte, člověk si ji oblíbí a Martin ji pak nechá zabit :/ sem zvědá, jak to bude vypadat v serialu, ale vsadim se, že to bude v 9. díle
#292 nevermore: To rozhodně, akorát je podle mě trochu škoda jak to celý zpracovali, v knize to nebyl on kdo Sansu přemluvil k odjezdu z Králova Přístaviště ale ser Dontos. Ten moment když se Sansa dostala na loď a tam čekal Petyr… škoda.
#294 YgritteWildlingsMalíčkovo proslov z traileru na konci byl fenomenální, je to určitě nejlepší hráč.;)
#293 flattery#283 Bortas:
Jen je škoda, že vynechali Jacelyna Bywatera, neboť je pro Jaimeho poměrně důležitým „vzorem“ :D A nejhorší je,
že scéna Jaimeho a Cersey v septu bude až příští rok :D !