#203 kupky: Jo, napsal jsi varovani a nic konkretniho, ale mel sis to spis odpustit, kdyz i ta epizoda se jmenuje jinak. Mozna jsem reagoval trochu prehnane, ale…
#200 hlawoun: to by určitě nebylo od věci.. vím, že to existuje např. na diskuzích ohledně Survivora.. vypadá to na funkci, kdy autor příspěvku označí část svého příspěvku za spoiler a je jen na ostatních diskutujících, jestli si tento spoiler odkryjí.. otázkou však je, zda je to tu realizovatelné :)
#190 Bortas: Jo, beru, máš pravdu (já ale taky). Omlouvám se, tvůj příspěvek jsem pochopil právě jako nas*aný výkřik nečtenáře. Knižní sága tady ve fóru má svůj vlastní topik, patří to sem (na tyto stránky), ale asi ne do tohoto topiku. Na druhou stranu opravdu by sem lidi měli chodit hodně opatrně, to upozornění na spoilery tam je a že se zaběhne do jiný epizody při diskuzi o aktuálním ději je logický. Možná by bylo dobrý řešení nějak umožnit „zneviditelnění“ spoilerů a pokud máš pravdu a někteří to dělají záměrně, tak při jeho nepoužití mazat. Ale otázka je, jak je to uskutečnitelné…
co to je za otazky, samozrejme musis cist od zacatku a je jedno, kolik toho mas nadivano, boze… co se tyce !!!!!SPOILER JAKO KRAVA!!!!! rude svatby, jsem na ni samozrejme zvedavej, hlavne teda na to, jak mu presijou tu hlavu :)
#193 MaybeLater: souhlasím s ostatními, rozhodně od začátku. Je tam vysvětleno plno souvislostí a věcí, které se objevují i v dalších dílech :) #191 Bortas: a s tímto taky souhlasím.. knihy jsem četla všechny, takže pro mě mezi spoilery žádné překvápko.. ale chtělo by to příště umístit do vhodnější sekce fóra…
#193 MaybeLater: 100% od začátku. Já to tedy četl od Střetu králů, ale přečetl jsem si po Tanci s Draky i 1 knihu sagy. Důvod taky byl, že už nebylo co číst..
#187 hlawoun: Jestli tou závěrečnou episodou myslíš s03e09 tak to snad ne.;) To by bylo svinstvo největšího kalibru ani kamarádům, který na to koukají a kterejm jinak spoileruju dost věcí tohle říct nechci protože tohle když nevidíš, že se blíží tak snoknčíš s bradou na zemi.;)
Muzete mi prosim poradit GoT zboznujem ale zatial som knihu necital ale velmy by som chcel.. tak by som rad vedel ci sa mi neako velmy oplati citat to odzaciatku ked uz som videl 1,2 seriu alebo mam zacat ktorou knihou aby som sa dostal zhruba tam kde je 3 seria… Rad by som sa pustil do citania lebo tak som to spravil aj s walking dead videl som 1,2 a do polovice 3 seriu a som si povedal ze sa ustim do komixu a bol som uneseny 1000000× lepsie ako serial tym nevyvraciam to ze serial je nanic je tiez uzasny super herci aj dej ale to z komixu sa mi pacilo viac.. tak by som chcel vediet nazor Vas scitanych ci ist do knihy odzaciatku alebo od 3–4–5 knihy neviem ako idu dejovo.. Diky Diky
#185 attila: SPOILER: Ne-e, Lord Tywin s tím nemá nic společnýho, ačkoliv to je překvapující, udělala to královna trnů. V knížce „upravila“ Sanse síťku do vlasů a vzala si z ní jed v podobě černého ametystu, pokud si vzpomínám? Takže tak.
Ona tu dokonce sekce přesně na tohle je, Píseň ledu a ohně (Knižní sága a s ní spojené spoilery pro seriál). V tomto kontextu je attilův komentář vrcholná demence…
Nejlepší scéna jak Daenerys mluvila valyrijsky ohhh :D
Skoda ze tam neni Silný Belwas :D Na toho jsem se tešil
#211 Togorot#207 mavee: nad a pod spoilerovym radkem musi byt volny radek, jsem zapomnel napsat…
Zase rekord skoro 5 mega: http://tvbythenumbers.zap2it.com/…more/179182/
#205 blizzard: díky, dobré vědět :) možno by nebylo od věci to tu nějak zviditelnit pro všechny přispěvatele :) ! zkouška :D
#209 blizzard#199 kupky: Já taky! Jsem zvědav jestli budou dělat krátké nebo dlouhé stehy
#201 mavee: staci radek v komentari zacit vykricnikem a mezerou – tento radek se potom oznaci jako spoiler
#207 mavee#203 kupky: Jo, napsal jsi varovani a nic konkretniho, ale mel sis to spis odpustit, kdyz i ta epizoda se jmenuje jinak. Mozna jsem reagoval trochu prehnane, ale…
tak varovani tam je, navic jsem nenapsal nic urcityho… to je jako kdybych napsal, ze g. r. r. martin da jeste nekoho zabit
#204 hlawoun#195 nevermore: No, jak vidíš, je to tady. Viz 209. Ku*va lidi, děte do hajzlu. Von sice napíše spoiler jako kráva, ale pokračuje dál… :-(
#200 hlawoun: to by určitě nebylo od věci.. vím, že to existuje např. na diskuzích ohledně Survivora.. vypadá to na funkci, kdy autor příspěvku označí část svého příspěvku za spoiler a je jen na ostatních diskutujících, jestli si tento spoiler odkryjí.. otázkou však je, zda je to tu realizovatelné :)
#205 blizzard#190 Bortas: Jo, beru, máš pravdu (já ale taky). Omlouvám se, tvůj příspěvek jsem pochopil právě jako nas*aný výkřik nečtenáře. Knižní sága tady ve fóru má svůj vlastní topik, patří to sem (na tyto stránky), ale asi ne do tohoto topiku. Na druhou stranu opravdu by sem lidi měli chodit hodně opatrně, to upozornění na spoilery tam je a že se zaběhne do jiný epizody při diskuzi o aktuálním ději je logický. Možná by bylo dobrý řešení nějak umožnit „zneviditelnění“ spoilerů a pokud máš pravdu a někteří to dělají záměrně, tak při jeho nepoužití mazat. Ale otázka je, jak je to uskutečnitelné…
#201 maveeco to je za otazky, samozrejme musis cist od zacatku a je jedno, kolik toho mas nadivano, boze… co se tyce !!!!!SPOILER JAKO KRAVA!!!!! rude svatby, jsem na ni samozrejme zvedavej, hlavne teda na to, jak mu presijou tu hlavu :)
#206 Asenad #214 SwitchCZ#193 MaybeLater: souhlasím s ostatními, rozhodně od začátku. Je tam vysvětleno plno souvislostí a věcí, které se objevují i v dalších dílech :)
#191 Bortas: a s tímto taky souhlasím.. knihy jsem četla všechny, takže pro mě mezi spoilery žádné překvápko.. ale chtělo by to příště umístit do vhodnější sekce fóra…
#193 MaybeLater: 100% od začátku. Já to tedy četl od Střetu králů, ale přečetl jsem si po Tanci s Draky i 1 knihu sagy. Důvod taky byl, že už nebylo co číst..
Ve 4 díle triumfovaly 2 ženy. Margery a Denerys.
#187 hlawoun: Jestli tou závěrečnou episodou myslíš s03e09 tak to snad ne.;) To by bylo svinstvo největšího kalibru ani kamarádům, který na to koukají a kterejm jinak spoileruju dost věcí tohle říct nechci protože tohle když nevidíš, že se blíží tak snoknčíš s bradou na zemi.;)
#202 hlawoun#193 MaybeLater: já doporučuji si knihy přečíst od začátku, některé části byly v seriálu pozměněny
Muzete mi prosim poradit GoT zboznujem ale zatial som knihu necital ale velmy by som chcel.. tak by som rad vedel ci sa mi neako velmy oplati citat to odzaciatku ked uz som videl 1,2 seriu alebo mam zacat ktorou knihou aby som sa dostal zhruba tam kde je 3 seria… Rad by som sa pustil do citania lebo tak som to spravil aj s walking dead videl som 1,2 a do polovice 3 seriu a som si povedal ze sa ustim do komixu a bol som uneseny 1000000× lepsie ako serial tym nevyvraciam to ze serial je nanic je tiez uzasny super herci aj dej ale to z komixu sa mi pacilo viac.. tak by som chcel vediet nazor Vas scitanych ci ist do knihy odzaciatku alebo od 3–4–5 knihy neviem ako idu dejovo.. Diky Diky
#194 INeedKlaine #197 Asenad #198 mavee#185 attila: SPOILER: Ne-e, Lord Tywin s tím nemá nic společnýho, ačkoliv to je překvapující, udělala to královna trnů. V knížce „upravila“ Sanse síťku do vlasů a vzala si z ní jed v podobě černého ametystu, pokud si vzpomínám? Takže tak.
Ona tu dokonce sekce přesně na tohle je, Píseň ledu a ohně (Knižní sága a s ní spojené spoilery pro seriál). V tomto kontextu je attilův komentář vrcholná demence…
#198 mavee