#128 torky: Ok díky :) Stáhnu znova, ale byl to šok. Čekám na onu scénu (samozřejmě zvuk na max pokaždé, když sleduji Hru) a najednou… No, kdo má stejnou verzi pochopí…
Jinak, Jaime je jedna z mých oblíbených postav – kdo nečetl knihu, tak snad brzy uvidíte proč… A ještě mám dvě otázky (snad mi na ně někdo odpoví:) 1)Ten capart, který „zachránil“ Theona – je nebo není to Bolton? Zdá se mi, že oproti knize je ta jeho „cesta“ trošku-hodně jiná.
A když už jsem u něj – co je to za herce? Zdá se mi povědomý… Díky :)
SPOILER: Nechápu tu píseň o medvědovi na konci, respektive proč je v tomto díle. V knize se poprvé objevila na setkání Sansy s královnou trnů, které bylo v minulém díle. A scéna s medvědem teprve přijde. Neznáte někdo nějakou spojitost???
Zdravím, epizodu 3. mám verzi EVOLVE – ten konec s Jaimem – nemyslím to porcování, to jsem čekal – ale ten zvuk… To je správně? To mi tam hodně nesedí…
#127 Razzi: pokud vím, tak by to měl být on, Ramsay Bolton.. a vidět jsi ho mohl v Misfits :)
#132 Razzi#128 torky: Ok díky :) Stáhnu znova, ale byl to šok. Čekám na onu scénu (samozřejmě zvuk na max pokaždé, když sleduji Hru) a najednou… No, kdo má stejnou verzi pochopí…
#124 Razzi: Ve verzi evolve je udajně o 30 sec posunutý zvuk takže leze do řeči. je tedy lepší verze proper nebo jiná
#129 RazziJinak, Jaime je jedna z mých oblíbených postav – kdo nečetl knihu, tak snad brzy uvidíte proč… A ještě mám dvě otázky (snad mi na ně někdo odpoví:) 1)Ten capart, který „zachránil“ Theona – je nebo není to Bolton? Zdá se mi, že oproti knize je ta jeho „cesta“ trošku-hodně jiná.
SPOILER: Nechápu tu píseň o medvědovi na konci, respektive proč je v tomto díle. V knize se poprvé objevila na setkání Sansy s královnou trnů, které bylo v minulém díle. A scéna s medvědem teprve přijde. Neznáte někdo nějakou spojitost???
#120 Cajky21: brienne mi bolo aj dost luto ale ta scena s jaimem ma dostala :O
Zdravím, epizodu 3. mám verzi EVOLVE – ten konec s Jaimem – nemyslím to porcování, to jsem čekal – ale ten zvuk… To je správně? To mi tam hodně nesedí…
#128 torkyJe nějaká verze s 5.1 zvukem, nebo nějakým kvalitním aspoň ? menší než 2 gb
#101 repetalek: Souhlasím že 3 serie je prozatím jen nuda a kecání…
#141 duendenebudu lhat ze jako stark fan mu to preju :P
mně se prostě nezdá závěrečná scéna s jaimem. že?
#125 woreek#110 bechr05: mohol by tu uz niekto vysvetlit aka chyba tam je, resp. kde je ta cast znicena?
Musím doporučit verzi EVOLVE, takovej Buzz kill jsem už dlouho neviděl :D
Moje zatím nejoblíbenější scéna s židlemi. :D
a v te dobre verzi nema bejt vubec nebo az jak zacnou titulky?.)
#113 barahir: Ja mam EVOLVE a ta je vpohode
#113 barahir:
TA PÍSNIČKA na konci mě totálně rozsekala!!;)
#110 bechr05: To platí i pro 720p?
#115 amon88 #115 amon88Kdyby někdo měl PROPER verzi v 720p, tak jestli by nešlo PM. Díky :)
Haha a já jsem si říkal že ten konec mi tam nějak nepasuje :D :D :D