Dnešní epizoda se dostala na veřejnost v lehce zničené verzi, která velmi kazí její prožitek (obzvláště na konci). Sledujte proto prosím verzi s přídomkem PROPER, která je v pořádku.
#102 Sada23: Je to tak stupidní, že mi to nedá, fascinuje mě ta drzost co si dovolí. Nebo třeba Following, agent FBI zneškodněný ženskou s hřebíkovačkou. :)
Pokleslá TV tvorba – zabít co nejvíce TV času. Hodinový děj na 10 sezon – sen každý TV. Jako Spartakus 2.serie – opakování 1.serie akorát s jinými herci. Nevíte kdy už se bude v to seriálu něco dít ? Nechápu jak se to někomu může líbit, nemáte něco s hlavama? Nejvíce stahů na piratebay. Svět blbců a kurtizán.
brienne podle mě měla nějaké zásoby z řekotočí, ale pořád si můžou něco ulovit POV je zkratka pro point of view, tedy postavy, z jejichž očí je příběh vyprávěn. v seriálu to většinou moc neřeší a jsou to spíše příběhy z určitých míst mi přijde
Tak mě teď napadlo…jak Jamie s Brinne putují, předpokládám, že už jsou na cestě týdny.. co vůbec jedí? V žádných obydlených oblastech se nemůžou ukázat a že by si každej den něco ulovili?? Jamie v tom druhým díle už vypadal docela vyčerpaně, ale Brienne ani náhodou.. nějak nemůžu vymyslet způsob, co jedí…
#91 nevermore: SPOILER Kdyby vypustili Jeyne tak změní úplně celý příběh. Ale pokud si dobře vzpomínám tak nejdříve utekl s nějakou služkou, nebo tak někým a potom na ně Ramsay uspořádal hon.
#90 Togorot:SPOILER On nakonec měl utéct s Jeyne Pool mam pocit ale to až mnohem dýl, až se mu nakonec utéct povede. A stejně bych se ani nedivil kdyby jí nakonec nějakým způsobem vynechali, i když u Jeyne to asi nepude.
Dnešní epizoda se dostala na veřejnost v lehce zničené verzi, která velmi kazí její prožitek (obzvláště na konci). Sledujte proto prosím verzi s přídomkem PROPER, která je v pořádku.
#113 barahir #119 woreekJo já zapomněl na reálnost.:)))
#106 repetalek: no jo takto ty souboje vypadaly tehdy. 300 je pěkný komiks, ale daleko od reality :)
není to seriál pro všechny
Ne, některý věci se mi líbily třeba ten souboj na tom mostě, ta ženská s tím chlapem, to byl souboj jak vystřiženej z „300“ :)
#108 peetekJo ještě mě baví jak ty oslové chycený za koule si povídají v diskuzích co a jak a kdy nebo něco. :)
#102 Sada23: Je to tak stupidní, že mi to nedá, fascinuje mě ta drzost co si dovolí. Nebo třeba Following, agent FBI zneškodněný ženskou s hřebíkovačkou. :)
#101 repetalek: Miluju tady ty trolly :D
#101 repetalek: Tak se na to nedívej ne? o.O
#104 repetalekPokleslá TV tvorba – zabít co nejvíce TV času. Hodinový děj na 10 sezon – sen každý TV. Jako Spartakus 2.serie – opakování 1.serie akorát s jinými herci. Nevíte kdy už se bude v to seriálu něco dít ? Nechápu jak se to někomu může líbit, nemáte něco s hlavama? Nejvíce stahů na piratebay. Svět blbců a kurtizán.
#102 Sada23 #103 peetek #122 torkybrienne podle mě měla nějaké zásoby z řekotočí, ale pořád si můžou něco ulovit POV je zkratka pro point of view, tedy postavy, z jejichž očí je příběh vyprávěn. v seriálu to většinou moc neřeší a jsou to spíše příběhy z určitých míst mi přijde
Tak mě teď napadlo…jak Jamie s Brinne putují, předpokládám, že už jsou na cestě týdny.. co vůbec jedí? V žádných obydlených oblastech se nemůžou ukázat a že by si každej den něco ulovili?? Jamie v tom druhým díle už vypadal docela vyčerpaně, ale Brienne ani náhodou.. nějak nemůžu vymyslet způsob, co jedí…
A mimochodem, co znamená POV postava?
#96 Gravelark: Theon byl v prvních 2 knížkách pak ve dvou ne a pak se objevuje až v 5 jako POV postava.
#93 Slejhy: tak ony stárnou i v knížce… game of thones začínalo roku 298 pokud se nepletu a ve 3. knížce je už přelom 299–300
#94 BTW30s: jojo, jsou to oni, beric dondarrion, thoros of myr a další, pokud se nepletu tak nabírali i další dobrovolníky potom
#95 Sada23: ohař utekl z králova přístaviště během bitvy na černovodě a po cestě na sever ho chytili psanci
#96 Gravelark: podle mě je to až z páté knihy, v páté knížce už je theon jako POV character, zatím jsem u konce čtvrté a zprávy o theonovi žádné
co se týče theona, tak to není z prvních tří dílů knihy, ne?
#97 C0gnito #98 nevermoreJak se tam vzal Ohař? A kdo je ten kluk, co jde teď s Brannem? Nebo to bude ještě vysvětlený nějak?
#97 C0gnitoCo je vlastně Bratrstvo bez praporců zač? Myslím si správně že jsou to ti, kteří byli vysláni aby popravili Gregora Clegana?
#97 C0gnitoSem zvědavej, jak budou do budoucna zvládat stárnutí hercu, hlavně těch mladších… přece jenom na Branovi to bylo poslední epizodu znát :D
#97 C0gnito#91 nevermore: SPOILER Kdyby vypustili Jeyne tak změní úplně celý příběh. Ale pokud si dobře vzpomínám tak nejdříve utekl s nějakou služkou, nebo tak někým a potom na ně Ramsay uspořádal hon.
#90 Togorot:SPOILER On nakonec měl utéct s Jeyne Pool mam pocit ale to až mnohem dýl, až se mu nakonec utéct povede. A stejně bych se ani nedivil kdyby jí nakonec nějakým způsobem vynechali, i když u Jeyne to asi nepude.
#92 Togorot