Vypadá to že Berik Dondarrion spolupracuje s Melisandrou ve prospěch pána světla R’hllora zajímalo by mě jestli existuje i nějaký zlý bůch proti kterému oni bojují??
Mě se nejvíc líbilo jak to bylo zase o ničem. A nejvíc mě naštvalo ,že to bylo zase o ničem. Tu sledovanost je možný používat ve statistikách kolik je na planetě ovcí.
stiahnete to na http://thepiratebay.is torent sa vola Game.of.Thrones.S03E05.PROPER.HDTV.XviD-AFG sice pise ze ma 0 seedov ale nema ma ich asi 60 000..
[smazáno] Pěkný, že písnička co hrála když Robb popravoval Karstarka je ta samá když Theon byl ve stejný situaci s Rodrickem;) BTW podle videa na příští díl…Bastard z Boltonu je už je doma.;)
No Malíček neni za vola nikde.;) Podle mě je nejchytřejší a ví jak se hraje. Když si to vezmete tak všechno, včetně války samotný, začíná u něj. Kdyby na to přišlo tak bych se ani nedivil kdyby na trůnu skončil on, i když jde právě o to, že on je spíš takovej stínovej hráč co všechno ovládá.;)
jop, velký jiný, bůh od kterého pochází white walkers
Vypadá to že Berik Dondarrion spolupracuje s Melisandrou ve prospěch pána světla R’hllora zajímalo by mě jestli existuje i nějaký zlý bůch proti kterému oni bojují??
#251 Johnny #252 nevermoreNebo osel, co jen blbě hýká.
#253 repetalek #263 tap#246 LadyJ: Ovce ne,já jsem beran co pořád trtká.:)))
#245 repetalek: Jelikož jsi se díval, tak se řadíš také mezi ovce :)
#247 repetalekMě se nejvíc líbilo jak to bylo zase o ničem. A nejvíc mě naštvalo ,že to bylo zase o ničem. Tu sledovanost je možný používat ve statistikách kolik je na planetě ovcí.
#246 LadyJNový rekord ve sledovanosti – 5,34 mil. diváků. Čekal jsem, že tato série pokoří pětimiliónovou hranici, ale ne tak brzo…
Happy Birthday, Daenerys (Emilia Clarke)!
Naštvalo mě že spojili postavu Shireen s postavou Strakoše. Ale možná se tam ještě objeví.
Ale jinak díl supr.
bombastickej díl! takovej už tu dlouho nebyl :-)
#238 El bond: Cože? Bla,bla,blaaaaaaaaaaaaaaaa.
#256 El bondstiahnete to na http://thepiratebay.is torent sa vola Game.of.Thrones.S03E05.PROPER.HDTV.XviD-AFG sice pise ze ma 0 seedov ale nema ma ich asi 60 000..
Konecne se to rozjizdi – pletichari, kujou pikle a Jon si vrznul…
#240 repetalektak nic, už to mám, takže předchozí příspěvek ignorujte
nemáte někdo odkaz na stažení avi verze, ve které funguje zvuk?
[smazáno] Pěkný, že písnička co hrála když Robb popravoval Karstarka je ta samá když Theon byl ve stejný situaci s Rodrickem;) BTW podle videa na příští díl…Bastard z Boltonu je už je doma.;)
No Malíček neni za vola nikde.;) Podle mě je nejchytřejší a ví jak se hraje. Když si to vezmete tak všechno, včetně války samotný, začíná u něj. Kdyby na to přišlo tak bych se ani nedivil kdyby na trůnu skončil on, i když jde právě o to, že on je spíš takovej stínovej hráč co všechno ovládá.;)
#231 Nevada: On i v knize se začne více projevovat až po Joffreyho svatbě.
#231 Nevada: Malicek je borec a nepripada mi, ze by v serialu mel image vola.
Ale ne Malíčkova formátu. Což bohužel seriál statečně ignoruje a z Malíčka dělá spíš vola.
#232 tap #233 Togorot